گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moni joon

New member
تا الان 5 ساعت خوندم ولی امروز هر طور شده 13 ساعت میخونم
البته منم 2 روز اول سالو هیچی نخوندم ولی از امروز تا روزه کنکور میخونم
فقط یکبار برای همیشه
شب میام میگم که 13 ساعت خوندم:smilies-azardl (181

moni joon

New member
تا الان 11 ساعت خوندم 2 ساعتم زبان میخونم تا بشه 13 ساعت همون طور که قول داده بودم
فقط یکبار برای همیشه
من از الان خودمو دانشجوی ارشد میدونم....................

padideh

New member
سلاممممممممممممممممم به همه بروبچ عزيز خوفيد ديگه ،آماده ايد كه كنكور و بتركونيد ايشالاااا:thanks:
بچه ها قدر تك تك لحظه هاتونو بدونيد ،همين لحظه هايي كه الان ازش استفاده ميكنيد براي خوندن باكيفيت و عالي خيلي سرنوشت سازه براتون، اصلا ديگه خستگي معنا نداره!
بچه ها من امروز 11:30 خوندم ،چيزي تا رسيدن به قبولي نمونده پس سرعتتونو بالا ببريد و مثل يك ميگ ميگ حركت كنيد
پيش به سوي قبوليييييي

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان

66 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

آرامش و اطمینان، بهترین موفقیت است.

:rose:

منم امروز 8 ساعت خوندم + 40 لغت
زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

یاسمن

New member
سلام بچه های پرانرژی خسته نباشید
دیروز 10 و نیم ساعت خوندم امروز سعی می کنم بیشتر بخونم
موفق باشیـــــــــد

بانو

New member

سلام من بازم اومدم باهاتون گزارش بدم

پریروز ۸ ساعت و دیروز ۹:۴۵

این شکلکه پر انرژی برامن :a2d3:

کاش متحرکشو مثل فیلم هری پاترکه عکساشون متحرکه میشد تو اتاقم قاب کنم :rolleyessmileyanim:

لبخند

New member
بچه ها خوش بخالتون این 2روز واسمون مهمون اومده نمیشه هم نرم پیششون .خیلی کم خوندم...خیلی بد پیش میره :sad:

یاسمن

New member
همگی خسته نباشید

امروز 11 ساعت و یک ربع !

بچه ها زبانتون در چه حاله ؟ من هر کاری می کنم درصدم بالا نمیره ، رو 50 مونده :65d6a5d6s:

راهکار ارائه بدید برای افزایش درصد زبان لطفا

moni joon

New member
امروز یه جوری بودم نمی دونم چم شده بود
12 ساعت خوندم
من باید امسال مهر دانشجوی ارشد باشم............
خدایا منو یادت نره...........

scarlet

New member
saalaaaaaaaaaaaam , dostaye golam , sale noton mobarak bashe azizan , in chan roz ke nabodam hamash be fekre darsam bodam , az didare mamanam koli enerzhi gereftem ,emroz 5 saat khondam, az farda bekob mikhonam , gozareshamo az farda dashte bashin ke mikham beterekonam :a2d3:

inshalla emsale sali por barekat vasaton bashe va khabare ghaboliye hamatono beshnavam , shab khosh

padideh

New member
سلااااااااااااام سلااااام سلامممممم يه سلاااام پرانرژيييييييي مخصوص دوستاي پرانرژي كنكوريممم ، اميدوارم اوضاع درسيتون خوب خوب باشه ، واييييي بچه ها بخونيد كه تا چشم بذاريد رو هم كنكور اومده !! از ديروز شروع به مرور كردم ، بچه ها برا همديگه دعا كنيم ،برا منم دعا كنيد توروخدا من شرايطم طوري هست كه حتما امسال بايد قبول شم، عزيزان از صميم قلبم براتون دعا ميكنم نتيجه تلاشتون رو بگيريد،خدا خودش شاهد تلاشهاي ما هست ، بچه ها من امروز 12:15 درس خوندم

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

65 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

امیدوارم که خوب بتونید درسا رو بخونید و جمع بندی کنید، خیلی ازتون ممنونم دوستان به خاطر انرژی های مثبتی که بهم میدید و کمک حال هم هستید ، برای تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم، چون با این تلاش هایی که میکنید واقعا لیاقت قبولی تو ارشد رو دارید.
به هم دانشگاهی و همکلاسی ارشدی امسالم که از الان دارن تمام تلاششون رو میکنن افتخار میکنم و بهشون خسته نباشید میگم.

به نظر من هم برای زبانم از الان شروع کنید به خوندن لغت های آزمون های سال آینده.

خدایا به هممون کمک کن تا امسال دانشجوی ارشد بشیم.آمین

:rose:

منم امروز 5 ساعت خوندم + 40 لغت زبان

فقط یک بار برای همیشه

darya63

New member
سلام به همگی و سال نو تون مبارک
قول میدم همه تون قبولید چون بهترین روزاتونو گذاشتید کنار و درس میخونید:applause:
من یه هفته کامل هیچی نشد بخونم:sad:
میخوام از امروز شروع کنم
یه کم سخته ولی میشه
شب میام گزارش میدم و انشالله زودتر رکورد میزنم

mw.ashel

New member
سلام به همگی و سال نو تون مبارک
قول میدم همه تون قبولید چون بهترین روزاتونو گذاشتید کنار و درس میخونید:applause:
من یه هفته کامل هیچی نشد بخونم:sad:
میخوام از امروز شروع کنم
یه کم سخته ولی میشه
شب میام گزارش میدم و انشالله زودتر رکورد میزنم

سلام دریا جونم......خوبی؟ سال نو شما هم مبارک.
دریا جان اصلا نگران و ناراحت نباش چون اگه دقت کرده باشی هممون نتونستیم این یه هفته رو که اونجوری میخوایم مطالعه کنیم ولی مثل شما تصمیم گرفتیم که زودی شروع کنیم به خوندن و انگیزمونو از دست ندیم و هر چه زودتر افکار منفی رو بذار کنار و شروع کن به خوندن که هممون قراره امسال دانشجوی ارشدی بشیم.

پ.ن: دوستای خوبم قدر تک تک لحظات زندگیتون به خصوص این روزا رو بدونید که همین با سختیاش لذت بخشه و یه روز به خودت میگی یادش به خیر چه سختیا که تحمل کردم و به اینجا رسیدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا