مجیدجان برعکس تو بنظرم یکی از بهترین مجموعه های ایرانی شاید برای شما هم اتفاق بیفتد هست
هم از نظر اعتقادی و هم تولیدی
مشکل من اینه که زنای چادری تو فیلما حقیرهستند اکثرا و یا زن ادمای خلافکارن
برعکسش زنای اسپورت پولدار و شیک و یا انسانیت هستند
مشکل من تحقیر حجاب و دینه
شاید اتفاق بیفتد اتفاقا برعکس اینا فوق عالی بوده تاحالا
تلوزیون هنوز مبتذل نشده هرچند که پاک نیست اما سینمای ایران مبتذل هست
همش ترویج اومانیسم و تحقیر ایمان
من خودم یادم نمیاد اخرین باری ک سینما رفته بودم کی بوده
چرا باید فیلمایی مثل گرویتی رو ول کنم و بیام دامادخجالتی و اچه مزدان باید درباره زنان بدادند ببینم
شیار۱۴۳رو میخاستم برم اما جورنشد
حیف
فیلم خوب ایرانی کم پیدامیشه
باورکنید از همه بازیگرا متنفرم فقط درحدانگشتای هستند کسایی که زشتشون ندارم
اونم بیشتر بازیگرای شاید اتفاق بیفتد![]()
ایده بسیار خوبیه، به نظر من باید شبکه های کابلی رو هم بهش اضافه کنن:motat:همه گله کردند اما من راهکار دارم
تلوزیون بجای دولتی بودن و بنفع حکومت حرف زدن باید خصوصی بشه
کلا چنتا شبکه دولتی باشن اما شبکه خصوصی هم وجود داشته باشه حتی اخباربگن
ازادی بیان بهشون بدن ن مث مجلس ششم ک خواست ازادی مطبوعات بده سریع اقایون حکم حکومتی بدن و خواست مجلس کنسل بشه
آقا گلشیفته رو قاطی نکنید، بحث سر صدا و سیماست نه بازیگراش. سپاس.من با اسم این مجمموعه مشکل دارم ... نه خودش ... باور می کنی فقط یه قسمتش رو دیدم چون از اسمش بدم میاد ...
البته توی صدا و سیمایی که 70 میلیون مخاطب داره باید خیلی تنوع باشه ... باید کانال های تخصصی مخصوص قشرها مختلف وجود داشته باشه ... آسیب شناسی و فرهنگ سازی بشه و...
منم از ژانر مذهبی خوشم میاد ولی همه که مثل هم نیستن ... صداوسیما باید بگرده استعداد یابی کنه.. نه پارتی بازی ...
سینما رو هم که قربونش برم باید درش رو:mad_majidonline:گرفت ... بی بند و باری با شوکاران شرو شد و با گلشیفته همچنان ادامه داره ... خدا میدونه فردا چی میشه ...
ایده بسیار خوبیه، به نظر من باید شبکه های کابلی رو هم بهش اضافه کنن:motat:
بابا دلت خوشه، تا وقتی رئیس صدا و سیما رو دولت انتخاب نکنه همینه وضعش.
هرچنـد چشمم آب نمی خوره اگر دولت هم انتخابش کنه وضعش بهتر از این بشه.
آقا گلشیفته رو قاطی نکنید، بحث سر صدا و سیماست نه بازیگراش. سپاس.
یعنی آبجی جان کشته مرده این همه صداقتت هستم. یعنی اصلا مطالبی که گفتی 100 درصد به تاپیک مرتبطه اصلا شک نکنی ها.
فکر کنم آقا مجید فکر اینجاشو نکرده بود.
خخخخخخخخ داداشی جان..خب باید چی بگیم پس اینجا...خخخخخخ
بخدا نمیدونم...خب نوشته صداوسیما..منم گفتم دیگه.خخخخخ
خب بازیگر وایناشم هست خب...ولی بابام همیشه میگفت محیطش تو بازیگری و اینا اصلا اصلا خوب نیست...دیگه نمیدونم...
من که خیلی از صداوسیما راضی میباشم...چون خدارشکر حقوق و مزایاش خیلی خوبه....خیلی خوبتر از همه ادارات دیگه...