گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
مرسی بچه ها :bunnyearsmiley:
نازی واسمون جشن نگرفتن بیشتر بچه های کلاسمون غیربومی بودن گفتن دلمون وسه خونه تنگ شده نمیتونیم بمونیم واسه همین جشنمون لغو شد :65d6a5d6s:
لیلی چه گردوخاکی به پا کردی این همه حرفو از کجا میاری آخه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
من برم بدرسم حسه رژیم منو گرفته بعدا میام

یاسمن

New member
واااای لیلی جون آدم پستهای تورو می خونه به وجد میاد . سایت میترسه تو بیای ما همه جوگیر شیم قبول شیم اونوقت وزارت بهداشتم که از پس این همه قبولی بر نمیاد . واسه اونه راهت نمیده .
ولی تو در راستای همون آیکون کورخوندی زود زود بیا
کلی به همه انرژی میدی

نگار جونییییی مبارکهههه ایشالا مقاطع بالاترررر ببینیمت خانومی :heart:

یاسمن

New member
بچه ها من تا الان بخش کربوهیدرات تغذیه و بخش اوتونوم و هیپوتالاموس فیزیولوژی رو مرور کردم
شبم زبان می خونم ایشالا

waria

New member
سلام کارشناس جون تسلیت میگم.من الان تاپیکتو دیدم.ان شاا... دیگه غم نبینی.خوب درس بخون تا روح مادربزرگت شاد باشه:rose:

nazanin91

New member
دارم تمام کنکورای شیمی مواد غذایی رو با هم میخونم الان سال 80 هستم!

vb2

New member
سللللللللللللللامممممممممممممممممممممممم چطورین ؟خوبین که؟به به لیلی جون اومدییییی؟بچه ها مامایی راس میگه روزا طولانیه وقت هس هنوز خوب بخونید منم که خوب و خوش و خرم میباشممممممممممممممممم.قربون خرم برم کلی هوامو داره بعد کنکور میذارمش مزایده9 واسه بچه هایی که قصد دارن سال دیگه کنکور بدن البته اگه ایشالله قبول شمااااااااااااااااااااااااااااااااااا دعا کنید بچه ها :riz304:

sokout

New member
سلام
من یه کم خوب نیستم یه خبر بد شنیدم خیلی حالم گرفته شد

ولی امروز خوب بود
به امید 24 روز بهتر:smilies-azardl (113
ویدا قبول نیست خر خوبه را خودت برداشتی:sdasdasd:

mamai86

New member
دو فصل از نواک و کیستنر خوندم. زبان 3 تا متن از کنکور 83-84 خوندم لغت سختارو یادداشت کردم

دل درد نذاشت بیشتر بخونم. این دو روز بگذره..حالم بهتر میشه:thumbsupsmileyanim:

negar91

New member
منم 3 تا متن کنکور 83-84و 1 فصل تغذیه
بقیه روزو 5 تا رژیم نوشتم واسه گزارش کار باید تحویل بدم هنوز 5 تا دیگه مونده :13:

nazanin91

New member
بچه ها! شما الان یه کنکور رو کامل مبخونین؟یا واسه هر درسی تمام کنکورای اون درس رو میخونین؟!
یا هنوز از رو کتاب میخونین؟

vb2

New member
من واسه هر درسی تمام کنکورای اون درسو میخونم بعد که کلا دورم تموم شد روزای آخر کنکور کامل میخونم .

vb2

New member
سلام
من یه کم خوب نیستم یه خبر بد شنیدم خیلی حالم گرفته شد

ولی امروز خوب بود
به امید 24 روز بهتر:smilies-azardl (113
ویدا قبول نیست خر خوبه را خودت برداشتی:sdasdasd:
به جان خودم شانسی ورش داشتم منم :dadad4: خوب از آب درومد :smiliess (4):

biomoni

New member
بچه ها چطوری میتونم تایپک مطالعه گروهی ایمونولوژی رو پیدا کنم؟یا ژنتیک؟:dadad4:

leiliyebidel

New member
24...
سلااااااااااااااااملیکم
خوبیییییییین؟ بچه هاااااااااااااااااا من سیستمم مشکل پیدا کرده!ی ساعت طول میکشه بالا بیااااااد!!!!!! چیکاااااار کنم آخه؟:13:
میبینم ک همه دارن خر میزنن! :))
ی چیز دیگه ام میبینم!تا گفتیم باید مهمون کنید ی عده اتوماتیک ب نفع بقیه کشیدن کنار!
:25r30wi: بقیه کوشن پ؟؟؟؟
خب من خوشبینانه ترین حالتو در نظر میگیرم ک از بس خرشون اسب شده وقت ندارن بیان سایت! آوریییییییییین... ولی بچه ها جون ما همه رتبه برتریم ب امید خدا... دیگه لازم نیس کسی کسیو مهمون کنه... ولی حواستونو جمع کنیدااااااا! (ایکون تهدید جدی!)
آورین آورین.. ^_^
من مطمئنم ک ب امید خدا هممون میتونیم...(آیکون خود باوری!)
نازی تو اگه تست بزن بودی میومدی می گفتی من این تستا رو زدم!نه این ک دارم میزنم!!! تو نت تست میزنی؟؟؟؟؟ ها؟ ها؟ ها؟
:New (6):
آذر جونم ب جون خودم نمی تونستم بیام! ولی الآنم ک میتونم با این وضع سیستمم....... هییییییی...(آیکون آه و افسوس!)
biomoni جونم برو تو انجمن ژنتیک اونجا تو تاپیکایی ک بچه ها گذاشتن میتونی پیداش کنی...قبلا یادمه بچه ها ی تاپیک گذاشته بودن کلوب بچه های ژنتیک...اونجا با هم می گفتن چی میخونن.......واسه ایمونو هم باید بری تو انجمن ایمونو...
بچه ها منم این روزا خیلی خوبم...خدا رو شکر...
من تستا رو سال ب سال میزنم.....چن تا کتاب تست گلبانم دارم وا3 نوزادان و 3جلد عمو ویلی و جنین!اونام بینش میزنم...
ولی وا3 این نواک ک کم کم دارم ب حرف آمنه میرسم(داره هووم میشه!) و بهداشت هیچی تست ندارم! همینجوری بدون برنامه ی نگاهی بهشون میندازم...
آفریییییییین سکوت،لیلا،یاسمن،آذر، ویداااا،نگاااار...و بقیه ک نبیدن!(نازنین کور خوندی اسمتو نمی گم!!حالا حالاها باید بخووووووونی) همتون خیلیییییییی خوبین..ینی باریک...
هنوووووز کلی وقت داریم...24 روز خیلیه هاااااا... اَ.......
:a2d3:
یادتون باشه:
وقتی خدا شوق رسیدن ب چیزی رو میده حتما واسش تدارکایی دیده...(آیکون ذوق مرگ!)
به به...صبرم اومد.......^_^

آخرین ویرایش:

negar91

New member
خوشم میاد لیلی خودتم استاد پیچوندنی خب درست بگو ببینم چی خوندی فکر کردی چون رشتم مامایی نیست کاری به کارت ندارم :sdasdasd: راستی واسه آزمونم اشکال نداره چون خودمم نمیام 2 روز از وقتم هدر میره اگه بخوام شرکت کنم بازم غیر حضوری
دیشب بعداز اینکه گزارش دادم بازم خوندما :smiliess (8):30تا کلمه زبان + نصف فصل تغذیه

بچه ها من مطمئنم این تاپیک حتما حتما 7-8 رتبه برتر خواهد داشت خدا قوت به همه :28:

amirreza

New member
اههههههههههههه کلی نوشته بودم پرید با این کپیم کردم بودم.....
بچه ها جون منم دارم میدرسم
با امید ادامه بدید

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

:motat:24

سه هفته و سه روز

خیلی وقت داریم. نگین کمه..

:auizz3ffy9vla57584xبخونین حسابی

katii

New member
سلااام منم هستم
حسابي مغشولم
به اميد خدا همه جواب زحمتامونو ميگيريم :a2d3:
ليلي بازگشتتو تبريك ميگم :riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا