سلام به همه
من که لحظه شماری میکنم واسه درس خوندن.کی شروع میشه؟؟؟
منم یه جورایی استارت زدم!ولی اصلا خوب نیست.برنامه بزارین تا درست و حسابی شروع کنیم.منم هر روز واسه گزارش دادن میام:auizz3ffy9vla57584x
اسم من محبوبه هست.شما هم که آذر جون درسته؟خب از فردا من میام گزارش میدم.
شما اسمتون چیه؟
اسم من محبوبه هست.شما هم که آذر جون درسته؟
اره
من آذرم.محبوبه جون..پس شروع می کنیم
اگه دوس داری بگو از چند ساعت شروع میکنی
آره ویدا جون.پست های قبلیتونو دیدم.امیدوارم امسال هردوتون قبول بشین. ولی اگه خدای نکرده نشد من پایم.هرجور برنامه ریزی کنین هستم چون واقعاقصد دارم امسال قبول بشم:28:آذر ی ام چطورییییییییییی؟؟یه همپا پیدا کردیااااااااااااااااااااا
محبوبه جون آذر همپای من بودااااااااا دست تو سپردمش گل گل به تمام معنا هر چی بگم کم گفتم از آذر
سلام خوبین بچه ها منم هستم فقط نمیدونم چرا هنوز شروع نکردم استرس گرفتم. شما چه طوری برنامه ریزی کردین؟:wacsmiley::21:
من هم فکر کنم با 5-6 ساعت شروع کنم چون دارم طرح میگذرونم و تا 2 اداره هستم
نظرت چیه آذر جون؟
سلام خوبین بچه ها منم هستم فقط نمیدونم چرا هنوز شروع نکردم استرس گرفتم. شما چه طوری برنامه ریزی کردین؟:wacsmiley::21:
منم حتما از این روش استفاده میکنم چون از خیلی ها شنیدم:auizz3ffy9vla57584xآذر این روشت توپه هاااااااااااااااااااااااا مرور فصل روز قبل روز بعد استادم همیشه بهم پیشنهاد میکرد
منم اگه قبول شدم تو روش مطالعه کمکتون میکنم اگه قابل بدونید منو
واسه این میگم اگه میخوام ببینم جواب داده یا نه
آذری چیو گزارش بدیم من که هنوز شروع نکردم ؟؟؟؟؟ :smilies-azardl (12) سعی میکنم از فردا حتی اگه 1 صفحه هم شده بخونم حالا که تو هستی منم انگیزم مثل اون 2 هفته آخر خرداد فوران شدههر کی هر چی خونده باشه..حتی 1 صفحه
لطفا صادقانه بیاد گزارش بده
مرسی..دیگه انگیزه م چند برابر شد