زهرا جان اگه بعد از 2سال طرح بگن تاریخ پایان طرح باید 31 شهریور باشه چی؟؟به خاطر چند روز نمیشه امتحان داد؟؟آخه منم باید از 8 مهر شروع کنم تا 24 ماه..راستی کدوم بخش کار میکنی؟؟بله.من از 3 مهر شروع کردم.دقیقا میشه 24 ماه بعد یعنی میشه 3 مهر 93
زهرا جان اگه بعد از 2سال طرح بگن تاریخ پایان طرح باید 31 شهریور باشه چی؟؟به خاطر چند روز نمیشه امتحان داد؟؟آخه منم باید از 8 مهر شروع کنم تا 24 ماه..راستی کدوم بخش کار میکنی؟؟بله.من از 3 مهر شروع کردم.دقیقا میشه 24 ماه بعد یعنی میشه 3 مهر 93
سلام میان اولین نفری که مردود شده را انتخاب میکنن و هر جا کی خالی باشه جایگزین میکنن به شرطی که اون محل یا اون دانشگاه را انتخاب کرده باشه اگه جاهای خالی زیاد بود همین طوری پیش میرن یعنی دومین نفری که مردود شدهسلام دوست من....برای تکمیل ظرفیت بعد آخرین رتبه قبولی بقیه رو می سنجن؟نحوه پذیرششون چه جوریه؟اگر کسی اطلاعاتی داره خواهشن بگه؟
دوست من سهمیه داشته و مردود شده و کاملا ناامید شده و حالش خرابه ...به نظرتون امکان داره تکمیل ظرفیت پذیرش بشه؟:sad:
مال منم 2 مهر 93 تموم میشه ! یعنی ما باید صبر کنیم تا 94 بتونیم دوباره کنکور بدیم ؟؟ آخه فراغت از تحصیلمون قبل از 31 شهریور نمیشه !بله.من از 3 مهر شروع کردم.دقیقا میشه 24 ماه بعد یعنی میشه 3 مهر 93
سلام میان اولین نفری که مردود شده را انتخاب میکنن و هر جا کی خالی باشه جایگزین میکنن به شرطی که اون محل یا اون دانشگاه را انتخاب کرده باشه اگه جاهای خالی زیاد بود همین طوری پیش میرن یعنی دومین نفری که مردود شده
سلام
یعنی اونایی که قبول شدن رو جابجا نمی کنن
مثلا کسی نفر اول شهرستان باشه قبلش تهرانو زده وفقط یک نفر فاصله با تهران داره همون شهرستانی که قبول شده میمونه ولی اونی که مردود شده در صورتی که تهران ظرفیت اعلام کنه تهران قبول میشه؟ آخه مییییییشششششششششه؟
سلام .بعید میدونم کسی که تهران قبول شده نره ثبت نام.:shocked:
:black_eyed:فک نکنم!!!شایدم جابجا شدین.........
کسی از رشته ما خبر داره تو شهرستانها جایی خالی هست؟ یا نه ؟ اگر خبری دارین بگین !شاید ما هم امسال قبول بشیم:a2d3:
متاسفانه بله فقط از مردودی ها بر میدارن ولی امکان نداره که کسی تهرات و بهشتی قبول بشه و نرهسلام
یعنی اونایی که قبول شدن رو جابجا نمی کنن
مثلا کسی نفر اول شهرستان باشه قبلش تهرانو زده وفقط یک نفر فاصله با تهران داره همون شهرستانی که قبول شده میمونه ولی اونی که مردود شده در صورتی که تهران ظرفیت اعلام کنه تهران قبول میشه؟ آخه مییییییشششششششششه؟
ممنون دوست من ...اما نمیشه دل خوش کرد ..امید به خدا ...ای کاش کارنامه ها زودتر میامد ...خدا کنه ایندفعه به حقمون برسیم:rose:ایشالا به امید خدا قبول میشی
سلام دوست من . امیدوارم بهتر شده باشین:smiliess (10):....جدا.... پس کاشان یک نفر جای خالی داره ....انشاا..که ایندفعه قبولین و به حقتون می رسید:rose:
اي بابا ما در به در دنبال خوابگاهيم تو رفتي انصراف دادي!كار خوبي نكردي
سلام مینا خانوم. خوبم خداروشکر...میگفت منتظره با انصرافش موافقت کنن! دوستم میگفت فقط تستای خانیران رو خونده بوده! ولی ظاهرا زبان کمکش کرده، دقیقا زبان منو از هستی ساقط کرد!!
توکل به خدا..من کتابای ززولی رو شهریور سفارش دادمو دیگه امروز و فردا باز باید شروع کنم به خوندن...دوس دارم تو تکمیل ظرفیت قبول بشم...ولی بعید میدونم!
ایشالا شما هم موفق باشید:rose:
ممنون .شما هم موفق باشین .منم نمیدونم چرا قبول نشدیم. خیلی ناراحتم .اما کاری نمیشه کرد .اگه کارنامه ها میامد حداقل میفهمیدیم چی شده؟!!به نظر من شما باید قبول میشدین .بازم درصداتون زیاد هم خراب نبود ..خبر دارین درصدای دوستتون چه جوری بوده؟:smiliess (12):
منم بعید میدونم تکمیل ظرفیت قبول شم..:smiliess (11):توکل به خدا