کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iran khanom

Member
صفحه 142 تا 148 .روی سوالاتو باید ترجمه کنم یا فقط معنی لغات کافیه؟
لطفا قسمت محول را هر چه باشد چه ترین،چه متن،چه پرسش،چه لغات، چه کادر،را کاملا به فارسی روان برگردانید .ترجمه لغات قبلا انجام شده.مرسی

iran khanom

Member
از ابتدای صفحه 157 تا انتهتای صفحه163 کسی برمیداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمیلم:sara.iranmanesh20@yahoo.com
بچه ها عجله نکنید من تا قسمتی تکمیل نشه نمی فرستم حداقل اجازه بدید مهارتها کامل بشه بعد انشاله همه رو با هم میفرستم و بعد قسمتهای دیگه.نگران نباشید بچه هایی که پارسال تو طرح بودند ترجمه کل لغات کتاب را دریافت کردند فقط سه مهارت دیگه مونده تا مهارتهاتقسیم بندیش تموم بشه بعد برایتان میفرستم و بعد انشالله قسمتهای دیگه.
من تا 20 مهر صبر میکنم تا مهارتها تکمیل بشه نشد هر چی که بچه ها فرستاده بودن برایتان خواهم فرستاد.نگران نباشید

یاسمن

New member
سارا جان من برمیدارم . تا کی وقت هست؟

از ابتدای صفحه 157 تا انتهتای صفحه163 کسی برمیداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمیلم:sara.iranmanesh20@yahoo.com
بچه ها عجله نکنید من تا قسمتی تکمیل نشه نمی فرستم حداقل اجازه بدید مهارتها کامل بشه بعد انشاله همه رو با هم میفرستم و بعد قسمتهای دیگه.نگران نباشید بچه هایی که پارسال تو طرح بودند ترجمه کل لغات کتاب را دریافت کردند فقط سه مهارت دیگه مونده تا مهارتهاتقسیم بندیش تموم بشه بعد برایتان میفرستم و بعد انشالله قسمتهای دیگه.
من تا 20 مهر صبر میکنم تا مهارتها تکمیل بشه نشد هر چی که بچه ها فرستاده بودن برایتان خواهم فرستاد.نگران نباشید

vv1990

New member
سلام میشه کامل(نویسنده انتشارات...)معرفی کنید؟ممنون از راهنماییت
سلام...این جزوه، جزوه انتشاراتی نیست، جزوه خود کلاسهای استاد هست، ایشون با روش فن ترجمه به روش گشتاری در 3 ترم به شما کامل فنون ترجمه رو یاد میدن، از جلسه دوم ترم دوم می تونید در کلاسهای تافل شرکت کنید، کلاسهای تافل این گونه هست که سه تکنیک reading-vocab-structure رو به شما یاد میده، تکنیکهای reading-vocab برای آزمون ارشد کافی هست و structure هم برای دکتری، بخش structure رو با روش گشتاری به شما یاد میدن که روشی کاملا علمی و نوین هست و گرامرتون بسیار بالا میره البته اگه ترم اول و دو جلسه ترم دوم رو نرید بهخش گرامر به دردتون نمی خوره، توصیه اینه که اگه سال آخر هستید فعلا جزوه ای که گفتم رو از کسی تهیه و بخش reading-vocab رو که کم حجم هم هست بخونید، اگه صدای استاد رو هم مربوط به اون جلسه پیدا کنید عالی میشه.جزوه های ترم 1و2و3 رو از اینترنت می تونید تهیه کنید که البته به درد ارشدتون نمی خوره و برای ترجمه هست، تافل ایشون برای به کارگیری فنون گشتاری در تست گرامر و ریدینگ هست.هر ترم ایشون حدود 3 ماه طول می کشه.جزوه تافل متاسفانه در اینترنت نیست البته صدای استاد هست.کلاسهاشون قبلا در جهاد دانشگاهی تشکیل می شده،اما الان در موسسه نام آوران زبان(آموخته) در میدان توحید هست که خودشون رییس موسسه هستند می تونید برید اونجا و بعد از ساعت تشکیل کلاسهای تافل از دانشجوها جزوه رو بگیرید یا بعد کلاسهای فن ترجمه 3 برید تهیه کنید و کپی بفرمایید! سایت موسسه:صفحه نخست

vv1990

New member
البته این رو بگم که برای فهم کامل بخش reading-vocab باید حتما با صدای استاد بخونید

vv1990

New member
این رو هم بگم که حتما دایره لغاتتون رو بالا ببرید، خوندن گروهی کتاب لزگی و هر کتاب منبع دیگر هم تو کارتون صرفه جویی می کنه و هم دایره لغاتتون ور بالا می بره

majede

New member
سلام...نه! توضیحات رو در پست بالا نوشتم...جزوه کلاسی هست
شما این کتابایی که من گفتم میشناسید؟من دارم کتاب لغتشو میخونم خیلی عالیه همینطوریه که شما گفتین ولی کلا انگلیسیه خودم ترجمه میکنم...

majede

New member
یکی از استادام بهم گفت کتاب گرامرش بیشتر به دردت میخوره برا ارشد در کنار لغت به نظر شما من وقت بذارم بخونمش؟

majede

New member
یکی ازاستادام بهم گفت که کتاب گرامرش بهتره براارشددر کنار لغت به نظر شما من وقت بذارم بخونمش؟

majede

New member
سلام سارا جون من تایپم ضعیفه تا چند روزه دیگه ترجمه رو میفرستم
اگه امکان داره لغاته لزگی رو بعدا واسه منم بفرستین ممنووووووووون.

بارلی

New member
دوستان من هم مایلم شرکت کنم ،کسی می تونه راهنمایی کنه چطور یه متن را بردارم .مرسی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

majede

New member
سلام بارلی خوش اومدی ایران خانوم هرجا از کتابو واسه ترجمه لازم بود میگه بعد شما انتخاب میکنی...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا