سلام
ی سوال
فرماسونرها چرا سعی میکنن نمادهاشون همه جا باشه؟
کارتون...
فیلم...
ساختمان...
تبلیغات؟!
میخوان بگن قدرت دست ماست یا ما ب همه جا میتونیم نفوذ داشته باشیم؟! یا ب خاطر همون تاثیر ناخودآگاهه؟
اسم نیارید، و مشخصات بازیگر ها رو نگید،ولی بقیه رو بگید ممنون
(اسمشون رو اگه ممکنه توی خصوصی به من بگید تا تحقیق کنم)
لطفا ب منم بگید....من دهنم قرصه قرصه...یه سیلی بخورم همه چیو لو میدم....
نه شوخی کردم...میشه ب منم بگین...دارم میمیرم از فوضولی.....قول میدم جایی نگم...من سرم بره قولم نمیره.....
سلام ، خیلی ممنونم -جدید بود-
من خیلی وقت قبل (5-6 سال قبل) توی جلساتی در مورد نقد فیلم هایی در این مورد شرکت کردم و cd ها و کتابایی هم دارم.
البته بحث اصلی در مورد مهدویت بود ولی فرقه ها رو هم بررسی کردیم.
یه سایتی که یادم هست توش مطالب خوبی خوندم ،متعلق به آقایی به نام عبدالله شهبازی (محقق در زمینه شیطان پرستی) بود.
یه مطلب دیگه ای که بعد خوندن این تاپیک یادم اومد صحبت استاد خواهرم(روانشناسی خونده و استادشون در مورد تاثیر موسیقی بر روان انسان صحبت کرده بودن) بود:
ایشون تحقیقی رو مثال زده بودن که دانشجوهای رشته موسیقی دانشگاه انگلیس -فک کنم- انجام داده بودن ،اونا به یه فروشگاه زنجیره ای رفته بودن و موسیقی بی کلامی رو که این جمله رو القا می کرد (من بستنی دوست دارم) رو گذاشته بودن.
در اونجا - بر خلاف خیلی از ماها- افراد زمانی که وارد یک فروشگاه بزرگ میشن ،برای اینکه زرق و برق اشیا باعث نشه چیزای غیر ضروری بخرن ،لیست خرید دارن .
این دانشجوها در زمان ورود افراد لیست خریدها رو چک کردن : در زمان ورو کمتر از.... درصد افراد در لیست خرید خود بستنی میخواستن .
هنگام خروج این افراد دانشجوها سبد خری دافراد رو با لیستی که ازشون داشتن بررسی کردن بیش از .... درصد از افراد بستنی خریده بودن.
من متاسفانه درصدا رو یادم نموده ولی یادمه تفاوت زیاد و معنی داری بود بود.
همینطور یادمه از اثرات غیر مستقیم تصاویر و صحنه های فیلم ها برای تبلیغات مثالی رو زدن که در یک صحنه فیلمی بازیگر نقش اصلی که از مسئله ای خیلی ناراحته میره و یه نوشابه میخوره فقط برای یک لحظه کوتاه مارک "کوکا کولا "لنشان داده میشه و بعد این بازیگر کمی آرام میشه و ....
ولی ذهن ما هنوز درگیر اون مارکی هست که به سرعت ثبت شده و باز بعد از نمایش اون فیلم درصد افزایش فروش کوکا کولا رو بررسی کرده بودن که بازم عدد قابل توجهی بود(متاسفانه یادم نیست)
ممنون بابت مطالب مفیدتون
ولی من این اهنگ رو فقط به خاطر شاد بودنش گوش میدادم ....اینطوری راجع بهش فکر نکرده بودم (اینکه چطور یه دفعه ای انقد مشهور شد واسم سوال بود)...ولی فکر نمیکنم تاثیر بدی روم گذاشته باشه چون کشته مردش نبود و فقط ریتم اهنگشو دوست داشتم...
کفش پاشنه بلند....:wacsmiley: تعادل خوبه...
به نظر شما یه اهنگ میتونه عقاید ادم و تغییر بده؟! فکر نمیکنم چون ما واسه داشتن عقایدمون روش خیلی زحمت میکشیم تا به یه نتایجی برسیم و کسی هم که به این راحتی ها نظرش رو نسبت به نظر و عقیده ش عوض کنه با یه حرف ساده هم اینکارو انجام میده نه....!!!!!!!!!! شاید کسانی که نمیدونن به کدوم سمت باید برن ودنبال یه مسیر میگردن خیلی جذب بشن!
ممنون بابت مطالب مفیدتون
ولی من این اهنگ رو فقط به خاطر شاد بودنش گوش میدادم ....اینطوری راجع بهش فکر نکرده بودم (اینکه چطور یه دفعه ای انقد مشهور شد واسم سوال بود)...ولی فکر نمیکنم تاثیر بدی روم گذاشته باشه چون کشته مردش نبود و فقط ریتم اهنگشو دوست داشتم...
کفش پاشنه بلند....:wacsmiley: تعادل خوبه...
به نظر شما یه اهنگ میتونه عقاید ادم و تغییر بده؟! فکر نمیکنم چون ما واسه داشتن عقایدمون روش خیلی زحمت میکشیم تا به یه نتایجی برسیم و کسی هم که به این راحتی ها نظرش رو نسبت به نظر و عقیده ش عوض کنه با یه حرف ساده هم اینکارو انجام میده نه....!!!!!!!!!! شاید کسانی که نمیدونن به کدوم سمت باید برن ودنبال یه مسیر میگردن خیلی جذب بشن!
سلام آرزو خانم
این چیزا مثل قطعات پازله:: یه تکه ش موسیقی... یه تکه ش کفش ... یه تکه ش انیمیشن و سریال...همه ش در کنار هم داره عرضه میشه و در بلنند مدت بالاخره تاثیر میذاره...
حالا نه اینکه آدم کل عقایدش تغییر کنه( البته بعضا هم شده که تغییرکرده) ولی ناخودآگاه تاثیر میذاره...
من خودم تابستون پارسال فهمیدم که چه ایرادای اعتقادی در مورد زن و خانواده دارم و فکرهم میکردم که باورهام همه اسلامیند( جهل مرکب)...
بعد که کلی فکر کردم فهمیدم ریشه ش فیلما و سریالایی که دیدم و رمان ها و مجلاتی که در دوره نوجوونی میخوندم بوده..
سلام
البته که همینطوره به خاطر همینه که ادم نباید هرچیزی رو همینطوری قبول کنه ودرموردشون تحقیق کنه...
من هم به تاثیراتی که اینا رو ذهن ادما به خصوص افراد کم سن وسال میذارن اعتقاد دارم...
یه مود کوچولوش رو برادرم برام تعریف کرده بو میگفت:یه پسر بچه ای رو تو سن وسالای راهنمایی دیده بود که کلی اهنگ متال تو گوشیش داشت و اونارو گوش میداده و تقلیدشون میکرده بعد با خوشحالی هم میگفته من شیطان پرستم وفلان وبهمان...
داداشم بهش گفته پسر خوب اگه تو قیافه ی یه شیطان پرست و ببینی غش میکنی !!!!!میدونی اینا اصلا چیکار میکنن؟
اونم برگشته گفته چیکارمیکنن!!!!:smiliess (15): برادرم گفته اخر باید دوستت رو بکشی خونش رو بخوری!:14: پسره شوکه شده بود!
برادرم میگه تمام اهنگارو پاک کرده بود به داداشم گفته بود رفتم تحقیق کردم دیدم حرفات درسته من...بکنم شیطان پرست باشم!!!!!!!!!!
سرتونو درد اوردم میخواستم بگم که خیلیا نمیدونن چیکار دارن میکنن!!!!!!!!!! اگاهی کمه...
در مورد این مطالب یکمی حرف دارم، و سر فرصت می گم،
شیطان پرست اونی که گفتید فقط نیست!
مطمئن باشید موقعی که پول می دزدیم، شیطان پرستیم!
موفعی که اون قاتل ، آدم می کشه، شیطان پرسته!
موقعی که اون نامرد، با ناموس مردم تجاوز می کنه، شیطان پرسته!
فقط باید کمی فکر کنیم!
حق یا باطل ، وسط نداریم! شوخی هم نیست!
یا ما خدا پرستیم، یا شیطان پرست!
سلام دکتر بازی تکن چی اون نماد داره؟البته من یچیزایی پیدا کردم ولی نمیدونم اتفاقین یا نه؟
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
اگه واقعی بود بگید یه چیزایی در موردش براتون بذارم
کفش هایی که در آینده قرار است تولید شود
![]()
![]()
![]()