گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﻰ ﮐﺮﺩﻯ ﺭﻓﺘﻰ ﺑﻴﺮﻭﻥ ...ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻟﻴﻠﻰ ﺟﻮﻥ ﺳﻼ ﻡ ﺑﺮﺳﻮﻥ ﻭ ﺑﮕﻮ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭ ﺩﻟﻤﻮﻥ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻨﮕﻴﺪﻩ ﺷﺪﻩ.....ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﻪ ﺍﺵ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ...ﺁﺧﻪ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﺭﺱ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ...ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺗﺴﺖ ..ﺣﺎﻻ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺟﻠﻮ ﻣﻰﺭﻡ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺁﺧﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺩﺭﺱ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻣﻰﮔﻴﺮﻡ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﻳﻪ ﺫﺭﻩ ﻣﻰﺷﻪ ....ﺧﻼ ﺻﻪ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻩ ﭼﻄﻮﺭﻩ .....ﭼﻨﺪ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻡ ﻣﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻰﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﭼﻰ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺧﺴﺘﮕﻰ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺑﺮﺍ ﻓﺮﺩﺍ ....ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﻓﺮﺩﺍﻳﻰ ~ﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﻮﺍﺑﺂﻟﻮﻳﻰ.ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺟﻮﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻌﻰ ﮐﻨﻴﻢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻤﻮﻧﻴﻢ.....

negar91

New member
بچه ها من یه جوری شدم یه حسی دارم که تا حالا تجربه اش نکردم واسم خیلی غریبه یه دفعه ای از سر شب تا حالا گریه ام گرفته :sad: هیچ دلیلی هم واسش نتونستم پیدا کنم توی دلم آشوب به پا شده من توی این مدت درسیدن چند بار ناامید شدم اما حس این دفعه ناامیدی نیست با همیشه فرق داره اصلا سر در نمیارم چم شده وااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا چرا دلم گرفته منی که اصلا غم نداشتم یه جورایی شدم بیقرارم هر کاری کردم خواب هم نگرفت نمیتونم درس هم بخونم میترسم چیزیم شده باشه گریه ام تموم نمیشه :14: :sad:

mamai86

New member
من امروز 120 صفحه بهداشت خوندم
30 صفحه نوزادان
100 تا لغت زبان
100 تا تست+ بررسی جوابا:28:

چون شبا فکر و خیال نمیذاره بخوابم..میرم سراغ کتابا. از اون ور صبح دیر پا میشم.حداقل از برنامه م عقب نمی افتم
و اینکه کنکورمون عصره.برام مشکلی پیش نمیاد به دیر پا شدن عادت کنم.فعلا چند روز اینجوری ام..ببینم خوابم اوضاش درست میشه یا نه

قربون همه تون:smilies-azardl (113

mamai86

New member
بچه ها من یه جوری شدم یه حسی دارم که تا حالا تجربه اش نکردم واسم خیلی غریبه یه دفعه ای از سر شب تا حالا گریه ام گرفته :sad: هیچ دلیلی هم واسش نتونستم پیدا کنم توی دلم آشوب به پا شده من توی این مدت درسیدن چند بار ناامید شدم اما حس این دفعه ناامیدی نیست با همیشه فرق داره اصلا سر در نمیارم چم شده وااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا چرا دلم گرفته منی که اصلا غم نداشتم یه جورایی شدم بیقرارم هر کاری کردم خواب هم نگرفت نمیتونم درس هم بخونم میترسم چیزیم شده باشه گریه ام تموم نمیشه :14: :sad:

مثل من شدی نگار

دلم همش آشوبه..گریه می کنم سبک میشم.

بی خواب شدم. خودتو سر گرم درس کن نگار جونم

negar91

New member
آذر نمیتونم خیلی خرابم یعنی بهتر بگم داغونم یه دفعه ای اینطوری شدم

mamai86

New member
نگران نباش
فک کنم من و تو استرس گرفتیم

راستش شبا که مرور می کنم و بعدش میخوابم..همه شون یادم میمونه.امروز با مشاورم که رتبه برتر کنکوره صحبت کردم..گفت چون بعد ِ خوندن میخوابی..خیلی خوبه.یادت میمونه
دلم فعلا خوشه:motat:

negar91

New member
آخه من کلا آدم ریلکسی ام اصلا توی عمرم دچار استرس نشدم همیشه آرومه آرومم واسم عجیبه الان اینطوری شدم استرس نیست ترس و دلهره و آشوبه

mamai86

New member
پیش میاد

اما خودِ منو بگو..انقد بد میشینم پای درس..انگاری مجبورم کردن

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﮔﺎﻫﻰ ﺍﻳﻦ ﺍﺣﺴﺎﺳﻬﺎ ﺑﺮﺍ ﺁﺩﻡ ~ﻳﺶ ﻣﻴﺎﺩ ....ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺩﺭﺳﻬﺎﺱ ...ﺁﺫﺭ ﺟﻮﻥ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﻰ ﻣﻰﮐﻨﻰ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻳﻢ ﺍﻻ ﻥ ﺑﻰﺧﻮﺍﺏ ﺷﺪﻡ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻭﻟﻰ ﻭﻗﺘﻰ ~ﺍ ﻣﻴﺸﻢ ﭼﺸﺎﻡ ﻣﻰﺳﻮﺯﻩ ﻭ ﻧﻤﻰﺗﻮﻧﻢ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﻰ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﻰﺧﻮﺍﺑﻰ ﺷﺐ ﺻﺒﺢ ﺍﺻﻼ ﺳﺮﺣﺎﻝ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﻭ ﺗﻮ ﭼﺮﺗﻢ .....

شکلات

New member
نگار جونم
من مدت زیادی نیست با تو اشنا شدم اما
طبق مطالبی که ازت خوندم مطمنم یه کوچولو استرس گرفتی اونم از اینه که
خیلی خوب تا اینجا پیش رفتی پس با انگیزه به کارت ادامه بده
ضمنا خوب کاری کردی رفتی پیاده روی .توی برنامه روزهای دیگه هم حتما پیاده روی را بزار.ارامش قبلی را بدست میاری

:thanks:

یاسمن

New member
سلام و صبح بخیر جانانه به همه ی درسخونا .
دیشب به لطف همسایه مونو ارکسترشون ساعت 3 خوابیدم الانم که ساعت 9 بیدار شدم ولی سرحالمو می خوام تا ظهر با انرژی بخونم .
مرسی از توصیه های خیلی خوبتون . آذر جان اون دوش قبل از صبحانه که گفتی عالیه . این یکی در موردم جواب میده سعی می کنم تا کنکور ادامه بدم این روشو .
پیاده روی رو هم سعی می کنم تو برنامه داشته باشم هر چند یه کم وقت گیره .
خلاصه قربون همه تون :bunnyearsmiley:

یاسمن

New member
نگار جان هر کی که بیشتر آماده باشه طبیعتا استرسش هم بیشتر میشه . اینکه نگران باشی واسه اینه که همش منتظر نتیجه گرفتن از زحماتتی . اونی که زحمت نکشیده باشه ریلکسه و از حالا نتیجه رو می دونه . تو هم چون آماده ای استرس می گیری عزیزم . آذر جان شما هم همین طور .
ولی استرس فقط انرژی آدمو میگیره .
من خودم هر یکی دو روز یه بار یه تشویشی میاد سراغم که نگو . با کلی فکرهای ناامید کننده ولی هیچ سودی جز کاهش تمرکز نداره .
حالا شرایط من خیلی سخت تره . نگار جان شما فکر کن جزوه های تغذیه ی من فروردین ماه کامل شدنو هر چی خوندم تو این 3 ماه بوده . بعضی فصلهام در حد روخوانی هستن فقط . یعنی فکر کن چیزایی که تو 4 سال درسشو خوندی من این 3 ماه همه رو یهو ریختم تو مغزم . اونوقت شدت استرس منو امید به قبولیمو تصور کن !
ولی خب بازم ناامید نیستم نمیذارم استرس بیاد سراغم . به خدا توکل کن . من هر وقت نگرانم به مامانم میگم دعام کنه اونم کلی حرف امیدوارکننده بهم میزنه و دعاش بهم خیلی آرامش میده .

عزیزم مهم اینه که تلاش کردیم . حالا نتیجه دست خداست . اینکه تا آخر خط کم نیاریمو همچنان ادامه بدیم خیلی مهم تره به نظر من .
به نتیجه هم فکر نکن که من 100% بهت قول میدم که قبولی

katii

New member
سلام بچه ها
نگار منم همش حس گريه دارم ... دندونمم از ديروز حسابي درد ميكنه....خوابم هم حسابي زياد شده....
فك كنم از هول امتحانه... ولي چه فايده؟؟ فقط وقتمون از دست ميره
راستي يه شماره دارم كه اگه باهاش تماس بگيري وصل ميشي به ضريح امام رضا ..اين كار آرومم ميكنه
05112003334

niki.1988

New member
bacheha joon chera gerye akhe chera ghamgini ishala nabinam narahatituno ghaviiiiiiiiiii bashiiiiiiiid man bahatoon ziyad ashna nistam ama negar jan mamai86 jan aslan esteres nadashte bashid dge beham dge enerji mosbat bedid in roozaye akhare midoonam khaste shodid hame mese hamim ama ghavi bashid asemoon be zamin nayumade ke azizane man

B.sabtilis

New member
ممنونم دوستای گلم دوش اول صبح و خوردن قهوه + شکلات تلخ معجزه می کنه

دوووستووون دارم می دونم و ایمان دارم که با تلاش تو این چند روز باقی مونده هم میشه سرنوشتمونم عوض کنیم

پس از این 2 هفته غافل نشیم بیایید ناممکن را ممکن کنیم:thumbsupsmileyanim:

B.sabtilis

New member
نیکی جان من یه 3 ماهی میشه نیومده بودم اینجا

چه ساعتی گزارش میدین؟
میشه منم بیام

niki.1988

New member
b.sabtilis jan man khodam ye haftast ozve inja shodam...man say mikonam harooz biyam inja va bebinam bacheha dar che haliyan age rahnamayi va komaki az dastam bar biyad anjam bedam..shoma harmoghe mikhain biyayn :bunnyearsmiley:

amirreza

New member
ساعت 12 ظهرو 12 شب میایم گزارش میدیم
بچه ها جووووووووووووون لطفا این حس عجیب غریبتونو هر چه زودتر برطرف کنین................بیخیال شین
قبولی رو برا خودمون غول و دیو نکنیم که سخت باشه ........زیادم آرمانی بهش نگاه نکنیم که اگه قبول نشیم یعنی دیگه تا آخر عمر بدبخت میشیمو از این فکرو خیالای چرت فرار کنیم
1 روش توپ اونم اینکه بیاین فک کنیم کلا برا کنکور 12 روز داریم..............یعنی همه صفر کیلومتریم اونوقت برا قبولی چطور میخونیم؟؟؟؟؟
جوری میخونیم که حتی وقت سر خاروندنم نداشته باشیم چه برسه ازین فکرای منحرف به سرمون بزنه

niki.1988

New member
movafeghab bahat amireza pas berim ta 12 shab biyaym albate nete man fekonam unmoghe ghaat hast:smilies-azardl (181

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا