سلام دوستان چه رشته هايي ميتونن علوم اعصاب شركت كنن؟!
mj1919 New member 2013-03-29 #2 parviz.a گفت: سلام دوستان چه رشته هايي ميتونن علوم اعصاب شركت كنن؟! کلیک کنید تا باز شود... سزچ کنید انجمنو، من خودم این سوالو جواب دادم
parviz.a گفت: سلام دوستان چه رشته هايي ميتونن علوم اعصاب شركت كنن؟! کلیک کنید تا باز شود... سزچ کنید انجمنو، من خودم این سوالو جواب دادم
soso26 New member 2013-03-29 #3 حالا نمیشه سرچ نکنیم 2باره جواب بدین اخه این سوال منم بوده.من شنیدم اونایی که روانشناسی بالینی بهداشت خوندن میتونن شرکت کنن آخرین ویرایش: 2013-03-29
حالا نمیشه سرچ نکنیم 2باره جواب بدین اخه این سوال منم بوده.من شنیدم اونایی که روانشناسی بالینی بهداشت خوندن میتونن شرکت کنن
mj1919 New member 2013-03-30 #4 parviz.a گفت: سلام دوستان چه رشته هايي ميتونن علوم اعصاب شركت كنن؟! کلیک کنید تا باز شود... mj1919 گفت: سزچ کنید انجمنو، من خودم این سوالو جواب دادم کلیک کنید تا باز شود... soso26 گفت: حالا نمیشه سرچ نکنیم 2باره جواب بدین اخه این سوال منم بوده.من شنیدم اونایی که روانشناسی بالینی بهداشت خوندن میتونن شرکت کنن کلیک کنید تا باز شود...
parviz.a گفت: سلام دوستان چه رشته هايي ميتونن علوم اعصاب شركت كنن؟! کلیک کنید تا باز شود... mj1919 گفت: سزچ کنید انجمنو، من خودم این سوالو جواب دادم کلیک کنید تا باز شود... soso26 گفت: حالا نمیشه سرچ نکنیم 2باره جواب بدین اخه این سوال منم بوده.من شنیدم اونایی که روانشناسی بالینی بهداشت خوندن میتونن شرکت کنن کلیک کنید تا باز شود...
آ آسو New member 2013-06-20 #5 سلام میشه درمورد این رشته کمی توضیح بدید... ازلحاظ کاری چطوره؟ من فک میکنم بیشتر پژوخی باشه...درسته؟ ممنون میشم
سلام میشه درمورد این رشته کمی توضیح بدید... ازلحاظ کاری چطوره؟ من فک میکنم بیشتر پژوخی باشه...درسته؟ ممنون میشم