پس برو به درسات برس ديگه ديوانه
D dilak New member 2011-10-14 #82 ههههههههههههههههههههههههه شهرام تو با این عکسات مارو می کشی آخرش باعث می شی ما هم عکس بزاریم
shahram25 New member 2011-10-14 #86 بالسويوس جان من هيچ وقت در زندگيم دنبال زدن ركورد نبودم چون من هيچ گاه در زندگي چيزيرو كه خواستم محال بوده به دست نياورده باشم پس عزيزم من چيزي براي زدن ركورد نميبينم
بالسويوس جان من هيچ وقت در زندگيم دنبال زدن ركورد نبودم چون من هيچ گاه در زندگي چيزيرو كه خواستم محال بوده به دست نياورده باشم پس عزيزم من چيزي براي زدن ركورد نميبينم
shahram25 New member 2011-10-14 #88 نه اين ركورد نبود چون من دلم خواست و تونستم قبل از من كسايي بودن كه قبول شدن پس ركورد نيست
D dilak New member 2011-10-14 #93 نه بایسل جان من با این شانسی مه دارم ولی امسال حتما می خوام که بشه ومطمینم که می شه یه خورده مثل شعار بود نه؟
نه بایسل جان من با این شانسی مه دارم ولی امسال حتما می خوام که بشه ومطمینم که می شه یه خورده مثل شعار بود نه؟
D dilak New member 2011-10-14 #95 ایشالا که ماهم قبول می شم حال بعضی ارشدیارو می گیریم شهرام خان البته با شما نیستما به غیر شما
bacillus.bs New member 2011-10-15 #97 چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن[/b]
bacillus.bs New member 2011-10-15 #98 زندگی باید کرد / گاه با یک گل سرخ / گاه با یک دل تنگ / گاه باید رویید در پس این باران / گاه باید خندید بر غمی بی پایان
زندگی باید کرد / گاه با یک گل سرخ / گاه با یک دل تنگ / گاه باید رویید در پس این باران / گاه باید خندید بر غمی بی پایان
bacillus.bs New member 2011-10-15 #99 من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من ! من خودم هستم و تنهایی و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من ! من خودم هستم و تنهایی و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد
bacillus.bs New member 2011-10-15 #100 دردفتر خاطراتم نوشتم رفیق زیباست معلم دفتر رادید گفت این رویاست گفتم ای معلم ازنوازش رفیق چه میدانی گفت درعالم رفاقت رفیق همیشه تنهاست
دردفتر خاطراتم نوشتم رفیق زیباست معلم دفتر رادید گفت این رویاست گفتم ای معلم ازنوازش رفیق چه میدانی گفت درعالم رفاقت رفیق همیشه تنهاست