گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
نازی مثل اینکه امتحانت خیلی خوب بوده واسه ماهم دعا کن ساعت 3 امتحان داریم

bacillus.bs

New member
من که کلی بی دقتی داشتم/بلد بودم ولی هول کردم اشتباه زدم/در کل از پارسال سخت تر بود/غیر از تک یاخته و ویروس

nazanin91

New member

باز که اینجایی!
کلا امروز همین جا باش جایی نرو:25r30wi:
نگار جون نگراااان نباش ایشالا امتحان رو خوبببببببببب میدی_---------->همینجا بهت تبریک قبولیتو میگیییییییییییییم
q9nosbgzne8dld4uttj.gif

negar91

New member
باز که اینجایی!
کلا امروز همین جا باش جایی نرو:25r30wi:
نگار جون نگراااان نباش ایشالا امتحان رو خوبببببببببب میدی_---------->همینجا بهت تبریک قبولیتو میگیییییییییییییم
q9nosbgzne8dld4uttj.gif
بابا استرس دارم :13:میام سرم گرم بشه گذشت زمانو نفهمم زودتر ساعت 2 بشه برم آزمون
واسه اولین امتحان زندگیمه که اضطراب دارم :14:

nazanin91

New member
نگار
khansariha%20%2845%29.gif
!
دلیلی واسه ناراحتی نیست تا روز اعلام نتایججججججججججججججججج
dancing.gif
khansariha%20%2839%29.gif
dancing.gif

marava

New member

نگار جونم انشاالله بخوشي امتحانتو تموم كني فقط اصلا اضطراب نداشته باش.حواستو كلا رو آموخته هات متمركز كن.فدات تا امشب:thumbsupsmileyanim:

katii

New member
سلام نگاري
استرس نداشته باش تمركزت بهم ميزه.. به اين فك كن كه تو همه تلاشتو كردي.. توانت همين بود.. الن فقط بايد توكل كني به خدا و آرامشتو حفظ كني كه بتوني از دانسته هات استفاده كني
فقط اگه زبان رو نتونستي خوب بزني خدايي نكرده.. استرس نگير زبان ديروز هم كمي سخت بود
در پناه خدا
دعايت ميكنم گل دختر

amirreza

New member
بابااااااا پس شماها کجاییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگار ویداااااااااااااااااا لیلییییییییییییییییییییی لیلاااااااااااااااااااااا یاسیییییییییییییی

amirreza

New member
نگاار جان نظرتو خوندم تو پست تغذیه هااااااااااا
خوشبحالتون که زبانتون راحت بود

negar91

New member
آقا امیر رضا ما امروز عصر امتحان داشتیم
در کل من راضی نبودم درس اصلیمو تغذیه خراب کردم :smiliess (2):

Ryushad

New member
سلام
اونایی که دیروز عصر امتحان داشتین.......................زبان چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﻧﺎﺯﻧﻴﻨﻢ ...ﻣﻦ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺍﺩﻡ ﻭﻟﻰ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻳﻰﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﮔﺰﺍﺭﺵ،ﻧﺪﺍﺩﻡ ...ﺍﻣﻴﺮ ﺭﺿﺎ ﻧﮕﺎﺭ ﻧﺎﺯﻧﻴﻦ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﮔﻠﻰ ﮐﻪ ﺗﻼ ﺵ،ﮐﺮﺩﻳﺪ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ..ﻣﻨﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪ ﺯﺩﻡ ﺩﻭﺗﺎ ﺍﺯ ﻣﺘﻦ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺮﺳﻴﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﻧﻢ ...ﮐﻼ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ ...ﻭﻟﻰ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺑﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﺻﻼ ﺍﻣﻴﺪﻯ ﻧﺪﺍﺭﻡ ..ﺯﻳﺴﺖ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﮐﺮﺩﻡ ...ﺧﻼ ﺻﻪ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ ﻭﻟﻰ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ....

negar91

New member
وای بچه ها من سوالای تغذیه رو چک کردم کلی جواب اشتباه زدم داغونه داغونههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :smiliess (2):
محاله قبول بشم
ای خدا کی انرژی داره یه سال دیگه بخونه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام
من که امسال خوب نخونده بودم سوالات خیلی راحت بود تمام امیدم به جزوه های یکی از بچه هاهستش که قرار بود در صورت قبولی به من ارث برسه
اونم که گویا امتحان رو خراب کرده:smiliess (2):

marava

New member
دوسري از بچه ها ميگن سوالت راحت بودن يا خوب خوندن يا اصلا نخوندن.اميدوارم سال بعد نتيجه بخش باشه براتون.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا