کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

m@m

New member
سلام ایران خانم. من تازه عضوشدم.برای اینکه کلمات وداشته باشم بایدچیکارکنم؟

m@m

New member
آدرس ایمیلم اینه میشه برام میل کنید؟ممنونmaryam_ghalend@yahoo.com

karshenasgh

New member
آدرس ایمیلم اینه میشه برام میل کنید؟ممنونmaryam_ghalend@yahoo.com

سلام. برای این که کلمات برای شما ایمیل بشه باید حتماً یه کاری برای گروه و طرحمون انجام بدی. لطفاً صبر کن تا ایران خانوم یه تکلیفی رو بهتون بدن...

m@m

New member
سلام ایران خانم ایمیل بدین تا ترجمه را براتون بفرستم

farzaneh68

New member
درخواست پاسخ تشریحی زبان کنکور های سال گذشته

با عرض سلام و احترام
هر چند که من از وجود این طرح دیر متوجه شدم اما با توجه به فرصت اندک باقی مانده به کنکور ارشد، به شدت به پاسخ سوالات تشریحی زبان عمومی کنکور نیاز دارم
با توجه به محدودیت در نظر گرفته شده واسه این طرح که حتما باید متنی رو ترجمه کنیم، در صورت امکان از ایران خانم خواهشمندم که یه متن از کنکور هم به من تخصیص بدن (اگه امکانش هست از متون زبان کنکور انفورماتیک باشه)، چون هم فرصت کمی باقی مونده، وهم به شدت به این پاسخ ها نیازمندم.
با تشکر و آرزوی موفقیت همه دوستان

آسمون

New member
سلام...من میخوام واسه سال بعد ارشد بدم...انگار خیلی دیر رسیدم...کسی هس که دلش بسوزه واسم؟منم به این جوابا نیاز دارم...:smiliess (12):

xavi

New member
دوستان حالا که باز یه نفر این تایپیک رو اپ کرد بد نیست که دوباره واسه ترجمه متنها تقسیم بندی بکنیم؟یا هر روش دیگه ای که خودتون میدونین
نظرتون چیه؟

سلام...من پایه ام...ولی کاش بچه های امسال این لطف رو در حقمون میکردن و متنا رو میدادن...اون وقت ما اترژی بیشتری واسه انجام یه کار جدید داریم...البته قول میدم که این لطفشون رو بی جواب نذارم...مثلا تو ترجمه کتابای دیگه کمک کنیم...

karshenasgh

New member
سلام...من پایه ام...ولی کاش بچه های امسال این لطف رو در حقمون میکردن و متنا رو میدادن...اون وقت ما اترژی بیشتری واسه انجام یه کار جدید داریم...البته قول میدم که این لطفشون رو بی جواب نذارم...مثلا تو ترجمه کتابای دیگه کمک کنیم...

اگه از ایران خانوم بپرسی کمکت میکنه؟
منم خیلی دوست دارم کار نیمه تموم پارسالمون در مورد کتاب لزگی که ترجمه متنهای کتاب بود رو هرچی زودتر تموم کنیم... من که یکی از آزمون ها رو کامل ترجمه کرده بودم. چندتا از دوستان هم بعضی از متن ها رو برای ترجمه کردن برداشته بودن که فکر میکنم آمارشون باید پیش ایران خانوم باشه. کاش دوستان بیشتری حاضر بشن بیانو بقیه متن ها رو ترجمه کنیم تا کار نیمه تموممون تموم بشه.
ایران خانوم نظرت چیه؟...

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
بابا من هستم ولي متاسفانه دوره قبل بچه ها خيلي اذيت كردند بعضاشون البته
يا ناكامل انجام ميدادند
يا دير انجام ميدادند
يا از جاهاي ديگه كپي پيست ميگردند
ولي با اين حال مهارت اول
از متن اول دوم سوم چهارم كاملا همراه با پرسش هايش به فارسي روان ترجمه شود.هر كي ميخواد بگه
در ضمن فونتarial
فونت 16 باشه
چون من اوندفعه براي مرتب كردنش خيلي عذاب كشيدم
به بچه ها هم متنها تحويل داده نميشه تا وقتي كه همش كامل بشه يا مثلاچند مهارت باهم يا فصلي
اميدوارم طوري باشه كه هر كي متن ميخواد حداقل تا آخر مرداد تموم شه
اوندفعه بچه ها كه متن ترجمه برداشتند شايد 10 نفر گفتند ولي فقط دو متن براي من فرستاده شد

xavi

New member
بچه ها به نظرم چون این دفعه حجم کار خیلی سنگینه باید تعداد زیاد باشه

واسه همین بیاین اینجا موافقتتونو اعلام کنین که اگه دیدیم تعداد شرکت کننده ها خوب و کافیه به امید خدا شروع کنیم

هرچند من خودم توی ترجمه متن فوق العاده ضعیفم:shocked:

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
متن 1و2و3و4 مهارت اول نبوددددددددددددددددددددددد؟
كامل ترجمه شود يعني همراه با سوالاتش خط به خط

یاسمن

New member
سلاااااام . آخ جون چه خوب که این تاپیک دوباره راه افتاده . ورود من به این انجمن از این تاپیک بود . خیلی اینجارو دوست دارم
بچه ها بسم الله بگید شروع کنیم

یاسمن

New member
من مهارت اول رو برمیدارم . متن 1و2و3و4
البته متن های 5و 6 و 7 رو هم می تونم بردارم هااا.
کلا میخواین متنها رو من بردارم لغات و نمونه سوال سالهای گذشته روتقسیم کنید

یاسمن

New member
فقط زمان لازم و اینکه کجا باید بفرستمش رو بگید . سارا جان متون ترجمه شده رو باید به ایمیل شما بفرستیم ؟

پرسش های متن 1و 2 و 3 و 4 هم مال من...فقط کتاب لزگیم چن روزی دسم نیس...به محض دسترسی بهش شرو میکنم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا