گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
لیلی بعضی از بچه ها ازمون وزارت علومم میدند/کمتر از 2 ماه دیگه ازمون هست/تو نظری پیشنهادی برای جمع بندی 2 ماه اخر نداری؟بچه های دیگه هم اگر نظری دارند بگند

negin_f_k

New member
سلام
من دیشب نتونستم بیام ,ببخشید, ولی تقریبا تونستم به برنامم برسم , برنامه امروز: 20ص ژنتیک + 15ص بیوشیمی + 10 ص سلولی + 1ساعت زبان

neda*

New member
سلام به همه اگر اجازه بدید من هم میخوام بیام توی گروه واقعا خوشحالم که اینجا انقدر حس همدلی هست ...چقدر قشنگ نگران هم هستید و با چه دلسوزی همدیگه را چک میکنید....یه انرژی اینجا هست که برام بینظیره :ad54ad: امیدوارم همه برترینهای سال بعد باشید ...........................من تازه تصمیم به خوندن برای ارشدگرفتم و با کلی تحقیق رشته بینظیر تغذیه را انتخاب کردم(البته هر رشته ای برای علاقمند خودش بینظیره) شاید کمی دیر باشه اما من تصمیم گرفتم با انرژی شروع کنم و امیدوارم کنار شما دوستان انرزی بیشتری بگیرم:smiliess (3): ....................................البته چون تازه تصمیم گرفتم و باید یه سری مشکلات را حل کنم میتونم از 25 دی شروع به خوندن کنم و خواستم با وارد شدن زودتر به گروه انگیزه بیشتری برای حل زودتر مشکلات داشته باشم:idea_majidonline: .........به امیدموفقیت تک تکتون تو برنامه ریزیهاتون:rose:

RBC!

New member
wow !
اینجا چه شلوغه.. چطور من تا حالا نگاهی به اینجا ننداخته بودم :))

لیلی و نگار عزیز اول من رو حسابی دعوا کنید که یکم به خودم بیام چون یکی دو هفته ست درس خوندنم رو کم کردم و این خیلی اذیتم میکنه :14:

بعدم بگید باید به چه چیزایی اعتراف کنم؟ و چجوری برنامه رو بگم؟
من در هفته چهار روز صبحا میرم کاروزی و سه روز تعطیلم.

negar91

New member
:4d564ad6:سلام به همه من 2 روز تحریم بودم چون درس نخونده بودم و امشب تحریمم تموم شد
قابل توجه همه :
ما اینجا با کسی شوخی نداریم درس نخونید از گروه اخراج . اکی؟
من که بعد از تنبیه شدنم دیگه خوب دارم میخونم
از لیلی بپرسید که چقد من قاطی ام و جریمه هام سنگینه:image170:
و خودم الان با وجود کارورزی و پروژه روزی 5 ساعت میدرسم امروزم به همه برنامه هام رسیدم فقط به جای زبان تست بیوشیمی زدم

negar91

New member
RBC جان و جریمه شما:
تا وقتی که ندرسی نبینم توی تاپیک دیگه ای پست گذاشتیا :sdasdasd: :mad_majidonline: این فعلا جریمت باشه البته کتک هم باید بخوریا :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
هر شب میای برنامه فرداتو میگی و میگی چقدرم توی روز خوندی با تعداد صفحه و ساعت درس خوندن

RBC!

New member
من امروز ایمونولوژی خوندم + تست های ایمونولوژی + زبان (ساعتاش رو روم نمیشه فعلا :whistle: )
امیدوارم دوباره به دوران اوجم برگردم :))

و اما فردا :
باید خلاصه نویسی های بیوشیمی رو مرور کنم (یک و نیم ساعت)
ادامه فصل 7 ایمونولوژی رو بخونم و پرونده این مبحث رو ببندم! (طلسم شده!) (یک و نیم ساعت)
لغت های جعبه لایتنرم رو مرور کنم و چنتا لغت جدید بهش اضافه کنم (یک و نیم ساعت)

فعلا بستمه :))

آخرین ویرایش:

negar91

New member
توجه توجه
به علت تنبلی بیش از حد گروه من و لیلی ابن جارو تحریم میکنیم و تا 2 روز این جا نمیایم:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
اگه درس خون شدید میایم و آشتی میکنیم تا اطلاع ثانوی ما قهر میباشیممممممممممممم:eek:fftopic:

leiliyebidel

New member
منم ب همه ی بچه های تنبل ک علاوه بر این ک هر رووووووووووووووز میان ی بهونه ردیف میکنن و اصلا ب فکر درس خوندن نیستن!!!گزارشم نمیان بدن اعلام میکنم:
منو نگار این تاپیک رو ب مدت 2 روز تحریم میکنیم و باهاتون کاری نداریم!!!چون درس نخوندن انقد وا3 شما عادی شده ک هیچ حرفی دیگه روتون تاثیر نداره!!! :smiliess (7):
ب خودتون بیاین..:65d6a5d6s:

negin_f_k

New member
من اووووومدم
همه درسارو خوندم به جز زبان.. برنامه فردا هم مثل امروزه
بچه ها قهر نکنییییین......آشتییییییییییییییییی:rose:

leila00

New member
اه ه ه لیلی جون و نگار جون ..بابا آشتی کنید تو رو خدا قول میدیم بخونیم ...من امروز هم همه درسهام را خوندم .... فردا باید 16 صفحه بیوشیمی ....11 صفحه ژنتیک .... یه درس 504 به اضافه خوندن هر روزه لغت های لایتنر.......

sokout

New member
سلام:ad54ad:
من امروز برنامه ام کامل شد:4d564ad6:
دارم از خستگی می مورم:smiliess (9):
فردا فصل 4 و 5 مدار را تمام میکنم با 15 تا مسئله و زبان
شب همگی خوش:rose:

RBC!

New member
منم برنامه امروزم رو خوندم :)
فردا باید یه فصل جدید بیوشیمی رو شروع کنم + تست ایمونو + چند صفحه ایمونو + زبان

negin_f_k

New member
:thumbsupsmileyanim: تقریبا تونستم تموم کنم
فردا فقط ژنتیک و زبان میخونم:ad54ad:

leila00

New member
من هم امروز درسهام را خوندم ولی از فردا نمیدونم برنامه ام چه جور میشه چون 2 شیفت سر کارم تا 5 شنبه ...ولی قول میدم کارم که تمام شد.. تا جایی که میتونم بخونم ولی نمیدونم چقدر میشه (لیلی جون و نگار جون دعوام نکنید) قول میدم جبران کنم ..و گزارش بدم که اگه تنبلی کردم دعوام کنید ....:sadsmiley:

sokout

New member
سلام
از برنامه ام فقط 5تا مسئله مونده
دیگه مغزم نمی کشه:smiliess (2):

برای فردا هم فصل 6 را تمام می کن با 14 تا مسئله
سعی می کنم از 5تا امروزم حل کنم
یا 1 درس 504
دوستان شب بخیر:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا