به امید روزی که ایران دست آریایی ها باشه نه اعراب بی همه چیز.
به امید روزی که ایران و کل جهان تحت حکومت امام زمان (عج) باشه نه هیچ کس دیگه
آخرین ویرایش:
به امید روزی که ایران دست آریایی ها باشه نه اعراب بی همه چیز.
همون کوروشی که همه از خوبیهاش باخبریم همیشه تاکیدش رو رفتار و گفتار نیک بوده و هیچ کسی رو صرفا بخاطر اینکه عرب یا غیرایرانی یا ... بوده زیر سوال نمیبرده
به امید روزی که ایران و کل جهان تحت حکومت امام زمان (عج) باشه نه هیچ کس دیگه
پیام های بازرگانی بود این جمله توی وسط بحث؟
نه داداش جواب جمله آخرت بود ... فکر کنم اینایی که الان دارن حکومت و دولت ایران رو میگردونن همه ایرانی الاصل باشن
دلم میخواد الان رو با اونموقعی که امام زمان حکومت رو به دست میگیرن مقایسه کنیم
<br><br>داستانهای ساختگی !!! من شمارو دعوت میکنم به مطالعه ی بیشتر کتاب !! کتابهائی که تاریخ شناسا نوشتن !!! کتابائی که تاریخ نویس ها نوشتن !!! یونان اون زمان با ما بد بود ولی ببینید تاریخ نویساش برا کوروش و داریوش چیا نوشتن !!! یا همین یهودی ها که از بند بابل آزاد شدن ببینید تو کتاب مقدس کوروش رو چه مینامند ؟؟؟!!! عزیزم هرکس میتونه ادادی احترام کنه به هر مدلی و سجده ی محض نشونه ی پرستش نیست """ تو پست های قبلی توضیح دادم """<br>ترک زبان !!! """ اینجا فقط بگم ماها همه ایرانی هستیم و به خاطر اینکه این منطقه یه زمان هائی جنگ بین قدرت بوده و کش مکش سرزمینی بوده شاید زبونمون فرق کنه ولی حرف دل همو میفهمیم چون هممون یه دل داریم اونم ایرانه "" شما هم گفتین ترک زبان هستین !!! چرا من سردارهای به نام ایرانی میشناسم که ترک بودن !!! <br>دوستم ببینید به نظرم به عقاید و رفتارهای هم احترام بزاریم خیلی از مسائل حل بشه !!! من خودم به شخصه پاسارگاد که رفتم به خاک نیافتادم ولی احترام کردم به مردی که بیش از 2500 سال پیش دولتی بر پا کرد ، قوانینی گذشت که خیلی ها هنوز انگشت به دهن هستند !!! بخونیم از تاریخمون و ببینیم نایاکانمون چه بودند !!! مثلا کتاب داریوش و ایرانیان ی نمونش !!!!<br> <br><br>ببخشین یه کم طولانی شد !!!این که در مقابل یک شخص که هیچ اطلاعاتی از زندگی اون جز داستانهای ساختگی نیست دانسته سجده کنیم واقعا به نظرم آخر ... هست. سجده فقط لایق خداست و بس. اگه کسی در مقابل مقبره این آدم سجده کنه در مقابل پدر مادرش اون وقت باید چیکار کنه؟؟؟<br>
بنده یک ترک زبانم که بچگیم رو تو جمهوری آذربایجان بزرگ شدم یه مدت تهران ساکن شدیم و الان هم تبریز زندگی می کنم همه کسایی که میشناسنم میدونن که افکارم متفاوت و روشنبینانه هست. ترکها داستانهاشون و تاریخشون پر هست از چهره هایی که تو ایران هیچ اسمی ندارن. ولی من هیچ وقت حاضر نمیشم در مقابل کسی از این تاریخ سجده کنم. امیدوارم مسعود جان هم این حرف رو از روی احساس بگن. و بابت حرفم ازشون عذر میخوام.شرمنده که از روی ناراحتی یه چیزی نوشتم. ولی بدونیم که خداوند اصلا این عمل(سجده فردی به فرد یا شی دیگر) رو دوست نداره.
به نظرم افشاگر برای توصیفش کافی نیست!!!تو ایرانم در ادامه اون مستند "اغوا " رو ساختن. اونم واقعا" فوق العاده ست.من The arrival رو دیدم ... عالی و تاثیرگذار .... وبقول یکی از بچه ها افشاگر
<br><br>داستانهای ساختگی !!! من شمارو دعوت میکنم به مطالعه ی بیشتر کتاب !! کتابهائی که تاریخ شناسا نوشتن !!! کتابائی که تاریخ نویس ها نوشتن !!! یونان اون زمان با ما بد بود ولی ببینید تاریخ نویساش برا کوروش و داریوش چیا نوشتن !!! یا همین یهودی ها که از بند بابل آزاد شدن ببینید تو کتاب مقدس کوروش رو چه مینامند ؟؟؟!!! عزیزم هرکس میتونه ادادی احترام کنه به هر مدلی و سجده ی محض نشونه ی پرستش نیست """ تو پست های قبلی توضیح دادم """<br>ترک زبان !!! """ اینجا فقط بگم ماها همه ایرانی هستیم و به خاطر اینکه این منطقه یه زمان هائی جنگ بین قدرت بوده و کش مکش سرزمینی بوده شاید زبونمون فرق کنه ولی حرف دل همو میفهمیم چون هممون یه دل داریم اونم ایرانه "" شما هم گفتین ترک زبان هستین !!! چرا من سردارهای به نام ایرانی میشناسم که ترک بودن !!! <br>دوستم ببینید به نظرم به عقاید و رفتارهای هم احترام بزاریم خیلی از مسائل حل بشه !!! من خودم به شخصه پاسارگاد که رفتم به خاک نیافتادم ولی احترام کردم به مردی که بیش از 2500 سال پیش دولتی بر پا کرد ، قوانینی گذشت که خیلی ها هنوز انگشت به دهن هستند !!! بخونیم از تاریخمون و ببینیم نایاکانمون چه بودند !!! مثلا کتاب داریوش و ایرانیان ی نمونش !!!!<br> <br><br>ببخشین یه کم طولانی شد !!!
بچه ها توصیه می کنم مستند Arrival رو ببینید.کلا"دیدگاهتون نسبت به دنیا عوض میشه. اونایی که دیدنش می دونن من چی میگم.
حقا که شیر پاک خورده ای..
منظورت چی بود؟؟؟ یعنی بقیه شیر پاک نخوردنو حاوی میکروب بوده؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup