گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sokout

New member
سلام دوستان منم هستم
من روزا تیستم به جر 5شنبه جمعه
از 6 می تونم شروع کنم
چون تو روز وقتم کمه یه درس یه درس میخونم
اول مدار میخونم
امروز جزوه خودمو تمام می کنم و جزوه پارسه را شروع می کنم

sakar

New member
سلام به همه بجه های گل درسخون
منم هستم
راستش من برنامم ساعتیه و میخواستم تا قبل عید 50 ساعت در هفته رو پوشش بدم تا هفته قبل خوب بودم ولی متاسفانه اعصاب بین مهریم یکم بهم ریخته نمیتونم فعلن زیاد بخونم

زبانو من قبلا تافلو خوندم الان مرور میکنم هر روز یه درس و نیم ساعتم لزگی میخونم
آمار و ریاضیم با مبانی اقتصاد بهداشت میخونم

تا یکم حالم خوب شه دعوام نکنید لطفا
"آخه یکی نبود بگه تورو چه به رتبه اول این بار سنگین رو دوشم"

شوخی کردم من که رتبه 1 میشم ایشالا امیدوارم که هیچکدوممون اون یکیارو مهمون نکنیم به خاطر اونم که شده باید تلاش کنیم
بااین وضعیت استراحت مطلقم من این هفته تا الانو 12 ساعت درس خوندمفکرم نمیکنم بیشتر ازین بخونم
دعوام نکنید یکم خوب شدم اونموقع

cheshmak

New member
بچه ها منم هستم
ليلي جون هواي منو داشته باش
هم رشته اي هستيما
ليلي جون هرروز 20 ص ويلي.20 لغت زبانو20 ص بهداشت و.......ميخوني؟
من ترم هفتم بيمارستان كه ميرم ديگه نميتونم زياد بخونم ولي ميخوام شروع كنم
به كمك احتياج دارم
لطفا كمكم كنيد بچه ها

bacillus.bs

New member
فردا بیوشیمی باکتری تستای 1 فصل قارچ و ویروسم فصل ایدز میزنم البته همشه فکر نمی کنم بتونم بزنم خیلی زیاده/امشب تستای فصل ویتامین ها را کامل می کنم/سعی می کنم 1 فصل سلولی هم بخونم/لیلی یعنی در طول روز 4 ساعت می خوابی؟

negar91

New member
منم هستم
راستش من برنامم ساعتیه و میخواستم تا قبل عید 50 ساعت در هفته رو پوشش بدم تا هفته قبل خوب بودم ولی متاسفانه اعصاب بین مهریم یکم بهم ریخته نمیتونم فعلن زیاد بخونم

شوخی کردم من که رتبه 1 میشم ایشالا امیدوارم که هیچکدوممون اون یکیارو مهمون نکنیم به خاطر اونم که شده باید تلاش کنیم
بااین وضعیت استراحت مطلقم من این هفته تا الانو 12 ساعت درس خوندمفکرم نمیکنم بیشتر ازین بخونم
بشین درستو بخون هیچ عذری قابل قبول نیست:eek:t0837h0nn8zfqu8ult نخونی بات برخورد جدی میشه ها ما اینجا با کسی شوخی نداریم:smilies-azardl (181

leila00

New member
سلام دوستان خوب.. من هم میتونم به گروه شما بیام ؟ خیلی کار جالبی کردید ...با تشکر...

sokout

New member
سلام
منم کارای را که گفته بودم را انجام دادم
فردا هم بقیه جزوه پارسه را میخونم احتمالا بتونم 4 فصل بخونم
زبانو چی کار میکنین؟ چی می خونید؟

leila00

New member
سلام البته که میتونی انجا عضویت برای عموم آزاد است:rolleyessmileyanim::ad54ad:
ممنون از شما دوستهای خوب خوشحالم که میتونم با گروه شما باشم....البته تا ساعت 3 سرکارم امیدوارم که بتونم با کمک شما دوستای خوب سرعتم را بیشتر کنم چون خیلی کند پیش میرم ...روزهای جمعه باید گزارش درسهایی که خوندیم را بدیم ؟:smiliess (12):

taraneh s

New member
من امروز درس نخوندم صبح کاراموزی بودم عصرم مهمون داشتیم الان خیلی ناراحتم:65d6a5d6s:

leiliyebidel

New member
سلام دوستان منم هستم
من روزا تیستم به جر 5شنبه جمعه
از 6 می تونم شروع کنم
چون تو روز وقتم کمه یه درس یه درس میخونم
اول مدار میخونم
امروز جزوه خودمو تمام می کنم و جزوه پارسه را شروع می کنم
سکوت جون خوش اومدی!:riz304:
فقط نباید بگی ک چی میخونی!!باید با تعداد صفه بگی،بعدم بیای تو سایت چکت کنیم تا اگه نخونده بودی دعوات کنیم...:p7977cujr38iyymsu8:تا وقتی ک بدونی کسی چکت نمیکنه خوب درس نمیخونی...
ما شبا 12 میایم ک از همه ی وقت مفیدمون استفاده کرده باشیم!بعدشم مستقیم بریم لالا...باید هر کار گفتی انجام بدی...وگرنه حسابتو میرسیم...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
حالا اگه با این شرایط پایه ای مثه منو نگار و باسی شروع کن...

leiliyebidel

New member
بچه ها منم هستم
ليلي جون هواي منو داشته باش
هم رشته اي هستيما
ليلي جون هرروز 20 ص ويلي.20 لغت زبانو20 ص بهداشت و.......ميخوني؟
من ترم هفتم بيمارستان كه ميرم ديگه نميتونم زياد بخونم ولي ميخوام شروع كنم
به كمك احتياج دارم
لطفا كمكم كنيد بچه ها
خوش اومدی دوس جون!:riz304:
تو ک دوست خودمی سفارش شده ای...
فقط حالا ک 2 تا هم رشته ای شدیم بیا تو تاپیکی ک وا3 بچه های مامایی گذاشتم!اونجا درمورد رشته ی خودمونو درس خوندن مفصل بحرفیم..:smilies:
بعدم من پارسال با شرایط الآن تو کنکور دادم...مطمئن باش اگه خوب بخونی قبولی عزیزم...:a2d3:
نگران نباش دوستم هنوز انقد دیر نشده ک خودتو اذیت کنی..:tsimuzpzwoap1t9y3o7

leiliyebidel

New member
من امروز درس نخوندم صبح کاراموزی بودم عصرم مهمون داشتیم الان خیلی ناراحتم:65d6a5d6s:
ینی چی ک نخوندم هان؟؟؟؟!!!!!:New (6):
تاپیک اعتراف میکنمو نگا نکن..من تو مقوله ی درس هیولا میشما...!!!!!از نگار بپرس...
بعدم چرا توجیه میکنی کار زشتتو؟کارورزیو موجه اعلام میکنیم ولی مهمون ب تو چ ربطی داشته؟خیلی مودبانه میای سلام میکنی بعد عذر خواهی میکنی میگی من درس دارم باید برم...
دیگه تکرار نشه ها...اگه تو ختمی من چهلمم!!!!خودم اند این کارام..پیچوندن ممنوع!
بعدم حرف B.sabtilis رو گوش نده...ما اینجا از این حرفا نداریم...ما سنتی کار میکنیم!قانون اینجا تنبیه بدنیه!:eek:t0837h0nn8zfqu8ultتجربه نشون داده بیشتر ج میده!درس خوندنم ی توفیق اجباریه ک هرکی گفت منم هستم نصیبش میکنیم!
اصن تو یکیو ک مستعد در رفتنی خودم ب شخصه کنترل میکنم...شبا میای میگی ک تو روز چیکار کردی!برنامه ی فرداتم میگی و بعد میری لالا...
نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه...:smilies-azardl (113

leiliyebidel

New member
منم هستم

sakar هیچ عذری پذیرفته شده نیس!اعصابم ب هم ریخته و اینا نداریم!!اینجا باید با دست پر بیای وگرنه دعوات میکنیم...:smilies-azardl (12)
مظلوم بازی ام دربیاری پذیرفته نیس!!!باید درس بخوووووووووووووووووونی همین!!
هروقتم دلت گرفت ب خودم بگو دوستم...از همین فردا باید شروع کنی چون فردا باید حالت خوب شه...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
اینجوری ب قضیه نگاه نکن ک حالم خوب نیس نمیتونم بدرسم!اگه واقعا هدف داری باید بگی چون حالم خوب نیس برم ی کم بدرسم ک خوب شم...
سعی کن با درس حواستو پرت کنی...همه ی انرژیت الآن فقط و فقط مخصوص درسه..غصه خوردن فقط زمانو ازت میگیره...
منتظریم بیای بگی چیکار کردیا...
آره منم مطمئنم رتبه ی برتر میشی ب شرطی ک روحیه داشته باشی..:28:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
میبینم ک تعداد اعضای گروه زیاد شده!!11نفر شدیم!!!!!!
آخ جوووووووووووووون چ حالی میده دیدن قیافه ی اونی ک رتبه اش بدتر از همه شه...به به...چ خسارتی بش وارد میشه...:a2d3:
بچه ها فک نکنید حالاک تعداد زیاد شده کنترل از دستمون در میره ها...اگه چیزی نمیگیم دلیل نمیشه ک نفهمیده باشیم marava و نونوش کلا در رفتنو حتی ی بارم برنامشونو نگفتن!!!!(البت کار نونوش رو میذاریم پای این ک جمعه میادو گزارش میده!!!)،B.sabtilis فقط ی بار برنامشو گفت وا3 چک کردنم نمیاد!!!!!
باسی تو هم ک وا3 چک کردن نمیای؟؟؟!!!از کجا بدونیم مثه دخترای خوب درستو میخونی و طبق برنامت پیش میری؟؟
چشمک و سکوت و ترانه وsakar هم ک جدید اضافه شدن ی بار کامنتای قبلی ک پیشنهاد بوده بخونن اگه موافقن یا نظر دیگه ای دارن بیان بگن...
بچه ها تو رو خدا بخونیییییییییییین...:smilies-azardl (181
ی جایی هس ک فقط ما باید پر کنیم...ی کاری هس ک فقط ما باید انجام بدیم...
ب سال دیگه فک نکنید این فرصتی ک الآن دارید علاوه بر این ک آرزوی خیلیاس!(مثلا بچه هایی ک طرح اجباری دارن و هنو نرفتن...)عمرتونه!!!الکی تلفش نکنید چون ی سال باید تو خونه ب دیوار اتاقتون حسرت بخورید ک کنکور ک نداره هیچ !حوصلشم سر نمیره...!!:dadad4:
باز من رفتم بالا منبر...:25r30wi:
آخه چرا ی کاری میکنید ک من ک آخر دودره بازیم نصیحتتون کنم هان؟منم ی جاهایی نیاز دارم ک چکم کنید...تنبل بازی در نیارید..حواستون ب همدیگه باشه...

B.sabtilis

New member
من دیروز 6 ساعت خوندم
به برنامم رسیدم
قول میدم امروز بیشتر تلاش کنم:riz513:

marava

New member
سلام ليلي جونم نه من درنرفتم ما 2ساعت زودتر از شما برنامه گذاشتيم بياييم البته تو گروه ميكروب شناسي براي همين من اون ساعت نيستم ولي الان اعتراف ميكنم كمي كم كار شدم. زبان رو ميرسم بخونم ولي براي ويرويس و ايمني خيلي كندم.:sadsmiley::13:

marava

New member
من هم امشب ميا برناممو چك ميكنم يكمي دعوام كنيد تا بخودم بيام
:shocked: :smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا