:: کیک اسفنجی بدون فر

شفق بانو

New member
مواد لازم:



تخم مرغ 5 عدد

آرد 10 قاشق غذاخوری

شکر 10 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سرخالی

هل به میزان لازم (اگر کمی بیشتر هم باشد خوشمزه تر میشود)


روغن مایع نصف استکان (که برای چرب کردن ظرف و اگر دوست داشتند یکی دو تا قاشق داخل کیک بریزند)


وانیل 1 قاشق چایخوری





طرز تهیه:


زرده تخم مرغ و شکر و با هل با هم با همزن برقی یا دستی میزنیم سفیده تخم مرغ را جدا از اینها میزنیم

تا به صورت کف درآید زرده و هل و شکر را که زده بودیم به سفیده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم
بکینگ پودر

و آرد را به مواد اضافه میکنیم وانیل را هم اضافه میکنیم با کف گیر به صورت دورانی آرام مخلوط میکنیم

تا پفش نخوابد این کیک را میتوان دو رنگ درست کرد میتوان داخلش گردو هم ریخت ولی وقتی که هم خرد

داخل قابلمه ریخته شود اول بخشی از مواد را داخل ظرف ریخته



pasta_gen7.jpg



و بعد گردو اضافه میکنیم که کف ظرف گردوها نسوزد بعد بقیه مواد را اضافه میکنیم کمی داخل ظرف روغن میریزیم

که چرب شود مواد را داخل قابلمه میریزیم سعی کنید قابلمه خیلی پر نشود که پف کند گاز را روشن میکنیم دم کش

میگذاریم بعد در قابلمه را میگذاریم اندازه برنج دم میکنیم این کیک را یعنی 10 تا 15 دقیقه بماند حاضر میشود حرارت هم متوسط باشد.




%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C1.jpg


* وقتی خمیرکیک آماده شد از هر قالبی میتوان استفاده کرد.



** چون این کیک روی گاز آماده میشود حرارت همه جای کیک یکسان است پس وقتی که از ظرف بیرون

میاوریم پف آن به همان صورت باقی میماند اما در فر ممکن است وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم پف آن بخوابد.

این کیکی حتی میتواند روی بخاری هم دم بکشد اگر روی گاز میگذاریم باید از شعله پخش کن استفاده کنیم.




*** هرچه زرده بیشتر زده شود بهتر است حتی تا حدی میزنیم که رنگ آن سفید شود و اگر دوست نداشتیم که

سفید رنگ بماند کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.




**** برای هر یک تخم مرغ، دو قاشق شکر و 2 قاشق آرد لازم داریم.




keike-esfanji-1.jpg



 
آخرین ویرایش:

pariya

New member
مرسی شفق جونم پاشدیم تو اتاق درست میکنیم کلی هم خرابکاری کردم الان 1 چیزی مث ورق کاغذ بدست اورد م ولی خداییش واس بار اول خووب بود :thanks:
 

شفق بانو

New member
خواهش میکنم پریا جان / جدی توی خوابگاه ؟!! چه خوب :rose:

اتفاقا امروز من این کیک رو درست کردم / کیفیتش مثل تصاویر شد میخواستم عکسش رو بذارم متاسفانه نشد . :dadad4:

با ژله ی پرتقال و شکلات تزیین کردم
smilies-azardl%20%28113%29.gif
 

dr.bahar1986

New member
شفق جان مرسی
ولی میگم روی گاز بخوایم درست کنیم راحت از قابلمه خارج میشه؟!!!
میترسم نشه یا به ته قابلمه بچسبه
 

شفق بانو

New member
شفق جان مرسی
ولی میگم روی گاز بخوایم درست کنیم راحت از قابلمه خارج میشه؟!!!
میترسم نشه یا به ته قابلمه بچسبه

خواهش میکنم بهار جان

بله خیلی زود جدا میشه فقط باید قابلمه حتما تفلون باشه یه کوچولو چرب کنی یا کاغذ روغن بذاری
 

IL-2

Well-known member
سلام..
ممنووون بابت تاپیک عالیت...


زرده تخم مرغ و شکر و با هل با هم با همزن برقی یا دستی میزنیم سفیده تخم مرغ را جدا از اینها میزنیم

تا به صورت کف درآید زرده و هل و شکر را که زده بودیم به سفیده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم شکر

و آرد را به مواد اضافه میکنیم

شکر رو کی باید اضافه کنیم؟؟؟
همراه آرد باید اضافه کنیم یا با زرده بزنیمش؟؟؟
 

شفق بانو

New member
سلام..
ممنووون بابت تاپیک عالیت...




شکر رو کی باید اضافه کنیم؟؟؟
همراه آرد باید اضافه کنیم یا با زرده بزنیمش؟؟؟

سلام فاطمه جان

خواهش میکنم / ببخشید اشتباه تایپی /منظور بکینگ پودر

نه عزیزم همون با زرده میزنیم /مرسی حواست بود /ویرایش کردم :rose:

نکته فراموشم شده بود سطح کیک برشته نمیشه منظور همین که طلایی نمیشه اما خیلی خوب مغز پخت میشه و سطحش کرم رنگ می مونه

که برای تزیین دیگه نیازی نیست رویه ی بالایی کیک رو جدا کنیم
 

IL-2

Well-known member
سلام...
من دیشب درست کردم ...:smiliess (8):
شفق جان بهتر نیست توش یه ذره شربت پرتقال یا شیره خرما بریزم یه ذره طمع بگیره؟؟
 

شفق بانو

New member
سلام...
من دیشب درست کردم ...:smiliess (8):
شفق جان بهتر نیست توش یه ذره شربت پرتقال یا شیره خرما بریزم یه ذره طمع بگیره؟؟

سلام عزیزم

افرین خانومی :thanks::heart:/چطور شد؟ کیک من طعم هل داشت عالی شد / چرا که نه /هرطعمی دوست داری میتونی بهش بدی اما به نظرم شربت نه مثلا رنده ی پوست پرتقال بهتره و..

بعبارتی این یه کیکه پایه ست برای کیک تولد / که بعد میتونی با کرم های مختلف ( خامه فرم گرفته / کرم کاکائو و.... ) تزیین کنی و طعم دلخوات رو داشته باشی
 
آخرین ویرایش:

آسمون

New member
شفق جون مرسی بابت دستور کیکت...من همیشه دنبال پختن یه کیک اسفنجی ساده بودم...با 4تا تخم مرغ امتحان کردم...و به نسبت بقه موادشم کمتر کردم...عالی شد اما تایم پختنش 40 دقیقه طول کشید!البته یه کوشولو نزدیک بود بسوزه:14:اما نجاتش دادم:))))
اینم عکش:


DSC_0160.jpg




بعدش هوس کردم تزئینش کنم یکم...یخچالو گشتم یکم خامه قنادی پیدا کردم:thanks:وشکلات و موز وانار...
و این شد نتیجه کارم...

DSC_0166.jpg
 

mohana

Well-known member
سلاااااام ب همه...
آخجون کیک... ممنون شفق جون... منم حتما درست میکنم :thanks:

آسمون چقد خوشگل تزیین کردی دلم خواس...:heart:

امروز میخواستم کیک بپزم دیدم شیر نیس تو یخچال :| حس بیرون رفتن هم نبود برم بخرم... کاش این دستور و زودتر میدیدم خب...:rolleyessmileyanim:
 
آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
اسمون جان عالی شده عزیزم :thanks::28:

ماشالله چه قشنگ تزیین کردی / بله مدت پختش بیشتره اما به نظرم کیفیت پختش بهتره ( البته برای من این طور بوده) بافتش عالی میشه مگه نه اسمون جان؟
 

شفق بانو

New member
سلاااااام ب همه...
آخجون کیک... ممنون شفق جون... منم حتما درست میکنم :thanks:

آسمون چقد کیکت خوشگل شدهههه دلم خواس...

امروز میخواستم کیک بپزم دیدم شیر نیس تو یخچال :| حس بیرون رفتن هم نبود برم بخرم... کاش این دستور و زودتر میدیدم خب...

سلام عزیزم مهناجان :heart:

خواهش میکنم / بله عزیزم شما که استاد شیرینی پزی و یه کدبانو /حتما درست کن عکسشو بذار /منتظرم :smilies-azardl (113

منم درست کردم نشد عکس بذارم دوربین گوشیم داغونه :((
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

آسمون

New member
اسمون جان عالی شده عزیزم :thanks::28:

ماشالله چه قشنگ تزیین کردی / بله مدت پختش بیشتره اما به نظرم کیفیت پختش بهتره ( البته برای من این طور بوده) بافتش عالی میشه مگه نه اسمون جان؟

آره شفق جون بافتش عالی شد...خیلی سبک و خوش طعم...مث کیکای قنادی...
 

eeeeeeehsan

New member
قربون دسپختت برم کدبانوی من.احسان بیا ببین آبجی من چه کیکای میپزه دلت بسوزه:):)قربون دس و پنجت برم ابجی کدبانوم:thanks::rose:

هرجا سخن از شکم است نام احسان می درخشد!! این آسمون هم بلده فقط دل منو خون کنه :65d6a5d6s:
 

hosna69

Well-known member
:5::5:
هیچی ببخشیداشتباه اومدم تواین تاپیک...من اگه آشپزیم خوب بودانقدمعروف نمیشدم...:))
 

حسان

Well-known member
وای دلم خواست خوووووووو. تو خوابگاه ک وقت نمیشه درست کرد
 
بالا