کپی رایت، حلال یا حرام؟

mohammad63

Well-known member
دوستانی که رفتن دنبال سند و مدرک ،لطفا زود باشید یه امتی منتظرن !!
من الان که فکرشو می کنم ،می بینم کلا کامپیوترم حرومه !!!چیکا کنم الان ؟؟
19482_eva.gif

اقا اصلا بگیم مرگ بر کامپیوترو مرگ بر اینترنت .............. تیمام

mohammad63

Well-known member
وای چقد پیشرفته اینجا !
الان لب مطلب چی شد!؟ راستش من وقتش رو نداشتم که بخونم مطالب رو بچه ها! شرمنده !:dadad4:
حالا اگر یه نفر احیانن حوصله پیدا کرد جواب اینا رو میده!؟:dadad4:
1)الان دانلود فیلم روی پرده ی آمریکا صحیحه!؟
2) دانلود آهنگ های خواننده های بنام کشور خودمون چی؟
3) دانلود رایگان بازی ها یا نرم افزارهایی مثل آنتی ویروسها چی؟
:dadad4::ahi5slcgm04mi8jqqkl
راستی خلاصه هم بگید بهتره! مرسی! اگر یه وقت نیاز بود بگم از کی تقلید میکنم بگید! (خخخخخخ چی گفتم!!!!!)

شما زیاد خودتونو ناراحت نکنید ............. بزرگی میگفت:: تو از دلت دستور بگیر..... مسیر همان است

ZOT

New member
الان یه سوال جدید هم دارم:
آیا این ebookهایی که می دانلودیم اشکال داره!؟

sakar

New member
واژه سرقت در کتابهای لغت به معنای گرفتن شی ء در پنهان است و در معنای آن مفهوم خفا و پنهان اخذ شده است.«2» از این رو به طور کلی یکی از معانی آن پوشیده و مخفی شدن است و«سرق » به معنای «خفی » آمده است.«3» استراق سمع یعنی مخفیانه گوش دادن.«4» در قرآن کریم نیز چنین آمده است: « الا من استرق السمع فا تبعه شهاب مبین.»«5
با توجه به مطالب فوق به دست می آید که سرقت از دیدگاه اهل لغت، دارای سه رکن ویا به عبارتی چهار رکن است: 1- برداشتن شی ء 2- از آن دیگری بودن 3- پنهانی بودن 4- منقول بودن ، این رکن ملازم با مفهوم برداشتن است زیرا شئ غیرمنقول قابل برداشتن نیست، لذا ذکر مستقل آن ضرورتی ندارد.«7»

منطقا چنانچه یکی از ارکان یاد شده مفقود شود، مفهوم سرقت تحقق پیدا نمی کند. لذا اگر مال منقول نباشد و یا اگر منقول بود، برداشتن آن پنهانی نباشد و یااگر پنهانی بود، از دیگری نباشد، عمل انجام شده سرقت نخواهد بود
استلاب یا اختطاف

چنانچه مال پنهان ربوده نشود، صورت های گوناگونی دارد که در کتابهای لغت ونوشته های فقهی به آن اشاره شده است، از آن جمله می توان استلاب را نام برد. استلاب از ریشه سلب و به معنای گرفتن شی ء با قهر و غلبه است.«8» طریحی مستلب رااینگونه تعریف می کند: والمستلب هو الذی یاخذه جهرا و یهرب; مستلب کسی است که به طور آشکار مال رامی گیرد و فرار می کند.«9»

به عنوان مثال کسی که دسته اسکناس را با زور از چنگ صاحبش خارج کرده و فرارمی کنند، طبق این تفسیر مستلب نامیده می شود.

مرحوم مقدس اردبیلی(ره) در این باره می گوید: والمستلب قیل: هو الذی یسلب المال من القدام; مستلب کسی است که مال را از پیش رو می رباید.«10»

مرحوم صاحب جواهر نیز می فرماید: منظور از استلاب، نهب مال و فرار کردن است.«11»

در برخی نوشته های فقهی اهل سنت به جای استلاب از واژه «نهب » استفاده شده و چنین ذکر کرده اند: المنتهب، هو الذی یاخذ المال جهره بمرای الناس منتهب، کسی است که در پیش روی مردم و به طور آشکار مال را اخذ می کند.«12»

واژه دیگری که با استلاب هم معناست، اختطاف است.« خطفه »: استلبه بسرعه.«13»

بنابراین اگر کسی مال دیگری را به طور آشکار و با قهر و غلبه بگیرد، اصطلاحاسارق نیست، بلکه مستلب یا مختلس است. از این رو زبیدی می گوید: السارق عند العرب من جاء مستترا الی حرز فاخذ مالا لغیره، فان اخذه من ظاهرفهو مختلس و مستلب و منتهب. سارق نزد عرب کسی است که به طور پنهانی به سوی حرزبیاید و مال دیگری را بردارد، بنابراین اگر به طور آشکار مال را بردارد، وی مختلس و مستلب و منتهب است
پس سارق نیستیم بلکه از مستلب مال میخریم یا رایگان میگیریم ازین به بعد باید ببینیم خریداری یا گرفتن مالی از مستلب (اونم بدونیم طرف حتما مستلبه یا ....) چه حکمی داره مطالب زیر رو هم بخونید بد نیست
مطالعه و بررسى جرم دزدى از ديدگاه از ديدگاه فقه، حقوق و قانون مجازات اسلامى
گنجینه معارف : مطالعه و بررسی جرم دزدی از دیدگاه از دیدگاه فقه، حقوق و قانون مجازات اسلامی
راجع به سرقت

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

یــه سر به اینجــا بزنیــن /...

قلبنــا کتاب و.... میذاشتــن و می گفتـــن اول دانلود و مطالعه /... اگه خوشتون اومـــد مــانی مــانی بپرداژیــن /...

شــاید الونم همونجــوری باشــه /...

...........................................

یه سوال : (البته مــا هنوژ کل تاپیک ــو نخوندیــم)

حق کپی رایت تو ایــرونمون داریـم یــا نداریـــم بالاخــره ؟

کپی و پخــش فیلم هــا , نرم افزارهــا و ... ایرونی (ساخت و دولبــه) پیگــرد قانونــی دالــه
:tonguesmiley:

ولی کپی رایت حــراج و ... محصولات اونوری هیـــچ پیگرد قاونی تو ایرونمون نداره در واقــه تـا حالا نشینیــدیم ندیدیــم/...
:j58r36j3gcr4suxymup

pashmak

New member
سلام دوستان اگه ای رواز یکی از دوستان بگیرید که روش نوشته بدون اجازه مولف جایز نیست از نظر شرعی چی منکه پرسیدن میگن جایز نیست پس کلن کپی گرفتن حرام میشه دیگه

بالا