گالری عکس دینی - فرهنگی - سیاسی

%20البنین%20s.jpg

mehrshad

New member
دعا کنید خدا قسمت منم کربلا کنه.... هر چند نالایقم ولی بخاطر لیاقت خوبانش ما رو هم عازم حرم امام حسین و حضرت عباس کنه... انشا قسمت همه... امین....

آغاز مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی در پایتخت با اهدای گل

siexRK_347.jpg

در نخستین روز اجرای این طرح ماموران پلیس امنیت اخلاقی با استقرار در میادین مهم شهر ضمن اهدای گل به بانوانی که حجاب و پوشش مناسب داشتند به افراد بد پوشش تذکر دادند.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

sii8KS_500.jpg

این کفش در فروشگاههای کفش به فروش می رسد در حالی که به طور عمد روی آن نقش و کلمات ( الله - محمد - الاسلام) نگاشته شده

شرکت فلای فیت مرکزش در هیوستن/ آمریکاست

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
اما حجر بن عدي چه کرد بود که مورد کينه وهابيون قرار گرفت؟؟؟؟

او در نوجوانى همراه برادرش "هانى بن عدى" به حضور پیامبر اسلام (صلى الله علیه و آله) رسيد و به دین اسلام گروید. پس از زمان اندکى که از اسلام آوردن او گذشت پیامبر(ص) از دنیا رفت. حجر در فتح شام، یکى از سربازان فاتح بود و هم او بود که "مرج عذرا" (عدرا البلد) را فتح کرد و در جنگ قادسیه هم شرکت داشت. در جریان فتح مدائن، او بود که به رود دجله زد و از آن عبور کرد.

حجر در عین دلاورى، مرد تقوا و نیایش و معنویت بود و به همین سبب او را "حجر الخیر" مى نامیدند، در برابر حجر شر که از یاران معاویه بود. او نسبت به مادرش همواره نیکى مى کرد و نماز و روزه فراوان انجام مى داد. او هرگز بى وضو نمى ماند و هر وقت وضو مى گرفت، پس از آن حتماً نماز مستحبی هم مى خواند. دعاى او در پیشگاه پروردگار به هدف اجابت مى رسید و نزد همگان به "مستجاب الدعوه" بودن شهره بود.

حجر، مرد هدف و عقیده بود و به مردان حق و فضیلت، عشق مى ورزید. او هنگام مرگ "ابوذر غِفاری" در ربذه، همراه مالک اشتر بر بالین او حاضر شد.
آری وهابیون و سلفیون به شدت با مولا علی و یارانش سرِ جنگ دارند همان گونه که اربابشان به خوبی در ماجرای در و دیوار این آتش جنگ را نشان داده بود و درآن روزِ نحس بود که ثلثِ سادات را کشتند و بر پهلوی مادرِ ما ...

1063469_733.jpg

1063468_418.jpg

مهدیس

New member
با ستاره ها
میدونی داستان ستاره هارو؟
ستاره هایی که میخوام بگم زمینی نیستن، آسمونین
گاهی از نور مصنوعی چراغ حیاط خسته میشی، میبینی نور ستاره های آسمون زیباترن
اونقدر که جذبشون میشی ، اونقدر که حتی چراغ حیاط و خاموش میکنی تا نورشون بیشتر شه
ستاره ها رو تو دل آسمون سیاه میبینی که دارن برق میزنن. دوست داری همه رو برداری بشن مال خودت
تا از نورشون استفاده کنی، هرچقدر بیشتر به ستاره ها نزدیک تر شی گرم تر میشن و حرارت و عطشت بیشتر میشه
اون وقت چند تا از اون ستاره ها رو گل چین میکنی با خودت میاری رو زمین تا گاهی وقتا که دنیات تاریک میشه راهتو گم نکنی
دوست داری ستاره ها تو به همه نشون بدی دوست داری اونا رو به دیگرانم هدیه بدی تا راهشون روشن بمونه
میدونی چرا ستاره ها رو دوست داری؟
چون تو رو یاد خدا میندازن،
چون باعث میشن تو دنیای تاریک گم نشی
چون با معشوقت(خدا) ملاقات کردن
مدام با ستاره ها صحبت میکنی و اونارو با نام عزیزترین افراد زندگیت
مثل داداش، عمو و ... صدا میزنی و سراغ معشوقو ازشون میگیری
اما میدونی که (عاشقان کشتگان معشوقند در نیاید ز کشتگان هیچ آواز)
بیاین تک تک این ستاره ها رو که میبینیم بچینیم و به دیگران هم هدیه بدیم

مهدیس

New member
اینم هدیه من به شما

زین الدین.jpg
خرازی.jpg
جمران.jpg

پیوست‌ها

• آوینی.jpg
    آوینی.jpg
    43.4 کیلوبایت · بازدیدها: 56
وقتی سوار ماشینتون شدید این دعا رو بخونید

mashin2.jpg

امام رضا علیه السلام فرمودند:

هرگاه قصد عزیمت به جایی داشتی و قصد داشتی از طریق خشکی مسافرت کنی، زمانی که بر مرکب (۳) خود سوار شدی بگو:

1
سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إِلَى رَبِّنَا لَمُنقَلِبُونَ
منزّه [از هر عیب و نقصی] است کسی که این [وسایل سواری] را برای ما مسخّر و رام کرد، در حالی که ما را قدرت مسخّر کردن آنها نبود؛و یقیناً ما به سوی پروردگارمان باز می گردیم؛

شوخی من و...

siC2NG_336.jpg

گفت:اسکله چه خبر ؟؟؟

گفتم:منتظر شماست بری شهید شی !!!

خندید و رفت ، وقتی جنازشو آوردن گریه ام گرفت.

گفتم:من شوخی کردم ، تو چرا شهید شدی ...

بالا