کوروش پرستی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

matin

New member
وااااااااااااقعا برات متاسفم و واقعا لیاقتت همون سوختن تو آتیش جهنمه و مطمئن باش زبانه ای از اون آتیش این دنیات رو هم میسوزونه.

دوست عزیز !! کمی تامل !!!

هیچکس نمیتونه بگه کی تو آتش جهنم میسوزه یا لیاقتش اونه !!! فقط خدا از دل آدما خبر داره !!!

لااقل یاد بگیریم به اعتقاد هم دیگه احترام بزاریم !!!

shima.p

New member
متین طراحی حرم امام رضا اگه رفته باشی طوریه که اگه بخوای خارج از اون سجده کنی طرف ضریح نیس و بیچاره ها دارن نماز میخونن و داخل هم که نمیشه سوزن انداخت
تعجب میکنم از این حرفت
من واقعا نه شنیدم و نه دیدم که به جز نماز خوندن کسی اونجا سجده کنه
این دفعه دقت میکنم

Taraa

Well-known member
المومن کیس

متاسفانه مسلمونا از روی نادونی و ناآگاهی خیلی کارای اشتباه میکنن که میشه آتو برای اوندسته که فقط بلدن آب رو گل آلود کنن تا شاید بتونن ماهی بگیرن
منم دیدم یه عده به ضریح اماما سجده میکنن، یه بار یه بنده خدایی به سمت ضریح امام رضا (ع) و پشت به قبله ایستاده بود نماز میخوند! البته من گذاشتم پای این که نمیدونه قبله کدوم طرفه
سجده به غیر خدا درست نیست چه امام باشه چه کوروش

من چن تا دوست اهل سنت دارم که هر وقت قراره باهاشون برم حرم یه کدوم از اماما همش خودم خودمو میخورم که الان مردم کارای نادرست انجام میدن و آبرو شیعه میره

varia

Well-known member
دوست عزیز !! کمی تامل !!!

هیچکس نمیتونه بگه کی تو آتش جهنم میسوزه یا لیاقتش اونه !!! فقط خدا از دل آدما خبر داره !!!

لااقل یاد بگیریم به اعتقاد هم دیگه احترام بزاریم !!!
این که در مقابل یک شخص که هیچ اطلاعاتی از زندگی اون جز داستانهای ساختگی نیست دانسته سجده کنیم واقعا به نظرم آخر ... هست. سجده فقط لایق خداست و بس. اگه کسی در مقابل مقبره این آدم سجده کنه در مقابل پدر مادرش اون وقت باید چیکار کنه؟؟؟
بنده یک ترک زبانم که بچگیم رو تو جمهوری آذربایجان بزرگ شدم یه مدت تهران ساکن شدیم و الان هم تبریز زندگی می کنم همه کسایی که میشناسنم میدونن که افکارم متفاوت و روشنبینانه هست. ترکها داستانهاشون و تاریخشون پر هست از چهره هایی که تو ایران هیچ اسمی ندارن. ولی من هیچ وقت حاضر نمیشم در مقابل کسی از این تاریخ سجده کنم. امیدوارم مسعود جان هم این حرف رو از روی احساس بگن. و بابت حرفم ازشون عذر میخوام.شرمنده که از روی ناراحتی یه چیزی نوشتم. ولی بدونیم که خداوند اصلا این عمل(سجده فردی به فرد یا شی دیگر) رو دوست نداره.

varia

Well-known member
این که در مقابل یک شخص که هیچ اطلاعاتی از زندگی اون جز داستانهای ساختگی نیست دانسته سجده کنیم واقعا به نظرم آخر ... هست. سجده فقط لایق خداست و بس. اگه کسی در مقابل مقبره این آدم سجده کنه در مقابل پدر مادرش اون وقت باید چیکار کنه؟؟؟
بنده یک ترک زبانم که بچگیم رو تو جمهوری آذربایجان بزرگ شدم یه مدت تهران ساکن شدیم و الان هم تبریز زندگی می کنم همه کسایی که میشناسنم میدونن که افکارم متفاوت و روشنبینانه هست. ترکها داستانهاشون و تاریخشون پر هست از چهره هایی که تو ایران هیچ اسمی ندارن. ولی من هیچ وقت حاضر نمیشم در مقابل کسی از این تاریخ سجده کنم. امیدوارم مسعود جان هم این حرف رو از روی احساس بگن. و بابت حرفم ازشون عذر میخوام.شرمنده که از روی ناراحتی یه چیزی نوشتم. ولی بدونیم که خداوند اصلا این عمل(سجده فردی به فرد یا شی دیگر) رو دوست نداره.

sara77

New member
کورش ادم بزرگی بوده و کاراش قابل تحسینه ولی سجده کردن دربرابرش کار درستی نیست چون هرکسی هست خدا که نیست هرچقدم که خوب باشه

miler

New member
کورش ادم بزرگی بوده و کاراش قابل تحسینه ولی سجده کردن دربرابرش کار درستی نیست چون هرکسی هست خدا که نیست هرچقدم که خوب باشه

آفرین... باهات موافقم
:eek:fftopic: از این عکسا خوشم نمیاد

Persian-Masoud

New member
متاسفم که فکر میکنید سجده جلوی کسی یعنی پرستش اون شخص! مگه الان زمان فرعون هست که جای خدا بود و مردم جلوش سجده میکردن؟
سجده فقط نشانه پرستش نیست، سجده نشانه احترام به کسی هست که بزرگت کرده مثل پدر و مادرت، سجده نشانه سپاس گذاری از کسی هست که نام وطنت رو در دنیا به نیکی نمایش داد مثل کوروش!
من متولد آریا هستم پس جلوی کوروش به نشانه احترام به خدماتی که به سرزمینم کرد سجده میکنم و این به معنی پرستشش نیست.
الان در کشور ما حکومت دست اعرابی هست که حتی یک بار هم اسم کوروش رو به زبون نمیارن و توی این 32 سال فقط این کارشون بوده. برای همینکه که بیشترتون باهاش آشنایی ندارین و به کوروش میگین داستان های خیالی مثل آقا/خانوم گلچین!
اعراب چون هیچ پیشینه و تاریخ درخشانی ندارن نتونستن کوروش رو تحمل کنند.
به امید روزی که ایران دست آریایی ها باشه نه اعراب بی همه چیز.

AWWA

New member
تقریبا" همه می دونن کورش انسان بزرگی بوده ولی این مسئله،سجده کردن درمقابل اون رو توجیه نمی کنه.راه های زیادی برای ادای احترام در مقابل انسانها هست.من یه حدیث از پیامبرمون خوندم که فرمودن:اگر خدا اجازه می داد انسانی به انسان دیگر سجده کند از زنان می خواستم در مقابل شوهرشان سجده کنند.(البته متن دقیق ومنبعش یادم نیست)
یعنی اینکه خدا همچین اجازه ای نداده اگه هم میداد فقط برای مورد بالا صدق می کرد.و اینکه توحدیث از کلمه پرستش استفاده نشده یعنی هر سجده ای با هر نیت ومنظوری!

Taraa

Well-known member
متاسفم که فکر میکنید سجده جلوی کسی یعنی پرستش اون شخص! مگه الان زمان فرعون هست که جای خدا بود و مردم جلوش سجده میکردن؟
سجده فقط نشانه پرستش نیست، سجده نشانه احترام به کسی هست که بزرگت کرده مثل پدر و مادرت، سجده نشانه سپاس گذاری از کسی هست که نام وطنت رو در دنیا به نیکی نمایش داد مثل کوروش!
من متولد آریا هستم پس جلوی کوروش به نشانه احترام به خدماتی که به سرزمینم کرد سجده میکنم و این به معنی پرستشش نیست.
الان در کشور ما حکومت دست اعرابی هست که حتی یک بار هم اسم کوروش رو به زبون نمیارن و توی این 32 سال فقط این کارشون بوده. برای همینکه که بیشترتون باهاش آشنایی ندارین و به کوروش میگین داستان های خیالی مثل آقا/خانوم گلچین!
اعراب چون هیچ پیشینه و تاریخ درخشانی ندارن نتونستن کوروش رو تحمل کنند.
به امید روزی که ایران دست آریایی ها باشه نه اعراب بی همه چیز.

آقا مسعود منظورتون از اعراب بی همه چیز خدای نکرده پیامبر (ص) که نیست؟!

mehdi.epid

New member
;کورش پرستا یه زمانی میگفتن کورش کبیر کوروش کبیر بعد دیدن بابا کبیر واژه عربی هستش حالا میگن کورش بزرگ...به نظرم کلا بی معنیه

Taraa

Well-known member
همون کوروشی که همه از خوبیهاش باخبریم همیشه تاکیدش رو رفتار و گفتار نیک بوده و هیچ کسی رو صرفا بخاطر اینکه عرب یا غیرایرانی یا ... بوده زیر سوال نمیبرده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا