بشین درستو بخون هیچ عذری قابل قبول نیستسلام به همه بجه های گل درسخون
منم هستم
راستش من برنامم ساعتیه و میخواستم تا قبل عید 50 ساعت در هفته رو پوشش بدم تا هفته قبل خوب بودم ولی متاسفانه اعصاب بین مهریم یکم بهم ریخته نمیتونم فعلن زیاد بخونم
زبانو من قبلا تافلو خوندم الان مرور میکنم هر روز یه درس و نیم ساعتم لزگی میخونم
آمار و ریاضیم با مبانی اقتصاد بهداشت میخونم
تا یکم حالم خوب شه دعوام نکنید لطفا
"آخه یکی نبود بگه تورو چه به رتبه اول این بار سنگین رو دوشم"
شوخی کردم من که رتبه 1 میشم ایشالا امیدوارم که هیچکدوممون اون یکیارو مهمون نکنیم به خاطر اونم که شده باید تلاش کنیم
بااین وضعیت استراحت مطلقم من این هفته تا الانو 12 ساعت درس خوندمفکرم نمیکنم بیشتر ازین بخونم
دعوام نکنید یکم خوب شدم اونموقع
ممنون از شما دوستهای خوب خوشحالم که میتونم با گروه شما باشم....البته تا ساعت 3 سرکارم امیدوارم که بتونم با کمک شما دوستای خوب سرعتم را بیشتر کنم چون خیلی کند پیش میرم ...روزهای جمعه باید گزارش درسهایی که خوندیم را بدیم ؟:smiliess (12):سلام البته که میتونی انجا عضویت برای عموم آزاد است:rolleyessmileyanim::ad54ad:
سکوت جون خوش اومدی!:riz304:سلام دوستان منم هستم
من روزا تیستم به جر 5شنبه جمعه
از 6 می تونم شروع کنم
چون تو روز وقتم کمه یه درس یه درس میخونم
اول مدار میخونم
امروز جزوه خودمو تمام می کنم و جزوه پارسه را شروع می کنم
خوش اومدی دوس جون!:riz304:بچه ها منم هستم
ليلي جون هواي منو داشته باش
هم رشته اي هستيما
ليلي جون هرروز 20 ص ويلي.20 لغت زبانو20 ص بهداشت و.......ميخوني؟
من ترم هفتم بيمارستان كه ميرم ديگه نميتونم زياد بخونم ولي ميخوام شروع كنم
به كمك احتياج دارم
لطفا كمكم كنيد بچه ها
ینی چی ک نخوندم هان؟؟؟؟!!!!!:New (6):من امروز درس نخوندم صبح کاراموزی بودم عصرم مهمون داشتیم الان خیلی ناراحتم:65d6a5d6s:
sakar هیچ عذری پذیرفته شده نیس!اعصابم ب هم ریخته و اینا نداریم!!اینجا باید با دست پر بیای وگرنه دعوات میکنیم...:smilies-azardl (12)سلام به همه بجه های گل درسخون
منم هستم
راستش من برنامم ساعتیه و میخواستم تا قبل عید 50 ساعت در هفته رو پوشش بدم تا هفته قبل خوب بودم ولی متاسفانه اعصاب بین مهریم یکم بهم ریخته نمیتونم فعلن زیاد بخونم
زبانو من قبلا تافلو خوندم الان مرور میکنم هر روز یه درس و نیم ساعتم لزگی میخونم
آمار و ریاضیم با مبانی اقتصاد بهداشت میخونم
تا یکم حالم خوب شه دعوام نکنید لطفا
"آخه یکی نبود بگه تورو چه به رتبه اول این بار سنگین رو دوشم"
شوخی کردم من که رتبه 1 میشم ایشالا امیدوارم که هیچکدوممون اون یکیارو مهمون نکنیم به خاطر اونم که شده باید تلاش کنیم
بااین وضعیت استراحت مطلقم من این هفته تا الانو 12 ساعت درس خوندمفکرم نمیکنم بیشتر ازین بخونم
دعوام نکنید یکم خوب شدم اونموقع