کنترل ذهن 1 (گانگنام استایل)

mj1919

New member
2 سال قبل که هنوز از تز کارشناسی ارشدم دفاع نکرده بودم، ترم آخر، یکمی سرم خلوت تر بود.
اون زمان روی موضوع فرماسونریو نمادهای ایلومناتی خیلی تحقیق و مطالعه می کردم.
در همان زمانها بود که شبکه MTV (شبکه ی موزیک) که هرساله یک جشن برگزار می کنه، به بهترین موزیک ویدیو ی سال یک جایزه میده و اون رو معرفی می کنه.
همون سال بود که یک موزیک ویدیو از کیتی پری، به عنوان بهترین ویدیو ی سال انتخاب شد!
خوب منم کنجکاو شدم و دانلود کرد و دیدمش، همه چی عالی! افکت، صدا! تصویر!
ولی یک جای سوال بود!!؟؟؟؟
داستان ویدیو خیلی مبهم بود! نماد ها اغراق آمیز بود و از همه مهمتر متن ترانه! خیلی خیلی عجیب بود!
پر بود از نمادهای فرماسونری، وقتی اینا در آوردم وبرای دوستام، تحلیل کردم، همه دهنا وا مونده بود!

خوب این داستان همینجا بمونه، چون، الان می خوام در مورد یک موزیک ویدیو ی دیگه حرف بزنم.
(در مورد اون مفصلا می گم)

GANGNAM STYLE با صدای PSY (یک خواننده ی کره ای)
این موزیک ویدیو در یوتیوب بیش از یک و نیم میلیارد بار دیده شده است!!!!!!!!!!!!!!!!! 15000000000 بار !!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا؟

خوب برای شروع دعوت می کنم که این ویدیو رو در آپارات ببینید، (از اونجا که آپارات یک سایت قانونی است و ممکن است این ویدیو رو بزودی حذف کنه، زودتر ببینید و یا اینکه لینک دانلودشو سرچ کنید و دانلود کنید از روی هارد تون ببینید.)
ابتدا، از دوستان عذر خواهی می کنم، این ویدیو دارای تصاویری است که اسلامی نیست. دیدنش به عهده ی شماست.
می تونید بعد ازدیدنش، ادامه ی این نقد رو بخونید:
موزیک ویدیوی فرماسونری گانگنام استایل
ابتدا این مطلب رو بگم، اگه دوستانی که با مبحث کنترل ذهن، و نیز نماد گرایی در فرماسونری آشنایی نداشته باشند، ممکن است کمی گیج بشند و نیز مسایل رو باور نکنند، ازتون می خوام با دقت و حوصله پیش برید.
اول اینکه ، ببینید در گذشته ها (موسیقی سنتی ما) و موسیقی سنتی غرب، اسطوره ها کیا بودند و الان کیا هستند؟؟؟!!
خوب،
اگه موزیک ویدیو رو دیدید، ادامه رو بخونید،
اول اینکه این خواننده به دلیل بسته بندی سی دی موزیکش، مورد اتهام اینه که از نمادهای فرماسونری استفاده کرده (عدد 666 و نیز چشم جهان بین)
ad97add7f3d9.jpg

نکته ی دوم، که شاید بی ربط به صحبتای من تا الان نباشه، همون بحث کنترل ذهن است!
این ویدیو چند ثانیه ای رو هم ببینید،
http://www.aparat.com/v/1rlv9

که چطوری یک موزیک ویدیویی که با آهنگ زیبا و نیز تصاویر جذاب، رو مخ دوتا دختر نوجوون ایرانی ، کار کرده است و موفق هم بوده.
ادامه دارد.....
(دارم آماده می کنم)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: !SeCreT!

mj1919

New member
2356b37a1246.jpg

نماد گرایی در این موزیک ویدیو:
1fea270c48e8.jpg

دقت کنید که در این عکس، سای (خواننده) زیر یک سایبان قرار دارد،
به سایبان دقت کنید، یک سایبانی است که شکلی شبیه به هرم سر شکسته ی فرماسونر ها دارد، (به عکس پست اول دقت کنید و نیز در نت سرچ کنید)
به کودکان اطراف سای دقت کنید (در آیین فرماسونری، قربانی کردن کودکان یک رسم است)
به توضحات متن اصلی هم مراحعه شود

6c3b2c6ea3a8.jpg

The pink umbrella. It almost takes the form of a pyramid (all seeing eye! illuminati!). Pink is the color of universal love. Notice how PSY is not directly under the umbrella, avoiding its shade. Also, Does the Color Pink Exist? Scientists Aren’t Sure... Also, notice the shadow casted by the top layer of the umbrella is of the color RED, the color of BLOOD!... and with a bunch of children around him (child sacrifice!)

mj1919

New member
به طرز رقص سای دقت نمایید
طرز دست گرفتنش، یعنی با دستاش یک نماد گونیا و پرگار میسازه، گونیا و پرگار از نمادهای فرماسونری است،
به نظر شما این تصادفی است؟ تکرارش در مکانهای مختلف چطور؟ انجامش توسط سایر گروههای شزطان پرستی چطور؟

6e2516e4be5d.jpg

mj1919

New member
تصاویر بی ربط توی ویدیو حالا معنی دار میشه!!!!!!!

خودتون قضاوت کنید،
رقص سای، در کنار دوتا خانم! عین هم! (برجهای دوقلو!)
تشابه تصاویر!
انفجار دونفر در پست سای در وییریو، در کنار هم، عین هم لباس شبیه هم (برجهای دوقلو!)

f53f8c6c730a.jpg

mj1919

New member
خوب بعدی!

رقص سای درون یک اتوبوس (که شباهت عجیبی به ردیفهای صندلی هواپیما داره!) بعد بلافاصله این صحنه، به صحنه ی انفجار دونفر پست سر سای وصل میشه!
اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمی کنم!

129a5ddcd0dc.jpg

mj1919

New member
بازم نماد گرایی، از تصاویر بجا مونده از حادثه ی برجهای دوقلو!

(دارند قدرتشونو در کنترل مردم به رخ می کشند)

تصادفیه؟ ما اینطور فکر نمی کنیم!

883966fd8f91.jpg

mj1919

New member
خوب بعدی یکمی سنگینه،
اکثرا ازش فرار می کنیم، می گیم، مگه میشه،
برنامه ریزی یک پیشگویی!
خوب مثلا یک چیزو طراحی می کنیم، بعد می گیم این رخ خواهد داد، چون خودمون طراحیش کردیم وبقیه خبر ندارند، فکر می کنند ما پیشگویی کردیم! (شبیه داستان نوستراداموس و ...)

زرد نماد خورشید، و سای نماد ماه
سای، اطاف خورشید می رقصه، و در یک زمان جلوی خورشید رو می گیره (کسوف) و خورشید از دید بیننده ناپیدا میشه!
و خورشید سوار یک قرمز می شود و می رود (یا خداحافطی!)

شاید این برنامه ریزی برای یک پیش گویی باشه، منتظریم ببینیم (ولی آگاه)

a32df83ac6be.jpg

mj1919

New member
عدد شناسی:

57

(توضیح در متن، سر فرصت فارسی شو هم می نویسم)
a09a524440d4.jpg

mj1919

New member
اینو دفعه ی اول هم که دیم برام سوال بود!
سای داره میره جلو و جلو تر! اون دو نفر خانم هم، همگام با جلوتر اومدن اون، عقب و عقبتر!
سای پولدار و پولدار تر، مردم، فقیر و فقیر تر!

نکته جدید، تازه دیدمش!
وقتی سای داره میاد جلو و جلوتر، انگار سوار چی شده ؟ (با دستها و پاهاش داره ادای اینه در میاره که انگار سوار اسب شده! در پستهای بالا گفتیم که اسب= مردم عادی، نمای سای در اسبداری)

2007983849f4.jpg

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
سر فرصت فارسی شو می نویسم،
The horses in this scene represent the people of America. Like the hard-working horse in Animal Farm, we are forced into our cubicles, slaving away as the ptb get rich off of us, while dancing around us. We may know that the ptb are a-holes, but there's not much we can do about it. We are trapped while the ptb dance around us, taunting us, tormenting us.

050e03ca1195.jpg

c0e0e8da3c1e.jpg

mj1919

New member
3-4 پست باقیمانده رو هم تا امشب آپ می کنم

در مورد کنترل ذهن با روشهای سایبر نتیک (یک علم فوق پیشرفته که به کنترل ذهن و مغز با روشهای الکترونیکی می پردازد، البته کاربردهای دیگه ای هم داره) و سایر روشها در سایت اصلی مطالبی گفته شده،
دقت کنید که این حرف من نیست، اینا حرفای یک عده آمریکایی جویای حقیقت است، آنان که هرچه دیده و شنیده اند رو مث موجودات فرمانبردار بدون عقل، باور نمی کنند،
این بحث دارویی رو هم دقت کنید،

اون دونفری که پشت سر سای نشسته اند و گویا دارند شطرنج بازی می کنند، انگار دوتا بیمار اند، که خوش اند، و نیز حال عادی ندارند! چرا ؟ چرا؟
متن اصلی رو ببینید و خودتون قضاوت کنید

54e7837e0cd0.jpg

Notice how the 2 men behind PSY in this scene look like mental patients.
This is what the Elite want us to be like: drugged up, docile, obedient, and "happy".
We don't know it yet, but our foods are filled with these drugs already.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
و اما، متن ترانه که گناهی نداره، فقط یکمی جلفه!؟ ها؟ خوب ببنید خودتون:

Innocent Lyrics? - Read Between the Lines
(قرمز متن ترانه با انگلیسی است، سیاه، برداشت نویسنده ی متن اصلی)

English Translation:
Oppa is Gangnam style
Gangnam is the richest district in whatever area in Korea. Oppa is a term used by Koreans to refer to a dad, older brother, or older man/sugar daddy. We are basically PSY's b*tches.
Oppa is Gangnam Style = Big Brother/Rich People Style/Elite/Illuminati Style.
Gangnam style
A girl who is warm and humanle during the day
referring to the blood of a little girl

A classy girl who know how to enjoy the freedom of a cup of coffee
referring to an innocent naive little girl
A girl whose heart gets hotter when night comes
It is during the night that the elites perform their rituals. As the night approaches, the little girl's heart/BLOOD, is ripening
A girl with that kind of twist

I’m a guy
The Illuminati speaking through PSY, referring to themselves

A guy who is as warm as you during the day
Reptillian Aliens. Warm-blooded? nope. They take on the form of human, looking as "warm" as us during the day.
A guy who one-shots his coffee before it even cools down
Referring to their own lack of empathy. They feel no pain. They kill with one shot without second thought.
A guy whose heart bursts when night comes
The elite have their rituals/orgies/sacrifices during the night.
That kind of guy

Beautiful, loveable
Yes you, hey, yes you, hey
the elite pedos referring to little kids

Beautiful, loveable
Now let’s go until the end
Oppa is Gangnam style, Gangnam style
Oppa is Gangnam style
Eh- S*e*xy Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- S*e*xy Lady oh oh oh oh

A girl who looks quiet but plays when she plays
A girl who puts her hair down when the right time comes
This whole section reveals just how perverted the elite are. They trick innocent models into sleeping with them, forcing them into orgies, etc.
A girl who covers herself but is more sexy than a girl who bares it all
A sensable girl like that

I’m a guy
A guy who seems calm but plays when he plays
referring to the president and the puppeteers who control him
A guy who goes completely crazy when the right time comes
referring to the reptillians and other elites
A guy who has bulging ideas rather than muscles
our thoughts create our reality; the elite know this, and they are using it to their advantage.
That kind of guy

Beautiful, loveable
Beautiful, loveable
Now let’s go until the end

Oppa is Gangnam style

Eh- Se**x***y Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- Se***xy Lady oh oh oh oh

On top of the running man is the flying man, baby baby
We are the running man. The Illuminati are the flying man
I’m a man who knows a thing or two
referring to the secrets of the universe, which the elite are hiding from us.
On top of the running man is the flying man, baby baby
I’m a man who knows a thing or two

You know what I’m saying
Oppa is Gangnam style
Eh- S%%%exy Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- Se%%x%%y Lady oh oh oh oh

جمع بندی از دید نویسنده ی متن اصلی
This song is just very annoying and it pisses me off to see everybody sucked into it. I just don't understand. Hopefully, this is just one of those 1-hit wonders, and by next year, this stupid song will be forgotten like all the other mainstream sh**ites.

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
بازم جا بگیرم............

حالا هرکی خواس پستا رو جواب بده

سلام
من خیلی خیلی تشکر می کنم از دکتر ....خیلی ها ...بابت تاپیک های مفیدتون ...از طرف ادمین هم ازتون تشکر می کنم !!:smilies:

ادامه بدید ....:p

MAHSABANOO

New member
بعضی از مطالب و عکسها ، مورد دار بود،
و نیز بعضی از عقیده ها ش برای من خیلی جدید بود(راجع به صحتش شک دارم)،
اونها رو نیاوردم،

می تونید خودتون متن کاملشو توی این آدرس ببینید
QUESTION EVERYTHING?: PSY-OP - Gangnam Style (Communist Brainwashing Propaganda)

آدرسی که دادید باز نمیشه
خیلی جالب بود اصلا فکر نمیکردم که اینقدر نماد داشته باشه فقط گاهی حالت رقصا ودستاشون برا سوال میشد میشه ادامه بدید

mj1919

New member
آدرسی که دادید باز نمیشه
خیلی جالب بود اصلا فکر نمیکردم که اینقدر نماد داشته باشه فقط گاهی حالت رقصا ودستاشون برا سوال میشد میشه ادامه بدید

بلاگ اسپات ق ی ل تره، باید با قیل شکن بازش کنید.

antenyus

Active member
خیلی جالب بود...ممنون...البته من کارت صدام نصب نیست...بدون صدا دیدم...ولی خب از روی همون رقص ها میشه خیلی چیزا رو فهمید....
یه چند وقتی هم هست یه چیزایی میگن جماعت نمیدونم میشه اینجا گفت یا نه......چون برا خودم جای سوال بود واقعا....

MAHSABANOO

New member
خیلی جالب بود...ممنون...البته من کارت صدام نصب نیست...بدون صدا دیدم...ولی خب از روی همون رقص ها میشه خیلی چیزا رو فهمید....
یه چند وقتی هم هست یه چیزایی میگن جماعت نمیدونم میشه اینجا گفت یا نه......چون برا خودم جای سوال بود واقعا....

چی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخواستی بگی به منم بگو

بالا