گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
سلام بچه ها ااااااااا
من یه مشکل دارم ؟؟؟:smiliess (2):
هر وقت خسته میشم میخام یکم جرت بزنم اصن چرتم نمیاد ولی مغزمم خسته اس
نمیدونم چیکا کنم خوابم زود بگیرههههه وکلافه شدم دیگه:sadsmiley::sadsmiley:

katii

New member
بهارجووني مبارك مبارك
ايشالا خبر قبولي ما
اميرخان بايد واسه خوابت ساعت داشته باشي ونيز اينكه وقتي واقعا خسته شدي بخوابي
بچه ها بگين ديگه چطور زبان ميخونين؟؟
آذر كجايي؟؟؟ اميدوارم سرت به درس مشغول باشه
ليلي ديگه رسما نمياي آآآآ
آ

katii

New member
راستي امير گل گاو زبون يا يه ليوان شير قبل خواب شايد بتونه كمكت كنه

vb2

New member
سللللللللللاااااااااااااممممممممممممم دوستام منم خوب بودم دوره میکنم کلی خوندم امیر رضا منم این مشکلو دارم واسه همینم قیدشو زدم آخه وقتی خوابم نمیبره عصبی میشم و ناراحت که الکی وقتم رفتتتتتتتتتتت .کتی جون من زبان کتاب رضا زاده رو خوندم که خیلی کمکم کرد با آذر کنکورارو میخونم یه جزوه توپ پزشکی هم دارم اونم میخونم لغت تکرار میکنم

vb2

New member
نگار من اصلا اس ام اس ندارم خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :dadad4:

amirreza

New member
کتی و ویدا جووووووووون ممنون
سکوت ازینکه میبینم امروز خوب بودی خوشحالم وخدا شاهده همش دارم به بچه هایی که روزای آخر بریدن فکر میکنم و خدارو شکر میکنم منو با این جمع آشنا کرد
وگرنه من از عید بریده بودم.........
منم امروز خوب بودم ولی میتونستم بهتر ازینم باشمممممممم
بچه ها من دلم میوه میخاد مامی نمیره برام بخره؟؟؟؟!!!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

:smilies-azardl (18118

بچه ها..این روزا
اگه اتفاقی براتون می افته که نتونین درس بخونین..
اگه مهمون میاد خونه تون..
دلیلش اینه که خدا میدونه به حد کافی خوندین
میخواد به این طریق استراحت بده بهتون

نیمه ی پرِ لیوان رو نگا کنین!:(40):

این اتفاقات نمکِ یه خرخونیِ حرفه ایه
اگه درسخون نبودین که این اتفاقات براتون دغدغه نمی شد

بقیه درسخونا...همش
18 روز مونده
دو هفته و 4 روزِ طلایی

:black_eyed:خدا قوت به همه تون:black_eyed:

mamai86

New member
من دیروز 5 ساعت خوندم.امروز 4 ساعت:65d6a5d6s:
دو روز مهمون داشتم و با غذای بیرون مسموم شده بودم.
تازه الان داره حالم خوب میشه.از فردا دیگه روز از نو!..باز میخونم..ممنون نگار جون ازت بابت دعوات
نازی..راس میگن..بهونه بی بهونه.باید بخونیم:(50):

دوستای گُلم..شما انرژی مثبتِ من هستین..:thanks:

leila00

New member
ﻓﺪﺍﺕ ﺷﻢ ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﺧﺪﺍ ﺑﺪ ﻧﺪﻩ ....ﺑﻼ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻳﺸﺎﺍ...ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﺧﺪﺍﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻰﻭ ﺑﻪ ﺩﺭﺳﻬﺎﺕ ﺑﺮﺳﻰ...ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺨﻮﻧﻬﺎ ...ﺳﮑﻮﺕ .ﻧﮕﺎﺭ ..ﻭﻳﺪﺍ ...ﺍﻣﻴﺮ ﺿﺎ....ﻣﻨﻢ ﺷﮑﺮ ﺧﺪﺍ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺪ ﻧﺒﻮﺩ ...ﺩﻭﺭﻩ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻳﻪ ﻓﺼﻞ .ﺗﺴﺖ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ..ﺗﺴﺖ ﮊﻧﺘﻴﮏ ..ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ...ﻭﺍﻯ ﺣﺪﻭﺩ 13 ﺳﺎﻋﺖ ﺷﺪ........ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ

negar91

New member
من امروز خیلی دختر ماهی بودم همه برناممو اجرا کردم و ساعت 11 خیلی خوابم میومد و شیطونه بهم مبگفت برو بخواب بقیه اش واسه فردا اما مقاومت کردم و همه درسامو خوندم الان با خیال راحت میخوابم
آذر جونم مواظب خودت باش غذای بیرونم که میخوری :smiliess (2): کارای غیر تغذیه اییییییییییییییییییییییییی ، با اعصاب من بازی نکن :eek:t0837h0nn8zfqu8ult تکرار نشه
ویدا گزارش امروزت کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :65d6a5d6s::p7977cujr38iyymsu8:

یاسمن

New member
سلام بچه ها . من دیروز 2 فصل تغذیه خوندم به اضافه ی فیزیولوژی که کل بخش هورمون رو از کتاب خلاصه ای که دارم مرور کردم . انقددددر خسته بودم که نگو . چشمهام از حدقه داشت میزد بیرون . شب هم افتادم بیهوش شدم دیگه نتونستم بیام واسه گزارش .
خدا این خواب شبو از ما نگیره . امروز هم با انرژی می خونم ایشالا :smiliess (8): .

nazi.sh

New member
سلام بچه ها همگی آفرین از دعواتون هم ممنون آره گاهی هم این مشکلا 1جور بهانس من دیروز 3-4ساعت خوندم هم مهمون داشتم هم مهمون بودم امروز جبران میکنم
آذر جون بیشتر مواظب خودت باش این استرس آزمون حساسترت کرده

واسه زبان من وقتی حوصله هیچ چیو ندارم یا خسته م زبان میخونم حتی وقتی خابتون میاد نمیتونین بخوابین 1لیوان آب خنک یا چایی با چن تا کلمه انگلیسی میتونه سر حالتون کنه امیدوارم کمک کننده باشه

بهاره خانم خدا قوت انشالله موفقیت های بیشتر و بالاتر
روز بخیر بچه ها:thumbsupsmileyanim:

karshenasgh

New member
بهاره جون! رتبه ی خوبی رو که تو کنکور آوردی بهت تبریک میگم. امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشی...:rose:

مامایی جون! بیشتر مواظب خودت باش. :tsimuzpzwoap1t9y3o7 ایشالا که دیگه اتفاق بدی برای کسی نیوفته...

leila00

New member
ﺑﻬﺎﺭﻩ ﺧﺎﻧﻢ ......ﺭﺗﺒﻪ ﺧﻮﺑﻰ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺗﻮ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺁﻭﺭﺩﻯ ﺭﺍ ﺑﻬﺖ ﺗﺒﺮﻳﮏ ﻣﻰﮔﻢ ﺁﻓﺮﻳﻦ ....ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻰ ....

mamai86

New member
بهاره!بهاره! دلم آروم نداره
ازین رتبه ی توپی که آوردی دلم خوشحاله:4d564ad6:

تبریـــــــــــــک..:riz304:

bacillus.bs

New member
چشمم که به این روز شمار میوفته هاااااااااا
ضربان قلب من تند میزنه می خواد اروم بزنه نه دیگه نمیتونه:smilies-azardl (181

negar91

New member
بچه ها یه توصیه خواهرانه
وقتی از درسیدن خسته شدین نخوابید چون من امروز این کارو کردم به جای 30 دقیقه 2 ساعت خوابم گرفت :smiliess (2): الان دارم با سرعت برق و باد میدرسم که عقب نمونم :shocked:

leila00

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﯾﻪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻧﻪ
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺭﺳﯿﺪﻥ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯾﻦ ﻧﺨﻮﺍﺑﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ 30 ﺩﻗﯿﻘﻪ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﮔﺮﻓﺖ :smiliess (2): ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺮﻕ ﻭ ﺑﺎﺩ ﻣﯿﺪﺭﺳﻢ ﮐﻪ ﻋﻘﺐ ﻧﻤﻮﻧﻢ :shocked:
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺍﻯ ﮔﻔﺘﻰ ....ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﻼ ﺳﺮﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﻭﻟﻰ ﻣﻦ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﻴﻢ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﮔﺮﻓﺖ ....

katii

New member
سلام امروز از صبح با يه درد كلافه كننده دست و پنجه نرم ميكردم به زور قرص كمي قارچ خوندم
بعد ناهار رفتم يه ربع چشم رو هم بذارم ساعت 4 بيدار شدم :smiliess (2):
بعدش خان داييم اومد
بعدش دوستم زنگ زد يه ربع از وقتمون رفت
تازه اينكه چيزي نيس .... بعدش دوباره درد صبح اومد سراغم:65d6a5d6s:
اي خداااااااا شكرت
الان بايد هم زبان بخونم هم ايمونو كه عصر نرسيدم بخونم
بچه ها ؟؟؟؟:sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا