گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member
همگی خسته نباشید

امروز 11 ساعت و یک ربع !

بچه ها زبانتون در چه حاله ؟ من هر کاری می کنم درصدم بالا نمیره ، رو 50 مونده :65d6a5d6s:

راهکار ارائه بدید برای افزایش درصد زبان لطفا

سلام یاسمن جون حالا شما زبانت خوبه که روی 50 موندی من همش داره پایین میاد اوایل 30 میزدم بعد تا 45 رسوندمش دوباره به خیلی پایین اومده دارم دیونه میشم اگه میتونی راهنماییم کن باور کن خیلی براش زحمت کشیدم باید درصدم خوب بشه

setareh58

New member
سلام دوستای گلم دیروز 10 ساعت خوندم اما امروز تا حالا 5 ساعت خوندم همین بتونم تا 8 ساعت برسونمش

یاسمن

New member
سلام یاسمن جون حالا شما زبانت خوبه که روی 50 موندی من همش داره پایین میاد اوایل 30 میزدم بعد تا 45 رسوندمش دوباره به خیلی پایین اومده دارم دیونه میشم اگه میتونی راهنماییم کن باور کن خیلی براش زحمت کشیدم باید درصدم خوب بشه

سلام عزیزم ، من امروز 67 درصد زدم کلی انرژی گرفتم ، راستش نمی دونم باید ببینی ایراد کار کجاست ، من خودم بعضی متن هارو سرسری و تند می خونمو انتظار دارم با یه دور خوندن همه جوابارو بزنم و این باعث میشه غلط زیاد داشته باشم ولی وقتی با دقت می خونم باز بهتره ، بعضی جاها هم مشکل گرامری دارم یعنی یه جمله رو خوب معنی نمی کنم درک مطلبمو دچار مشکل می کنه ، یکی از دوستام که رتبه ی 8 شده بود پیشنهاد کرد کتاب فلش ریدینگ تافل رو بخونم امیدوارم کمک کننده باشه

موفق باشی

darya63

New member

سلام دریا جونم......خوبی؟ سال نو شما هم مبارک.
دریا جان اصلا نگران و ناراحت نباش چون اگه دقت کرده باشی هممون نتونستیم این یه هفته رو که اونجوری میخوایم مطالعه کنیم ولی مثل شما تصمیم گرفتیم که زودی شروع کنیم به خوندن و انگیزمونو از دست ندیم و هر چه زودتر افکار منفی رو بذار کنار و شروع کن به خوندن که هممون قراره امسال دانشجوی ارشدی بشیم.

پ.ن: دوستای خوبم قدر تک تک لحظات زندگیتون به خصوص این روزا رو بدونید که همین با سختیاش لذت بخشه و یه روز به خودت میگی یادش به خیر چه سختیا که تحمل کردم و به اینجا رسیدم.

مرسی اشل جونم .واقعا عاشقتم که اینقدر خوب و مهربونی بوس بوس هوارتا:thanks:

economic

New member
شما وسه زبان چی خوندین؟
تستای لزگیو میزنین؟؟

economic

New member
دوستای عزیزم ی چیزی بگم؟؟؟
من اصن حالم خوب نیست 5تا کتاب جدید دارم ک باید فروردین تمومشون کنم همه شونم 400-500 صفحه میشن
نمیدونم چه جوری تموم میشن و مرورم بکنم
ذهنم فقط درگیره ایناس
خیلی غصه میخورم
نمیدونم باس چیکار کنم؟؟

padideh

New member
سلاااااااام مممممم چطوريد كنكورياااااا ، اميدوارم پراز انرژي و شاد و قوي و با اراده و محكم باشيد و كنكورو بتركونيد ديگه، بچه ها خيلييييييي جدي بخونيد ديگه چيزي نمونده ها ، سختي كار همون دور اول خوندن درساس وقتي برا بار دوم ميخواي شروع كني بخوني اونقدر مطالب برات شيرين ميشن كه اصلا نميتوني از درس دل بكني، من اصلا احساس خستگي نميكنم ،درس ميخونم اما لذت ميبرم ،مطالبي رو كه قبلا اصلا نميفهميدمش و حتي گاهي دچار تيك عصبي ميشدم از خوندنشون الان تازه دارم درك ميكنم چي چي بوده !!! و برام لذت بخش شدن ، كسايي كه هنوز دور اول رو تموم نكردين مطمئن باشيد تو دوره بعدي كه بخونيد خيلي بهتر ياد ميگيريد ،نميگم كه همه مطالب يادتون مونده نه اصلا اينطور نيست ! بلكه فراموشي يه رونده كاملا طبيعي هست و برا همه هم هست ،اين تكرار هست كه باعث تثبيت مطالب ميشه! پس بخونيدو تكرار كنيد و تكرار و تكرار .من امروز 10:15 خوندم ، پيش به سوي موفقيييييييييت

padideh

New member
من اصن حالم خوب نیست 5تا کتاب جدید دارم ک باید فروردین تمومشون کنم همه شونم 400-500 صفحه میشن
ذهنم فقط درگیره ایناس
خیلی غصه میخورم
نمیدونم باس چیکار کنم؟؟

دوست عزيز، با استرس و غصه خورندن كه چيزي درست نميشه!!! به نظرم ساعت مطالعتو ببر بالاتر اخه اين شرايطي كه گفتي داري به نظرم با ٤ ساعت اينا جواب نميده ، سعي كن حداكثر تلاشتو بكني و منابع لازم رو بخون و مدام تكرارش كن، مطمئن باش با تلاش موفق ميشي

mw.ashel

New member
هیچ دستاورد عظیمی به دست نیامده، مگر توسط کسانی که با شجاعت باور داشته اند که چیزی در درونشان مافوق شرایط است.:a2d3:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان

64 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

موفقیت مراحل متداوم دارد، یک اتفاق ناگهانی نیست." "یک مسافرت است نه یک مقصد."

:rose:

منم امروز 6:30 ساعت خوندم + 100 لغت
زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

scarlet

New member
shabe dostaye darskhone man khosh , azizan az harfaton vaghean enerzhi migiram , montazere on rozam ke ghabolimono ba ham jashn begirim , emroz 10 saat khondam , khoda ghovat

darya63

New member
بلاخره بعد از هفت روز تونستم بخونم البته سخت بود اما به امید اینکه فردا بیشترش کنم
امروز 5:10
به امید موفقیت همه مون

setareh58

New member
سلام عزیزم ، من امروز 67 درصد زدم کلی انرژی گرفتم ، راستش نمی دونم باید ببینی ایراد کار کجاست ، من خودم بعضی متن هارو سرسری و تند می خونمو انتظار دارم با یه دور خوندن همه جوابارو بزنم و این باعث میشه غلط زیاد داشته باشم ولی وقتی با دقت می خونم باز بهتره ، بعضی جاها هم مشکل گرامری دارم یعنی یه جمله رو خوب معنی نمی کنم درک مطلبمو دچار مشکل می کنه ، یکی از دوستام که رتبه ی 8 شده بود پیشنهاد کرد کتاب فلش ریدینگ تافل رو بخونم امیدوارم کمک کننده باشه

موفق باشی
خوشبحالت عزیزم منم باید درصدم بالا ببرم ممنون که جوابم دادی عزیزم من 12 مهارت لزگی کامل با تستاش خوب کار کردم البته بارنزخوندم و 504 تابستون خوندم نمیگم همشون کامل بلدم ولی خوب بعضی لغتا فراموشم شدن بیشتر مشکلم روی لغت انتظار د اشتم هرچی آزمونهارو جلوتر برم درصدم بیشتر بشه امااز آزمون 87 افت درصد داشتم همش بخاطر لغت:14:

setareh58

New member
شما وسه زبان چی خوندین؟
تستای لزگیو میزنین؟؟
دوست عزیز کتاب درسنامه دکتر امیر لزگی 12 مهارت و بارنز خوندم وتابستونم 504 کار کردم ولی لغتهایی که مشکل دارم اکثرا" چیزایی که قبلا" خوندم نیست بازم نمیدونم غیراز اینا فقط آزمونهارو کامل کار کنم کافیه یا نه؟
رشته کارشناسیم شیمی یعنی علوم پزشکی نبودم البته بایستی وقتم درنظر بگیرم
ممنون میشم اگه هرکسی میتونه راهنماییم کنه:smiliess (12):

setareh58

New member
ذهنم فقط درگیره ایناس
خیلی غصه میخورم
نمیدونم باس چیکار کنم؟؟
دوست عزیز همه رو خوندن مهم نیست خوب خوندن مهمه بررسی بکن که از کدوم مطالب سولای بیشتری میاد و بیشتر روی اونا کار کن هم تکرار و هم تست کار کردن خیلی مهمه و از همه مهمتر نتیجه نهایی فک کنم اینجوری استرستم پایین میاد و تمرکزت بیشتر میشه به امید موفقیت شما و همه دوستان انجمن

setareh58

New member
سلاااااااام مممممم چطوريد كنكورياااااا ، اميدوارم پراز انرژي و شاد و قوي و با اراده و محكم باشيد و كنكورو بتركونيد ديگه، بچه ها خيلييييييي جدي بخونيد ديگه چيزي نمونده ها ، سختي كار همون دور اول خوندن درساس وقتي برا بار دوم ميخواي شروع كني بخوني اونقدر مطالب برات شيرين ميشن كه اصلا نميتوني از درس دل بكني، من اصلا احساس خستگي نميكنم ،درس ميخونم اما لذت ميبرم ،مطالبي رو كه قبلا اصلا نميفهميدمش و حتي گاهي دچار تيك عصبي ميشدم از خوندنشون الان تازه دارم درك ميكنم چي چي بوده !!! و برام لذت بخش شدن ، كسايي كه هنوز دور اول رو تموم نكردين مطمئن باشيد تو دوره بعدي كه بخونيد خيلي بهتر ياد ميگيريد ،نميگم كه همه مطالب يادتون مونده نه اصلا اينطور نيست ! بلكه فراموشي يه رونده كاملا طبيعي هست و برا همه هم هست ،اين تكرار هست كه باعث تثبيت مطالب ميشه! پس بخونيدو تكرار كنيد و تكرار و تكرار .من امروز 10:15 خوندم ، پيش به سوي موفقيييييييييت
قربونت پدیده جون و شما اشل جونم با حرفای انرژی بخشی که میزنین به امید موفقیت همه ماها :bunnyearsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا