گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nazanin91

New member
راست میگه نگار!خودت بگو ببینم لیلی!داری چی میخونی الان!؟
نگار!
ad54ad.gif

باشه تعداد تست رو میگم !اون زمان فعلم حال بود باید فعل گذشته به کار می بردم خانوم معلم!:idea_majidonline:

negar91

New member
منم از صبح زبان خوندم و نصف فصل تغذیه
میتونستم بیشترم خونم اما رفتم بیرون واسه روز پدر کادو خریدم تا آخر شب فصل تغذیه رو تموم میکنم شاید شب نتونم بیام واسه گزارش فردا گزارش میدم
راستی مامایی جونم زبان رو هم خوندم فردا کلمه های سختشو میذارم

sokout

New member
سلام
همگی نخسته

منم امروز خوب بودم
البته ظهر یه کم سرعتم کم شد
ولی بعد دوباره خرم راه افتاد:tonguesmiley:

vb2

New member
توجه​
توجه

تعدادی اسب محدود پیش فروش میشود (مخصوص کسانی که از خر خود راضی نیستند :4d564ad6:

mamai86

New member
من امروز زبان خوندم.از نواک 1 فصل و نصفی خوندم. نصف اون فصلو تموم کنم زنان تمومه.
دیگه مرور حسابی شروع میشه از فردا دوستان

خیلی خوشحالم
:applause:

sokout

New member
توجه​
توجه

تعدادی اسب محدود پیش فروش میشود (مخصوص کسانی که از خر خود راضی نیستند :4d564ad6:
ویدا رام شدن یا نه
خرامون تازه دارن راه میان
صرف می کنه عوض کنیم
ویدا من حاضرم خرمو با مال خودت عوض کنم:smiliess (3):

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ..ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ 3ﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻴﻠﻰ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺣﺪﻭﺩ 100 ﺗﺎ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺧﻴﻠﻰ ﻭﻗﺘﻢ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺖ ...ﺯﺑﺎﻥ ﺩﻭ ﺩﺭﺱ 504 ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ...ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﺯﻳﺴﺖ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ 110 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﺯﻳﺴﺖ ﺯﺩﻡ ...ﻭﻟﻰ ﻧﺮﺳﻴﺪﻡ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻞ ﮐﻨﻢ ..ﮐﻪ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ﻓﺮﺩﺍ....ﻭﺍﻯ ﻣﻦ ﻳﻪ ﺍﺳﺐ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ...

leiliyebidel

New member
23...
بچه هاااااااااااا سلام...
خدمت رتبه های برتر و اعضای آینده ی بنیاد ملی نخبگان عرض کنم ک من دیروز 3 خط و نیم بیشتر نخوندم...................! شرمنده...
بچه ها دیروز واسمون ی مهمون اومده ک دوتا بچه!! یکی 2 ساله یکی 5 ماهه داره!! خودمونم دوتا زلزله داریم...4 تاااااااااا!!!! البته 6تا درواقع! یکی از زلزله های ما با زلزله ی اون هرکدوم 2تا حساب میشن!
من معمولا اگه درس یا کار داشته باشم پیش مهمون نمیام یا میام سلام میکنم میرم سریع!ولییییییییی بچه هااااااااااا اینو نمیتونم!مامانم کار داره از صب میره بیرون!اینام ک نمی تونن همینجوری تنها باشن وا3 خودشون....
ینی حال دیروز من دیدنی بود!همچین سوژه عکس بودمااااااا...یکی هی میگف واسم قصه بگو! یکی رو پام بود!یکی ام بغلم!!!! !پیش پیش...... کتاب تستمم باز کنارم!!!!! بعد فقط مجبور بودم ب کوچیک و بزرگ لبخند ژکوند تحویل بدم!!! (آیکون بیرون زدن دود از گوش!)
حالا غیر مستقیم بش گفتم من ارشد دارماااااااا ولی ب روی خودش نیاورد!گف ب سلامتی......!!!!!! سلامتیه عمت!!! بچه هاتو بردار برووووووووووو......
:mad_majidonline: وااااااااای خدا جونم....
ینی مامانم نزدیکای 6 اومد من سریع رفتم ولی هیچی نخوندم بیهووووووش شدم تا 9!!!(از 5 بیدار بودم خو!) 9دوباره رفتم کمک و اینا تا 12!!! 12 ام دوباره بیهوش شدم تا 5امروز!!!!!!!
:dadad4:
خیلی غصه خوردم...
جالبه ک هیچ اعتراضی ام وارد نیس!! ب علت حضور پرشور بچه های محترم مردم!تو انواع و اقسام کارای خیر و نیک و خداپسندانه......!
ینی خدام ک باشیاااااا باز ی عده ازت ناراضین!ولی از بچه های مردم همه راضین!!!!!!
:65d6a5d6s:
معلوم نیس کی میخوان برن!!!!(آیکون در حال دیوونه شدن!) خدا نصیب هیچکس نکنه!

leiliyebidel

New member
بچه ها کامنت قبلیه من فقط ی درد دل نبودااااااااااا...کلی حرف توش داشت...
قدر وقتتنو بدونید...
23 روز مونده!23 روزی ک میتونید توش دنیاااااا رو مطابق میل خودتون عوض کنید...!اینا شعار نیس ب خدا...
تو این 23 روز هر روز ک دارین میخونین فک کنید فقط همین ی روزو وقت داریدو وا3 چیزی ک دارین میخونین جانانه ارزش قائل شین!طوری بخونین ک مطمئن باشین دیگه نیازی نیس برگردین از اول! ولی ی وقت ن
گی اوووووو حالا 23 روز وقت دارمااااااا! زمان ک بگذره دیگه برنمی گرده هااااااا! اتفاقم خبر نمی کنه...! تموم آینده ای ک ما وا3 خودمون ساختیم همین امروزه...باور کنید...قدر حالتونو بدونید...
مامایی 2 روز دل درد داشت... لیلا ی روز حالش بد بود... سکوت ی خبر بد شنید... اتفاقی ک وا3 مامان بزرگ کارشناس افتاد...(دور از جون خونواده ی هممون) و حالام بلایی ک سر من نازل شده!
:sadsmiley: البته ناشکری نمی کنم چون حکمتشو نمی دونم و مطمئنا خدا وا3 بنده اش بد نمی خواد...
خیلی وقته گوشیم خاموشه!مسنجرمم چن روز پیش اتفاقی پاک کردم!ینی کلا قطع ارتباط با دنیاااااااا!!! گفتم حسابی میخونماااااااا!بیا....
:sad:
الآنم با این وضع نفتی شدن سیستمم فقط و فقط آن می شم میلمو چک می کنم و مستقیم میام تو این تاپیک و تاپیکایی ک آذر جونم تو انجمن مامایی میذاره!بعدم آف........
دیگه بسه!بچه بدووووووووو بروووووو سر درست..عبرت بگیر!ک آینده ی تو، همین امرووووووزه...
:a2d3:
راستی ویداااااااا منم اسب میخوام!البته اگه از این اسبای چموش نیستاااااا!من دیگه جون ندارم جک و جوونور رام کنم!این ک خر بود هنو رام نشده!چ برسه ب اسبش...
امضا:جغد دانا..! :))))))))))))))))))))

nazi.sh

New member
سلام بچه ها خسته نباشین به پیشنهاد 1دوست اومدم راستش خوب میخونین آفرین من که اوضام خرابه دسته 1دور کردم اما درسای تغذیه عین فنر زود میپرن حدود 1ماه هم به دلایلی عقب افتادم نمیدونم تو این 22روز کاری میشه کرد یا نه من واسه همه کنکوریا دعا میکنم انشالله همه تون موفق باشید خوشحالم به جمعتون وارد شدم به امید موفقیت همه :ad54ad: :riz304:

mamai86

New member
سلام بچه ها خسته نباشین به پیشنهاد 1دوست اومدم راستش خوب میخونین آفرین من که اوضام خرابه دسته 1دور کردم اما درسای تغذیه عین فنر زود میپرن حدود 1ماه هم به دلایلی عقب افتادم نمیدونم تو این 22روز کاری میشه کرد یا نه من واسه همه کنکوریا دعا میکنم انشالله همه تون موفق باشید خوشحالم به جمعتون وارد شدم به امید موفقیت همه :ad54ad: :riz304:

سلام نازی
خوبی؟ آفرین که به پیشنهادم عمل کردی..
نترس اینجا خیلی ها با ساعت های کم گزارش دادن مثل خود من.الان به 10 ساعت رسوندم
من تو خوابگاه دیدم تو چقد عالی میخونی..چقدر به موقع مرور می کنی..طرز درس خوندنت خیلی okیه

ایشالله من و تو و بقیه بچه های تاپیک تا ارشد خودمونو میرسونیم.خیلی وقت داریم نازی
نترس
3 هفته بیشتر:thumbsupsmileyanim::applause:
توکلت کجا رفته؟من قلبونت برم

mamai86

New member
لیلی..نگار..ویدا..مخصوصا تو نگـــــار:motat:
این دوست من نازیnazi.sh

تازگیا به این تاپیک سر میزنه.بهش کمک کنین انگیزه بگیره.خیلی باهوشه بچه ها.شاگرد اول کلاسمون بود. هم اتاقی منم بووود.کلی شبای امتحان با هم
خاطرات خرخونی داریم.اونم چه خرخونی یی..

amirreza

New member
سلام بچه ها
امیدوارم از بس سرتون تو کتاب و درس باشه وقت سر خاروندنم نداشته باشین
من یک نصف شب شنیدم یکی از دوستام تو رشته مهندسیه مواد شده 15 ..اصن باورم نشد همون نصف شب بیدار شدم رفتم تست سلولی کنکور88 زدم
من دیگه نمیدونم قاطیدم
من باید زیر 10 ششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششم

mamai86

New member
سلام بچه ها
امیدوارم از بس سرتون تو کتاب و درس باشه وقت سر خاروندنم نداشته باشین
من یک نصف شب شنیدم یکی از دوستام تو رشته مهندسیه مواد شده 15 ..اصن باورم نشد همون نصف شب بیدار شدم رفتم تست سلولی کنکور88 زدم
من دیگه نمیدونم قاطیدم
من باید زیر 10 ششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششم

کاش زودتر جواب کنکور دوستتو میشنیدی

حس رقابتت خوبه.همینجوری ادامه بده:a2d3:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

23

سه هفته و دو روز طلایی:black_eyed:

:a2d3:ما میتونیم..:a2d3:

negar91

New member
سلام بچه ها
من از صبح فقط زبان خوندم الانم دوستام میخوان بیان خونمون گودبای پارتی :sadsmiley: اصلا روحیه درسیدن ندارم دلم گرفتهههههههههههههههههههه دوست دارم گریه کنم :13: کاشکی الان ترم اول بودم :13: نازی میگفت دوست دارم به جای تو باشم اون موقع نمیفهمیدم چی میگه ولی الان به حرفش رسیدم
نازی خوش اومدی نازنین تورو نمیگما نازی دوست آذر و میگم نازی من مطمئنم قبولی من که رشتم تغذیه است هنوز یه دور تغذیه رو نخوندم و طبق برنامه خودمم نمیرسم همشو تموم کنم ولی تو کامل خوندیش تازه از روی کرواس خوندی من فقط به جزوه ها بسنده کردم پس ناامید نباش چون از خیلی از بچه های تغذیه جلوتری
لیلی فعلا اینو داشته باش تا بعدا خدمتت برسم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ویدا جونم دیروز ذکر خیرت بود همه بچه ها منتطر خبر قبولیت هستنا

bacillus.bs

New member
خوش به حالتون/شماها چقدر خر میزنید/دارم از نفس میوفتم/تو هجوم این کتابا/

leila00

New member
ﻭﺍﻯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﻯ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ 10 ﺳﺎﻋﺖ ﻧﻤﻰﺷﻪ ﺧﻮﻧﺪﻧﻢ ﻭﺍﻯﻯ ﻯﭼﻴﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ...ﻣﻦ ﺍﺳﺐ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻡ ....ﺷﺐ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻰﺩﻡ ........

vb2

New member
سلللللللللللااامممم به روی ماه همتون چطورین؟خوبین؟ منم توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ شکر خدا جمعه دورم تموم میشه و دوره ی مخصوص ویدا از شنبه شروع میشه

نگار به همه بچه ها سلام برسون بگو ویدا میگه دلم واسه همتون یه ذره شدهههههه

vb2

New member
سلام نازی جونی خوش اومدی ایشالله که موفق میشی 22 روز خیلیهههههههههههههههههههه خوب بخون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا