کنترل ذهن 1 (گانگنام استایل)

sakar

New member
اینو دفعه ی اول هم که دیم برام سوال بود!
سای داره میره جلو و جلو تر! اون دو نفر خانم هم، همگام با جلوتر اومدن اون، عقب و عقبتر!
سای پولدار و پولدار تر، مردم، فقیر و فقیر تر!

نکته جدید، تازه دیدمش!
وقتی سای داره میاد جلو و جلوتر، انگار سوار چی شده ؟ (با دستها و پاهاش داره ادای اینه در میاره که انگار سوار اسب شده! در پستهای بالا گفتیم که اسب= مردم عادی، نمای سای در اسبداری)

2007983849f4.jpg
خوب اگه دخترا دارن به عقب میرن و نشان فقیرترشدنه خوب سای هم داره اونور میره
ینی روبروی هم ان
به نظر من اینجا اگرم مفهومی داشته باشه این نیست
چون مسیرشون یکی نیست
جهتشونم یکی نیست
اگه پشت سر سای جای خوبیه چرا میره طرف دخترا (فقر)
یا شایدم من منظورشونو نگرفتم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

mj1919

New member
خیلی جالب بود...ممنون...البته من کارت صدام نصب نیست...بدون صدا دیدم...ولی خب از روی همون رقص ها میشه خیلی چیزا رو فهمید....
یه چند وقتی هم هست یه چیزایی میگن جماعت نمیدونم میشه اینجا گفت یا نه......چون برا خودم جای سوال بود واقعا....

بفرمایید
مباحث فریماسونری؟
اونا خیلی مفصه

mj1919

New member
خوب اگه دخترا دارن به عقب میرن و نشان فقیرترشدنه خوب سای هم داره اونور میره
ینی روبروی هم ان
به نظر من اینجا اگرم مفهومی داشته باشه این نیست
چون مسیرشون یکی نیست
جهتشونم یکی نیست
اگه پشت سر سای جای خوبیه چرا میره طرف دخترا (فقر)
یا شایدم من منظورشونو نگرفتم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

شما ویدیو رو دیدید؟ دیدن اون خیلی به درک بحث کمک می کنه
سای داره در جهت موافق خودش حرکت می کنه (به عبارتی پیشروی می کنه) و دخترا، در جهت عکس خودشون حرکت می کنند (یعنی پسروی! یا عقب گرد) با حالت اسب سواری سای در ویدیو هم دقت کنید، جالبه، داره میگه من در حال پیشروی سوار بر اسبم (اسب = مردم)

antenyus

Active member
بفرمایید
مباحث فریماسونری؟
اونا خیلی مفصه

راستش..نمیدونم میشه اسمشو گذاشت فریماسونری یا نه؟؟؟.....میگن این زلزله های اخیر بوشهر و .... کار امریکاست....ولی ...نمیدونم ب نظر من بعیده....شایدم باشه.... ولی من نتونستم باور کنم لااقل تا یه دلیل قانع کننده نبینم نمیتونم باور کنم.....
[/size]

MAHSABANOO

New member
راستش..نمیدونم میشه اسمشو گذاشت فریماسونری یا نه؟؟؟.....میگن این زلزله های اخیر بوشهر و .... کار امریکاست....ولی ...نمیدونم ب نظر من بعیده....شایدم باشه.... ولی من نتونستم باور کنم لااقل تا یه دلیل قانع کننده نبینم نمیتونم باور کنم.....[/size]

از این آمریکایی ها همه چیز بر میاد هیچ بعید نیست ولی فکر کنم شایعست آخه چطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mj1919

New member
راستش..نمیدونم میشه اسمشو گذاشت فریماسونری یا نه؟؟؟.....میگن این زلزله های اخیر بوشهر و .... کار امریکاست....ولی ...نمیدونم ب نظر من بعیده....شایدم باشه.... ولی من نتونستم باور کنم لااقل تا یه دلیل قانع کننده نبینم نمیتونم باور کنم.....[/size]

در مورد این پروژه هم شنیدم،
بیشتر تصور و تخیل است تا منطق، چون دلایل اثباتش خیلی کمه!

ولی یک جمله رو داشته باشید، هرچیزی که توی ذهن بتونه بوجود بیاد، توی واقعیت هم میتونه بوجود بیاد.

ولی درکل اون موضوع، خیلی خیلی سری است، و اطلاعات ناچیزی ازش این ور وانور پخشه، نمیشه گفت راسته و نه گفت دروغ.

sakar

New member
شما ویدیو رو دیدید؟ دیدن اون خیلی به درک بحث کمک می کنه
سای داره در جهت موافق خودش حرکت می کنه (به عبارتی پیشروی می کنه) و دخترا، در جهت عکس خودشون حرکت می کنند (یعنی پسروی! یا عقب گرد) با حالت اسب سواری سای در ویدیو هم دقت کنید، جالبه، داره میگه من در حال پیشروی سوار بر اسبم (اسب = مردم)
خوب پس ربطی به فقر نداره
منظور همینه که اون کاری میکنه که مردم رامش بشن و فراموش کنن که اصلا مسیرشون کجا بوده یا هدفشون چیه را میوفتن دنبالش کاراشو انجام میدن
اهاااا ........
فهمیدم از این طریق مربوط میشه به ثروتمنتر شدن و فقر
اهاااا یه چیزایی فهمیدم
مسخر سای شدن
فقط چشمشون به اونه
یجور هیپنوتیزم؟!!!!

antenyus

Active member
در مورد این پروژه هم شنیدم،
بیشتر تصور و تخیل است تا منطق، چون دلایل اثباتش خیلی کمه!

ولی یک جمله رو داشته باشید، هرچیزی که توی ذهن بتونه بوجود بیاد، توی واقعیت هم میتونه بوجود بیاد.

ولی درکل اون موضوع، خیلی خیلی سری است، و اطلاعات ناچیزی ازش این ور وانور پخشه، نمیشه گفت راسته و نه گفت دروغ.

آره خب...اینم حرفیه...ولی ب نظر من امریکا اگه اینقد قدرت داشت اول جلوی بلایای خودشونو میگرفت....
اااا ه ه ه ه.....از این جور مسائل متنفرم....:13:

leyla-h

New member
من چیزی درمورد این چیزایی که گفتین نمیدونستم درمورد صحت این موضوع نظری نمیتونم بدم ولی برام جالبه که چقدر با علاقه دنبال کردین، خواستم لایک کنم نشد نوشتم که بدونیم مخاطباتون زیادن، ببخشید پارازیت بین بحثاتون اومدم، موفق باشین.

MAHSABANOO

New member
جالب اینجاست اگه کارشون باشه چه جالبم احساس همدردی با ایرانم اعلام کردن

ps2020

New member

راستش..نمیدونم میشه اسمشو گذاشت فریماسونری یا نه؟؟؟.....میگن این زلزله های اخیر بوشهر و .... کار امریکاست....ولی ...نمیدونم ب نظر من بعیده....شایدم باشه.... ولی من نتونستم باور کنم لااقل تا یه دلیل قانع کننده نبینم نمیتونم باور کنم.....
[/size]
:65d6a5d6s:
:riz481:
:smiliess (7):

mohana

Well-known member
سلام...ممنون از شما:riz304:

حالا چرا اینقد طرفدار پیدا کرد؟؟
وقتی همچین متنی داره و همچین حرکات مسخره و جلفی؟!
چرا عده ی ازش تقلید میکنن؟!

sakar

New member
والا من که هر وقت میدیدمش میموندم توش این چیه خیلی واسم مبهم بود
ینی نمیتونستم نگاش کنم چون یه حالت مسخ شدن داره
واقعا خیلی تاثیر گذاره
اونهمه لایک
هرکی دیدش جذبش شده
ینی واقعا روش کار شده
مردم واسه هدفشون زحمت میکشن منم مثلا کنکور دارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

MAHSABANOO

New member
سلام...ممنون از شما:riz304:

حالا چرا اینقد طرفدار پیدا کرد؟؟
وقتی همچین متنی داره و همچین حرکات مسخره و جلفی؟!
چرا عده ی ازش تقلید میکنن؟!

مهنا جان شاید خیلیا بخاطر اینکه نمیدونن معنیه متنش اصلا چی هست شاید بخاطر اداهاشون طرفتار پیدا کرده
:smiliess (11):

raha 24

New member
ممنون از اینکه آگاهمون کردین.
هیچ موسیقی و آهنگی مثل موسیقی های سنتی خوب نیست . هم آرامش میده هم زیباست وگوش نوازو بازم زیبا.

leyla-h

New member
طرفدار زیاد که دلیل نمیشه شاید حرکاتشون بیشتر جذب کننده بوده تا اون هدفشون ( البته اگه هدفی بوده باشه) چون این چیزایی که دکتر نوشته رو خیلی ها نمیدونن... مثلا برادر زاده من همش 2 سال سن داره یه مدت روزی هزار بار نگاش میکرد :mad_majidonline:..... واااااای به برادرزادم مشکوک شدم؟؟؟؟؟ :21: هی میخوام پارازیت نندازما نمیذارین که!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

mj1919

New member
والا من که هر وقت میدیدمش میموندم توش این چیه خیلی واسم مبهم بود
ینی نمیتونستم نگاش کنم چون یه حالت مسخ شدن داره
واقعا خیلی تاثیر گذاره
اونهمه لایک
هرکی دیدش جذبش شده
ینی واقعا روش کار شده
مردم واسه هدفشون زحمت میکشن منم مثلا کنکور دارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

طرفدار زیاد که دلیل نمیشه شاید حرکاتشون بیشتر جذب کننده بوده تا اون هدفشون ( البته اگه هدفی بوده باشه) چون این چیزایی که دکتر نوشته رو خیلی ها نمیدونن... مثلا برادر زاده من همش 2 سال سن داره یه مدت روزی هزار بار نگاش میکرد :mad_majidonline:..... واااااای به برادرزادم مشکوک شدم؟؟؟؟؟ :21: هی میخوام پارازیت نندازما نمیذارین که!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

من موندم تا کار خودمون
اگه سرمون درد بگیره، توی یک دقیقه انواع قرصها رو می خوریم،
اگه یک لکه رو ی پوستمون بیفته (خصوصا خانمها) هزار جور دوا ودرمون می کنیم

ولی اصلا نگران ورودی ها ی مغزمون نیستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mj1919

New member
پیشنهاد می کنم لینک اصلی رو ببینید،
مطالبی راجع به همین موضوع بالا گفته، اینکه چطور موسیقی با امواج مغزی ما بازی می کنه و مارو و روح مارو کنترل میکنه

بالا