کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iran khanom

Member
مرسی از همه بچه ها.داریم عالی پیش میریم بچه ها خواهشا این تایپیک رو به بقیه هم معرفی کنید تا این چند قسمت دیگه هم بچه ها بردارن لزگی را انشاله تا عید تموم کنیم.

Gilda

New member
منم لغات آزمون سال 89-88 سری صبح و بعد از ظهر روز پنج شنبه 28 خرداد را بر میدارم.
سعی میکنم زود تمامش کنم.

iran khanom

Member
بخش مورد نظر نام کاربر
مهارت یک تا شش sakar مهارت يك و دو ارائه شد
Bمهارت هفت sadegh0007
مهارت هشتم top.1988
مهارت نهم sky
مهارت دهم xavi
مهارت یازدهم vitamin
مهارت دوازدهم dilak
بخش سوالات متفرقه از منابع ذکر نشده شامل 54 متن می باشد که به هر نفر 5 متن داده می شود
متن 1 تا 5 marava
متن 6 تا10 arman
متن 11 تا 15 بيوتك91
متن 15 تا 20 بيوتك91
متن 21 تا 25 aidasaghi
متن 26 تا 30 trycon
متن 31 تا 35 marava
متن 36 تا 40 25rr
متن 41 تا 45
متن 46 تا 50
متن 50 تا 54
بخش انتهایی کتاب شامل آزمونهای سالیان گذشته می باشد که آزمون را به یک نفر داده می شود
سال 82 - 83 سری صبح iran khanom
سال 82 - 83 سری بعد از ظهر
سال 83 - 84 سری صبح Leyenda
سال 83 - 84 سری بعد از ظهر Leyenda
سال 84 - 85 سری صبحpatris
سال 84 - 85 سری عصر
سال 85-86سری صبح biology
سال 85-86سری عصر
سال 86 - 87 سری صبح مليسا
سال 86 - 87 سری عصر Respanta
سال 87 - 88 سری صبح مليسا
سال 87 - 88 سری عصر
سال 88 - 89 سری اول پنج شنبه 28 خرداد نوبت صبح Gilda
سال 88 - 89 سری دوم پنج شنبه 28 خرداد نوبت بعد از ظهر Gilda
سال 88 - 89 سری سوم جمعه 29 خرداد نوبت صبح
آزمون ورودی 89-90 سری اول صبح پنجشنبه 27/3/89
آزمون ورودی 89-90 سری دوم عصر پنجشنبه 27/3/89 nazanin91
آزمون ورودی 89-90 سری سوم جمعه صبح 28/3/89 ارائه داده شد

آخرین ویرایش:

sakar

New member
سلام
راستش چن روزه یه حسو دارم نمیدونستم بگم یا نه
میدونم ممکنه نارحتتون بکنه ولی بنظرم بگم بهتر باشه
در مورد صادقه کسی که اونهمه شور شوق داشت واسه اینکار
الان خیلی وقته که خبری ازش نیس
از اون روزی که اینجا نوشت بخاطر در خواست کلیه کاربران حاظر در این کار دیگه لغاتو اینجا نمیذاریم در حالیکه قبلش اصلا چیزی به من نگفته بود....
بنظرم صادق ،صادق نبود واز اینکار یه هدف دیگه ای داشت
فک نکنم از فلش کارتا خبری باشه
اگه میخوایید بازم ادامه بدید لطفا مجددا اعلام امادگی کنید اگه هستید که من فقط مهارت 6 مونده اونم میذارم
امیدوارم که چیزایی که گفتم اشتبا باشن ولی ..........
و امیدوارم خیلی تاثیر بدی روتون نداشته باشه

ملیسا

New member
منم همچین حسی رو داررررررررررررررررررم ساککککککر.حالا چیکار کنیم بنظرتووووون.من حتی اونایی رو که توسایت گذاشته بودو نتونستم باز کنم..خدا کنه سرکارمون نذاشته باشه.اخه ما که صادقانه اومدیم جلو.اگه سرکارمون بذاره همه من دیگه دور این سایت خط میکشم .اخه اعتماد ادم یکی یکی میره:13::sadsmiley::13:

nazanin91

New member
بچه ها زود قضاوت نکنید!صادق کجا رفتی؟!!
صادق این فلش کارتی که گفتی کی تحویل میدی؟

marava

New member
درباره درخت،بر اساس میوه اش قضاوت كنید، نه بر اساس برگهایش.
سلام بچه ها من هم اميدوارم زود قضاوت نكرده باشيم ولي ديگه بيشتر از اين وقت تلف نكنيم تا 20ام صبر ميكنيم خبري نشد به روش خودمون ادامه ميديم.

arshade90

New member
سلام دوستان.... اگه خدایی نکرده اینطوری هم باشه!!!
bf3.gif

خوب ضرر که نکردین دور هم اینهمه لغت دراوردین ...

میتونین از اونا فلش درست کنینو بخونین!:smiliess (11):

xavi

New member
من نظری در مورد صادق ندارم
اما به نظر من اینکه فقط تعداد کمی از بچه ها بیان و لغتهارو در بیارن و یه عده خواننده خاموش بیان فقط استفاده کنن کار درستی نیست

iran khanom

Member
سلام به همگی دوستان.امیدواریم که صادق بیاد و زودتر فلش کارتها رو ارائه بده.به من گفت که زیاد مشغله داره و کم میتونه بیاد اینجا.بچه ها ما کار خودمون رو ادامه می دیم .ما به قول ارشد91 ضرر نمی کنیم یه دیکشنری کامل از لغات لزگی در انتها بدست می آریم.که خیلی کمکمون میکنه.امیدوارم صادق هر چه زودتر جواب اعتماد بچه ها رو بده.بچه ها همانطور قرار بود همگی لغاتمون رو تا25 اسفند انشاله اینجا میذاریم.

آخرین ویرایش:

sakar

New member
بچه ها ما هرکدوم فقط یه قسمت این کتابو انجام میدیم ینی کار زیادی نمیکنیم
ولی کار همه مون با هم زیاده ومهم
از اولم میدونستیم که یه عده شاید همکاری نکنن پس وقتی داریم با اگاهی این کارو مکنیم دیگه کسی نمیتونه فک کنه که ادمای ساده ای هستیم
بنظر من که اصلا کار زیادی نیست
بهتره همیشه جزو کسایی باشیم که از کارمون استفاده کنن نه .......
من که طبق قولم مهارت 6 رو هم میذارم شما هم هرطور صلاح میدونید عمل کنید
اگه دقت کرده باشید تقریبا کل مطالب سایت رو بچه ها از جاهای دیگه میارن خوب چه اشکالی داره که کسیم کار مارو استفاده کنه
ودر ضمن خیلی راحت میشه لغاتو بهمون شیوه کاغذیش استفاده کرد بذار رو موبایلتون نباشه توی کارت باشه یا یه دفترچه

iran khanom

Member
بچه ها میتونیم یه کار دیگه هم کنیم اگر بچه های دیگه برای قسمتهای باقیمانده همکاری نکردند بچه ها من ایمیل میدم بهتون.هر کدوم قسمتتاون رو برای من ایمیل کنید بعد من همگی رو تو wordیکی میکنم ایمیل میکنم براتون.حالا که قرار فقط یه عده محدودی کار کنند و عده کثیری استفاده کنند.این طور نمیشه.چون از این همه کاربر خیلی عده کمی از بچه ها کمک می کنند.این تایپیک میتونه برای بچه ها خیلی سرنوشت سازتر از تایپیک سرگرمی باشه ولی بچه ها یادشون رفته ما برای چی اینجا جمع شدیم .نمیگم سرگرمی بده.خودم از طرفدارای پرپاقرص بخش سرگرمیم .ولی در کنارش یه کم در فکر درسمونم باشیم بد نیست.هر کس که موافق لایک کنه.بعد من آیدیم رو میدم اددم کنید.مرسی

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
بچه هایی که از امروز اعلام آمادگی برای بخش های باقیمانده میکنند تا 29 اسفند وقت دارند

arshade90

New member
سلام به همگی دوستان.امیدواریم که صادق بیاد و زودتر فلش کارتها رو ارائه بده.به من گفت که زیاد مشغله داره و کم میتونه بیاد اینجا.بچه ها ما کار خودمون رو ادامه می دیم .ما به قول ارشد91 ضرر نمی کنیم یه دیکشنری کامل از لغات لزگی در انتها بدست می آریم.که خیلی کمکمون میکنه.امیدوارم صادق هر چه زودتر جواب اعتماد بچه ها رو بده.بچه ها همانطور قرار بود همگی لغاتمون رو تا25 اسفند انشاله اینجا میذاریم.

ارشد 90 هستم.:smiliess (3):

iran khanom

Member
واییییییییییییییییی.ببخشید حواسم نبود.یه جا انگار نوشته بودید ارشد 91.حواسم به اون پرت شد.معذرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

sadegh0007

New member
با سلام خدمت تمامی دوستان و با عذرخواهی از اینکه به دلیل مشکلات شخصی نتونستم چند روزی در خدمت شما عزیزان باشم
از آنجاییکه فقط تعداد محدودی از کاربران از این طرح استقبال کرده و برای تهیه شدن فلش کارتها زحمت کشیده اند من این فلش کارتها را فقط از طریق پیام خصوصی برای استفاده آنها قرار می دهم امید است که با تلاش بیشتر بتوانم همگی نتیجه خوبی را در آزمون بگیریم
فلش کارتهای آماده به قرار زیر می باشند

مهارت 1
مهارت 2
مهارت 3
مهارت 4
مهارت 5
متن 1-5
متن 6-10
آزمون سال 86-87 صبح
آزمون سال 89-90 سری سوم

sadegh0007

New member
به نظر این بنده تمامی لغات در آورده شده را از طریق پیام خصوصی برای اینجانب فرستاده تا من آنها را تبدیل به فلش کارت و فایل word نماییم و برای تمام کاربرانی که در این امر فعایت دارند فرستاده شود و هدف از این کار تشویق سایر کاربران برای شرکت در این طرح می باشد

ملیسا

New member
سلام.صادق ممنون که اومدی.دوباره امیدوار شدم ..:28: میدونم که به پیروزی نزدیک هستیم:auizz3ffy9vla57584x..بچه ها لطفا بیاید تا دست در دست هم بدیم و این لزگی رو شکست بدیم .بیاید تا شب عیدی از سایت و بچه ها عیدی بگیریم.با این کارمون به هم عیدی بدیم تا ایشالا همگی با رتبه های بهتر همدیگرو در دانشگاه علوم پزشکی ببینیم.....ارشد 90 ممنون ازتون که کمک میکنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا