گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dexter2009

New member
شما اگه جای ما بودید چی کار می کردی؟
سال بعد تکلیف رشته های طرح اجباری مشخص نیست که می تونن ارشد شرکت کنند یا نه؟!
خدا هیچ مسلمانی رو دچار بلاتکلیفی نکنه:smiliess (1):

mamai86

New member
بچه ها
اگه قصد دارین بخونین..آخر هفته ها بیاین همینجا گزارش بدین چی خوندین.راضی بودین از خودتون یا نه.
البته اگه هر روز بیاین برا گزارش دادن که عالیه
من خودم از این تاپیک و حرفای دوستانه کاربرا خیلی انرژی میگرفتم

leila00

New member
:bunnyearsmiley:سلام دوستای خوبم یادش بخیر چه روزهای سختی را اینجا با هم پشت سر گذاشتیم ...با آرزوی موفقیت همگی ما...[/U]

mamai86

New member
:bunnyearsmiley:سلام دوستای خوبم یادش بخیر چه روزهای سختی را اینجا با هم پشت سر گذاشتیم ...با آرزوی موفقیت همگی ما...[/U]

سلام لیلا
خوبی؟ ایشالله قبول بشی
یادمه می گفتی سال آخریه که میتونی بدی
ایشالله با خبرای خوش ببینمت

leila00

New member
دوستای عزیزم دلم برای تک تک شما تنگ شده ..یاسمن ..نگار...لیلی ...آذر ...کارشناس ...امیررضا ... خیلی وقتها من اینجا سر میزنم ولی چون کمتر کامنت میزارید خوب منم فکر میکنم نیستید کامنت نمیزارم ... همتون را دوست دارم ...

آخرین ویرایش:

negar91

New member
سلام لیلا جونم
منم دلم واسه همه تنگ شده به یادت هستیم خیلی کار خوبی کردی که دوباره بهمون سر زدی ان شالله هرجا که هستی سالم و سرحال باشی و دنبا بر وفق مردات باشه

Sara-sepehri

New member
عزيزان اميدوارم همتون قبول بشين خيلى زحمت كشيدين منم سال٨٧. امتحان داده بودم از اون به بعد ندادم ولى امسال تصميم كرفتم سال ٩٢ ارشد شركت كنم از الان شروع كردم بخونم با توكل به خدا وهميارى شما دوستان :thumbsupsmileyanim:

wantedboy

New member
سلام من کمک مخوام دوستان.من ب رشته های بالینی علاقه ندارم.میخواستم ی رشته بهم معرفی کنین ک بازار کار خوبیم داشته باشه.خیلی خیلی ممنون ک ب داداشتون کمک میکنید

am-ml

New member
سلام wantedboy
من بهداشت محيط رو بهتون پيشنهاد ميکنم البته به خاطر داشتن دروس مهندسي تو اين رشته ممکنه برا شما کمي سخت باشه ولي بازار کارش خوبه خصوصا که رشته گسترده اي هستش و تو جاهاي مختلف ميتونيد دنبال کار باشيد.
من کارشناس همين رشته هستم و شاغل هم هستم،کساي زيادي رو هم مي شناسم که بااين رشته تونستن تو جاهاي مختلفي مشغول به کار بشن.

mamai86

New member
نگار
اینجا که عنوان تاپیک نگفته ۹۱
به نظرم همه بچه های داوطلب اینجا جم بشن خوبه
مخصوصا اینکه میان میگن به برنامه شون رسیدن یا نه

leila00

New member
سلام دوستای گلم خوبید ؟ همه چی خوب پیش میره ؟دلم برا همتون تنگ شده ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا