کلیپس.... یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yaskhanoom

New member
همه چيزش درست بود
فكر ميكرد باحجاب است
فكر ميكرد نماز خوان است(1)
فكر ميكرد كارش درست است
فكر ميكرد به بهشت مي رود!(2)
امــّـــا
امـــــآن از غفلت!
همه اش در حد يك فكــــر بود.
نه تنـــها،بهشــت خود را به كوهــان شتــري فروخت،بلـــكه
لـعنـتِ هميشگي را هم به اِزايـــش خريــده بـود(3)

sicVJg.jpg

.1رسول خدا - صلّي الله عليه و آله : زماني که ديديد زناني موهاي سر خود را مثل برآمدگي پشت شتر نموده و در ميان نامحرمان ظاهر مي شوند، به آنها بگوئيد که نمازشان قبول نيست.«کنزالعمال/ ج 16/ ص 392»
2.پيامبر اعظم صلي الله و عليه و آله : دو گروره از دوزخيان را ديدم که در اين زمان هنوز نيامده اند ... زناني که پوشيده ولي برهنه اند .... سرهايشان را مانند کوهان شتر برجسته مي کنند، اينان به بهشت نمي روند و بوي بهشت را که از فاصله اي بسيار زياد به مشام مي رسد، استشمام نمي کنند. «ميزان الحکمه/ج1/ص530»
3.رسول خدا - صلّي الله عليه و آله: در آخر الزمان از ميان امت من زناني خواهند آمد که پوشش دارند اما برهنه اند و بر سرهايشان بر آمدگي مانند کوهان شتر خراساني وجود دارد ... پس آنان را لعنت کنيد که ملعونند. «صحيح مسلم /ج6/ص168»

5555.jpg

mexin

Well-known member
همه چيزش درست بود
فكر ميكرد باحجاب است
فكر ميكرد نماز خوان است(1)
فكر ميكرد كارش درست است
فكر ميكرد به بهشت مي رود!(2)
امــّـــا
امـــــآن از غفلت!
همه اش در حد يك فكــــر بود.
نه تنـــها،بهشــت خود را به كوهــان شتــري فروخت،بلـــكه
لـعنـتِ هميشگي را هم به اِزايـــش خريــده بـود(3)

مشاهده فایل‌پیوست 5203

.1رسول خدا - صلّي الله عليه و آله : زماني که ديديد زناني موهاي سر خود را مثل برآمدگي پشت شتر نموده و در ميان نامحرمان ظاهر مي شوند، به آنها بگوئيد که نمازشان قبول نيست.«کنزالعمال/ ج 16/ ص 392»
2.پيامبر اعظم صلي الله و عليه و آله : دو گروره از دوزخيان را ديدم که در اين زمان هنوز نيامده اند ... زناني که پوشيده ولي برهنه اند .... سرهايشان را مانند کوهان شتر برجسته مي کنند، اينان به بهشت نمي روند و بوي بهشت را که از فاصله اي بسيار زياد به مشام مي رسد، استشمام نمي کنند. «ميزان الحکمه/ج1/ص530»
3.رسول خدا - صلّي الله عليه و آله: در آخر الزمان از ميان امت من زناني خواهند آمد که پوشش دارند اما برهنه اند و بر سرهايشان بر آمدگي مانند کوهان شتر خراساني وجود دارد ... پس آنان را لعنت کنيد که ملعونند. «صحيح مسلم /ج6/ص168»

مشاهده فایل‌پیوست 5204

بابا بیخیال!! حالا ما یه چیزی بعنوان کلیپس نوشتیم که جنبه طنز داره ..اون زمان کلیپس و ازین جور چیزا کجا بوده که اگه کلیپس بزنن به بهشت نمیروند؟!! ا
پس فردا هم به ترکیه میگن قربون دستتون یه سریال مثل کلید اسرار هست در مورد " دخترها با کلیپس به بهشت نمی روند"! درست کنن اوناهم خوراکشونه ازین سریالا درست کنن...
پیشرفت = منطق و فکر درست
با خرافات به جایی نمیرسیم ..باور کنید....

yaskhanoom

New member
بابا بیخیال!! حالا ما یه چیزی بعنوان کلیپس نوشتیم که جنبه طنز داره ..اون زمان کلیپس و ازین جور چیزا کجا بوده که اگه کلیپس بزنن به بهشت نمیروند؟!! ا
پس فردا هم به ترکیه میگن قربون دستتون یه سریال مثل کلید اسرار هست در مورد " دخترها با کلیپس به بهشت نمی روند"! درست کنن اوناهم خوراکشونه ازین سریالا درست کنن...
پیشرفت = منطق و فکر درست
با خرافات به جایی نمیرسیم ..باور کنید....

1- حالا مگه کسی این موضوع رو به اون موضوع شما ربط داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- می بینین که پیامبر هم فرمودند که در آینده زنانی با این مشخصات خواهند بود.
3- اینجا از آرایش مدل مو صحبت شده نه از نام کلیپس.

و 4-
si5GHNZ_535.jpg

برای اطلاعات بیشتر می تونین به احادیث پیامبر اسلام (ص) درباره آخرالزمان مراجعه فرمایید، که بسیاری از آن مسائل امروز واضحا در اجتماع دیده میشه.

mexin

Well-known member

1- حالا مگه کسی این موضوع رو به اون موضوع شما ربط داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- می بینین که پیامبر هم فرمودند که در آینده زنانی با این مشخصات خواهند بود.
3- اینجا از آرایش مدل مو صحبت شده نه از نام کلیپس.

و 4-
مشاهده فایل‌پیوست 5206

برای اطلاعات بیشتر می تونین به احادیث پیامبر اسلام (ص) درباره آخرالزمان مراجعه فرمایید، که بسیاری از آن مسائل امروز واضحا در اجتماع دیده میشه.

بازم بیخیال........!!! حالا اون شتر خراسانی از کجا اومده؟/! مگه اونوقتا شتر عربستانی نبوده بگن سرشون مثل کوهان شتر عربستانی؟!:65d6a5d6s:

yaskhanoom

New member
بازم بیخیال........!!! حالا اون شتر خراسانی از کجا اومده؟/! مگه اونوقتا شتر عربستانی نبوده بگن سرشون مثل کوهان شتر عربستانی؟!:65d6a5d6s:

ما آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گوییم/ تو خواه پندگیر و خواه ملال

و آقای محترم:
به افکارت عادت نکن،
از به چالش کشیده شدن باورهایت نترس......

در غیر این صورت ، در برابر حقیقت رو به فکاهی و توهین می ذاری، چون ...

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
ما آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گوییم/ تو خواه پندگیر و خواه ملال

و آقای محترم:
به افکارت عادت نکن،
از به چالش کشیده شدن باورهایت نترس......

در غیر این صورت ، در برابر حقیقت رو به فکاهی و توهین می ذاری، چون ...

اصلا...:5::smiliess (15)::5::smiliess (15)

sepid71

New member
اون خدایی ک من میشناسم کسی رو بخاطر کلیپس زدن !!!!!!!!!!!! نمیبره جهنم !

حالا دلیلیم داره ؟ایرادش چیه مثلا ؟!

yas.m

New member
بيخيال دوستان نذارين دلخورى پيش بياد..از زمان كوروش كبير نياكان ايرانى گفتن...

گفتار نيك..

پندار نيك..

كردار نيك..

باقيش توكل بخدا.. ايشالا همه مون تو راه راست قدم برداريم

sepideeee

New member
حالا بحث تا اینجا پیش اومد بزارین منم نظرمو بگم:21:

من اصلا به این گفتار نیک .. پندار نیک و این حرفا اعتقاد ندارم ....
تا چیزی حد و حدود روشن نکنه فایده نداره.... شاید یه کار از نظر من نیکه و از نظر شما بد ..پس من نمی تونم به این گفته رجوع کنم و انجام بدم که ...
پس باید به جزییاات نگا کرد
در مورد این کلیپس هم چیزی که حدش بگذره زشته ... اصلا به دین هم نگا نکنیم عقلمون می گه هر چیز در حد معقول .. نه 5 تا کیلیپس یه جا :14:

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
حالا بحث تا اینجا پیش اومد بزارین منم نظرمو بگم:21:

من اصلا به این گفتار نیک .. پندار نیک و این حرفا اعتقاد ندارم ....
تا چیزی حد و حدود روشن نکنه فایده نداره.... شاید یه کار از نظر من نیکه و از نظر شما بد ..پس من نمی تونم به این گفته رجوع کنم و انجام بدم که ...
پس باید به جزییاات نگا کرد
در مورد این کلیپس هم چیزی که حدش بگذره زشته ... اصلا به دین هم نگا نکنیم عقلمون می گه هر چیز در حد معقول .. نه 5 تا کیلیپس یه جا :14:

دختر مردم میخواد کلیپس بزنه قدش بلند بشه ...مشکلی هست؟؟:14: حالا یکی نه و بالای 5 تا..چه عسبی داره ..بذار بزنن ..در این مورد هم آیه نازل نشده که کلیپس بزنین یا نزنین .اگه نزنین میرید بهشت و ...

رونـاک

New member
هر چیزی که از حدش بگذره باعث ایجاد مشکل میشه
مثل همین "کلیپسای از حد گذشته" که توجه کل جامعه به خصوص آقایون رو به خودش جلب کرده و مطالب زیادی به همین کلیپس خانما اختصاص داده شده :65d6a5d6s:(شایدم مشکل تو همین جلب توجه باشه)
ولی همین کلیپسا در حد معمول خیلیم مفیدن و باعث میشه که چادر یا شال بهتر سر جاشون وایسن( عجب استدلالایی:14:)

اینکه یه خانم چادری، نماز خون و همه چی تموم فقط به خاطر برآمدی کوهان مانند موهاش بخواد جهنم بره غیر منطقی به نظر میاد
از طرف دیگه اکثرمون این روایات رو شنیدیم و اگه مستند باشن درست نیست بی تفاوت از کنارشون بگذریم
اینجا دیگه علمای دینی باید حکمت همچین روایاتی رو با استدلال به جوونا توضیح بدن تا راحت تر بپذیرنشون

آخرین ویرایش:

goo

New member
ولی خداییش چقدر هم شبیه میشن.
مثل اینکه بعضی آقایون از به چالش کشیدن افکارشون خیلی ترسیدن...

به هر حال عقل زیبایی رو دوس داره و زیبایی در تعادل هستش.

ضمنا خدا هم توی قرآن فرمودن که خودتون رو مثل دوران جاهلیت اول در خیابانها برج نکنین.(چیزی که زیاد جلب توجه می کنه)، هر چند این جاهلیت اولی یه جاهلیت اخری هم داره. اکنون : آخرالزمان. من که دوس ندارم جزء نشانه هاش باشم. شما چطور؟

و لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى‏
مانند زنان دوران جاهلیت اولی [ که برای خودنمایی با زینت و آرایش و بدون پوشش در همه جا ظاهر می شدند ] ظاهر نشوید.

33 احزاب

- - - Updated - - -

ولی خداییش چقدر هم شبیه میشن.
مثل اینکه بعضی آقایون از به چالش کشیدن افکارشون خیلی ترسیدن...

به هر حال عقل زیبایی رو دوس داره و زیبایی در تعادل هستش.

ضمنا خدا هم توی قرآن فرمودن که خودتون رو مثل دوران جاهلیت اول در خیابانها برج نکنین.(چیزی که زیاد جلب توجه می کنه)، هر چند این جاهلیت اولی یه جاهلیت اخری هم داره. اکنون : آخرالزمان. من که دوس ندارم جزء نشانه هاش باشم. شما چطور؟

و لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى‏
مانند زنان دوران جاهلیت اولی [ که برای خودنمایی با زینت و آرایش و بدون پوشش در همه جا ظاهر می شدند ] ظاهر نشوید.

33 احزاب

sepideeee

New member
دختر مردم میخواد کلیپس بزنه قدش بلند بشه ...مشکلی هست؟؟:14: حالا یکی نه و بالای 5 تا..چه عسبی داره ..بذار بزنن ..در این مورد هم آیه نازل نشده که کلیپس بزنین یا نزنین .اگه نزنین میرید بهشت و ...
دختر مردم اگه می خواد ده تا بزنه هم بزنه :14:
ولی اگه واسش جک ساختن بهش برنخوره.... :tonguesmiley:
من همین جا فتوا می دم یه دونه کافیه :riz481:

yaskhanoom

New member
توی عنوان حکیمانه نوشته موضوعاتی که نیاز به تفکر داره. الحمدالله آدم به هر کی هم دروغ بگه به خودش نمی تونه دروغ بگه. این چیزیه که هست. حالا اگه شما که به من توهین کردین دوست دارین اینجوری باشین به من اصلا ربطی نداره عزیز. دور از شان دانشجوی علوم پزشکی هست که توهینی رو به زبان بیاره چه برسه به اینکه بخواد اونو بنویسه. معمولا توی بحث ها توهین نشان دهنده ضعف هست.
به هر حال همون خدای مهربان و عزیز، پیامبری دارن که احکام خدا رو به ما رسوندن . ماها از خدا انتظار داریم ما رو دوس داشته باشه ولی وقتی نوبت ماس که پای احکام خدا بایستیم با حرف های قشنگ جا خالی می کنیم. عزیزم هر چقدرم که نخوای و چشمات رو ببندی این می شی، چه بخوای چه نخوای: اندکی تفکر

siFqKvK_535.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

mexin

Well-known member
توی عنوان حکیمانه نوشته موضوعاتی که نیاز به تفکر داره. الحمدالله آدم به هر کی هم دروغ بگه به خودش نمی تونه دروغ بگه. این چیزیه که هست. حالا اگه شما که به من توهین کردین دوست دارین اینجوری باشین به من اصلا ربطی نداره عزیز. دور از شان دانشجوی علوم پزشکی هست که توهینی رو به زبان بیاره چه برسه به اینکه بخواد اونو بنویسه. معمولا توی بحث ها توهین نشان دهنده ضعف هست.
به هر حال همون خدای مهربان و عزیز، پیامبری دارن که احکام خدا رو به ما رسوندن . ماها از خدا انتظار داریم ما رو دوس داشته باشه ولی وقتی نوبت ماس که پای احکام خدا بایستیم با حرف های قشنگ جا خالی می کنیم. عزیزم هر چقدرم که نخوای و چشمات رو ببندی این می شی، چه بخوای چه نخوای: اندکی تفکر

مشاهده فایل‌پیوست 5207

اینطور که باشه بالای 80 درصد دخترای ایرانی از مستقیما میرن جهنم .....به ما چه ..اصلا:65d6a5d6s: ...
به کسی هم توهین نکردیم ..یکم منطقی فکر کنیم ....

sepideeee

New member
کی به کی اینجا توهین کرده من توجیه نشدم :smiliess (11):
یاس خانوم خیلی از دخترای انجمن اینجا تیپی می زنن که شاید شما دوس نداشته باشی نباید انقد تند و گزنده بیاین بگین شتر کوهان و از سرتون بردارین ... همه ی ما یه عیبی داریم بعضی هامون تو ظاهر بعضی هامونم تو باطن
خوب نیس یه عده رو با حرفای پیامبر ( که خودش با نرم ترین شیوه مردمو هدایت می کرد) انگشت نما کنیم.... اینجوری بیشتر دین مخالف پیدا می کنه ... نه مطیع !!!!

yaskhanoom

New member
کی به کی اینجا توهین کرده من توجیه نشدم :smiliess (11):
یاس خانوم خیلی از دخترای انجمن اینجا تیپی می زنن که شاید شما دوس نداشته باشی نباید انقد تند و گزنده بیاین بگین شتر کوهان و از سرتون بردارین ... همه ی ما یه عیبی داریم بعضی هامون تو ظاهر بعضی هامونم تو باطن
خوب نیس یه عده رو با حرفای پیامبر ( که خودش با نرم ترین شیوه مردمو هدایت می کرد) انگشت نما کنیم.... اینجوری بیشتر دین مخالف پیدا می کنه ... نه مطیع !!!!

اینطور که باشه بالای 80 درصد دخترای ایرانی از مستقیما میرن جهنم .....به ما چه ..اصلا:65d6a5d6s: ...

دوستان، اون نوشته رو لطفا به خودتون نگیرین. یک نفر خصوصی محبتی کرده بودن که من چون نمیشناختمشون اینجا براشون نوشتم و خودشون حتما متوجه شدن. وگرنه شما که گلین. بله منم گفتم که اصلا به من ربط نداره. من باید می گفتم که گفتم. هر کس خودش روش زندگی و آیندش رو می سازه.

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member

من اگه برم جهنم که تو رو هم با خودم میبرم اونجا مکسین ... :riz481:

ROJO

New member
یه دختره تو محل کار ماس بعد من بیچاره ساده میرم بهم گیر میدن چون با مانتوام ،بعد اون با ارایش میاد تازه ی کلیپسم میزنه ب موهاش دو متر چادرش میره تو هوا بچه خوبس! حالم از طرز نگاهشون بهم میخوره یه چادر بنداز سرت هر کار میخوای بکن همه میگن به به و چه چه :|

mexin

Well-known member
من اگه برم جهنم که تو رو هم با خودم میبرم اونجا مکسین ... :riz481:

اینجوری که میگی باید چندین سال کلیپس رو نذاری رو سرت بلکه یکم خنثی بشه از اون درجه شدید که میخوان بندازنت جهنم ...وای بر کلیپس زده گان ...در آتش جهنم میسوزید ....خخخخخ:tonguesmiley:

بالا