کرکری خوندن دختر پسرا برای افزایش حس رغابت کنکور 93

mehrshad

New member
سلام راستش فک کردم برای اینکه انگیزه درس خوندن بره بالا یه کرکری راه بندازیم که باعث افزایش ساعات مطالعه مون بشه.... البته در این که عاغایون پیروز میدان کرکری هستند شکی نیست ولی خب دیگههه... نکته مهممممم اینه که تو این تاپیک فقط کرکری سر ساعات مطالعه مفید هست... در گزارش دادن چه عاغایون چه خانومها لدفا صادق باشید و صرفا برای اینکه کرکری رو ببرید ساعات مطالعه تون رو غیر واقعی گزارش ندید.... از اسپام و بحث های متفرقه هم اکیدا خوداری کنید... این تاپیک فقط برای افزایش انگیزه برای بالا رفتن ساعات مطالعه است.. بشتابید به میدان نبردددددددددد..

mehrshad

New member
البته من از فردا گزارش میدم..... ینی جوری می خونم هیشکی اونقدر نتونسته باشه بخونه.... مردی گفتن زنی گفتن... برا ما مردا افت داره خانوما ساعات مطالعشون بیشتر باشه.... دهه

نوتر

New member
ای جانم تاپیک مهرشاد هم مثل تاپیک خود آدم میمونه. چقد من احساس راحتی میکنم خدااااا. :4d564ad6:

آدم دوس داره همش اسپم بذاره

mehrshad

New member
نوتر قرار شد گزارشات واقعی باشه ... ببینم میتونیم روی این خانومها ( با عرض معذرت البته) کم کنیم با هم یا نه... اصن خداوکیلی افت داره برامون میبینم اینهمه دختر ریخته تو دانشگاها....

نوتر

New member
نوتر قرار شد گزارشات واقعی باشه ... ببینم میتونیم روی این خانومها ( با عرض معذرت البته) کم کنیم با هم یا نه... اصن خداوکیلی افت داره برامون میبینم اینهمه دختر ریخته تو دانشگاها....

کجایی جوانی که یادت بخیر

نوتر که تایم میگرفتی همه عمر
دیدی که چگونه تایم نوترر گرفت

بابا مهرشاد داش نوترت پیر شده. فک میکنی مثل دوران ارشد از صبح تا ساعت 1 شب میخونم؟؟ هههییییی خدااا:sad:
نه داداشی رو داش نوترت حساب نکن. نوتر خیلی کار بزرگی کنه 8 ساعت مفید میتونه بخونه. :sad:

pashmak

New member
:4d564ad6:هر کی دروغ بگه الهی مثل پینو کیو دماغش دراز شه

gollaleh

New member

چرا تا این حد ضد دخترین؟من که روزی 3ساعت میخونم البته نه واسه ارشد.پ نگران نباش شما پسرا بیشتر میخونین:sadsmiley:

nanaz

New member
عاقا منم میخوام واسه دکترا بخونم وقتی کتاب و جزومو آماده کردم میام گزارش میدم .داداش مهرشاد رقیب اصلیتون توی بردن کرکری منم :smilies-azardl (181

نوتر

New member
نه خداییش این گزارشم راسته راسته:
امروز

تغذیه: 2 ساعت
بیوشیمی: 2 ساعت
فیزیو: 2 ساعت

نوتر

New member
عاقا منم میخوام واسه دکترا بخونم وقتی کتاب و جزومو آماده کردم میام گزارش میدم .داداش مهرشاد رقیب اصلیتون توی بردن کرکری منم : (181

ناناز خانم زیاد زحمت نکشید شما هم مثل من پیر شدین. البته تنها نیستینا . از هم ک ل ا س یام پرسیدم اونا هم رو این قضیه که پیر شدن و توان خوندن ندارن اتفاق نظر داشتن.
من :riz277:
نانازخانم :riz277:
هم ک ل ا س یام :riz277::riz277:

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
ناناز خانم زیاد زحمت نکشید شما هم مثل من پیر شدین. البته تنها نیستینا . از هم ک ل ا س یام پرسیدم اونا هم رو این قضیه که پیر شدن و توان خوندن ندارن اتفاق نظر داشتن.

هی هییی هی روزگار . اول جوانی پیر شدیم . :sad:
ولی شما از کجا فهمیدی که من پیرم ؟:21:
اما اکشال نداره بازم درس میخونم چون میگن:
ز گهواره تا گور دانش بجوی

نوتر

New member

هی هییی هی روزگار . اول جوانی پیر شدیم . :sad:
ولی شما از کجا فهمیدی که من پیرم ؟:21:
اما اکشال نداره بازم درس میخونم چون میگن:
ز گهواره تا گور دانش بجوی

خخخخ معلومه دیگه ناناز خانم
البته قصد جسارت ندارما
اون شعر اینجوری بود
چو پیدا نکردی نشانی ز شوی/// ز گهواره تا گور دانش بجوی
یعنی منظورتون اینه ما از اون قسمت گهواره دور شدیم و به اون قسمت دوم نزدیک شدیم؟؟

MAHSABANOO

New member
سلام راستش فک کردم برای اینکه انگیزه درس خوندن بره بالا یه کرکری راه بندازیم که باعث افزایش ساعات مطالعه مون بشه.... البته در این که عاغایون پیروز میدان کرکری هستند شکی نیست ولی خب دیگههه... نکته مهممممم اینه که تو این تاپیک فقط کرکری سر ساعات مطالعه مفید هست... در گزارش دادن چه عاغایون چه خانومها لدفا صادق باشید و صرفا برای اینکه کرکری رو ببرید ساعات مطالعه تون رو غیر واقعی گزارش ندید.... از اسپام و بحث های متفرقه هم اکیدا خوداری کنید... این تاپیک فقط برای افزایش انگیزه برای بالا رفتن ساعات مطالعه است.. بشتابید به میدان نبردددددددددد..

داداشی اوناییم که علوم پزشکی نیستن میتونن بیان من کنکورم بهمن ماهه
smiley-12.gif

بالا