چهـره سـال91 خانواده شما کیه؟

ps2020

New member
:ad54ad:سـلام بـه هـمگی...
سـال1392هـجری شـمسی تون مـبارک...

:21:چــهـره ســال 1391 خونواده شـما کـیه؟

اگه دوست داشتین میتونین دلیلشو هم بیان کنید.

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
ببخشید از محضر پی اس عزیز ،این که همون سوالیه که احسان علیخانی تو برنامش پرسید؟ دیگه سوال نبود بپرسی؟

ps2020

New member
ببخشید از محضر پی اس عزیز ،این که همون سوالیه که احسان علیخانی تو برنامش پرسید؟ دیگه سوال نبود بپرسی؟

ممنون از نظرتون...آخه اون از مهمونای برنامش پرسید ما فهمیدیم.حالا من از شما پرسیدم شما بگید ما از زبون شمام بفهمیم!!!

ketabsabz

Well-known member
ممنون از نظرتون...آخه اون از مهمونای برنامش پرسید ما فهمیدیم.حالا من از شما پرسیدم شما بگید ما از زبون شمام بفهمیم!!!

خوب قبول کردم ،ولی کلا منظوری نداشتم،:rose:
من اگه بگم پدرم اونوقت حق مادرم ضایع میشه پس میگم هردوشون چون خیلی برام زحمت میکشن.

حسان

Well-known member
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادر

Hossein2468

New member
پدر و مادر عزیزم که خیلی خیلی برام زحمت کشیدن
این گلم تقدیم به ps :riz304:به خاطر طرح این سوال زیبا

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
سربلندترین فرد خانوادم پدرم: ایشون همیشه مثل کوه پشتم هستند. یه کار جالب و بسیار باور نکردنی که کردند این بود که بهمن امسال که من بشدت بدلیل بیماری آنفولانزایی که شایع شده بود مریض شدم و از قضا وسط مداخله ی پایان نامم بود نمیشد حتی یکروز هم عقب بندازم ایشون 4روز در نبود من کلیه مراحل مداخله رو به عهده گرفتند و بجای من دم در تک تک افراد مورد مداخله پایان نامم رفتند. سربلندترین فرد خانوادم مادرم که از وقتی شروع به خوندن برای کتبی آزمون دکترا کردم همیشه و همیشه هوامو داشتند و کمکهای بی دریغشون هیچ گاه فراموشم نمیشه. ( البته نه درسی منظورنم روحی هستش)// سربلندترین افراد خونوادم تو سال 91 خواهرام بودند که شاید خیلی از وقتا بخاطر دغدغه ی مقاله و پایان نامه و خوندن برا ماراتون کنکور نتونستم براشون داداش لایقی باشم. دست تک تک شونو میبوسم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

ps2020

New member
پدر و مادر عزیزم که خیلی خیلی برام زحمت کشیدن
این گلم تقدیم به ps :riz304:به خاطر طرح این سوال زیبا

خودم قبول دارم خو درسته که ایدش مال برنامه احسان علیخانیه ولی خو خوبه اینجا هم مطرح شه...این گلم تقدیم به احساس پاک و لطیف همه دوستانی که پاسخ دادن و پاسخ میدن و خواهند داد خصوصا داداش حسین...291ROZ.jpg

mahsa.

New member
ما سه نفریم
بگم مامان .............بابا ناراحت میشه
بگم بابا................مامان ناراحت میشه
پس خودم
خیرشو ببینید

Artmis.a

New member
عمه ام و مادربزرگ پدریم

توی خلقتشون موندم

تا ما چنین سرمایه هایی داریم چرا از تصلیحات اتمی ترسی داشته باشیم؟:65d6a5d6s::black_eyed:

monika.6

New member
جز پدر و مادر ناز و زحمتکشم کی میتونه چهره ی یه سال که چه عرض کنم چهره ی تموم زندگیم باشه

بالا