گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
ازین فکرو خیلای خراب به سر منم میزنه..........مثلا پرده اتاقم میزنم کنار باد بیاد زود فکر میکنم که الان همسایمون میخاد ببینه و چشم بزنه

niki.1988

New member
man az 7.30 shoroo mikonam mikhoonam dge har 3saat ye esterahat va zohr ham 1saato nim vase naharo khab ta shab saate 11 benazaram barnameye khoobiye

niki.1988

New member
راستی من ی پیشنهاد دارم یک روزتونو به تعداد درسها تقسیم کنید و فقط این ۱۲ روز تست بزنید :thanks:

mojtabak62

New member
به نظر من اول از همه باید هدفی برای خود داشته باشید و بعد رویا پردازی کنید یعنی باید خودتان را بعد از موفقیت در هدف ببینید که مثلن الان نمره بیست آوردید یا در ارشد قبول شدید یا ثروت مند شدید یا .... چون تا رویایی نباشد چیزی ساخته نمی شود . خوب ، گام بعدی برنامه ریزی در جهت رسیدن به هدف است که چگونه می توان در این مدت زمان به این هدف رسید. سپس حرکت به سمت آن هدف است که باید بیشتر ذهن و دغدغه ی شما را به خود اختصاص دهد یعنی برای آن نسبت به اهداف دیگر اولویت قایل شوید. و در نهایت منتظر همان هدف ماندن است. فراموش نکنید در این راه یاس و نا امیدی افکار منفی،تمسخر ،سرزنش دیگران،و....به سراغ شما خواهد آمد.

پاسخ شما؟
حالا با این شرایطی که گفتم:
اگر انسانی معلول به لحاظ مادرزادی در دوی المپیک قهرمان نشود جای تعجب دارد که شد.
حالا اگر کسی مثل ادیسون دنیا را بخواهد با اختراعش تغییر بدهد می دهد.
حالا کسی مثل بیل گیگس اگر بخواهد ثروت مند ترین شخص دنیا بشود می شود.
آیا انتظار این افراد بی جا بوده؟آیا این ها خیال پرداز بوده اند؟ آیا این ها از سیاره ی دیگری آمده بودند؟
شما چی؟ ایا انتظار شما از خودتان چقدر است .شاید روزی اسم تان در کنار این افراد به عنوان ادم های موفق یاد شود من جز این از خودم و شما انتظار ندارم شما چطور؟؟
موفق و پیروز باشید.

mojtabak62

New member
بهترین انگیزه تشویقه که خودتو ببینی همه دارند بهت تبریک میگن و یک مقطع بالاتر اومدی اگر اون لذتو چشیدی دیگه نمیخواهی از دستش بدی اما
اگر جواب نداد تنبیه که باید یک سال عمرتو پشت این کنکورها تلف کنی و حسرت ببری رفیقات ازت جلو زدن و اگر این لحطه رو دیدی و دوست نداشتی، تو راحت نمیشینی اما
انتخاب با شماست

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

13:auizz3ffy9vla57584x

روز
طلایی

یعنی 2 هفته دیگه لم دادین و به نتیجه کنکورتون
فکر می کنین و لبخند میزنین

و به خودتون میگین:چقدر اراده و تحمل داشتم

پیش به سوی قبولــــــی!!!:smilies-azardl (113

vb2

New member
سلام دوستای گلم مرسی که چقد نبودمو حس کردییییییییییییییییییییدددددددددددددددددد :New (6): فقط نگار و آذر ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا .نت شهر کلی قطع بود :smiliess (7):

B.sabtilis

New member
:28:
13:auizz3ffy9vla57584x

روز
طلایی

یعنی 2 هفته دیگه لم دادین و به نتیجه کنکورتون
فکر می کنین و لبخند میزنین

و به خودتون میگین:چقدر اراده و تحمل داشتم

پیش به سوی قبولــــــی!!!

ممنونم خیلی انرزی دادی انشا الله هممون قبول شیم

niki.1988

New member

..در کجای این فضای تنگ بی آواز
من کبوترهای شعرم را دهم پرواز؟
شهر را گویی نفس در سینه پنهان است
شاخسار لحظه ها را برگی از برگی نمی جنبد
آسمان در چار دیوار ملال خویش زندانی است
روی این مرداب یک جنبنده پیدا نیست
آفتاب از اینهمه دلمردگی ها رویگردان است
بال پرواز زمان بسته است
هر صدائی را زبان بسته است
زندگی سر در گریبان است...فریدون*مشیری

mamai86

New member
سلام دوستای گلم مرسی که چقد نبودمو حس کردییییییییییییییییییییدددددددددددددددددد :New (6): فقط نگار و آذر ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا .نت شهر کلی قطع بود :smiliess (7):

تو یکی جات همیشه تو این تاپیک سبزه..ویدااا

نِگَلان نباش دُخمل ..من کلی دعا دعات می کنم هر روز:ad54ad:

katii

New member
وآآآي باكتري رو تموم كردم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ا..ويدا برگشتي؟؟؟اتفاقا ميخواستم سراغتو بگيرم دوس جوون
آذر ..نگار...ياسي..امير...سكوت...نيكي...باسي..ليلا....ليلي...وبقيه خوبين؟؟ دعاتون ميكنم بچه ها... ايشالا جواب زحمتامونو ميگيريم :a2d3:
وااااي خداجون ديگه چيزي نمونده .... ما بهترينيم .... فقط اين چندروزو بايد دووم بيارييم كه مياريم :smilies-azard
موفق باشين
يا علي

mikhak s

New member
بچه ها من دارم از استرس سكته ميكنم انقدر استرس دارم كه نميزاره تمركز كنم روي درسم چكار كنم؟ :sad: تازه الان فهميدم امتحانم پنج شنبه صبحه ديگه بدترررررررررر:smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا