کولر برای زن حرام است!

TUMS

Well-known member
ایمونو جان این خوبه که یاد گرفتیم همیشه خدا رو شکر کنیم ....
ولی خیلی بده که همیشه خودمونو با بدبخت ترین آدما مقایسه کنیم که بخواهیم امید بهزندگیمون به صورت کاذب بالا بره...
خیلی بهتره اگه یاد بگیریم خودمونو بالا بکشیم با مقایسه کردن خودمون با آدمای درست و حسابی....
عزیزم من شوخی کردم
فکر میکردم از شکلک هایی که گذاشتم مشخص باشه:28:
نظر من کاملآ باهات موافقه البته به جز نظرم که موافقه خودم هم باهات موافقم:auizz3ffy9vla57584x

bacillus.bs

New member
عاغا من يه سوال برام پيش اومده
اگر پكيج گرمايشي سرمايشي توي خونه نصب باشه چي،اونم حرامههههههههه:25r30wi:
بعد يه سوال ديگه بخاري چه حكمي داره:25r30wi:

akhbar

New member
عاغا من يه سوال برام پيش اومده
اگر پكيج گرمايشي سرمايشي توي خونه نصب باشه چي،اونم حرامههههههههه:25r30wi:
بعد يه سوال ديگه بخاري چه حكمي داره:25r30wi:

پاسخ به ترتیب:

1. بسته به شرایط,متفاوته
2.چون بخاری نور از خودش ساطع میکنه, اهالی محترم محل متوجه میشوند زنی در خانه است و ...

akhbar

New member
باد بزن, باعث حرکات موزون دست میشود و اگرکسی در آنجا باشد...

b.nafas

New member
یمتونیم به جای بادبزن یا کولر ..از فوت کردن استفاده کنن ...
البته این دیگه حرام اندر حرام اندر حرام میشه ..یه راست جهنم ..وااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییی:motat:

DNA

New member

:14:حی وای من .بیچاره ها انقدر بی کارن د. نشستن چیکار کردن. یههوووووووووو مغزشون

مثل ایکیوسان :idea_majidonline: لامپ روشن شده

اگه یه روزاز اینا بشنویم
زن بدون اجازه شوهرش نباید یک لیوان آب بخورد چون ممکن است همسایه صدای قورت دادن آب را بشنود و...... شود نباید تعجب کنیم

والللللللللللللللللا

:wacsmiley:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
همه مسلمانان معتقدند که هر کس شهادتین گوید مسلمان محسوب مى‏شود و خون و مالش محفوظ است امّا «وهابیه‏» گویند: قول بدون عمل ارزش و اعتبارى ندارد و بنابراین هر کس شهادتین را بخواند ولى از مردگان استعانت‏بطلبد چنین کسى کافر و مشرک خواهد بود و خون و مال او حلال مى‏باشد.
آنان نخستین پیغمبر را نوح و خاتم ایشان را حضرت محمد(ص) بن عبداللّه دانند.
مذهب وهابى اکنون در عربستان سعودى مذهب رسمى است و فتاوى علماى آن مذهب از طرف دولت اجرا مى‏شود.

saeedms

New member
الحمدلله الذی جعل اعدائنا من الحمقاء ؛خدا را شاکریم که دشمنان ما را از احمق ها قرار داده

Hossein2468

New member
وووووووااااااااااا:65d6a5d6s:
این دیگه چه مدلیه؟:33:
به حق چیزای نشنیده:wacsmiley:

helena

New member
واقعا مسخره است.............
باورم نمیشه توی قرن 21 هنوز اینجور آدمهای متحجری زندگی کنن.

donyabekam

New member
وهابی از لحاظ تاریخی یک فرقه ای راهزن در عربستان بوده است که برای توجیه کار خودشون بقیه را کافر می دانستند و حمله می کردند تا قنیمت بدست بیاورند
انگلیس وقتی کشور عثمانی که شامل همه ی این کشور های عربی غیر از بحرین(جزو ایران بوده)را تجزیه کرد دست نشانده های خود را بر سر حکومت گذاشت
از جمله وهابی

سلفی ها و وهابی ها شیعه را نجس می دونند و فتوا دارند هرکس دو تا شیعه را بکشد به بهشت می رود به خاطر همین به خودشون بمب وصل می کنند و در محل های عمومی خودشون را منفجر می کنند
طالبان و القاعده زیر مجوعه این ها هستند وقتی از یکی از اعضای اینها پرسیدند چرا از آمریکا کمک می گیرید گفتند آمریکایی و شیعه کافر است هر دوتاشون باید کشته بشوند منتها امریکا به ما کمک نظامی می کند

هم اکنون آمریکا و اتحادیه اروپا از وهابی ها و سلفی ها حمایت سیاسی و نظامی و مطبوعاتی می کنند

آرامگاه را مرده پرستی می دونند و 90 درصد آثار تاریخی عربستان را تخریب کردند
حرم ائمه بقیع را این ها تخریب کردند و قصد داشتند کعبه را خراب کنند که با واکنش همه مسلمانان از جمله کشور مصر و اعتراض مردم هند مواجه شدند تا منصرف شدند

گوجه را حرام کردند چون گفتند وقتی از وسط می برید شکل صلیب پیدا می شود
فتوا دادند که دعا برای حزب الله لبنان حرام هست

از لحاظ اقتصادی عربستان در آمد زیادی دارد ولی مردم فقیر دارد
خریدار نفت عربستان آمریکا هست آمریکا یک حساب برای عربستان باز کرده و درآمد های نفتی عربستان را در بانک کشور خودش به اسم عربستان می ریزد که ارزش این حساب 300 ترلیون دلار هست

عربستان برای سفر های زیارتی نیز در آمد بالایی دارد و هزینه ویزا(ورود به کشور) برای هر نفر حدود 800 هزار تومان است
همچنین برای زائران ایرانی محدودیت ورود ایجاد کردند زیرا در ایام حج ایرانی ها در برائت از مشرکین فریاد مرگ بر آمریکا یا الموت لامریکا سر می دهند

آخرین ویرایش:
بالا