گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
امروز حالم خوب نبود ٢ساعت بيشتر نخوندم
761117_weep.gif
493117_depresse.gif

vida68

New member
دارم اعصاب میخونم تا آ خر هفته باید تموم شه امروز 4ساعت فعلا خوندم
کاش بچه ها فقط ساعت نگید بگید چی میخونید این جوری بچه هایی که هم رشته هستند بیشتر از حال هم باخبر میشند

[SIZE=5]سلام به همه دوستان ..
خوب عسل جان من امروز 100تا تست ارتوپد زدم با 150 تا گوارش ویک ساعت ونیم قلب خوندم. طبق هرشب فلش کارت زبان بالایتنر رو هم خوندم. از وضعیتم ناراحتم. به شدت وقت هدر میدم. بعد قلب میرم سراغ اعصاب.
شما به کجارسیدی عزیزم؟؟؟
[/SIZE]

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member
سلام بچه ها خسته نباشید!!!!من یه چن روزی نبودم یعنی یه چن روزی به خاطر فوت پدربزرگم نتونستم درس بخونم از امروز دوباره شروع کردم!!!امروز حدودا 6ساعت ونیم درس خوندم!!!

mw.ashel

New member
سلام به دوستای خوبم

130 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
بچه ها تنبلی رو برای مدتی بیخیال بشید و بچسبید به درس که زمان زود میگذره.
:smilies-azardl (113

من امروز 5 ساعت خوندم + یه متن و 50 تا لغت زبان

همگی موفق باشید

mw.ashel

New member
طرح استثنایی برای همه درس خونها

سلام دوستای گلم ،

امروز داشتم تایپیک مطالعه گروهی سال پیش رو میخوندم که یه کاری رو بچه ها قبلا اجرا میکردن
اونم این بود که ویدا واسه بچه های :smilies-azardl (181خر خون ، خر میفروختن تا روزهای آخر بتونن سوارش بشن و بخونن و منم یه فکری به سرم زد و گفتم ما چرا اینکار رو نکنیم ؟و تصمیم گرفتم با اجازه ویدا جون امسال من این کار رو ادامه بدم .
از امروز کسایی که مدتیه شروع کردن به خوندن و شناخته شدن در صورت تمایل خر میدیم تا سوارش بشن و خوب بخونن و تو ماهای آخر هم طرح تعویض خرهای فرسوده داریم که اونو پس میگیریم و به جاش ماه آخر اسب تیز رو میدیم .
:bunnyearsmiley:

کسایی هم که آخرا بخوان درس بخونن همون خر را رو میدیم و شامل طرح اسب تیز رو نمیشن.

حداقل سرعتشونم 5 ساعت در روزه و شما سوار خر میشید نه اون بلانسبت سوار شما و تنبلی هم نداریم که دیگه وقت کمه!
:a2d3:

حالا بچه ها نظرتون چیه؟
:rose:

bacillus.bs

New member
سلام دوستای گلم ،

امروز داشتم تایپیک مطالعه گروهی سال پیش رو میخوندم که یه کاری رو بچه ها قبلا اجرا میکردن
اونم این بود که ویدا واسه بچه های :smilies-azardl (181خر خون ، خر میفروختن تا روزهای آخر بتونن سوارش بشن و بخونن و منم یه فکری به سرم زد و گفتم ما چرا اینکار رو نکنیم ؟و تصمیم گرفتم با اجازه ویدا جون امسال من این کار رو ادامه بدم .
از امروز کسایی که مدتیه شروع کردن به خوندن و شناخته شدن در صورت تمایل خر میدیم تا سوارش بشن و خوب بخونن و تو ماهای آخر هم طرح تعویض خرهای فرسوده داریم که اونو پس میگیریم و به جاش ماه آخر اسب تیز رو میدیم .

کسایی هم که آخرا بخوان درس بخونن همون خر را رو میدیم و شامل طرح اسب تیز رو نمیشن.

حداقل سرعتشونم 5 ساعت در روزه و شما سوار خر میشید نه اون بلانسبت سوار شما و تنبلی هم نداریم که دیگه وقت کمه!

حالا بچه ها نظرتون چیه؟
كاش از من خر بود
از من فعلا لاك پشتي داره پيش ميره

cheshmak

New member
سلام دوستای گلم ،

حالا بچه ها نظرتون چیه؟

من خر تیزرو میخوام لطفا!!!!!!!!!تند وتیز وچابک باشه!!!!

ROZZA

New member
سلام بچه ها
خوشحالم که خوب میخونید و خوب پیش میرید
من یک بار میخواستم بیام و با شما شروع کنم به خوندن و گزارس ساعتای مطالعاتیم رو بدم اما از شانس بدم هر اتفافی که محال هم بود تو روزایی که من تصمیم به خوندن گرفته بودم شروع شد به افتادن و من نتونستم شروع کنم به خوندن
اما دیگه نمیتونم خودم رو معطل اتفاقات کنم چون مثل اینکه تمومی ندارن
انشاالله منم از فردا ساعتای مطالعم رو مییام و میگم
حتی اگه 1 ساعت شد
بچه ها برای هم و برای من دعا کنید تا این روزا خوندنامون با برکت باشه و هر چی میخونیم تو یادمون بمونه
یا حق

mw.ashel

New member
[

باسیلوس جان قرارمون خر خونی بودا!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

1%20%2826%29.gif
1%20%2825%29.gif

آخرین ویرایش:
ميدونم و ممكنه بي ربط بپرسم،تو اين دفترچه علوم پزشكي نوشته كتاب فيزيك پزشكي دكتر عقابيان چاپ مهروماه نو هستش من پيدا نكردم كسي اين كتاب رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟

كمك كنيد من مهندسي خوندم تا الان و اصلا با پزشكي و كتاباش آشنا نيشتم.من كجا ميتونم اين كتاب رو بيايم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا