گاهی دلم از هر چه آدم است می گیرد...

FARNAZz

Member
گاهی دلت میخواهد از دید بعضی آدمها پنهان بمانی........
آدمهایی که مدام توی زندگیت سرک میکشند...
و با ژست صمیمیت...
داشته هایت را میشمارند....
احساساتت را خط کشی میکنند....
اشتباهایت را سر زنش میکنند...
به چیزهایی که خود ندارند حسادت میکنند....
دست میگذارند روی نقطه ضعف هایت و آنها را بزرگ و بزرگتر میکنند...
و هر کاری که لازم باشد میکنند...
تا تو را کوچک و بی رنگ و کدر نشان دهند....
فریب ظاهرشان را نخور....
این آدمها "اینه" نیستند, "خورده شیشه" اند ....

asal 92

New member
خیلی وقت است که \"بی تابم\" ؛

دلم تاب میخواهد !

و یک هُلِ محکم...

که دلم هــُـــرّی بریزد پایین

هرچه در خودش تلنبار کرده را ...
1185746_625046834182728_1295517856_n.jpg

zahra.9003

New member
گاهی دلم برای خودم تنگ میشود
گاهی دلم برای باورهای گذشته ام تنگ میشود
گاهی دلم برای پاکی های کودکانه ی قلبم میگیرد
گاهی آرزو میکنم ای کاش دلی نبود تا تنگ شود
تا خسته شود
تا بشکند..........

zErOOn3

Well-known member
گاهی دلم از هر چه آدم است می گیرد...
گاهی دلم دو کلمه حرف مهربانانه میخواهد
نه به شکل دوستت دارم
و یا نه به شکل بی تو میمیرم
ساده شاید
مثل
دلتنگ نباش,امیدت به خدا...فردا روز دیگری ست !!!!!!!!!!!!

mehrsan

New member
فصل ها عوض میشن.......جای تابستون رو پاییز میگیره...جای دلتنگی رو دلتنگی..
امان از دل تنگ

asal 92

New member
حرص نخور. ناراحتی را فرو نده. همانطور که از خوردن غذای مانده و فاسد پرهیز می کنی از جذب کردن و بلعیدن حرف های مفت و مزخرف پرهیز کن. نگذار حرف هایی که به نظر خودت صحیح نمی آید و چرند است، ذهنت را خراب کند و باعث شود که دچار تهوع فکری شوی.

اگر دلخوری ، بیان کن. اگر می ترسی ترست را به زبان بیاور.اگر عصبانی هستی عصبانیتت را نشان بده. گریه ...داری؟

گریه کن.
ناراحتی ها را باید ابراز کرد و گرنه بعدها می شود کابوس. می شود تیک عصبی. تنگی نفس. خارشِ تن. می شود دسیسه چینی و بهانه جویی. می شود ناخن و لب جویدن و تند تند پاها را تکان دادن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

ساحل

New member
"در ارتباط با قانون مجاز بودن ازدواج سرپرست با فرزندخوانده در کشور خیلی خیلی اسلامیه!!! ما!"

جودی عزیزم!نمی دانم زمانی که این نامه را می خوانی چه احساسی پیدا می کنی.شاید تمام تصویرهای قشنگی که از بابا لنگ دراز در ذهنت ساختی خراب شود،شاید از اینکه به جای سایه لنگ‌های دراز من سایه پدر خودت بالای سرت نبوده دلت بگیرد و گریه کنی! شاید بالای برج میلاد؛ببخشید همان برج ایفل خودمان بروی و خودت را به پایین پرت کنی،شاید دچار بیماری روحی و روانی بشوی و اعتمادت را نسبت به همه مردها از دست بدهی،شاید هزار بلای دیگر سرت بیاید اما اینها چه اهمیتی دارد مهم این است که تو از همین حالا با واقعیت های زندگی روبه رو شوی و معنای ضرب المثل ایرانی هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیرد را بفهمی!

جودی جان!می دانم حق مسلم تو بود که مثل همه دخترهای جوان عاشق بشوی و با مردی هم‌سن و سال خودت ازدواج کنی اما حالا که نمی توانی با دادن پاسخ منفی به من تنها سقف بالای سرت را هم خراب کنی؛ بگذار اعتراف کنم که من جز تو پدرخوانده دخترکان زیادی هستم با این حال قول می دهم که بین همه شما همسران مهربان آینده ام به عدالت رفتار کنم و جلوی همه شما لقمه نانی به یک اندازه بگذارم تا احساس بی پدری یا بی شوهری نکنید!

جودی! دخترم!ایرانی ها ضرب المثل خوب دیگری دارند که به زبان خودمانی اش می‌شود:«مهریه را کی داده و کی گرفته مخصوصا وقتی که داماد پدرخوانده آدم باشد!»در رابطه با شیر بها هم که اگر مادرت را پیدا کردی سلام مرا هم برسان !

جودی خوبم!نمی خواهم منتی سرت بگذارم اما باور بکن که من نیتم همیشه خیر بوده و شعری از شاعری به نام سعدی را که اتفاقا او هم ایرانی است سرلوحه زندگی ام قرار داده ام:

«پدرمُرده را سايه بر سر فکن
غبارش بيفشان و خارش بکن»

قربانت
بابالنگ دراز

نسیم عرب امیری / وبلاگ طنز، کاغذ، قیچی

بالا