گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamai86

New member
راستی..من گزارش ندادم

از دیروز مرور نوزادان و بهداشت و شروع کردم. و به پیشنهاد ویدا جووووونم (جونِ دلم..جیگرم) مرور داخلی جراحی رو هم با نوزادان و بهداشت هر روزه انجام میدم.

امروز و دیروز خیلی خوب بود..فکر میکردم کندم.اما امروز نگاه کردم دیدم 4 فصل از نوزادان و 5 فصل از بهداشت خوندم.

واقعا امیدوار شدم.توکل به خدا

تا شب هم باز بهداشت و زبان خواهم خوند.
آفرین به لیلا که داره به 12 ساعت میرسونه مطالعه شو..تست هم که کار کرده
لیلــــــی، آخرش فکر کنم برات یه لپ تاپ بخرم انقد بهونه نیاری(یکی دارم..کوچیکه..اگه به دردت بخوره میدم بهت..نازی میدونه کدومو میگم.تو خوابگاه با لپ تاپ کوچیکه کلی خاطره داریم)

نگار..آفرین..یاسمن بیشتر سر بزن. امیر رضا بخون قبول شو تو از دوستات هیچ چی کم نداری..

و در آخر نازی جون ،میدونی که منم مثل تو متاهلم. میدونمم خیلی مشغله مون بیشتر از بقیه ست.اما یادت باشه:خانومای متاهل میتونن چندتا کارو با هم انجام بدن.:applause:

vb2

New member
بچه ها من روزی که شروع کردم بخونم به خودم گفتم من اومدم که تا آخر این راه سخت برم هیچیم نمیتونه به همش بزنه :smilies-azardl (181واقعا امسال یکسری مشکلات برام پیش اومد که اگه اراده نداشتم همون موقع درسو ول کرده بودم ولی واسه هدفم اهمیت قائلم گفتم انقد میخونم تا قبول شم چون ب ه خودم گفتم که حقمه منظورم اینه با هدف بخونید و با عشق به درساتون توجه کنید قانون جذب میگه آدم هرچی رو بخواد بدست میاره پس به قبولی فکر کنید و با فکرش انرژی بگیرید :smilies-azardl (181

sokout

New member
سلام
بچه ها ممنون از این همه روحیه:rose:
منم چند روزه کیفیت درس خوندنم اومده پایین
ولی دارم همه سعیمو میکنم:smilies-azardl (181

leila00

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﻤﺎﺁﺯﻣﻮﻧﻬﺎﻯ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﻰﺧﻮﻧﻴﺪ ﻟﻐﺎﺗﻰ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﻴﺴﺘﻴﺪ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﻯ ﺣﻔﻆ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ؟ ﺍﺻﻼ ﺣﻔﻆ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ؟ ﺧﻼ*ﺻﻪ ﻫﻞppﻣﻰ ....ﻣﻦ ﮔﻴﺞ ﺷﺪﻡ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﻤﻪ ﻟﻐﺖ ﺟﺪﻳﺪﺩﺩﺩﺩﺩ ...ﺍﻻ ﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺪﺭﺳﻢ ﺷﺐ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻰﺩﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻳﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺑﺎﻳﺪ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻤﻮﻧﻢ ...*

mamai86

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﻤﺎﺁﺯﻣﻮﻧﻬﺎﻯ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﻰﺧﻮﻧﻴﺪ ﻟﻐﺎﺗﻰ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﻴﺴﺘﻴﺪ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﻯ ﺣﻔﻆ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ؟ ﺍﺻﻼ ﺣﻔﻆ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﺪ ؟ ﺧﻼ*ﺻﻪ ﻫﻞppﻣﻰ ....ﻣﻦ ﮔﻴﺞ ﺷﺪﻡ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﻤﻪ ﻟﻐﺖ ﺟﺪﻳﺪﺩﺩﺩﺩﺩ ...ﺍﻻ ﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺪﺭﺳﻢ ﺷﺐ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻰﺩﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻳﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺑﺎﻳﺪ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻤﻮﻧﻢ ...*

لیلا من خودم..لغات سختشو بالای هر صفحه مینویسم..معنی شو نو نمی نویسم..دفعه دیگه که میام کنکور بعدی رو بخونم..اول مرورشون می کنم 4 دقیقه هم نمیشه..زود..بعد میرم کنکور جدید
الان کلی لغت مهم حفظم

amirreza

New member
دوستای گلم نگار .........مامایی.........ویدای خر فروش:p
و بقیه دوستانی که با حضورشون به آدم اشتیاق درسیذن میذن
آرزومند قبولیتون هستن
مرسی که با حرفاتون بهم روحیه دادین راستی رتبه منم پارسال 288 بود تو بیوتکنولوژی........
منم امروز خوب بودم9ساعت قول میدم فردا یه :smilies-azardl (12)الاغ تیزپا پیدا کنم

negar91

New member
منم امروز یه روحیه گرفتم که نگووووووووووووووووووووووووووووووووووو خرم به یه ماشین بی ام و تبدیل شده امروز تغذیه خوندم و تستم زدم الانم میخوان یه فصل دیگه بخونم
یکی جلو منو بگیره جوگیر شدم اساسیییییییییییییییی
آذر جونم اگه توی تاپیک زبان نیستم این 3 روزو میخوام رژیم رو تموم کن واسه 3 روز زبانو تعطیل کردم از شنبه میام باهاتون زبانو میخونم

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
منم امروز یه روحیه گرفتم که نگووووووووووووووووووووووووووووووووووو خرم به یه ماشین بی ام و تبدیل شده امروز تغذیه خوندم و تستم زدم الانم میخوان یه فصل دیگه بخونم
یکی جلو منو بگیره جوگیر شدم اساسیییییییییییییییی
آذر جونم اگه توی تاپیک زبان نیستم این 3 روزو میخوام رژیم رو تموم کن واسه 3 روز زبانو تعطیل کردم از شنبه میام باهاتون زبانو میخونم
اشکال نداره. نمی خواد سر زبان،خودتونو اذیت کنین. هماهنگ با برنامه خودتون جلو برین.از شنبه منتظر گزارشت هستم نگــار:a2d3:

یاسمن

New member
سلام بچه ها . من امروز واسه تغذیه ویتامین های محلول در آبو خوندم و فهمیدم از سری قبلی که خونده بودم همشون یادمه و کلیییی انرژی گرفتم . مرور کردن هم این مزیتو داره که بعضی نکاتی که نادیده گرفتی یا سرسری ازشون گذشتی رو هم یاد میگیری . اصلا انگار یه بخشهایی هست که آدم با یک دور خوندن نمی بینتشون و وقتی چند بار می خونی نکات خیلی جدیدو مفیدی دستگیر آدم میشه .
بخش اعصاب فیزیولوژی رو دارم کم کم جمع و جورش می کنم . تستهای بخش اعصاب سالهای گذشته رو یه نگاه انداختمو دیدم که چقددددر آسون به نظر میان و چه نکات تابلویی رو سوال دادن . البته مهم اینه که سر جلسه هم آدم خونسرد باشه و دانسته هاش یادش بیاد .
امروز زبانم بیشتر از روزای قبل خوندم . لغات سخت تافل رو که بلد نبودمو قبلا علامت زده بودم دوره کردم .

آخرین ویرایش:

یاسمن

New member
آذر جون دلم میخواد تند تند بیام ولی سیستم منم کم از مال لیلی نداره اذیتم میکنه و سرویس میخواد ولی گذاشتمش واسه بعد کنکور ایشالا . با گوشی پستهای جدیدتونو می خونمو کلی انرژی می گیرم ولی سایت با گوشی راهم نمیده تو :1dco2x0p1lilzhfpg1t

آرزوی موفقیت و کلی انرژژژژژژژژی مثبت تقدیم به همههه :riz304: ایشالا تو این روزای باقی مونده توپ بخونیمو بهترین نتیجه هارو بگیریم

nimajoon

New member
من ميخوام بتركونم
ركورد درس خوندن فردا رو بزنمممممممممممممممممممممممم

katii

New member
سلام به همگي... ويدا ليلي....نگار....ليلا...سكوت...كارشناس...باسيلوس......آذر...امير...نيما..ياسمن...دوست آذر(اسمش يادم رفت) و همه دوستان
من هم كماكان مشغولم با قوت و اميد ... من بايد جز اون 25نفري باشم كه قارچ قبول ميشن :motat:
خب ديگه ساعت داره 1 ميشه ..
خراتون پرانرژي دوستاي گلم :thumbsupsmileyanim:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

:smiliess (8):21

سه هفته طلایی

میدونین با خوندن و مرور هر فصلی
دارین به
قبولی نزدیک و نزدیک تر میشین؟

میدونین خیلی ها ازین هفته های آخر استفاده بهینه نمی کنن و برخلاف خرخونی ماه های قبل
با
قبولی خدافظی می کنن؟

یه قانونی هست:که میگه
آدما موقعی دست از تلاش برمیدارن که دیگه چیزی تا موفقیت نمونده..
شما جزو اینا نباشین.:smilies-azardl (113

خدایا!توکل به تو:motat:

leila00

New member
ﺧﻮﺏ ﻣﻦ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺑﺪﻡ ......ﺍﻣﺮﻭﺯ 11:30 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻫﺮ ﭼﻰ ﺳﻌﻰ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﺸﺪﺩﺩﺩﺩﺩ..3ﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻭ 30ﺗﺎ ﺗﺴﺖ....ﻣﺮﻭﺭ ﻳﮏ ﻓﺼﻞ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ 140 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ...ﻳﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﻤﻮﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ 3 ﺩﺭﺱ 504 ...ﻣﺮﻭﺭ ﺩﻭ ﻓﺼﻞ ﺯﻳﺴﺖ ......ﻭﻟﻰ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﺯ ﮐﻠﻤﺎﺗﺶ ﻭ ﺑﻠﺪﻧﺒﻮﺩﻡ...ﺧﻴﻠﻰ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺷﺪﻡ ...ﺍﻣﻴﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﮕﻰ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ ...

negar91

New member
:bunnyearsmiley:
من امروز تا الان بزنم به تخته توپه توپ بودم 2 فصل رژیم خوندم الانم برم زبان بخونم بعدشم 1 فصل دیگه تغذیه واسه شبم باید 2 فصل بیوشیمی رو بخونم
وایییییییییی که درسیدن چه حالی میده آدم احساس میکنه خیلی حالیشه :4d564ad6:
یاسمن جون یه نکته ای :
50% سوالای تغذیه از مباحث رژیم میاد سعی کن اونارو هم بخونی چون جواب دادن به سوالای رزیم از فصلهای تغذیه اساسی راحتتره

amirreza

New member
سیام بچه ها تلاش تلاش کنین تلاش کنین کم مونده نتیجه بگییییییییرم :thumbsupsmileyanim:
دیگه این آخرا ببینم چیکا میکنین؟!چند مرده حلاجین؟!
میدونم دیگه این روزای آخر کسی خوابش نمیاد :4d564ad6::...........کسی از خوندن زیاد خسته نمیشه:1dco2x0p1lilzhfpg1t..............هیشکی از خوندن خودش راضی نمیشه هی میخونه میگه نه کمه یکم دیگه باید بخونم

هیشکی استرس نداره ..همه میدونن جز قبولیااااااااان:bunnyearsmiley:

vb2

New member
سلام دوستام خوبین؟آقااااااااااااااااا فردا قراره یه زلزله 1000000000000000000000 ریشتری بیاد همدان همه بدونید خونه ماست یه 30-40 نفر خودشون دعوت کردن خونه ما........................... :p7977cujr38iyymsu8: ای خدا مگه نمیدونن موقع امتحاناست منم صبح یه دل سیر گریه کردم خالی شدممممممممممممممممم

آخرین ویرایش:

negar91

New member
ویدا جون بیا خونه ما که مثل کتابخونه شده من کنکوری ، خواهرمم سال سوم و امتحان نهایی :1dco2x0p1lilzhfpg1t بس که خونمون ساکته آدم خوابش میبره
بچه ها چندتا نکته تغذیه ای:
دکتر نگار : ما بین درس خوندنتون چند دانه کشکش میل کنید ( بیشر از 1 قاشق در روز نخوریدا که چاق بشید من جوابگو نیستم :smiliess (3):) از هیپوگلیسمی ناشی از درس خوندن جلوگیری میکنه در ثانی باعث افزایش قدرت یادگیری میشه ولی خوردن آجیل خطرناکه حسن باعث چاقی میشه حسن :5: و تاثیرشم روی قندخون و حافظه دیر ظاهر میشه پس فعلا به درد ما نمیخوره
جهت شب زنده داری از قهوه زیاد استفاده نفرمایید چون کافئین قهوه قدرت تمرکز رو پایین میاره و باعث کاهش یادگیری میشه
میان وعده هم میوه و شیر واسه الان عالیییییییییییییییییییییییییه چون فسفر بالایی دارن و خوراک درس خوندنن
چقد شما خوش شانسین که یه کارشناس تغذیه دارین :25r30wi:
نکته بعد:
امروز یکی از دوستامو دیدم که الان دانشجوی دکترای ایمنیه میگفت حتی اگه نرسیدین درسی رو کامل بخونین مهم نیست سوالای سالای قبل رو بخونید چون هر سال چندین سوال تکراری میاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا