پرستار مهربون
New member
شخصن برم اونجا جلوی مقبره ایشون به نشانه احترام سجده میکنم. مهم نیست بذار بخاطر این سجده توی جهنم بسوزم....
نه بابا!!! حالا کی گفته شما می ری جهنم...؟
شخصن برم اونجا جلوی مقبره ایشون به نشانه احترام سجده میکنم. مهم نیست بذار بخاطر این سجده توی جهنم بسوزم....
اگر در اماکن مقدس سجده می شه رو به قبله و برای خداست عزیزم... این جملات تعصب نیست دلسوزیست!
بابا شما که اصن ما رو قبول ندارین مطلب جای خود داره ولی چشم!!! !!! !!!
وااااااااااااقعا برات متاسفم و واقعا لیاقتت همون سوختن تو آتیش جهنمه و مطمئن باش زبانه ای از اون آتیش این دنیات رو هم میسوزونه.
وااااااااااااقعا برات متاسفم و واقعا لیاقتت همون سوختن تو آتیش جهنمه و مطمئن باش زبانه ای از اون آتیش این دنیات رو هم میسوزونه.
درست ولی فقط اعتقاد به خدا از آدم درستکار و راستگو می سازه و کوروش عزیز ما چنین قدرتی نداره...
منافق بودن دراعتقاد به خدا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
این که در مقابل یک شخص که هیچ اطلاعاتی از زندگی اون جز داستانهای ساختگی نیست دانسته سجده کنیم واقعا به نظرم آخر ... هست. سجده فقط لایق خداست و بس. اگه کسی در مقابل مقبره این آدم سجده کنه در مقابل پدر مادرش اون وقت باید چیکار کنه؟؟؟دوست عزیز !! کمی تامل !!!
هیچکس نمیتونه بگه کی تو آتش جهنم میسوزه یا لیاقتش اونه !!! فقط خدا از دل آدما خبر داره !!!
لااقل یاد بگیریم به اعتقاد هم دیگه احترام بزاریم !!!
کورش ادم بزرگی بوده و کاراش قابل تحسینه ولی سجده کردن دربرابرش کار درستی نیست چون هرکسی هست خدا که نیست هرچقدم که خوب باشه
متاسفم که فکر میکنید سجده جلوی کسی یعنی پرستش اون شخص! مگه الان زمان فرعون هست که جای خدا بود و مردم جلوش سجده میکردن؟
سجده فقط نشانه پرستش نیست، سجده نشانه احترام به کسی هست که بزرگت کرده مثل پدر و مادرت، سجده نشانه سپاس گذاری از کسی هست که نام وطنت رو در دنیا به نیکی نمایش داد مثل کوروش!
من متولد آریا هستم پس جلوی کوروش به نشانه احترام به خدماتی که به سرزمینم کرد سجده میکنم و این به معنی پرستشش نیست.
الان در کشور ما حکومت دست اعرابی هست که حتی یک بار هم اسم کوروش رو به زبون نمیارن و توی این 32 سال فقط این کارشون بوده. برای همینکه که بیشترتون باهاش آشنایی ندارین و به کوروش میگین داستان های خیالی مثل آقا/خانوم گلچین!
اعراب چون هیچ پیشینه و تاریخ درخشانی ندارن نتونستن کوروش رو تحمل کنند.
به امید روزی که ایران دست آریایی ها باشه نه اعراب بی همه چیز.
آقا مسعود منظورتون از اعراب بی همه چیز خدای نکرده پیامبر (ص) که نیست؟!