چی از همه بیشتر اذیتت میکنه؟

jojo1991

New member
من خوشحال میشم وقتی دوستام به یه چیز یا جایی که دوس دارن میرسن . . . خودمم تا جایی که بتونم نقش پله رو براشون دارم تا از من برن بالا . . .اما اونا نه واسه کسی پله میشن . . . نه حتی کمکی میکنن . . اتفاقا حتی اگه تو یه سطح باشیم و یهو یه چاهی بین راه باشه و من بیوفتم تو چاه با اینکه هنوز لبه ی دیوار چاه آویزونمو نیوفتادم به جا اینکه دستمو بگیرن با پا لگد میکنن دستمو تا ول کنمو بیوفتم پایین
اینا اذیتم میکنه. . . . . ..
که نمیدونم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

zErOOn3

Well-known member
من خوشحال میشم وقتی دوستام به یه چیز یا جایی که دوس دارن میرسن . . . خودمم تا جایی که بتونم نقش پله رو براشون دارم تا از من برن بالا . . .اما اونا نه واسه کسی پله میشن . . . نه حتی کمکی میکنن . . اتفاقا حتی اگه تو یه سطح باشیم و یهو یه چاهی بین راه باشه و من بیوفتم تو چاه با اینکه هنوز لبه ی دیوار چاه آویزونمو نیوفتادم به جا اینکه دستمو بگیرن با پا لگد میکنن دستمو تا ول کنمو بیوفتم پایین
اینا اذیتم میکنه. . . . . ..
که نمیدونم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام ...

خدا رو شکـر
اینـــو در نظر داریــن که :

هر کی بهمون بــدی کرد نبایـد بهــش بدی کــرد ... خوبــی کنیم بهـتره ... ممنـونیـوم ...

میذگــره ... زیاد خودتــونـــو اذیت نکنیــن ...

همیــن که خوبی می کنین خودــش همه چیــزه ...

امضــا : zErOOn3 1990

Fariba 90

New member
اینکه تو با همه رو راستی وبهشون بدی نکنی ولی بعضیها با تو روراست نیستن و جواب خوبیهاتو با بدی بدن و تو جمع های غریبه تر تظاهر کنن و خودشون رو خوب نشون بدن وبدتر از همه نتونی رابطه ات رو باهاشون قطع کنی وهی با رفتارشون عذابت بدن

Fariba 90

New member
اینکه بعد از چند سال تلاش و درس خوندن هنوز تو خونه ای و آینده ات معلوم نیست

parnian24

New member
اينكه تو اين دنيا براي كسي كه تظا هر به چيزي ميكنه كه نيست مجازاتي وجود نداره.مثلن كسي كه تظاهر به دوستي ميكنه ولي نيست.كاش خدا براي اين هم مجازات و انتقامي در نظر ميگرفت:sad:

parand

Well-known member
بلاخره این تایپکو پیدا کردم.............:4d564ad6:
ادمایی که همیشه غر میزنن و ایراد میگیرن خیلی اذیتم میکنن..........
اعصابم خط خطی میشه از دست این ادما...................
:13:.

jojo1991

New member

سلام ...

خدا رو شکـر
اینـــو در نظر داریــن که :

هر کی بهمون بــدی کرد نبایـد بهــش بدی کــرد ... خوبــی کنیم بهـتره ... ممنـونیـوم ...

میذگــره ... زیاد خودتــونـــو اذیت نکنیــن ...

همیــن که خوبی می کنین خودــش همه چیــزه ...

والا من جز خوبی کار نکردم تا حالا . . . . . حتی شده خراب کاری خیلی هاشونم من گردن گرفتم :25r30wi: نمیدونم شاید مونگولم :shocked:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

b.nafas

New member
اینکه نسبت بهت بی اعتماد باشن ...خیلی از ما عشق و خودخواهبی رو اشتباه می گیریم این خیلی دردناکه ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

mahsa.

New member
اینکه خودمو گم کردمو پیدا نمیکنم ........کاش همون مهسای 18ساله بودم.

- - - Updated - - -

اینکه فرصتی که از دست دادم هیچ موقع برنمیگرده ..............فراموشم نمیشه .............

..RANA..

New member
اینکه یه راهی رو اشتبا رفتم.... کاش نمی رفتم:14:

آخرین ویرایش:
بالا