کنترل ذهن 1 (گانگنام استایل)

MAHSABANOO

New member
من موندم تا کار خودمون
اگه سرمون درد بگیره، توی یک دقیقه انواع قرصها رو می خوریم،
اگه یک لکه رو ی پوستمون بیفته (خصوصا خانمها) هزار جور دوا ودرمون می کنیم

ولی اصلا نگران ورودی ها ی مغزمون نیستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هستیم شما حرص نخور برا قلبت ضرر داره

ba ba barghi

Well-known member
من ترم اخر دانشگاه بودم ،یه سی دی به اسم ظهور به دستم رسید .... اوایل توی فرجه های امتحانی برا زنگ تفریح نگاه می کردم بعد کم کم زنگ تفریح درس می خوندم ...بس که جالب بود برام هر قسمتشو چند بار نگاه می کردم و کلی تحیلیل و بررسیش می کردم !!خلاصه یه وضعی بود ....نزدیک بود ترم احر مشروط شیم !!

لینک دانلود این مستند رو می ذارم برای اونایی که هنوز موفق به دیدنش نشدن !!حالا بازم خودم نگاش می کنم
!!تجدید خاطرات شه

http://sanye.blogfa.com/post-228.aspx

دانلود - فیلم - سریال ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
طرفدار زیاد که دلیل نمیشه شاید حرکاتشون بیشتر جذب کننده بوده تا اون هدفشون ( البته اگه هدفی بوده باشه) چون این چیزایی که دکتر نوشته رو خیلی ها نمیدونن... مثلا برادر زاده من همش 2 سال سن داره یه مدت روزی هزار بار نگاش میکرد :mad_majidonline:..... واااااای به برادرزادم مشکوک شدم؟؟؟؟؟ :21: هی میخوام پارازیت نندازما نمیذارین که!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

وای نذارین تو رو خدا...رو ذهنش تاثیر میذاره....
حتی اگه خودمون متوجه پیام ها نشیم...

raha 24

New member
منم دیدم. اصلا حالم بد میشه از این طرز خوندنا و اداها. حالا که فهمیدم فراماسونریه که دیگه بیشتر...
خوبه دیگه واسه تبلیغ عقاید و افکارشون به هر راهی متوسل میشن. و اتفاقا بهترین راهو رفتن . :smiliess (7):

leyla-h

New member
خب ما که نمیدونستیم و الا که نمیذاشتیم نگاه کنه تازه چون ریتم تندی داشت اصلا مخالف بودیم نگاه کنه چون تو روحیه اش تاثیر بدی میذاشت ولی اینقدر گریه میکرد که براش میذاشتن... من هیچ وقت براش نذاشتم اصلا تو لپ تاپم سیوش نکردم ....خدارو شکر کلا از اهنگش خوشم نمیومد خیلی لوسه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mj1919

New member
منم دیدم. اصلا حالم بد میشه از این طرز خوندنا و اداها. حالا که فهمیدم فراماسونریه که دیگه بیشتر...
خوبه دیگه واسه تبلیغ عقاید و افکارشون به هر راهی متوسل میشن. و اتفاقا بهترین راهو رفتن . :smiliess (7):

اینقدر ها هم 2و 2 تا چهار تا نیست!
این تبلیغ عثاید تنها نیست!
خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفاست!
وقتی ویدیویی 1و نیم میلیارد بار دیده میشه!
وقتی هرکی میبینه، بار اول دوم خوشش نمیاد ولی یکدفعه شونصد باز می بینه!
وقتی بچه ی 2 ساله داره مبینه خوشش میاد،

اینا همش معنی داره!
همش برنامهه ریزی شده ست

leyla-h

New member
وااااااااااای پارسا جان کجایی عمه ببینی .... ببین تو رو مثال میزنن هی گفتم به این آهنگ گوش نکن :14:

ps2020

New member
من ترم اخر دانشگاه بودم ،یه سی دی به اسم به سوی ظهور به دستم رسید .... اوایل توی فرجه های امتحانی برا زنگ تفریح نگاه می کردم بعد کم کم زنگ تفریح درس می خوندم ...بس که جالب بود برام هر قسمتشو چند بار نگاه می کردم و کلی تحیلیل و بررسیش می کردم !!خلاصه یه وضعی بود ....نزدیک بود ترم احر مشروط شیم !!

لینک دانلود این مستند رو می ذارم برای اونایی که هنوز موفق به دیدنش نشدن !!حالا بازم خودم نگاش می کنم
!!تجدید خاطرات شه

دانلود - فیلم - سریال ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی

اتفاقا منم دیدمش!!!
میگن حتی خود این فیلمم،با اینکه نقده؛ولی از این اثرای مخرب داره!!!نمیدونم!!!

mj1919

New member
اتفاقا منم دیدمش!!!
میگن حتی خود این فیلمم،با اینکه نقده؛ولی از این اثرای مخرب داره!!!نمیدونم!!!

سلام پی ای جان
حالا این رائفی پور یک چیزی گفته،
جو گیر شده!
ولی در کل این عبارت رو به عنوان کلید میدم دست دوستان هرکی خواست بره بسرچه
mind control

ps2020

New member
سلام پی ای جان
حالا این رائفی پور یک چیزی گفته،
جو گیر شده!
ولی در کل این عبارت رو به عنوان کلید میدم دست دوستان هرکی خواست بره بسرچه
mind control
سلام،
رائفی پور کیه؟:smiliess (12):
مگه شما همون مستند خارجی رو نمیگین؟رائفی پور نداش که!!!:smiliess (11):مث اینکه اشتباه کردم!!!

mj1919

New member
سلام،
رائفی پور کیه؟:smiliess (12):
مگه شما همون مستند خارجی رو نمیگین؟رائفی پور نداش که!!!:smiliess (11):مث اینکه اشتباه کردم!!!

مستند ظهور یا arrival که کار مصطفی عبدالله (گمونم) است بله خارجیه، خیلی هم روشنگرانه است (با تشکر از آنتی نیوس که لینکشو گذاشت) منظور من ، نقد مستند ظهور است که توسط رائفی پور انجام شده

ps2020

New member
اثر مخرب...نه ....جالبه ک مردم آگاه میشن من خیلی خوشم اومد ازش.....
آها...بله...
همون...اشتباه شد!
مستند ظهور یا arrival که کار مصطفی عبدالله (گمونم) است بله خارجیه، خیلی هم روشنگرانه است (با تشکر از آنتی نیوس که لینکشو گذاشت) منظور من ، نقد مستند ظهور است که توسط رائفی پور انجام شده
آره،فک کنم همینو دیدم!روشنگرانه اس؟ولی من شنیدم مخربه حتی دیدنش!!!نمیدونم/
.....................................................................................
ممنون از هر دو بزرگواران

mj1919

New member
به امید اون روزی که ، هر کدوم از بچه شیعه ها، برای مغزش ارزش قائل بشه، و به این موضوعات مث یک بازی نیگاه نکنه، جدی بگیره،
(خود آمریکایی هایی که بعضی از ماها هروز مرگ کشورشون رو از خدا می خواهیم این موضوع رو جدی گرفتن! ما کجای کاریم!)
من اگه خدا خواست بازم در این مورد پست می ذارم،

با اجازه شب بخیر

MAHSABANOO

New member
منم دیدمش روشنفکرانس البته مخربم تا حدودی نه زیاد البته بنظرم به دید بیننده هم ربط داره

ps2020

New member
به امید اون روزی که ، هر کدوم از بچه شیعه ها، برای مغزش ارزش قائل بشه، و به این موضوعات مث یک بازی نیگاه نکنه، جدی بگیره،
من اگه خدا خواست بازم در این مورد پست می ذارم،

با اجازه شب بخیر

آره...واقعا...انشاءالله...
شبتون به خیر...

mahsa.

New member
سلام خسته نبشید
ممنون از اطلاعاتت جالب وهمه جانبه
نمیخواستم پست بذارم اخه زیاد با این فرامانسونری و اینا اشنا نیستم
یجورایی ماها ........البته جسارت نشه من دچار عادت و روز مرگی شدیم واینجوری موشکافانه و خلاقانه به مسایل نگاه نمیکنیم واین باعث تاسف
من خودم هرموقع این آهنگ پخش میشد ولوم تی وی میذاشتم اخر چون اهنگش شاد بود وبه دید خودم داشتم روحیه عوض میکردم...........
وقتی اولین پست این تاپیک خوندم یخ زدم
دلم نیومد تشکر نکنم.

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
سلام به همه :heart:
دكتر جان يك دنيا سپاس براي تاپيك مفيدت عالي بود:auizz3ffy9vla57584x

يكبا ر خيلي اتفاقي اين آهنك رو جايي ديدم با اين كه خيلي اطلاعاتم تو اين زمينه زياد نيس اما حالم يه جور ناجور شد كاملا حس ميكردم پر از پيامو نماده مخصوصا حالت دستها توي رقص!!!!:21:

مشتاقانه منتظر ادامه مطالب مفيدتون هستيم :motat:

hoorsa

New member
لنین رهبر انقلاب روسیه : سینما را به من بدهید ، بر دنیا حکم خواهم راند .
لنین یک ماسون بود!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

!SeCreT!

New member
دکتر جون ممنون بخاطر مطلب مفیدتون با وجود اینکه زیاد اهل اینجور آهنگا و در کل موزیک خارجی نیستم اما خیلی برام جالب بود...کاش هر چیزی رو قبل دیدن یا گوش دادن اینجوری بررسی کنیم....:rose:

بالا