گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila00

New member
سلام دوستای درسخون ....من امروز خیلی حالم بده نتونستم بخونم ...امیدوارم فردا بهتر بشم ...جبران کنم ....موفق باشیم ...

negar91

New member
وای مامایی وقتی فالتو خوندم موهای بدنم سیخ شد جناب حافظ کارش درسته :thanks:
امروز از خودم راضی بودم با اینکه واسه 30 دقیقه رفتم توی مود افسردگی آخه جواب آزمونم گرفتم آبروی هرچی تغذیه ای بودو بردم اما بعدشم دوباره روحیمو بدست آوردم :(50): آخه من هنوز هیچ درسی رو تموم نکردم ولی اونایی که خونده بودمو درست زدم و ویدا جونم کلی دلداری داد مرسی ویداااااااااااااااایییییییییییییییییی
امروز 1 فصل فیزیو + 2 فصل تغذیه

tata جان شما هم ناامید نشو خوب بخون درسته که توی تغذیه خیلی عقب هستیم اما قبلا توی دانشگاه خوندیمشون و توی کارآموزیا توی رژیم واقعا ماهر شدیم پس جای امیدواری هست که با مرور سریع حفظیات دوباره تسلط کاملی به تغذیه پیدا کنیم

mamai86

New member
نگار..اون آزمونه ملاک نیست خوشگل خانومم:smiliess (5):

من فال حافظو گرفتم بعد وقتی دیدم چه قدر با نیتم نزدیکه ..موهام سیخ سیخ شد.خودم خیلی به حافظ اعتقاد دارم
راستی..نکته ش اینه اسم تو هم توش بود..که به افتخار تو و این تاپیک توپی که شروع کردی قرمزش کردم که ببینی

amirreza

New member
منم هر روز میام اینجا یکم سرم به سنگ میخوره برمیگردم درسمو میخونم :13:
ایول به فالتتتتتتتتتت
قول میدم 1فصل ژنتیکو با نصف سوالای 84 با چنتا جی5بیوشیمیو امروز بخونمممممممممممم

یاسمن

New member
سلام بچه های درسخووووون خوبیییین؟
من یه مدت نبودم الان برگشتم منو هم پذیرا باشید تو جمعتون :sarma:
بچه ها بد جوری قاط زدم کمکم کنین . من همه ی درسهارو یه دور خوندم ولی الان که موقع مرور کردنه استرس گرفتم شدیییید از اول اردیبهشت دارم زور میزنم مرور کنم نمیشه :j58r36j3gcr4suxymup
از این درس میپرم به اون درس از این فصل به اون فصل بعد تست سالهای گذشته رو می زنم میبینم بعضی فصلهارو که فکر میکردم یادمه غلط زدم دپرس میشم یه گوشه میفتم :14:
یکی از اون خراتونو به منم بدین پلییییز
نگار ؟مامایی؟ بچه هااااا؟ کمکککک

mamai86

New member
سلام بچه های درسخووووون خوبیییین؟
من یه مدت نبودم الان برگشتم منو هم پذیرا باشید تو جمعتون :sarma:
بچه ها بد جوری قاط زدم کمکم کنین . من همه ی درسهارو یه دور خوندم ولی الان که موقع مرور کردنه استرس گرفتم شدیییید از اول اردیبهشت دارم زور میزنم مرور کنم نمیشه :j58r36j3gcr4suxymup
از این درس میپرم به اون درس از این فصل به اون فصل بعد تست سالهای گذشته رو می زنم میبینم بعضی فصلهارو که فکر میکردم یادمه غلط زدم دپرس میشم یه گوشه میفتم :14:
یکی از اون خراتونو به منم بدین پلییییز
نگار ؟مامایی؟ بچه هااااا؟ کمکککک

سلام یاسمن.
خوب کاری کردی برگشتی..ببین حالا که یه دورتو تموم کردی..ذرسارو شروع کن منظم مرور کن.برا هر رووز از 2 تا درس مثلا شروع کن.آخر شبا هم برا تست و زبان وقت بذار

وقتی دورتو کامل خوندی ..استرسی نداره مرور
ایشالله موفق میشی و به جمع ما تو پیست خرسواری ملحق میشی

یاسمن

New member
مامایی جونم می خواستم از اول شروع به مرور کنم اگه از اول بخوام بخونم نمیرسم همه رو مرور کنم خصوصا تغذیه که حجمش خیلی زیاده
می خوام فصلهای مهم رو شروع کنم مرور کنم بعد تا هر جا که رسیدم بخونم نظرت چیه ؟
یه مشکل دیگه هم هست که از استرس تمرکزم کم شده
اومدم اینجا تا با کمک شما ایشالا با انرژی تر بخونم

mamai86

New member
مامایی جونم می خواستم از اول شروع به مرور کنم اگه از اول بخوام بخونم نمیرسم همه رو مرور کنم خصوصا تغذیه که حجمش خیلی زیاده
می خوام فصلهای مهم رو شروع کنم مرور کنم بعد تا هر جا که رسیدم بخونم نظرت چیه ؟
یه مشکل دیگه هم هست که از استرس تمرکزم کم شده
اومدم اینجا تا با کمک شما ایشالا با انرژی تر بخونم

مرور فصول کلیدی رو 100% موافقم باهات

هر روز سر بزن. من خودم که خیلی انرژی میگیرم:thumbsupsmileyanim:

sokout

New member
سلام
من امروز کم خوندم:sad:
نمیدونم چرا :13:
ویدا خر من دست دومه:black_eyed:بیا عوض کن
خودم رفتم نزن:tonguesmiley:

vb2

New member
سلام دوستای خودم امروز دیدم پیست خلوت بود نگو سکوت نبوده .یاسی خانوم خوش اومدی خر مر خواستی به خودم بگو 2 روزه رات میندازه .بعدشم اینکه الان دیگه وقتتو رو درسهای مهم بذار از این شاخه به اون شاخه نپر منظم و 2 کتابی دوره کن یعنی روزی 2 درس و شبم که زبان نگران نباش وقت داریم استرس سرعتتو میگیره ههههههههههههااااااااااااااااااااااااااا

vb2

New member
سکوت خودت نمیخونی واسه چی جنسای منو بد میکنی داری نون منو آجر می کنیا دیگه کسی خر از من نمیخره هااااااااااااا د دختر بشین بخون آفرین :sarma:

tata

New member
آره عزیزم حق با تو
الان وقت نا امیدی نیست
هرکی ناامید شه عقب میمونه
این یه ماه رو هم تحمل میکنییییییییییییییییییییییییییم ;-)

sokout

New member
ویدا من تو پیست بودم یه لحظه سنگرو ترک نکردم:sdasdasd:
فقط رو خر من ترمز abs گذاشته بودی یهویی ایست کرد:tonguesmiley::25r30wi:

آخرین ویرایش:

negar91

New member
سلام من امروز زیاد خوب نبودم فقط تونستم 2 فصل تغذیه رو مرور کنم آخه تا از صبح تا 6 کلاس داشتم :wacsmiley:
بچه ها لیلی کلی پیام واستون داده که مینویسمشون اما از اونجایی که لیلی زیادی پرحرفه :25r30wi: امیدوارم چیزی رو از قلم نندازم آخه ذهنم زیاد یاری نمیکنه
اول اینکه به همتون سلام رسونده وکلی از دست سایت ناراحته که راهش نمیده بیاد اما تمام تلاششو میکنه که بازم بیاد
هنوزم با خرش مشکل داره و گفت به ویدا بگم خری که بهش دادی چموش بوده و رام نمیشه تازه جفتکم میندازه
گفته واسش دعا کنید بقیه حرفاش که یادم نیست :21:
البته به صورت مهمان میاد و به تاپیک سر میزنه ها
لولو دلو برات تنگیده :sad:
آخه ادمین چرا کاری نمیکنی سایت مشکل داره منم خودم باید چندبار امتحان کنم تا بتونم بیام

nazanin91

New member
سلام
این مطالبی که وقت نمیشه بخونمش چقدر حیفن!:sad:
الان که وقتا دارن از دستمون در میرن! چه قدر مطالب جذاب شدن!!
چه طوری از لیلی خبر داری نگار؟!:sarma:

mamai86

New member
بچه ها من فعلا تا 4 بیدارم
چون به برنامه م نرسیدم..نا خواسته بودد. امروز گزارش درسم یه فصل زنان و نصف فصل داخلی جراحیه.
زبان هم دو متن از کنکورا خوندم:ph34r-smiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا