چرا ما به یک موضوع like میدیم یا نمیدیم

kaveh1316

New member
سلام به همه عزیزان
وقتی یک موضوع جالب یا یک عکس قشنگ میبینیم معمولا بهش like میدیم تا اینجاش که همه قبول دارن ولی یه چیزای دیگه هم هست که تو like دادن ما دخیل هستند که یکی از اونا اینه که کی عکس یا تاپیکو گذاشته یعنی اگه حتی اگه موضوع هم خیلی با حال نباشه به صاحب موضوع like میدیم نه به موضوع برای اینکه بفهمید من راست میگم یا نه صفحات دوستامونو بررسی کنید معمولا like داده شده با گرفته شده تقریبا یکیه البته من برای اینکه به این نتیجه برسم تو این 1 سالی که عضو هستنم خیلی کم like دادم تا بتونم فرضیمو ثابت کنم حالا از صفحه من شروع کنید و ببینید من درست میگم یا شایدم دچار توهم شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahsa.

New member
سلام کاوه دلایل لایکو اینجا نوشتن بچه ها
http://olumpezeshki.ir/forum/thread6438.html
ولی من خودم نسبت به بچه هایی که لایکم میکنن احساس مسئولیت میکنم و لایکشون میکنم
اما کسایی که لایکم نکنن باید خیلی مطلبشون برام ناب باشه تا لایک کنم.

b.nafas

New member
سلام . خوب وقتی یه مطلبی قشنگه و نظر منم باشه لایکش می کنم .مهم نیست که حتما کی نوشته باشه یا نوشته منو لایک کرده باشن یا نه ...:smilies-azardl (113

Rahai

New member
منکه فقط اگه چیزی را دوست داشته باشم یا باهاشموافق باشم لایک میزنم

siteman

New member
بعضی وقتا طرف همشهریته یا کلا از خودش خوشت میاد تا موضوعش لایک میکنی...
آقا از قدیم گفتن از این دست بدی از اون دست میگیری...حالا لایک کنی لایکت میکنن لایک نکن لایکت نمیکنن(البته مزاح بود جمله آخر:whistle:)

kaveh1316

New member
سلام
نظراتونو خوندم جالب بود تا اینجا که با شماها مشکلی ندارم در واقع هم نظر هستیم دوست دارم مخلفام هم بیان نظر بدن

bahar.zr93

New member
خب دیگه یعنی احتمالا کسی مخالف نیست! فکر کنم همه همین نطرو دارن حالا شاید یک کم این طرف و اون طرف تر!

بالا