کارگاه های به درد بخور برا هر رشته..

..eli

New member
با سلام
دوستان محترم هدفم از باز کردن این تاپیک هم اطلاع یافتن از کارگاه های در حال برگزاره و هم اونایی که قراره در آیند برگزار بشن..
و اینکه کدوم کارگاه ها به درد کدوم رشته میخوره..
امتیاز باز آموزی و همچنین اعتبار ترجمه داره یا نه..
منظور از امتیاز باز آموری چیست..
خوشحالتر میشم و ممنونتر اگه شما هم همکار کنین و کارگاه هارو تو این تاپیک به اشتراک بزارین
و بگین کیا تو کدوم شرکت میکنن اگه شد با دلیل..:rose:

..eli

New member
این اولیش:
بسم الله..
WP_1.jpg

Untitled Page

konjkave

New member
سلام ممنون از تاپیک مفیدتون.
پژوهشگاه رویان هم کارگاههای آموزشی داره که شرکت توی اونها علاوه بر یادگیری این مزیت رو هم داره که خود پژوهشگاه ممکنه جذبتون کنه این رو از یکی از استادام که رویان کار میکرد شنیدم
اخبار برگزاری کارگاههاشم ایشالا میذارم البته تا اونجایی که یادم هزینه هاش بالاست.
انستیتو پاستور هم اکثر سالها در تابستان کارگاههای آموزشی داره تحت عنوان مدرسه تابستانه انستیتو پاستور که اون هم مفید البته برای شرکت تو بعضی کارگاههاش ظاهرا رشته و گرایش مهم مثلا من که گرایشم گیاهی بود دو سال پیش اجازه شرکت در کارگاههاشون ندادن الان ممکنه تغییر کرده باشه.

..eli

New member
سلام ممنون از تاپیک مفیدتون.
پژوهشگاه رویان هم کارگاههای آموزشی داره که شرکت توی اونها علاوه بر یادگیری این مزیت رو هم داره که خود پژوهشگاه ممکنه جذبتون کنه این رو از یکی از استادام که رویان کار میکرد شنیدم
اخبار برگزاری کارگاههاشم ایشالا میذارم البته تا اونجایی که یادم هزینه هاش بالاست.
انستیتو پاستور هم اکثر سالها در تابستان کارگاههای آموزشی داره تحت عنوان مدرسه تابستانه انستیتو پاستور که اون هم مفید البته برای شرکت تو بعضی کارگاههاش ظاهرا رشته و گرایش مهم مثلا من که گرایشم گیاهی بود دو سال پیش اجازه شرکت در کارگاههاشون ندادن الان ممکنه تغییر کرده باشه.
خیلی ممنونم از لطفتون کنجکاو جان..آره در مورد کارگاه های رویان منم همچین چیزی شنیدم..بالا بودن هزینه ها هم به نظر من علتش بالا بودن هزینه مواد هست ولی خوب به هر حال باید طوری باشه که اونایی که واقعا دلشون می خواد تو همچین کارگاه هایی شرکت کنن هزینه های بالا مانعشون نشه..(مسئولان رسیدگی کنن لطفا..)
ممنون میشم اگه از هزینه ها و تاریخ ها هم برامون بزارین..
من خودم که رشته ام ژنتیک هست قبلا تو 2 تا کارگاه که جهاد دانشگاهی شهرمون برگزار کرده بود رفتم ولی خوب امتیاز باز آموزی ندارن و اینکه نمیدونم اعتبار ترجمه دارن یا نه.. اگه کسی میدونه هلپ لطفا..

آخرین ویرایش:

..eli

New member
اینم کارگاه هایی هست که مقاطع کارشناسی هم میتونن توشون شرکت کنن:
فقط لطفا بگین که کدوم یک از اینها به درد کدوم رشته ها میخوره
کارگاه اپی ژنتیک
کارگاه اپی ژنتیک - پژوهشگاه رويان
کارگاه آموزش تئوری و عملی وسترن بلات
کارگاه آموزش تئوری و عملی وسترن بلات - پژوهشگاه رويان
کشت و نگهداری سلول های بنیادی پرتوان انسانی
کشت و نگهداری سلول های بنیادی پرتوان انسانی - پژوهشگاه رويان
کشت و نگهداری سلول های بنیادی جنینی موشی
کشت و نگهداری سلول های بنیادی جنینی موشی - پژوهشگاه رويان
مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی
مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی - پژوهشگاه رويان
تولید موش ترانسژن به روش میکرواینجکشن سلول های بنیادی جنینی به بلاستوسیست
تولید موش ترانسژن به روش میکرواینجکشن سلول های بنیادی � - پژوهشگاه رويان
کارگاه تخصصی آنالیز کروموزومی و آشنایی با نرم افزار کاریوتایپینگ
کارگاه تخصصی آنالیز کروموزومی و آشنایی با نرم افزار کا� - پژوهشگاه رويان
کارگاه انجماد شیشه ای بافت تخمدان
کارگاه انجماد شیشه ای بافت تخمدان - پژوهشگاه رويان
کارگاه بررسی کمی بیان ژن به روش Real-Time RT-PCR
کارگاه بررسی کمی بیان ژن به روش Real-Time RT-PCR - پژوهشگاه رويان
کارگاه آموزش تئوری و عملی الکتروفورز دو بعدی
کارگاه آموزش تئوری و عملی الکتروفورز دو بعدی - پژوهشگاه رويان
اولین کارگاه مهندسی بافت استخوان و غضروف با استفاده از سلولهای بنیادی
اولین کارگاه مهندسی بافت استخوان و غضروف با استفاده از - پژوهشگاه رويان

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
ممنون.سعی میکنم اگه مورد خاصی بود اطلاع رسانی کنم.موفق باشید

..eli

New member
عاغا آخرش این مدارک کارگاههای جهاد دانشگاهی به درد ترجمه میخوره یا نه؟..:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

sa@@ra

New member
کارگاههای انیستتو پاستور خیلی بهتره همون bio summer school کلی کارهای مختلف بود من رفتم البه تابستون بود اونا و اونت موضوعاتش خیلی کاربردی و بهتر بود بقیش زیاد جالب نیست
کارگاهها بیشتر واسه کسایی که میخوان اپلای کنن مناسبه پاستور certificate engilish میده شناخته شده تره ولی هزینش بالاست دیگه:smiliess (12):

sa@@ra

New member
عاغا آخرش این مدارک کارگاههای جهاد دانشگاهی به درد ترجمه میخوره یا نه؟..:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

من از خود دکتر جمالی معاون علمی پاستور پرسیدم که گفت نه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

sa@@ra

New member
ترجمه هم بشه خوب فرق داره با اصل م مدرکی که انگلیسی هست و بالگوی اونجا
من نمیدونم اینقدر سخته مردک انگلیسی بدن؟والا بلدم نباشن بدن مترجم واسشون بزنه با یه طراحی خوب صادر کنن

..eli

New member
ترجمه هم بشه خوب فرق داره با اصل م مدرکی که انگلیسی هست و بالگوی اونجا
من نمیدونم اینقدر سخته مردک انگلیسی بدن؟والا بلدم نباشن بدن مترجم واسشون بزنه با یه طراحی خوب صادر کنن

من از خود دکتر جمالی معاون علمی پاستور پرسیدم که گفت نه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ممنونیم که پرسیدی..:rose:

بالا