گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gandom67

Member
من از جلد 1....فصول 3-4-13-14-12 را ديگه نخواندم حوصلم نداشتم....از 31تير تا 29 مرداد بقيه فصلا را خواندم....البته ميدانم مرور زياد ميخواد و نكته...همه اينا را ميدانم و مخصوصا فصل 5..كه خيلي جاهاش برام راحت بود و خيلي جاها را سريع خوندم....بحرحال معلوم نيست چقد يادمه.....ولي از اينكه يه جلدو منهاي 4 فصل تمام كردم فعلا يكم اميدوارم ميكنه.....
از 30 مرداد تا 31 جلد 2 ويليامز فصل 17 را تمام كردم....اي ول كه اين جلد 2 انگار سرعتم خوب ميشه چون مخصوصا همين فصلو يادمه تا قبل از اينكه اولين زايمانو بگيرم از جلداي قديمي كتابخانه هر هفته ميخواندم كه اطلاعاتم بالا سر بيمار بالا بره........................مثلا كه عذاب وجدان نداشته باشم

دوستان يه سوال....اونجا كه اكثر مححققان نظرات متفاوت دادن كدومو در نظر بگيريم آخر............اصلا مهمه بدونيم اين محقق اين نظزرو داده اون يكي چيز ديگه
آيا بين گفته ها بيشتر حرف هاي كالج و اقدامات بيمارستان پاركلند را درنظر بگيريم؟
خیلی خوب پیش رفتی گلم,فصلای که گفتی منم برای کنکور خوب نخونده بودم تصمیم دارم بشینم خوبو دقیق بخونم
در باره سوالتم نظرای مختلف رو بخون حتی تحیقای مختلفو بخون اما نیاز نیست حفظشون کنی اصلا مهم نیس بدوني اين محقق اين نظررو داده اون يكي چيز ديگه اما یه دور کلی بخون اگه چیزی برات مهم یا جالب بود کنار کتابت بنویس که خواستی مرور کنی کلی وقتت رو نگیره
در نهایت چیزی که برای ما بیشتر مهمه چیزیه که کالج و بیمارستان پارکلند میگه
یه مدت که بخونی مباحث را تقریبا متوجه میشی چه چیز های مهمتره ،خوندنم خیلی راحتو شیرین میشه:riz513:

mamai86

New member
بچه ها سلام
من از مسافرت برگشتم
هنوز شروع نکردم به خوندن.گندم..محبوبه(هر دوتا تون)..نگار..بقیه دوستانِ عزیز
خیلی خوبه..آفرین به همه تون

من امروز برا پیگیری درخواست طرحم زنگ زدم .گفتن هفته دوم شهریور اعلام نیازا اومده دستمون..اون موقع تماس بگیرم که بتونم از مهر برم
وای نمی دونین..این روزا همش درگیر مهمونی هستیم.عروسی برادرمه.مسافرت میریم باز
اما به هر حال میخونم.شده 5-6 صفحه..که پیوسته باشه خوندنم

mamai86

New member
و اما محبوبه
من پیشنهاد می کنم
دور اول خوندن رو به ترتیب فصول کتابا بخونی و جلو بری
پس و پیش خوندن آخرش کار دست آدم میده
من خودم این کارو کردم(با اینکه یکی از سال بالایی ها بهم توصیه کرده بود به ترتیب بخونم) اما من قاطی خوندم.
آخرا که نزدیک کنکور شد و خواستم مرور کنم ..
تو ذهنم انسجام مطلب وجود نداشت..خیلی مهمه که حس کنی خوندی و مسلطی و اونم به صورت منسجم
اما دور اول که به ترتیب فصول خوندی..توصیه م اینه دوره های دوم سوم رو هر جور دوس داری بخونی..
اما دور اولو به ترتیب فصول بخون

obstetrician88

New member
عرض سلام..ادب و احترام دارم خدمت دوست هميشه بهارم آذر خانم گل...
آذر جان آخه فصل 3 ويليامز پيشنيازش اينه كه يه كم از جنين رو خونده باشي......تا راحت تر هضم بشه و من كه فعلا جنينو باز نكردم به همين دليل نخوندم....فصل 12 هم كه دوستان فرمودن حذف.....فصل 13 يا 14 فك كنم كه درباره آثار داروها روي جنين بود.....من گفتم بعدا كه اطلاعات داروييم را بالاتر بودم بخونمش راحتتره...
آذري جونم باور كن براي منم مشكلات زيادي هست....مثلا چندروز شديد دپرس بودم بهتر بود سراغ يه فصلي برم كه قبلنم خوندمش به همين دليل شروع فصل 17 را كردم واميدواريم بيشتر شد ولي امروز اومدم فصل عقيم سازي فك كنم فصل 32 باشه را بخونم درسته 4 صفحه است ولي از صبح كه بلند شدم بهم خبر دادن خوابگاه نميديم ..منم بايد 22 شهريور دانشگاه براي كارآموزي ميرفتم...از طرفي بابام اينا ميگفتن كاري كن زودتر بري اين كارآموزي يه هفته اي.......من به هر گروهي كه قبل خودمه زنگ ميزنم هيچ گروهي هيچ كدوم با اينكه در آن شهرم زندگي ميكنن وليحاضر نيستند با من جاي خودشونو عوض كنن( ميدوني اينجاس كه دلم ميگيره 3 سال نماينده بچه ها بودم چه از خودگذشتگي هايي كه نكردم ولي الان كه نيازشون دارم هيچكس با من نيست..)منم 24 شهريور مراسم عقد دخترعمم اصفهانه و همه بايد اونجا باشيم...به همين دليل..
با همه اين وجود ميخواستم بگم بايد من كه ميخواستم خوندنو داشته باشم هم در كنار اين فكرام ميامدم سراغ فصلايي كه حداقل يكم روحيمو باز كنه....................

ولي تمام فرمايشهاي تو دوست من صحيح است و احترام قايلم براي تمام راهنماييات..................
باشه حتما اينكارو ميكنم.................

آذر جان انشاا...عروسي بهت خوش بگذره و مباركشون باشه و انشاا..قسمت خودت باشه....
و انشاا..طرح هم بري......راستي اگر طرح بري به اميد خدا...ديگه تا 2 سال نميتوني كنكور بدي ؟اين درسته؟

آذرجونم با تمام وجودم براي همه شما دوستان گل دعا ميكنم

سربلند باشيد
با احترام

gandom67

Member
بچه ها سلام
من از مسافرت برگشتم
هنوز شروع نکردم به خوندن.گندم..محبوبه(هر دوتا تون)..نگار..بقیه دوستانِ عزیز
خیلی خوبه..آفرین به همه تون

من امروز برا پیگیری درخواست طرحم زنگ زدم .گفتن هفته دوم شهریور اعلام نیازا اومده دستمون..اون موقع تماس بگیرم که بتونم از مهر برم
وای نمی دونین..این روزا همش درگیر مهمونی هستیم.عروسی برادرمه.مسافرت میریم باز
اما به هر حال میخونم.شده 5-6 صفحه..که پیوسته باشه خوندنم

سلام عزیزم ممنون از دلگرمیت ،تبریک میگم به خودت و خانوادت
برای شروع حتی یک ساعت درس خوندن هم خوبه :thumbsupsmileyanim:

baboliau

New member
1
سلام عزیزم اره بنظر من که کافیه اخه من خیلی کتاب های مختلف خریدم:14: اما الان به این نتیجه رسیدم همون رفرنس های خودمون با یه کتاب تست جامع کافیه حالا فرقی هم نداره چی باشه، اسم کتاب های که خریدمو + توضیحاتش برات میفرستم اینجا چون بچه های رشته های مختلف میان فکر کنم براشون جالب نباشه که اینجا بنویسم اخه مفصل میخوام توضیح بدم برات:thumbsupsmileyanim:
مرسی از توضیحاتت ، کامل و جامع بود.دستت درد نکنه:bunnyearsmiley:
حالا که آذر جون هم برگشته یه برنامه خوووووووووووووووووب بریزیم:thanks:
پیش به سوی قبولی 92

baboliau

New member
آذر جونم خوش اومدی دلمون برات تنگ شده بود
مرسی از راهنماییت.این روش درسته ولی بعضی وقتا آدم وسوسه میشه مثلا یه فصل خاص رو بخونه که این اصلا دست خودم نیست!!!:65d6a5d6s:
ولی سعی میکنم راه درستشو برم:rose:

obstetrician88 جان.طرح ما اختیاریه و مثل رشته پرستاری و ... نیازی نیست حتما طرحمون تموم بشه تا ارشد شرکت کنیم.هرچقدر دوس داشتی میتونی:thanks:

gandom67

Member
سلام مث اینکه فقط خودم گزارش میدم:bunnyearsmiley: امروز کلا 3 ساعت زنان خوندم + زبان تا شب هم سعی میکنم 1 ساعت ویلیامز بخونم
:smilies-azardl (181

sevill

New member
سلام یکی به من بگه از کجا شروع کنم
فقط زبان و خوب میخوانم به بقیه درسها که میرسه گیج میشم و نمیدونم چ جوری بخوانم .....................:smiliess (15)::13::14::sadsmiley:
بچه ها کمک کنید....

negar91

New member
سلام به دوست جونا
چه میکینید با به تعویق افتادن نتایج ؟ :smiliess (15):
لطفا به اعصابتون مسلط باشید یه لیوان شیر گرم نوش جان کنید یا یک عدد سیب قرمز رو با کمال ارامش و خونسردی ببویید و بعدش میل کنید اگه جواب نداد بشینید تخمه بشکونید :thumbsupsmileyanim:
حالا بگین تغذیه کاربرد نداره اون از مشاوره تغذیه که موقع کنکور دادم اینم از مشاوره جهت حفظ نمودن خونسردی و عدم به فحش بستن مرضیه جون و اطرافیانش و وزارت خونشون
راستشو بخواین من کلی هم ذوق زده شدم که دیرتر اعلام میشه چون تعطیلات تابستانیم طولانی تر میشه از اونجایی که قبول بشو نیستم تا جوابا بیاد دوباره مجبورم شروع کنم بدرسم مامان جون من که از فردای کنکور داره هر روز با من دعوا میکنه که بشین درس بخون دختر پشت کنکوری :13:

یاسمن

New member
ایول نگار منم مثل توام :) صبح یه کم استرس داشتم ولی الان اصلا مهم نیست واسم .
همین چند دقیقه پیشم یه سیب خودم حسابی جواب داد :thumbsupsmileyanim:

mw.ashel

New member
سلام به همه ی دوستای درسخون و گلم که بهشون افتخار میکنم و ازشون روحیه میگیرم به خصوص ماماییا،خسته نباشید.
خدا قوت.
منم امروز امتحان تئوری فینالمو دادم و داشتم این هفته از استرس و اضطراب اتفاقایی که قرار بود بیفته میمردم و روز و شب و خواب نداشتم که امروز در اقدامی غافلگیرانه بعد از دادن امتحان تو اطلاعیه سایت شاهد به تعویق افتادن نتایج شدم ،چون چهارمین المپیاد پزشکی تبریزم هم به تعویق افتاد تمام برنامه ریزی های درسی و تعطیلاتم بهم ریخت. از طرفی هم هفته آیندا امتحان عملیشو میدم ،خدا خودش بهم رحم کنه..وای چه شود هفته آینده!!!!؟؟؟؟؟
از قدیم گفتن آخر شاهنامه خوش است ما هم دلمونو به این آخر هفته آینده خوش کنیم ببینیم چی میشه!؟
بچه های ناز مامایی منم اگه خدا بخواد از اول مهر پای ثابت درس خوندن میشم و با هم میخونیم و بهتون از نظر مطالعه میرسم با اینکه برای امتحانم و ارشدم قبلا خوندم اکثر مطالب خدارو شکر یادمه.
از خدای مهربون برای همه تو هفته آینده یه هدیه واسه ، صبرشون میخوام اونم قبولی تو ارشده.
و در ضمن برای همه بچه ها آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم خدا هیچ یک از ما رو بیش خانواده هامون شرمنده نکنه.الهی آمین
لطفا دعا واسه هم فراموش نشه.....
ممنونم از همه اون کسایی که برای این سایت زحمت میکشن به خصوص Admin جان

obstetrician88

New member
ممنونم....راستي من شما را در وبلاگم لينك كردم............خيلي وبلاگ خوبي داريد........
ممنون از اطلاعات خوبتون..........
راستي ميشه به من بگيد من از مهر شروع كنم زبان ...دير نميشه؟

negar91

New member
کنکور 91 همه بالاخره به طور کامل پرونده اش بسته شد خیلی خوشحالم که از این تاپیکمون چندتا قبولی داشتیم و به همشون صمیمانه تبریک میگم بچه هایی هم که قبول نشدن به امید خدا سال دیگه جز قبولیا هستن
واقعا خدارو شاکرم اگه قبول نشدم به جاش دوستانی اینجا پیدا کردم که یه دنیا واسم ارزش دارن
من توی این سالی که گذشت تمام تلاشمو کردم به بچه ها مخصوصا بچه ای تغذیه کمک کنم اگه گاهی عصبانی شدم یا جریمه ای واسه کسی در نظر گرفتم فقط از سر دلسوزی بوده همین جا از همه عذر میخوام و حلالیت میطلبم امیدوارم کسی اینجا از من ناراحت نباشه
از بچه های متقاضی تغذیه هم اگه کوتاهی کردم معذرت میخوام سعی کردم همیشه جواب همه پیامارو بدم و چیزی رو که در توانمه دریغ نکنم و اگه در پستی یا تاپیکی تندی کردم امیدوارم به بزرگی خودشون منو ببخشن
الان هم اگه ادمین میخواد تاپیک رو ببنده اعتراضی ندارم چون دیگه پرونده این کنکور و این تاپیک بسته شد
در پناه حق
التماس دعا

karshenasgh

New member
نگار جون! پیشنهادم اینه که اسامی افراد قبول شده و شهر و رشته قبولیشونو هم در آخر بنویسی... البته اگه زحمتی نیست! :ad54ad::riz277:

karshenasgh

New member
به همه اونایی هم که توی کنکور 91 قبول شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم... :riz304:

اونایی هم که قبول نشدن، ناراحت نباشن! من مطمئنم که سال دیگه با تجربه ای که امسال در کنار دیگر دوستان کسب کردیم، به امید خدا، سال دیگه جزء رتبه های برتر کنکور 92 خواهیم بود. پس یا علی!...
:smilies-azardl (113

vb2

New member
بچه ها یه تاپیک توپ باز کنید ایشالله از اول مهر با انرژی شروع کنید که شک ندارم سال دیگه همه قبولن

vb2

New member
یاد درس خوندناو گزارش دادنامون بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ناراحتم واسه ذوستام که قبول نشدن ایشالله سال دیگه

هی گفتم از خرای من بخرید جواب میده

katii

New member
سلام به همگي
منم قبول شدم قارچ ساري و بيوتك الزهرا
موندم كدومو برم...

از همتون متشكرم اگه اين تايپيك نبود مطمینم كه نميتونستم با روحيه درس بخونم
اگه يادتون باشه من از بعد عيد واسه بهداشت خوندم و شكرخدا نتيجه گرفتم
شما ميتونيين فقط روحيه تونو نبازين و با قوت و رقابت و پا به پاي هم ادامه بدين
در حق هم دعا كنين
منم دعا كنين كه ايشالا يه انتخاب درست بكنم

ويدايي... ليلي... نگارجونم.. باسيلوس.. ويتامين... ليلا...كارشناس...آذرخانومي...ياسمن گلي....اميررضا(راستي اون دوستت چطوره؟؟)... و.... اميدوارم هرجا كه هستين سلامت و موفق باشين
اميدوارم درس خوندنمون بهانه اي باشه واسه دوستي بيشتر با خدا و خدمت به خلقش...نه تفاخر و غرور
هواي شمال عاليه.. كاش همه بودين با هم ميرفتيم لب دريا شيربلال ميخورديم
راستي قرار بود قبول نشده ها شام بدن آآآ
ليلي كجاست كه حقمونو بگيره؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا