کلیپس.... یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsa khanum

New member
منم اینو شنیدم یکم متاثر شدم ولی خدایی دیگه الان همه کلیپس میزارن نذاری میگن عین پیرزنا چرا شدی؟؟؟؟؟؟؟
من بدون کلیپس نمیتونم...دیگه عادت کردم به اون طرز وایستادن شالم درضمن محجبه ام ...ولی تو اون حدیث اومده عریان خدارو شکر شامل بند دومش نشدم
و یک سوال؟؟؟؟؟؟؟مگه کلیپسم جلب توجه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

mexin

Well-known member
منم اینو شنیدم یکم متاثر شدم ولی خدایی دیگه الان همه کلیپس میزارن نذاری میگن عین پیرزنا چرا شدی؟؟؟؟؟؟؟
من بدون کلیپس نمیتونم...دیگه عادت کردم به اون طرز وایستادن شالم درضمن محجبه ام ...ولی تو اون حدیث اومده عریان خدارو شکر شامل بند دومش نشدم
و یک سوال؟؟؟؟؟؟؟مگه کلیپسم جلب توجه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

راحت باشید ..هیچ آسیبی به شما نمیرسد با زدن حتی 10 تا کلیپس ..بروید خوش باشید ای کلیپس زدگان ..:motat:
نه بابا جلب توجهش کجا بود...:whistle:

goo

New member
خدمت دوستانی که همه چی رو به مسخره می گیرن، ببینین خدا به اونایی که دستوراش رو مسخره می کردن چی فرمودن، خدا نکنه به این سرنوشت دچار شیم.

اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَ يَمُدُّهُمْ في‏ طُغْيانِهِمْ يَعْمَهُونَ.
خدا هم آنها را ( در قیامت ) مسخره خواهد کرد و ( اکنون ) در طغیانشان که کورکورانه در آن به سر می برند مهلت می دهد و تقویت می کند. 15 بقره

وَ ذَرِ الَّذينَ اتَّخَذُوا دينَهُمْ لَعِباً وَ لَهْواً وَ غَرَّتْهُمُ الْحَياةُ الدُّنْيا وَ ذَکِّرْ بِهِ أَنْ تُبْسَلَ نَفْسٌ بِما کَسَبَتْ لَيْسَ لَها مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلِيٌّ وَ لا شَفيعٌ وَ إِنْ تَعْدِلْ کُلَّ عَدْلٍ لا يُؤْخَذْ مِنْها أُولئِکَ الَّذينَ أُبْسِلُوا بِما کَسَبُوا لَهُمْ شَرابٌ مِنْ حَميمٍ وَ عَذابٌ أَليمٌ بِما کانُوا يَکْفُرُونَ 70 انعام.

و آنان را که دین خود را بازیچه و سرگرمی گرفتند و زندگانی دنیا آنها را فریب داد به حال خود واگذار ، همین قدر ( آنها را ) به این قرآن تذکر ده ، تا مبادا کسی به عمل خود عاقبت گرفتار شود و او را جز خدا دادرس و شفیعی نباشد ، و اگر هر چه ( برای آسایش خود از عذاب ) فدا دهد از او نپذیرند. آنها همان کسانی هستند که عاقبت به کیفر اعمالشان به هلاکت می رسند و به کیفر کفرشان شرابی از حمیم جهنم و عذابی دردناک دارند.

واقعا برام جالب بود که چرا برخی آقایون این همه از کلیپس زدن خانم ها دفاع می کنن ، حالا چی بهشون می رسه؟؟؟؟ ول کن برار، به قول خودت بیخیال. خانم ها می خونن هر کی خواست قبول می کنه هر کی هم نخواست نه . دخترها وکیل وصی که نمی خوان. موضوعی هم که عنوان شده فقط یک پیام بود. همین....

yaskhanoom

New member
--------------------------------تمام پوزش ها به خاطر این جمله است :
--------------------------------” این کار را انجام دادم ، چون دیگران آن را انجام می دادند”

---------------------------------------525401_3bqg2wLo.jpg

تقلید کورکورانه

---------------------------------------525401_ZhhCKKAb.JPG

sara77

New member
o\البته من حق میدم خدایش افراط تو همین کلیپس خیلی دیده میشه اصن حال به خم زن شده
هرچیزی که معقولانه باشه و جلب توجه نکنه اشکالی نداره
تازه الان که دیگه مد کلیپس هم رفته گوچه ای میبندن هم جمو جور تره هم کاریش یشتره دیگه همه نزدن والاااااااااااا

mexin

Well-known member
خدمت دوستانی که همه چی رو به مسخره می گیرن، ببینین خدا به اونایی که دستوراش رو مسخره می کردن چی فرمودن، خدا نکنه به این سرنوشت دچار شیم.

اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَ يَمُدُّهُمْ في‏ طُغْيانِهِمْ يَعْمَهُونَ.
خدا هم آنها را ( در قیامت ) مسخره خواهد کرد و ( اکنون ) در طغیانشان که کورکورانه در آن به سر می برند مهلت می دهد و تقویت می کند. 15 بقره

وَ ذَرِ الَّذينَ اتَّخَذُوا دينَهُمْ لَعِباً وَ لَهْواً وَ غَرَّتْهُمُ الْحَياةُ الدُّنْيا وَ ذَکِّرْ بِهِ أَنْ تُبْسَلَ نَفْسٌ بِما کَسَبَتْ لَيْسَ لَها مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلِيٌّ وَ لا شَفيعٌ وَ إِنْ تَعْدِلْ کُلَّ عَدْلٍ لا يُؤْخَذْ مِنْها أُولئِکَ الَّذينَ أُبْسِلُوا بِما کَسَبُوا لَهُمْ شَرابٌ مِنْ حَميمٍ وَ عَذابٌ أَليمٌ بِما کانُوا يَکْفُرُونَ 70 انعام.

و آنان را که دین خود را بازیچه و سرگرمی گرفتند و زندگانی دنیا آنها را فریب داد به حال خود واگذار ، همین قدر ( آنها را ) به این قرآن تذکر ده ، تا مبادا کسی به عمل خود عاقبت گرفتار شود و او را جز خدا دادرس و شفیعی نباشد ، و اگر هر چه ( برای آسایش خود از عذاب ) فدا دهد از او نپذیرند. آنها همان کسانی هستند که عاقبت به کیفر اعمالشان به هلاکت می رسند و به کیفر کفرشان شرابی از حمیم جهنم و عذابی دردناک دارند.

واقعا برام جالب بود که چرا برخی آقایون این همه از کلیپس زدن خانم ها دفاع می کنن ، حالا چی بهشون می رسه؟؟؟؟ ول کن برار، به قول خودت بیخیال. خانم ها می خونن هر کی خواست قبول می کنه هر کی هم نخواست نه . دخترها وکیل وصی که نمی خوان. موضوعی هم که عنوان شده فقط یک پیام بود. همین....
توهم بیخیال دوست عزیز ..آخه کلیپس زدن دخترا وکیل میخواد عزیز من؟! ..گفتیم هیچ ربطی بین کلیپس زدن و جهنم رفتن نیست ..از احتمال حساب میکنی از راه دین حساب میکنی از راه عقل و کتاب هم حساب کنی کسی قرار باشه با کلیپس زدن آنچننانی به جهنم بره که دیگه هیچی ....فقط از یه راه میشه فکر کرد که این کلیپس زنان به جهنم میرن و اونم بخوای خرافه پرستی رو قبول کنی ..the end

N@RVIN

Well-known member
به قول کریزی خواستم رد بشمااا نشد اما!!!

خب خانوم یاس یه روایت آوردن از خودشون که چیزی نگفتن اینطوری تو بعضی پستها علیه ش جبهه گرفته شده

وختی کسی داره مضمون پست یاس رو مسخره میکنه یذره توجه کنه شاید داره قول پیامبر (ص) رو مسخره میکنه

متاسفانه مسلمونیم اما خودمو میگم به شخصه روزی دو تا حدیثم نمیخونیم که الان متوجه بشم شخصا این حدیث مستنده یا نه اما یه درصد احتمال بدیم درسته خوبه اینطوری مسخرش کنیم؟!!!!!!

بعدم این حدیث که متوجه همه ی اونایی که کلیپس میزنن نیسکه خب کلیپس اندازه های مختلف داره و بستگی داره از کجای سر زده بشه که شبیه کوهان باشه!!!کوهان خراسانیم لابد برا این بوده که این مدل مو درس کردن زیر حجاب مخصوص ایرانه دیگه آخه کجای دنیا دیگه اتفاق می افته

بعدم آدم باید حرف حق رو بپذیره حتی اگه داره منووووووو زیر سوال میبره (خب واقعا یعده آبروی هر چی حجاب بردن پوشش دارن اما عریانند)

ستاره70

New member
به قول کریزی خواستم رد بشمااا نشد اما!!!

خب خانوم یاس یه روایت آوردن از خودشون که چیزی نگفتن اینطوری تو بعضی پستها علیه ش جبهه گرفته شده

وختی کسی داره مضمون پست یاس رو مسخره میکنه یذره توجه کنه شاید داره قول پیامبر (ص) رو مسخره میکنه

متاسفانه مسلمونیم اما خودمو میگم به شخصه روزی دو تا حدیثم نمیخونیم که الان متوجه بشم شخصا این حدیث مستنده یا نه اما یه درصد احتمال بدیم درسته خوبه اینطوری مسخرش کنیم؟!!!!!!

بعدم این حدیث که متوجه همه ی اونایی که کلیپس میزنن نیسکه خب کلیپس اندازه های مختلف داره و بستگی داره از کجای سر زده بشه که شبیه کوهان باشه!!!کوهان خراسانیم لابد برا این بوده که این مدل مو درس کردن زیر حجاب مخصوص ایرانه دیگه آخه کجای دنیا دیگه اتفاق می افته

بعدم آدم باید حرف حق رو بپذیره حتی اگه داره منووووووو زیر سوال میبره (خب واقعا یعده آبروی هر چی حجاب بردن پوشش دارن اما عریانند)
منم این روایت رو از پیامبر بزرگوارمون شنیدم و خیلی تحت تاثیر قرارگرفتم. البته من کلیپس بزرگ نمیزنم فقط ی چیزی میزنم که موهامو جمع کنه.هروقتم ی مدلی خریدم که احساس کردم جلب توجه میکنه دیگه استفاده نکردم.....پیامبرمون با زبان نرم حرفشونو میزدن..خدا هم توی قرآن فرمودن که اگر زبانت نرم نبود مردم از اطرافت پراکنده میشدند...دوست گلمون حدیث پیامبر عزیزمون رو عنوان کردن فقط همین..اینقد کش و قوس دادن نمیخواد..دردین اجباری وجود نداره..:riz304:

ROJO

New member
من این مفهوم در دین اجباری وجود نداره
رو
ابدا نمیتونم بپذیرم
خیلیم اجبار وجود داره
مثه اخر پست اولی ک نوشته این کارو کردی، پس ملعونی! ینی چی خب?! یکی کلیپس بزنه میشه ملعون بعد ادم بکشه چی چی میشه!!?...
خیلی محترمانه در دین اجبار است

رها45

New member
بيخيال دوستان نذارين دلخورى پيش بياد..از زمان كوروش كبير نياكان ايرانى گفتن...

گفتار نيك..

پندار نيك..

كردار نيك..

باقيش توكل بخدا.. ايشالا همه مون تو راه راست قدم برداريم
نظر همه محترم ولی معیار نیاکان ما نیستند معیا پیامبر و اهل بیت ایشون هستند در بلند نظری و فهم ایرانبان شکی نیست

رها45

New member
کی به کی اینجا توهین کرده من توجیه نشدم :smiliess (11):
یاس خانوم خیلی از دخترای انجمن اینجا تیپی می زنن که شاید شما دوس نداشته باشی نباید انقد تند و گزنده بیاین بگین شتر کوهان و از سرتون بردارین ... همه ی ما یه عیبی داریم بعضی هامون تو ظاهر بعضی هامونم تو باطن
خوب نیس یه عده رو با حرفای پیامبر ( که خودش با نرم ترین شیوه مردمو هدایت می کرد) انگشت نما کنیم.... اینجوری بیشتر دین مخالف پیدا می کنه ... نه مطیع !!!!

باید احادیث گفته بشه قران خونده بشه تا دین خدا فراموش نشه این که خیلیا کلیپس میزنن دلیل نمیشه که نباید گفت انتخاب با خودمونه یعنی واقعا یه کلیپس ارزش ناراحتی خدا و پیغمبرشو داره مابرا اینکه الان اینجا باشیم خون دادیم

رها45

New member
یه دختره تو محل کار ماس بعد من بیچاره ساده میرم بهم گیر میدن چون با مانتوام ،بعد اون با ارایش میاد تازه ی کلیپسم میزنه ب موهاش دو متر چادرش میره تو هوا بچه خوبس! حالم از طرز نگاهشون بهم میخوره یه چادر بنداز سرت هر کار میخوای بکن همه میگن به به و چه چه :|

کسی که چادر سرش میکنه باید حرمت نگه داره ارایش نکنه موهاشو نزاره بیرون چه میدونم کلیپس نزنه مشکل از مسلمانی ماست
من خودم چادریم بیشتر جاها حتی دانشگاه به خاطر اینکه چادری بودم تحقیر شدم حتی اگه بعضی جاها بهترین بودم اول باید خوب فکر کرد بعد تصمیم گرفت و پای تصمیم موند

رها45

New member
توهم بیخیال دوست عزیز ..آخه کلیپس زدن دخترا وکیل میخواد عزیز من؟! ..گفتیم هیچ ربطی بین کلیپس زدن و جهنم رفتن نیست ..از احتمال حساب میکنی از راه دین حساب میکنی از راه عقل و کتاب هم حساب کنی کسی قرار باشه با کلیپس زدن آنچننانی به جهنم بره که دیگه هیچی ....فقط از یه راه میشه فکر کرد که این کلیپس زنان به جهنم میرن و اونم بخوای خرافه پرستی رو قبول کنی ..the end

به نظر من مهم نیست عملت بزرگ باشه یا به چش بیاد مهم اینه که به دستور خداوند و پیامبرش عمل نکنی یعنی حکم اونارو کوچیک بشماری شما خودت فک کن اگه پیامبر اون زمان مبگفت کلیپس همه ایشونو مسخره میکردند که روم به دیوار دیوونه شده اینا چیه داره میگه همون طور که به ما توصیه شده زیر ناخن هامونو تمیز کنیم چرا که زیرش شیاطین خوابیدن و حالا میدونیم که اونا شیاطین نیستن بلکه میکروبن اگه پیامبر اون زمان میگفت مبکروب کی میفهمید

رها45

New member
من صبح این تاپیکو دیدم و از کنارش آروم ردشدم فک نمیکردم انقد کش پیدا کنه!
دوست عزیز در روایاتی که گفتید کسی چیزی نگفت که ولی تطبیق روایات خیلی به برداشت شخصی بستگی داره.ثانیا به فرض ک منظور کلیپس باشه ینی بشه به کلیپس اطلاق کرد اون مفهومو.خوب شما ک مقیدی رعایت کن.خیلی خوبه ک به بقیه هم میخای بگی و دلسوزی ولی ببین ی بحثای اینجوری و کش دادنش فقط ارزش دین رو پایین میاره.من خودم همیشه حرفامو میگم و میرم اصراری نمیکنم حتما همه قبولش کنن چون به شعور آدمها احترام میذارم چون خود خدا هم ما رو مختار آفریده!
بحثای اینطوری ک حالت کل کل پیدا میکنه فقط ادما رو از هم دور میکنه.شاید به نظر بیاد ک داریم بحث میکنیم ولی تهش ی چیز دیگس.
سر همین بحثا اینهمه کشور تو دنیا به جنگ داخلی کشیده شدن و الان می بینیم ک مسلمونها دارن مسلمونها رو میکشن!چون به توافق نمیرسن و البته هیچ وقت هم نمیرسن چون برداشت آدمها از دین باهم متفاوته و به تعداد انسانها برداشت هست واسه همینم میگن وقتی امام زمان ظهور میکنن میگن انگار ی دین جدید آوردن.تاریخ نشون داده بحثای ایدیولوژیکی عاقبت خوشی ندارن!
:riz513:
لایک و موافقم گفتن از شما و بقیه دیگه با خود ادماست خدا خودش میگه که در دین اجباری نیست

رها45

New member
رو
ابدا نمیتونم بپذیرم
خیلیم اجبار وجود داره
مثه اخر پست اولی ک نوشته این کارو کردی، پس ملعونی! ینی چی خب?! یکی کلیپس بزنه میشه ملعون بعد ادم بکشه چی چی میشه!!?...

در دین اجبا ر نیست یعنی به ما هیچ اجباری نیست مسلمان بشیم اما وقتی پذیرفتیمش باید به تمام جنبه هاش توجه کنیم

goleyakh

New member
نظر همه محترم ولی معیار نیاکان ما نیستند معیا پیامبر و اهل بیت ایشون هستند در بلند نظری و فهم ایرانبان شکی نیست

رها خانوم ماهم قبول داريم معيار خدا و فرستادگانش هستن ولي احاديث اينقد دچار تحريف شدن که معلوم نيس واقعا اين حديث وجود داشته يا نه؟! اکثر احاديث با نقل قول از صد نفر گفته ميشن و در اين بين احتمال اينکه نقل کننده ها نظرات شخصي خود رو اعمال کرده باشن و يا برداسته هاي شخصي خودشون رو نوشته باشن خيلي زياده,,,
الان سر همين قضيه نگرفتن يارانه ها بخدا تو تلويزيون کم مونده بود حديث نبوي بگنکه اگه کسي يارانشو نگيره ميره بهشت!
شما چه سندي داري که اين حديث معتبر باشه؟!
هميشه در طول تاريخ حوادثي پيش مياد که حاکمان ديني اون جوامع از پيش خودشون يه سري احکام رو صادر ميکنن و حتي اگه نياز باشه به پيامبران يا امامانمون نسبتش ميدن!
عين همين قضيه جهاد نکاح که وهابيا از خودشون درآوردن و کلي حديث واسش ساختن, شايد الان اين احاديث مسخره و ساختگي به بياد ولي مسلما تاثيرات خودش رو ميگذاره و حتي بعد از گذشت چند سال قسمتي از اونها باقي ميمونه و در بين باورهاي ديگه ديني نفوذ ميکنه و بعد از چند سال ,حالا بيا اثبات کن که اين حديث جعليه!!!

- - - Updated - - -

رها خانوم ماهم قبول داريم معيار خدا و فرستادگانش هستن ولي احاديث اينقد دچار تحريف شدن که معلوم نيس واقعا اين حديث وجود داشته يا نه؟! اکثر احاديث با نقل قول از صد نفر گفته ميشن و در اين بين احتمال اينکه نقل کننده ها نظرات شخصي خود رو اعمال کرده باشن و يا برداسته هاي شخصي خودشون رو نوشته باشن خيلي زياده,,,
الان سر همين قضيه نگرفتن يارانه ها بخدا تو تلويزيون کم مونده بود حديث نبوي بگنکه اگه کسي يارانشو نگيره ميره بهشت!
هميشه در طول تاريخ حوادثي پيش مياد که حاکمان ديني اون جوامع از پيش خودشون يه سري احکام رو صادر ميکنن و حتي اگه نياز باشه به پيامبران يا امامانمون نسبتش ميدن!
عين همين قضيه جهاد نکاح که وهابيا از خودشون درآوردن و کلي حديث واسش ساختن, شايد الان اين احاديث مسخره و ساختگي به بياد ولي مسلما تاثيرات خودش رو ميگذاره و حتي بعد از گذشت چند سال قسمتي از اونها باقي ميمونه و در بين باورهاي ديگه ديني نفوذ ميکنه و بعد از چند سال ,حالا بيا اثبات کن که اين حديث جعليه!!!

saharandishe

New member
رو
ابدا نمیتونم بپذیرم
خیلیم اجبار وجود داره

سلام دوست عزیز،صرفاجهت روشنگری:
خداوندمیفرمایند:لااکراه فی الدین:یعنی درپذیرش دین اجباری نیست،هرکس هردینی روکه دوس داره انتخاب میکنه،ولی درعین حال خداونددین کامل روهم معرفی کردندودیگه به انسان اختیارشودادن تاباواسطه ی همین اختیارداده شده امتحان بشن،حالااگردین اسلام روپذیرفتیددیگه عمل به فرایضش دل بخواهی نیست که بگیم من ازاین قسمتش خوشم میادانجام میدم اونیکی قسمتشودوست ندارم،دلم پاکه وازاین جورحرفاکه خیلی هم مده!!!!چراخودمون روگول میزنیم اگراسلام روقبول کردیم که بایدهمه ی احکامشورعایت کنیم،اگرنه ودین دیگری داریم که کلاقضیش جداست وجای بحثش هم اینجانیست
به عنوان نکته ی پایانی هیچ وقت دین روازروآدمهایی که مدعی اون هستندقضاوت نکنیم بعضی هابالباس دین به اصل دین ونظام ضربه میزنندمراقب وهشیارباشیم تادرجرگه ی جاهلان قرارنگیریم!!!خودمون بریم دنبالش نه اینکه همش ایرادبگیریم،این وظیفه ی ماست که اصل دینمون روبشناسیم،تک تکمون موظفیم
تک تکمون
ولی متاسفانه .....

رها45

New member

- - - Updated - - -

عزیزم اگه اینطور که شما میگید اصلا نباید هیچ کدام از احادیثو قبول کنیم در ثانی من نگفتم این حدیث درسته ویا سند داره ولی یه درصد احتمال بده درست باشه انوقت چی خیلی از بزرگان احادیث معتبر رو جمع اوری کردن
در مورد وهابیت اصلا اینا هیچ ربطی به اسلام ندارن یه دین الکی ومن در اوردیه که حاظرن به خاطر هوس و خواسته های خودشون حتی خانهئ کعبه رو خراب کنن

ROJO

New member
حوصله ی بحث تو این سایتو ندارم سحر وگرنه من منظورم تو وقتی پذیرفتیو ازین بحثا نبود منظورم اساسیتر ازین حرفاس و مسائل بنیادیتری رو شامل میشه ;)

sepideeee

New member

به نظر من معیار اصلی عقله و بس ... این عقله که تعیین میکنه ما کیو معیار قرار بدیم ... متاسفانه خیلی راحت تو جامعه میایم میگیم همه چی فقط دین ... راحت تر اینکه وقتی یکیو بخوای با همین احادیث راهنمایی کنه .. خیلی راحت میگه من دین ندارم !!! پس همه ی قوانین رو بی خیال ... اول باید رو تکامل بشر کارکرد .. رو فرهنگ کار کرد ... رو معنیه زندگی کار کرد .. همه چی رو فقط نمی شه با استناد به حرف پیامبر گفت .. ماها از کجا میدونیم پیامبر و ائمه یه حرفیو تو شرایطی زدن . توی همین سریالای مذهبی هم اگه نگا کنیم مبینیم که عرب های قدیم چقد به سر و کله شون زنگوله وصله ( البته تو سریالای دینی میگما . مثل همین مختار ) یعنی اینا جلب توجه نمی کرد ؟؟؟ .. .نظر همه اینجا محترمه .. ولی از نظر من عقل و دین در کنار هم قشنگه .. وقتی کاریو انجام میدی تا وقتی معناشو نفهمی فقط خودتو گول زدی و بس ..

- - - Updated - - -

بالا