گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamai86

New member
مامایی جون مرسی:riz304:
من واقعا خجالت کشیدم:14: که شرایط خوبی دارمو درس نمیخونم:13:
بچه ها امیدوارم مهموناتون زودی برن شما به درستون برسید

عزیزم م م م.. قدر وقتتو بدون
من از صبح همش تونستم بیست صفحه بهداشت بخونم
خیلی خوبه وقتت آزاده

amirreza

New member
:بچه ها خر من همش حوس بیرون رفتن میکنه؟؟؟؟؟؟به هیج صراتیم مستقیم نیسot0837h0nn8zfqu8ult
البته امروز خوب خوندماااااااااا ولی یکاریش میکنم مثه اسب تند برههه
غلط کرده ...(6)::New (6):وقت گیر اورده واسه من ؟!

bacillus.bs

New member
من نمی دونم چرا همیشه بر عکسه/الان که درس داریم یا مهمون میاد یا مهمونی دعوت میشیم یا هوس بیرون رفتن می کنیم/ولی وقتی امتحانو بدیم نه کسی میاد نه جایی میریم:65d6a5d6s:

vb2

New member
سلااممممممممممم دقیقا باسیلوس همینه امروز مهمونا رفتن اون بچه هاشون با گریه انگار اومده بدن شهر بازی و هتل :p7977cujr38iyymsu8:.بچه ها فردا یه خانواده سه نفری دیگه میان ولی اینا باشون راحتم میرم بالا دیگه لا اقل درک دارن فقط میمونه غلبه کردن به خودم که نرم پایین پیششون که نمیرم فردا دورم شروع میشه :smilies-azardl (181

vb2

New member
بچه ها میدونین دلم چی میخواد

1 .بخوابم که خودم به میل خودم بیدار شم نه با صدای زنگ موبایل

2.برم بیرونی که نگران درس نباشم که هول هولی برگردم

3.اصلا دلم واسه کمک کردن به مامانم تنگ شده

4.واسه یه مسافرت توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ:1dco2x0p1lilzhfpg1t

negar91

New member
ما هم امروز همون داشتیم :13: فقط 3 فصل تغذیه مرور کردم :smiliess (13): خدا کنه تا شب برن که یه کم بیوشیمی بخونم

nazi.sh

New member
آخ امان ازین مهمونیای بد موقع و بی موقع
دلم واسه مجردیم تنگ شده لا اقل وقتم مال خودم بودم بچه ها قدر این روزاتونو بدونیین امروز 1خط هم هنوز نخوندم اما شما خوب بخونین منم سعیمو میکنم امیدوار باشین :thumbsupsmileyanim:

یاسمن

New member
سلام بچه ها .
واای از دست این مهمونی هاااا . خدا به داد میزبانها برسه . خصوصا متاهلها . باز ما مجردها می تونیم جیم بشیم بریم یه گوشه بدرسیم .
ما هم دیروز از این مهمونای بچه دار داشتیم ولی من عذرخواهی کردم در اتاقمو بستم به زور خودمو بستم پای میز چون خیلی دلم میخواست پیششون باشم :sad: . ولی همش 20 روز مونده دیگه . اگه بتونیم این چند روزم دووم بیاریمو خوب بخونیم ایشالا موفق میشیم .

یاسمن

New member
من امروز بخش بارداری و شیردهی رو از تغذیه خوندمو بخش ساختار لیپید رو هم از بیوشیمی . الانم میخوام تست فیزیو بزنمو بعدشم زبان بخونم ایشالا .

من اردیبهشتو خیلی ناامید شده بودمو خیلی کم میخوندم . ولی از خرداد که اومدم برای گزارش تو تاپیک خیلی خوب می خونم . اینجا گزارش دادن آدمو خیلی تشویق می کنه . دوستای گلم ممنون که هستین و بودنتون انرژی بخشه . براتون آرزوی موفقیت دارم یه عالممممممه :applause:

یاسمن

New member
بچه ها میدونین دلم چی میخواد

1 .بخوابم که خودم به میل خودم بیدار شم نه با صدای زنگ موبایل

2.برم بیرونی که نگران درس نباشم که هول هولی برگردم

3.اصلا دلم واسه کمک کردن به مامانم تنگ شده

4.واسه یه مسافرت توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخ گفتی ویدا جوووون با هر 4 تا موافقم شدیـــــــــــــــد
:black_eyed:

یاسمن

New member
زندگی سراسر مانع است و رها کردن آرزوها آسان ترین کاری است که می توان انجام داد،
هیچ گاه و در هیچ شرایطی باور به خود را رها نکنید

باور به اینکه می توانید...

:28::motat::28:

آذر جون من عاشق این نوشته های فول انرژیتم . اصلا تو چرا درس می خونی آخه ؟ باور کن با این همه موج مثبتی تو تاپیک پخش می کنی و کلی دعای خیر که پشت سرته قبوووووولی

leila00

New member
ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﺩﺭﺳﺨﻮﻥ ....ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ 4ﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ 160 ﺗﺴﺖ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﮐﻪ ﺑﺪﻟﻴﻞ ﺁﻣﺪﻥ ﻣﻬﻤﺎﻧﻬﺎﻯ ﺑﻰ ﻣﻮﻗﻊ ﭼﻨﺪ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺯ ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﻮﻧﺪ ﺑﺮﺍ ﻓﺮﺩﺍ ...ﻭ ﻳﻪ ﻣﺘﻦ ﺍﺯ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ...ﻧﺮﺳﻴﺪﻡ ﻣﺮﻭﺭ ﺩﺭﺳﻬﺎﻯ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ...ﺍﻻ ﻥ ﻋﺬﺍﺏ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺪﺍﺩﻡ ....ﻭﻟﻰ ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻯ ﻧﻴﺴﺖ ...ﻭﺍﻯ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺷﺪﻳﺪ ......19 ﺭﻭﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯ...

nazi.sh

New member
از خدا پرسیدم اگر در سرنوشت ما همه چیز رو از قبل نوشتی آرزو کردن چه سود داره؟
خداوند خندید و گفت شاید در سرنوشتت نوشته باشم هرچه آرزو کرد.

خوب بخونید و از این خوندن لذت ببرید و امید داشته باشید هیچ تلاشی بی پاسخ نمیمونه به امید خدا روزتونر از تلاش و موفقیت دوستان :rose:

nazi.sh

New member
بچه ها تازه اطلاعیه جدید رو خوندم آزمون ارشد تغذیه جمعه 2/3نوبت عصره مامایی هم همینطور پس 20 روز طلائی مونده
خوب بخونین خدا بزرگه :smilies-azardl (113

katii

New member
سلام به همه
همه كسايي كه از دست مهمون ... هوس بيرون رفتن.....خرشون.....و.. گله دارن
بچه ها شما شبي يه آزمون زبان سالاي قبلو ميخونين؟؟؟ من نميرسم يه آزمونو با رفع اشكال و لغاتش تموم كنم :13:
يه كم استرس و هيجان و اميدواري بدين حس ميكنم خرم شده لاك پشت :smiliess (12):
راستي وقتي از اين همه مثه .... درس خوندن كلافه ميشم با خودم ميگم....:riz303:
ايشاللللللللللااااااااااااااااااا جواب زحمتا و حرص و جوش زدنامونو بگيريم ... بگو آمين

بهااره

New member
برو بچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ من رتبم 48 فيزيولئژي وزارت علوم شدددددددددددددد بدويين بياين بهم تبريك بگييييييييين:thanks:

vb2

New member
سلام بهاره جونم مبارک مبارک ایشالله دکترات عزیزممممممممممممم

negar91

New member
[COLOR="#EE82EE[COLOR="#800080"]"]بهارجان تبریک ان شالله که تو هم چند ماه دیگه میای و قبولی مارو تبریک میگی
بچه ها خدا قوت امیدوارم خوب خوب امروز خونده باشین
اول با ویدا شروع میکنم دوست جون مرسی که صبحا نقش ساعت رو واسه من بازی میکنی اما چرا بهت اس انرژی زا میدم با اس عشقولانه جواب میدی تو خجالات نمیکشی 3 هفته مونده به کنکور از این اس ام اسا مییخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
مامایی جون شما هم که درسو تعطیل کردی که درست حسابی گزارش نمیدی اینم واسه تو :eek:t0837h0nn8zfqu8ult مهمون دارم و سرم شلوغه و ... قابل قبول نیست
نازنین خانم معلوم هست کجایی ؟؟؟
نازی ( دوست مامایی ) تو که تا حالا خوب پیش اومدی این 3 هفته رو خراب نکن لطفا . مثل دوستت خوب بهانه تراشی میکنیا
کتی جون و لیلا جون شما بچه های خوبی هستین کاریتون ندارم یاسمن هم همین طور
من امروز 1 فصل طولانی و سخته تغذیه رو خوندم + بیوشیمی 1 فصل . الانم میخوام 1 فصل دیگه بیوشیمی بخونم و بعدشم فیزیو
اما منم اصلا واسه زبان وقت ندارم هر کاری میکنم توی برنامم جا نمیشه :13:[/COLOR]
[/COLOR]

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا