کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

karshenasgh

New member
بچه ها لطفاً بیشتر همکاری کنین و به بقیه هم که دوست دارن تو این طرح شرکت کنن خبر بدین که بیان کمک کنن تا زودتر کار ترجمه هم به سرانجام برسه. مثل اون دفعه نشه که قرار بود لغات درآورده بشه و همه تا آخر اسفند90 کاراشون رو تحویل بدن اما تا آخر خرداد91 طول کشید! خواهش میکنم اگه قراره کمک کنین کاراتون رو سریعتر به ایران خانوم تحویل بدین که تا پایان مرداد کار ترجمه تموم بشه. ممنون...:ad54ad:

آخرین ویرایش:

arshade90

New member
ژاوی جان میبینم که شمام راه افتادین!!!
bf3.gif

karshenasgh

New member
من برمیدارم .تا کی وقت دارم معنی لغات را بزارم؟(ص 27-28-29)

یگانه جان! شما باید این 3 صفحه رو به فارسی روان ترجمه کنی...

این هم نمونه کار منه که آزمون زبان ارشد 91-90 عصر پنج شنبه رو ترجمه کرده بودم که میشه از صفحه 483 الی 489 کتاب. شما هم باید یه چیزی شبیه این، از این 3 صفحه ای که قبول کردی تهیه کنی و بعد از تایپ کردن، فایل word اون رو به ایمیل iran khanom بفرستی تا توی طرحمون شریک بشی: :thumbsdownsmileyani

ترجمه آزمون زبان ارشد پزشکی 91-90 عصر پنج شنبه

بقیه هم لطفاً به همین صورت عمل کنن. ممنون...:ad54ad:

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
سلام من هم هستم برا منم یه سهمی مشخص کنید:28:

سلام شما كادر طوسي صفحه 31ومتن يك و دو و سه مهارت دوم را كاملا به همراه سوالات آن به فارسي روان ترجمه كنيدصفحه32 و 33 و34.آيا حتما انجام ميدهيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
samanehm عزيز شمامتن چهارم و پنجم و ششم را كاملا به همراه سوالاتش به فارسي روان ترجمه نماييد.صفحه 36 و 37.و 4 كادر صفحه 38 و 39.آن كادرهاي طوسي.آيا حتما انجام ميدهيد؟

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
یگانه جان! شما باید این 3 صفحه رو به فارسی روان ترجمه کنی...

این هم نمونه کار منه که آزمون زبان ارشد 91-90 عصر پنج شنبه رو ترجمه کرده بودم که میشه از صفحه 483 الی 489 کتاب. شما هم باید یه چیزی شبیه این، از این 3 صفحه ای که قبول کردی تهیه کنی و بعد از تایپ کردن، فایل word اون رو به ایمیل iran khanom بفرستی تا توی طرحمون شریک بشی: :thumbsdownsmileyani

ترجمه آزمون زبان ارشد پزشکی 91-90 عصر پنج شنبه
ممنون از دوست فعال و مهربانم.بله اين فايلي كه ايشان انجام دادند نمونه يه كار كامل است.دوستان به اين شيوه قسمت هاي محوله را انجام دهند.

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
قسمت بعدي:سوالات 1تا20 مهات دوم صفحه 39 و 40 و41و متن اول به همراه سوالاتش نمونه اي از سوالات سنوات گذشته صفحه 44؟كسي اين قسمت را برميدارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
سلام ايران خانوم لطفایه بخش هم برای من مشخص کنید .

قسمت بعدي:سوالات 1تا20 مهات دوم صفحه 39 و 40 و41و متن اول به همراه سوالاتش نمونه اي از سوالات سنوات گذشته صفحه 44؟كسي اين قسمت را برميدارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
بچه ها لطفا هر كس قسمتي را كه برميدارد حتما اعلام آمادگي كند وگرنه آن قسمت به فرد ديگري داده خواهد شد

iran khanom

Member
قسمت بعد:متن دوم و سوم و لغات 120 تا127 صفحات 42و 43 و 44؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي برميداره؟

یاسمن

New member
ایران خانوم تکلیف من متن 1 و 2 و 3 و 4 مهارت یکه ؟ تا آخر مرداد وقت هست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا