گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
بچه ها شما روزی چند ساعت درس می خونید؟کامل بگید چه ساعتی بیدار میشید صبح و چه سعتی می خوابید

negin_f_k

New member
من از صبح 10ص ژنتیک خوندم 15ص دیگه باید بخونم + 20ص بیوشیمی + یه ساعت زبان...... شب گزارششو میدم
موفق باشین دوستای گلم

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﺧﻮﺑﻢ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯﺑﺎﻳﺪ 16 ﺻﻔﺤﻪ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﻭ 8 ﺻﻔﺤﻪ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﻳﮏ ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺯ 504 ..ﺭﻭﺯ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺑﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ...

leila00

New member
ﻟﻴﻠﻰ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻦ ﻋﻠﺖ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮐﻨﺪ ~ﻳﺶ ﻣﻴﺮﻡ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ﮐﻪ ﻣﻴﺎﻡ ﺧﻴﻠﻰ ﺧﺴﺘﻪ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺷﺐ ﺯﻭﺩ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ.......ﺍﻳﻦ ﻳﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ.....

sokout

New member
سلام
منوزمیتونید تنبیه کنید
دیروز درس نخوندم:14:
امروز نیرسم درسای دیروزو بخونم
زبان واسه ما عمومیه فقط.
و اکثر بچه ها 504 و تافل و رضا زاده و لزگی رو میخونن البته 2 تای آخر واسه علوم پزشکیه
مگه زبان همه یکی نیست؟
بچه ها 12 دیره
من صبح 6 باید برم نمیتونم تا 12 بیدار بمونم

sokout

New member
ﻟﻴﻠﻰ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻦ ﻋﻠﺖ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮐﻨﺪ ~ﻳﺶ ﻣﻴﺮﻡ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ﮐﻪ ﻣﻴﺎﻡ ﺧﻴﻠﻰ ﺧﺴﺘﻪ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺷﺐ ﺯﻭﺩ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ.......ﺍﻳﻦ ﻳﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ.....
منم دقیقا همین مشکلو دارم:dadad4::13:

bacillus.bs

New member
وای وای وای امروز افتضاح بود دوستم زنگ زد 1 ساعت وقت منو گرفت بعدشم نمی تونستم تمرکز کنم/نمی دونم چرا این 5 شنبه جمعه ها اینقدر بده

sokout

New member
سلام
هیچ کس نیست
منم روم نمیشه گزراش بدم :14::sad:پس در میروم:dadad4:

sakar

New member
سلام به همه ی دوستای گل از زیر درس خوندن در رو مث اینکه اینجا قرار بود گزارش فعالیتامونو بدیم
اما شده جایی واسه دلایل تنبلیامون
ازین به بعد اگه کسی خواست بگه درس نخوندم خودشم نیاد که مجبور شه هی دلیل بیاره
اولیشم خودم
40 ساعت عقبم میخوام هر هفته 5 ساعتشو جبران کنم
ینی آخر هفته یا با 55 ساعت درس خوندن میام خدمتتون یا دیگه با دلایل مسخره وقت شما و حجم تاپیکو نمیگیرم

بقیه دوستای دیگم همینطور

آخرین ویرایش:

leila00

New member
سلام دوستای خوبم سلام ...من امروز به سختی برای اینکه اینجا ضایع نشم به برنامه هام تقریبا رسیدم فقط 5 صفحه از ژنتیک موند (لیلی جون دعوام نکنید ) قول میدم جبران کنم ....(5 شنبه و جمعه خیلی سخت میشه به برنامه ریزی ها رسید) فردا باید 14 صفحه بیوشیمی بخونم و 8 صفحه ژنتیک ..و یک درس 504 .........با آرزوی موفقیت برای همه ما ....

leila00

New member
منم دقیقا همین مشکلو دارم:dadad4::13:
به نظر شما راه حلی برای مشکل ما هست ...؟ من خیلی راه ها را امتحان کردم چایی ..نسکافه ، قهوه ، ولی نشد ...اگه شما یه برنامه به ذهنتون رسید ممنون میشم ....به من هم بگید ....

leiliyebidel

New member
اینجا چ خبرههههههههههههه؟؟؟؟هان؟؟؟!!!!!دیگه دارم قاطی میکنما...واقعا عصبانی ام...:New (6):
(از دست من ناراحت نشیدا!اصن هدفمون از این گروه این بوده ک همدیگه رو کنترل کنیم ک خوب بدرسیم!منم اگه کم کاری کردم بدتر از اینا رو بم بگید!)
دیگه نشنوم کسی بیاد اینجا توجیه وا3 بقیه ردیف کنه ها!!!:smiliess (13):
کسی مجبورتون کرد؟مگه نیومدید خودتون گفتید منم هستم!پس دیگه این حرفا چیه؟ خوبه ما اینجا ی برنامه ی ثابت وا3 همه نداریم!هرکی خودش میاد میگه چی میخونه...خجالت نمیکشید؟؟مثلا ی بار کنکور دادیدا!!اگه قرار بود هر روز بیایم بگیم درس نخوندیم پس چرا عضو گروه شدیم؟؟؟خوب نخوندیم دیگه...
خیییییییییییلیییییییی خیییییییییییلییییییییی معذرت میخوام،من شاید سالی ی بار اینجوری بشم ولی با عرض شرمندگی چون تعداد تنبلا داره سر ب فلک میکشه علاوه بر تنبیه بدنی از حربه ی ترور شخصیت هم استفاده میکنیم!!!
:smilies-azardl (12)
این ک بارها گفتیم هنوز وقت هس نگران نباشید وا3 کسایی بوده ک هدف داشتن و وا3 رسیدن ب هدفشون تلاش میکردن!
ولی ب شما باید بگم ک هیچ وقتی نمونده و اگه ب خودتون نیاید تا چشم ب هم بزنید سال تموم شده و شما هنوز اندر خم ی کوچه اید!!!
ب کسی ک تلاش نمیکنه نمیشه الکی امید داد!اگه از همین فردا جدی شروع نکنید هیچ کدوم قبول نمیشید!!!
منو باش!اومدم میگم مرسی ک میاین اینجا!!!قراره ب هم انگیزه بدیم نه وقتی دیدیم بقیه ام نخوندن خوشحال شیم ک پس فقط من نیستم،هیشکی نمیخونه!!!بعد با افتخار اعلام کنیم ک نخوندم!!!!!!!!!!!
من خودمم خیلی تو روز دنبال دلیلای مختلفی وا3 در رفتن میگردمو تنبلی میکنم ولی وقتی ب 1سال عمرم فک میکنم تنم میلرزه!مگه این زمانی ک از دست میدید دیگه برمیگرده ک خودتونو توجیه میکنید دیگه از فردا دیگه از فردا...
مشکل کار اینجاس ک با خودتون میگید حالا اگه نخونمم اتفاقی نمیفته اینا ک دستشون ب من نمیرسه!واقعا خجالت نمیکشید بیاید بگید نخوندم؟؟؟
من خودم امروز 7صفه از زنانم موندو زبانمم نرسیدم!همشم تقصیر خودم بود چون عصر برعکس همیشه خوابیدم...ولی ب جاش شب بیدار میمونم تا تموم نکنم نمیخوابم...
اینجوری نمیشه!باید هرکدومتونو جدا جدا دعوا کنم....بلکه ی کم ب خودتون بیاااااااااااید..
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سلام
منوزمیتونید تنبیه کنید
دیروز درس نخوندم:14:
امروز نیرسم درسای دیروزو بخونم

مگه زبان همه یکی نیست؟
بچه ها 12 دیره
من صبح 6 باید برم نمیتونم تا 12 بیدار بمونم
سلام...
دقیقا بگو چرا دیروز درس نخوندی هان؟:New (6):
خواهشا تقصیر هیچکس ننداز بگو کوتاهی خودت چی بوده؟؟چیکار کردی؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
درسته ک میری سرکار ولی از8 ساعت بیشتره؟؟چون کنکور داری حق نداری بیشتر از6 ساعت تو روز بخوابی!اینم از این...میمونه 10 ساعت...
4-5ساعت حق داری کارای متفرقه بکنی تازه اونم بت ارفاق میکنم چون سرکار میری...6-5ساعت باید بدرسی...
تو این مدتی ک داری باید خوب بخونی...(تازه انتظار دارم همیشه ی کتاب با خود ببری سرکار از زمان بیکاریت استفاده کنی!)
اگه فک کردی با این وضع قبول میشی سخت در اشتباهی...( اینم ی ضربه ی اساسی!!)
دیگه نبینم بیای بگی نخوندیا!فردا حتما 10 میای تا اساسی حسابتو با نگار برسیم...
اگه ی بار دیگه این حرکتت تکرار شه تو رو ب عنوان ی آدم تنبلو بی هدفو بی اراده معرفی میکنیمو از تاپیک اخراج میشی و دیگه باهات کاری نداریم ...:mad_majidonline:(اینم ضربه ی آخر!)
این از تو...

leiliyebidel

New member
وای وای وای امروز افتضاح بود دوستم زنگ زد 1 ساعت وقت منو گرفت بعدشم نمی تونستم تمرکز کنم/نمی دونم چرا این 5 شنبه جمعه ها اینقدر بده
باسی خودت بگو باهات چیکار کنیم؟؟چی بت بگیم ک حسابی بچسبی ب درس؟؟
من ساعت 10 اومدم ولی تو نبودی!پس بگو چون درس نخونده بودی منو گذاشتی سرکار!!!:New (6):
جااااااااااااان!!!!1ساعت؟؟؟!!!کل وقایع هفته رو وا3 هم تعریف کردید؟؟؟!!! :smiliess (11):موقع کنکورتم 1ساعت 1ساعت با دوستات میحرفیدی؟؟؟چ طور روت نمیشه ب دوستت بگی درس دارم!هدف دارم!بیکار نیستم!ولی روت میشه بیای اینجا بگی نخوندم...(اونم پیش کسایی ک همه دارن میخونن!):eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ینی چی 5شنبه جمعه اینجوریه؟حتما تعطیلات رسمی ام چون جمعه ی وسط هفته اس اینجوریه!!!نزدیک عیدم تق و لقه!!13روز عیدم ک اصن نمیشه!تو بهارم ک کلا فاز خواب بیشتر از همه چیه!خردادم ک فصل امتحاناس!!!و...
این حرفا کدومه؟وا3 ما ک تو خونه ایم ک روزای هفته معنی نداره!!!
اینجوری پیش بری قبول نمیشی!الکی وققتو تلف نکن(اینم ی ضربه ی اساسی!)
از این ب بعد حق نداری ب جز زمان استراحتت با کسی بحرفی!گوشیتو سایلنت میکنی و ی جایی دور از دسترس میذاری ک وقتی خواستی جوابشونو بدی دروغ نگفته باشی ک گوشی پیشت نبوده و متوجه نشدی...
وقتی تلفن خونه زنگ خورد گوله نمیشی رو تلفن!ب خونواده میگی ک اگه کسی با تو کار داشت بگن کار داره!یا خیلی صریح بگن ک داره درس میخونه! بعدا تماس بگیرن...
وقتی با کسی تلفنی میحرفی ی ربع ک گذشت بگو صدات کنن ک دروغ نگفته باشی کارت دارن باید بری...
فردا10 منتظرتیم ک با نگار اساسی حالتو بگیریم..
اگه ی بار دیگه تکرار شه همه فک میکنیم ک تو ی آدم ضعیف و بی اراده هستی ک قدرت نه گفتن نداری بعد از تاپیک اخراج میشیو دیگه باهات کاری نداریم...(اینم ضربه ی آخر!):mad_majidonline:
اینم از تو..

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سابتیلیس زیاد دعوات نمیکنم! :eek:t0837h0nn8zfqu8ultهمین کافیه فعلا برات!چون طبق برنامه ی گروهیت تو تاپیک میکروب پیش میری و ی جای دیگه باید ج بدی!ولی اینجا تنبلی ممنوعه...اگه اینجا خواستی گزارش بدی چیزی جز ب برنامم رسیدم نباید بگی!وگرنه ب سرنوشت بقیه دچارت میکنیم!:New (6):
saka و لیلا رو هم دعوا نمیکنم...چون اشتباهشونو قبول دارن و از همه مهمتر این ک دارن سعی میکنن جبرانش کنن...آفرین:applause:
ولی لیلا جون بهونه ی 5شنبه جمعه رو نیار ک همونجور ک وا3 باسی قاطی کردم وا3 توام قاطی میکنما...:(50):
در مورد برنامه هم باید ببینیم ک اولا کارت چ جوریه؟بعدم چن ساعت تو روز آزادی،کی میخوابی؟کی بیدار میشی؟ و...
اطلاعات بیشتری باید بدی دوس جون...

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
چرا اینقدر دعوام می کنید گناه دارماااااااا دیگه تکرار نمیشه

bacillus.bs

New member
امروز 1 باکتری تست از ای کیو بی 1 اندامک از سلولی تست 1 فصل بیوشیمی 1/2 فصل ژنتیک برای بقیه ی روزم هنوز تصمیم نگرفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا