کسیو میشناسید که تو تکمیل ظرفیت وزارت بهداشت سال های قبل قبول شده باشه؟

mahraz

New member
بله.من از 3 مهر شروع کردم.دقیقا میشه 24 ماه بعد یعنی میشه 3 مهر 93
زهرا جان اگه بعد از 2سال طرح بگن تاریخ پایان طرح باید 31 شهریور باشه چی؟؟به خاطر چند روز نمیشه امتحان داد؟؟آخه منم باید از 8 مهر شروع کنم تا 24 ماه..راستی کدوم بخش کار میکنی؟؟

sanazmohandes

New member
سلام دوست من....برای تکمیل ظرفیت بعد آخرین رتبه قبولی بقیه رو می سنجن؟نحوه پذیرششون چه جوریه؟اگر کسی اطلاعاتی داره خواهشن بگه؟
دوست من سهمیه داشته و مردود شده و کاملا ناامید شده و حالش خرابه ...به نظرتون امکان داره تکمیل ظرفیت پذیرش بشه؟:sad:
سلام میان اولین نفری که مردود شده را انتخاب میکنن و هر جا کی خالی باشه جایگزین میکنن به شرطی که اون محل یا اون دانشگاه را انتخاب کرده باشه اگه جاهای خالی زیاد بود همین طوری پیش میرن یعنی دومین نفری که مردود شده

shona

New member
بله.من از 3 مهر شروع کردم.دقیقا میشه 24 ماه بعد یعنی میشه 3 مهر 93
مال منم 2 مهر 93 تموم میشه ! یعنی ما باید صبر کنیم تا 94 بتونیم دوباره کنکور بدیم ؟؟ آخه فراغت از تحصیلمون قبل از 31 شهریور نمیشه !

globe

New member
سلام میان اولین نفری که مردود شده را انتخاب میکنن و هر جا کی خالی باشه جایگزین میکنن به شرطی که اون محل یا اون دانشگاه را انتخاب کرده باشه اگه جاهای خالی زیاد بود همین طوری پیش میرن یعنی دومین نفری که مردود شده

سلام
یعنی اونایی که قبول شدن رو جابجا نمی کنن
مثلا کسی نفر اول شهرستان باشه قبلش تهرانو زده وفقط یک نفر فاصله با تهران داره همون شهرستانی که قبول شده میمونه ولی اونی که مردود شده در صورتی که تهران ظرفیت اعلام کنه تهران قبول میشه؟ آخه مییییییشششششششششه؟

armesh

New member
سلام به همهی دوستای گلم
اینکه بعضی ها میگن مگه ممکنه کسی نره ثبت نام
باید بگم بله
من که اصفهان هستم
گروه بیوتکنولوژی پزشکی یک نفر و ژنتیک هم یک نفر و رشته کتابداری پزشکی یک نفر و امار زیستی 3 نفر نیومده ثبت ناااااام و فرستادن که تکمیل ظرفیت بیاد

زهرا-آ

New member
نه پایان طرح شرط نیست.مهم فراغت از تحصیله
باز نمیدونم دقیق
بخدا دیگه حال یه شوک جدیدو ندارم

mina6228

New member
سلام
مثلا کسی نفر اول شهرستان باشه قبلش تهرانو زده وفقط یک نفر فاصله با تهران داره همون شهرستانی که قبول شده میمونه ولی اونی که مردود شده در صورتی که تهران ظرفیت اعلام کنه تهران قبول میشه؟ آخه مییییییشششششششششه؟

سلام .بعید میدونم کسی که تهران قبول شده نره ثبت نام.:shocked:
:black_eyed:فک نکنم!!!شایدم جابجا شدین.........
کسی از رشته ما خبر داره تو شهرستانها جایی خالی هست؟ یا نه ؟ اگر خبری دارین بگین !شاید ما هم امسال قبول بشیم:a2d3:

globe

New member
سلام .بعید میدونم کسی که تهران قبول شده نره ثبت نام.:shocked:
:black_eyed:فک نکنم!!!شایدم جابجا شدین.........
کسی از رشته ما خبر داره تو شهرستانها جایی خالی هست؟ یا نه ؟ اگر خبری دارین بگین !شاید ما هم امسال قبول بشیم:a2d3:

ایشالا به امید خدا قبول میشی

sanazmohandes

New member
سلام
متاسفانه بله فقط از مردودی ها بر میدارن ولی امکان نداره که کسی تهرات و بهشتی قبول بشه و نره

لی لا 62

New member
سلام. دوست منم کاشان قبول شده و چون نمیخواد 3باره خوابگاهی بشه رفتهو انصراف داده!:65d6a5d6s:

mina6228

New member
سلام دوست من . امیدوارم بهتر شده باشین:smiliess (10):....جدا.... پس کاشان یک نفر جای خالی داره ....انشاا..که ایندفعه قبولین و به حقتون می رسید:rose:

ariya21

New member
اي بابا ما در به در دنبال خوابگاهيم تو رفتي انصراف دادي!كار خوبي نكردي

لی لا 62

New member
سلام دوست من . امیدوارم بهتر شده باشین:smiliess (10):....جدا.... پس کاشان یک نفر جای خالی داره ....انشاا..که ایندفعه قبولین و به حقتون می رسید:rose:

سلام مینا خانوم. خوبم خداروشکر...میگفت منتظره با انصرافش موافقت کنن! دوستم میگفت فقط تستای خانیران رو خونده بوده! ولی ظاهرا زبان کمکش کرده، دقیقا زبان منو از هستی ساقط کرد!!
توکل به خدا..من کتابای ززولی رو شهریور سفارش دادمو دیگه امروز و فردا باز باید شروع کنم به خوندن...دوس دارم تو تکمیل ظرفیت قبول بشم...ولی بعید میدونم!
ایشالا شما هم موفق باشید:rose:

لی لا 62

New member
اي بابا ما در به در دنبال خوابگاهيم تو رفتي انصراف دادي!كار خوبي نكردي

من اصن قبول نشدم که بخوام انصراف بدم:sad:!! دوستم این کارو انجام داده، وقتی هم من بهش گفتم انصراف نده، دیگه کار از کار گذشته بود و منتظر تایید انصرافش بود!

sanazmohandes

New member
بچه ها کسی از ظرفیت های سم شناسی خبر نداره؟ من فقط میدونم که از 30 تا ظرفیت بر علوم دارویی 20 نفر ثبت نام نکردن دولتیاشو نمیدونم

mina6228

New member
سلام مینا خانوم. خوبم خداروشکر...میگفت منتظره با انصرافش موافقت کنن! دوستم میگفت فقط تستای خانیران رو خونده بوده! ولی ظاهرا زبان کمکش کرده، دقیقا زبان منو از هستی ساقط کرد!!
توکل به خدا..من کتابای ززولی رو شهریور سفارش دادمو دیگه امروز و فردا باز باید شروع کنم به خوندن...دوس دارم تو تکمیل ظرفیت قبول بشم...ولی بعید میدونم!
ایشالا شما هم موفق باشید:rose:

ممنون .شما هم موفق باشین .منم نمیدونم چرا قبول نشدیم. خیلی ناراحتم .اما کاری نمیشه کرد .اگه کارنامه ها میامد حداقل میفهمیدیم چی شده؟!!به نظر من شما باید قبول میشدین .بازم درصداتون زیاد هم خراب نبود ..خبر دارین درصدای دوستتون چه جوری بوده؟:smiliess (12):
منم بعید میدونم تکمیل ظرفیت قبول شم..:smiliess (11):توکل به خدا

لی لا 62

New member
ممنون .شما هم موفق باشین .منم نمیدونم چرا قبول نشدیم. خیلی ناراحتم .اما کاری نمیشه کرد .اگه کارنامه ها میامد حداقل میفهمیدیم چی شده؟!!به نظر من شما باید قبول میشدین .بازم درصداتون زیاد هم خراب نبود ..خبر دارین درصدای دوستتون چه جوری بوده؟:smiliess (12):
منم بعید میدونم تکمیل ظرفیت قبول شم..:smiliess (11):توکل به خدا

درصداشو نمیدونست! فقط میگفت احتمالا زبانشو بیشتر از 40زده!
نمیدونم چه حکمتی بود که من قبول نشدم...دیگه هرچی بود گذشتو رفت، باید یکسال دیگه اگه خدا بخواد بشینمو زجر بکشمو درس بخونم!!
نمیدونم چرا هرچی میدوئم مقصد دیرتر میشه!!؟

بالا