کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iran khanom

Member
قسمت بعد:متن دوم و سوم و لغات 120 تا127 صفحات 42و 43 و 44؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي برميداره؟

arshade90

New member
با اجازه ایران خانوم و نازنین.....

خدا قوت دوستان
bb4.gif

iran khanom

Member
كسي نيست.متنها فقط به شركت كنندگان جديد داده ميشود.مثل دفعه قبل نباشه كه وقتي تموم شد همه بدون زحمت درخواست دريافت كلمات را داشتند.

arshade90

New member
ایول.... این خوبه

زحمت در مقابل گرفتن کلمات

چیزی که مفتگی به دست نمیاد.

نه ایران خانم؟
bb5.gif

dilak

New member
سلام شما كادر طوسي صفحه 31ومتن يك و دو و سه مهارت دوم را كاملا به همراه سوالات آن به فارسي روان ترجمه كنيدصفحه32 و 33 و34.آيا حتما انجام ميدهيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره حتما انجام میدم ولی تا کی فرصت دارم تحویل بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
قسمت بعد:متن دوم و سوم و لغات 120 تا127 صفحات 42و 43 و 44؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي برميداره؟

بچه ها لطفا دوستانتان را به اين تايپيك معرفي كنيد بچه هاي طرح قبلي چرا نميان كمك؟​

nazi.sh

New member
سلام ایران خانوم منم دوس دارم بهتون کمک کنم هنوز فرصت هست؟:33:

iran khanom

Member
ترجمه كامل متن .ترجمه لغات رو قبلا بچه ها تمومش كردن.به فارسي روان ترجمه كنيد
ميشه متن دوم و سوم به همراه سوالاتشون مهارت دوم نمونه اي از سوالات سنوات گذشتهو قسمتvocabularyسوالات 120 تا 127

iran khanom

Member
قسمت بعد مهارت سوم
چهار كادر طوسي صفحات 46 و 47
exercise1و2و3و متن اول به همراه سوالاتش يعني صفحه50 و 51
كسي داوطلب ميشه اين متنها را به فارسي روان ترجمه كنه؟

karshenasgh

New member
داشتم فکر میکردم چقدر خوب میشد بچه ها همکاری می کردن و ترجمه های خوبی ارائه میدادند، بعد حاصل کار رو ویرایش می کردیم و به صورت یه کتاب در می آوردیم و اسم همه رو هم رویش به عنوان تهیه کنندگان اثر می نوشتیم و با نام راهنمای کتاب لزگی میدادیم بیرون. درآمد حاصله رو هم بین خودمون تقسیم می کردیم. فکر میکنین این کار شدنیه؟!.... :smiliess (4)::smilies-azardl (113

iran khanom

Member
داشتم فکر میکردم چقدر خوب میشد بچه ها همکاری می کردن و ترجمه های خوبی ارائه میدادند، بعد حاصل کار رو ویرایش می کردیم و به صورت یه کتاب در می آوردیم و اسم همه رو هم رویش به عنوان تهیه کنندگان اثر می نوشتیم و با نام راهنمای کتاب لزگی میدادیم بیرون. درآمد حاصله رو هم بین خودمون تقسیم می کردیم. فکر میکنین این کار شدنیه؟!.... :smiliess (4)::smilies-azardl (113

فكر بسيار جالبيه ولي اگر اين كارم عملي شه بايد با اجازه آقاي لزگي باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا