شفق بانو
New member
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
آرد 10 قاشق غذاخوری
شکر 10 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سرخالی
هل به میزان لازم (اگر کمی بیشتر هم باشد خوشمزه تر میشود)
روغن مایع نصف استکان (که برای چرب کردن ظرف و اگر دوست داشتند یکی دو تا قاشق داخل کیک بریزند)
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و شکر و با هل با هم با همزن برقی یا دستی میزنیم سفیده تخم مرغ را جدا از اینها میزنیم
تا به صورت کف درآید زرده و هل و شکر را که زده بودیم به سفیده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم بکینگ پودر
و آرد را به مواد اضافه میکنیم وانیل را هم اضافه میکنیم با کف گیر به صورت دورانی آرام مخلوط میکنیم
تا پفش نخوابد این کیک را میتوان دو رنگ درست کرد میتوان داخلش گردو هم ریخت ولی وقتی که هم خرد
داخل قابلمه ریخته شود اول بخشی از مواد را داخل ظرف ریخته
و بعد گردو اضافه میکنیم که کف ظرف گردوها نسوزد بعد بقیه مواد را اضافه میکنیم کمی داخل ظرف روغن میریزیم
که چرب شود مواد را داخل قابلمه میریزیم سعی کنید قابلمه خیلی پر نشود که پف کند گاز را روشن میکنیم دم کش
میگذاریم بعد در قابلمه را میگذاریم اندازه برنج دم میکنیم این کیک را یعنی 10 تا 15 دقیقه بماند حاضر میشود حرارت هم متوسط باشد.
* وقتی خمیرکیک آماده شد از هر قالبی میتوان استفاده کرد.
** چون این کیک روی گاز آماده میشود حرارت همه جای کیک یکسان است پس وقتی که از ظرف بیرون
میاوریم پف آن به همان صورت باقی میماند اما در فر ممکن است وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم پف آن بخوابد.
این کیکی حتی میتواند روی بخاری هم دم بکشد اگر روی گاز میگذاریم باید از شعله پخش کن استفاده کنیم.
*** هرچه زرده بیشتر زده شود بهتر است حتی تا حدی میزنیم که رنگ آن سفید شود و اگر دوست نداشتیم که
سفید رنگ بماند کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.
**** برای هر یک تخم مرغ، دو قاشق شکر و 2 قاشق آرد لازم داریم.
تخم مرغ 5 عدد
آرد 10 قاشق غذاخوری
شکر 10 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سرخالی
هل به میزان لازم (اگر کمی بیشتر هم باشد خوشمزه تر میشود)
روغن مایع نصف استکان (که برای چرب کردن ظرف و اگر دوست داشتند یکی دو تا قاشق داخل کیک بریزند)
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و شکر و با هل با هم با همزن برقی یا دستی میزنیم سفیده تخم مرغ را جدا از اینها میزنیم
تا به صورت کف درآید زرده و هل و شکر را که زده بودیم به سفیده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم بکینگ پودر
و آرد را به مواد اضافه میکنیم وانیل را هم اضافه میکنیم با کف گیر به صورت دورانی آرام مخلوط میکنیم
تا پفش نخوابد این کیک را میتوان دو رنگ درست کرد میتوان داخلش گردو هم ریخت ولی وقتی که هم خرد
داخل قابلمه ریخته شود اول بخشی از مواد را داخل ظرف ریخته

و بعد گردو اضافه میکنیم که کف ظرف گردوها نسوزد بعد بقیه مواد را اضافه میکنیم کمی داخل ظرف روغن میریزیم
که چرب شود مواد را داخل قابلمه میریزیم سعی کنید قابلمه خیلی پر نشود که پف کند گاز را روشن میکنیم دم کش
میگذاریم بعد در قابلمه را میگذاریم اندازه برنج دم میکنیم این کیک را یعنی 10 تا 15 دقیقه بماند حاضر میشود حرارت هم متوسط باشد.

* وقتی خمیرکیک آماده شد از هر قالبی میتوان استفاده کرد.
** چون این کیک روی گاز آماده میشود حرارت همه جای کیک یکسان است پس وقتی که از ظرف بیرون
میاوریم پف آن به همان صورت باقی میماند اما در فر ممکن است وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم پف آن بخوابد.
این کیکی حتی میتواند روی بخاری هم دم بکشد اگر روی گاز میگذاریم باید از شعله پخش کن استفاده کنیم.
*** هرچه زرده بیشتر زده شود بهتر است حتی تا حدی میزنیم که رنگ آن سفید شود و اگر دوست نداشتیم که
سفید رنگ بماند کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.
**** برای هر یک تخم مرغ، دو قاشق شکر و 2 قاشق آرد لازم داریم.

آخرین ویرایش: