23...
بچه هاااااااااااا سلام...
خدمت رتبه های برتر و اعضای آینده ی بنیاد ملی نخبگان عرض کنم ک من دیروز 3 خط و نیم بیشتر نخوندم...................! شرمنده...
بچه ها دیروز واسمون ی مهمون اومده ک دوتا بچه!! یکی 2 ساله یکی 5 ماهه داره!! خودمونم دوتا زلزله داریم...4 تاااااااااا!!!! البته 6تا درواقع! یکی از زلزله های ما با زلزله ی اون هرکدوم 2تا حساب میشن!
من معمولا اگه درس یا کار داشته باشم پیش مهمون نمیام یا میام سلام میکنم میرم سریع!ولییییییییی بچه هااااااااااا اینو نمیتونم!مامانم کار داره از صب میره بیرون!اینام ک نمی تونن همینجوری تنها باشن وا3 خودشون....
ینی حال دیروز من دیدنی بود!همچین سوژه عکس بودمااااااا...یکی هی میگف واسم قصه بگو! یکی رو پام بود!یکی ام بغلم!!!! !پیش پیش...... کتاب تستمم باز کنارم!!!!! بعد فقط مجبور بودم ب کوچیک و بزرگ لبخند ژکوند تحویل بدم!!! (آیکون بیرون زدن دود از گوش!)
حالا غیر مستقیم بش گفتم من ارشد دارماااااااا ولی ب روی خودش نیاورد!گف ب سلامتی......!!!!!! سلامتیه عمت!!! بچه هاتو بردار برووووووووووو......:mad_majidonline: وااااااااای خدا جونم....
ینی مامانم نزدیکای 6 اومد من سریع رفتم ولی هیچی نخوندم بیهووووووش شدم تا 9!!!(از 5 بیدار بودم خو!) 9دوباره رفتم کمک و اینا تا 12!!! 12 ام دوباره بیهوش شدم تا 5امروز!!!!!!!:dadad4:
خیلی غصه خوردم...
جالبه ک هیچ اعتراضی ام وارد نیس!! ب علت حضور پرشور بچه های محترم مردم!تو انواع و اقسام کارای خیر و نیک و خداپسندانه......!
ینی خدام ک باشیاااااا باز ی عده ازت ناراضین!ولی از بچه های مردم همه راضین!!!!!!:65d6a5d6s:
معلوم نیس کی میخوان برن!!!!(آیکون در حال دیوونه شدن!) خدا نصیب هیچکس نکنه!