چه کسی ترا بخاطر خودت دوست دارد...؟

zanbagh

New member
چرا دروغ بگم؟نه‏!نصف نصف بوده شایدم 80درصدش بخاطرخودش بوده مابقیش بخاطردل خودم بوده؛آدم خوبه راستگوباشه نه الکی شعاربده؛واقع بین

چرا دروغ بگم؟نه‏!نصف نصف بوده شایدم 80درصدش بخاطرخودش بوده مابقیش بخاطردل خودم بوده؛آدم خوبه راستگوباشه نه الکی شعاربده؛واقع بین

خوب پس منتظرش نباش!! این چیزا واسه تو اتفاق نمی افته
یکی از قوانین زندگی: از یک دست می دی، با دست دیگر می گیری
ولی من خودم حرفتو باور ندارم... به خاطر امضای قشنگت!

mikhak s

New member

شايد تو كسيو به خاطر خودش دوست نداشته باشي ولي يه روزي كسي ميادو همه اين حرفارو بهت ميزنه.تورو به خاطر خودت دوست داره:smilies-azardl (113

zanbagh

New member
وای چقد ذوق زده شدم میخک‏!‏‏!‏‏!یعنی امیدوارم یروزحرفات ب واقعیت تبدیل شه‏!‏‏!‏‏!‏

zanbagh

New member
قابلتونداره امضام پرستارجون‏!آخه من عاشق صافی بارو و و و و و و نم‏!‏

soso26

New member
امیدوارم زودتربه کسی که میخواین برسید که دیگه این بحثا جمع شهههههههههههههههههههه:riz303::25r30wi:

یاشلار

New member
شرم و حیا چی میشه؟نمیشه که همه جا دستشو بگیری یا دستتو بگیره! بعد از ازدواج با اینکه همدیگه رو بیشتر از قبل دوست داری(مخصوصا اونایی که واسه بهم رسیدن خیلی سختی کشیدن)ولی مشکلات اونقدر زیادن که وقت به این کارا نمیرسه...

milla

New member
عزیز دلم....نفسم......زندگیم......عمرم.......:rolleyessmileyanim:

شرم و حیا چی میشه؟نمیشه که همه جا دستشو بگیری یا دستتو بگیره! بعد از ازدواج با اینکه همدیگه رو بیشتر از قبل دوست داری(مخصوصا اونایی که واسه بهم رسیدن خیلی سختی کشیدن)ولی مشکلات اونقدر زیادن که وقت به این کارا نمیرسه...

ببینید من خواستم شما به یه استنباط کلی برسین ضمن اینکه فقط در مورد اجناس مخالف کاربرد نداره
تمام تلاش من این بوده که لحظات زیبایی رو برای خوانندگان این صفحه خلق کنم و هدفم خدای نکرده ناراحتی کسی نیست
ممنون از اینکه به این تاپیک نظر دادید

بالا