چرا عده ای با تلاش فراوان و مطالعه اصولی هم نتوانستند پزیرفته شوند!!!؟؟

najma

New member
البته نجما جون انقدر سر جزوه جبهه گیری نکنید چون جزوه داریم تا جزوه.در مورد درس تغذیه و فیزیولوژی گاهی جزوه ها از حجم کتابم بیشتر و مفصلترن و مطالب چند کتابو با هم ادغام کردن! برای ما چون ترجمه کاملی از رفرنس کراووس بیرون نیست اساتید با گروهشون کتابو که هر 4 سال عوض میشه ترجمه میکنن و بعنوان جزوه میدن . خود من برای فیزیولوژی جزوه ای خوندم که از گایتون خیلی بیشتر بود و علاوه بر مطالب گایتون حاوی مطالب کتاب گانونگ و برن هم بود.
همه جزوه ها رو یکسان ندون دوستم.

بله قبول دارم . ما خودمون هم توی درس سلولی مولکولی جزوه 1000 صفحه ای از یک استاد داریم (نام نمیبرم ) که ایشون علاوه بر تمام کتاب های سلولی حتی به روز ترین مقاله ها رو هم توش گنجونده و واقعا برای داوطلبای دکتری هم سنگینه ولی جزوه 200 صفحه ای هم داریم ...
من منظورم اون جزوه های کاملا کم حجم و حفظی بودن که امسال مطالعشون نتیجه داده و متاسفانه پر از خالی هستند ...

aohm

New member
انگار باز هم بحث به سمتي كه كيان گفت پيش نميره!!
من تمام نظراتو خوندم اما تا اينجا غير از وجود اشكال در سوالات روي موضوع ديگه اي بحث نشده
من خودم امسال قبول نشدم..:sad: و ميدونم كه سوالا چقد اشكال داشتن،تو رشته خودمونم همينطور بود...اما هميشه به خودم ميگم اگه اين اشكالات يه مانع اصلي واسه موفقيت بود پس الان اين بچه هايي كه قبول شدن هم نبايد قبول شده باشن...پس بايد رو خودم كار كنم كه سطحمو بالا ببرم
دوستان لطفا روي اين بحث كنيد كه چه كارهايي براي آمادگي زياد و برطرف كردن مشكلاتي كه در برنامه و روش مطالعه بوده بايد انجام داد ... بحث درمورد اشكالات طرح سوال و .... مشكلي رو حل نميكنه.فقط بحثه و نتيجه اي هم براي كساني كه قبول نشدن نداره..اتفاقا من كه شخصا دچار استرس و دلهره ميشم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

jok

New member
من تمام نظراتو خوندم اما تا اينجا غير از وجود اشكال در سوالات روي موضوع ديگه اي بحث نشده
من خودم امسال قبول نشدم..:sad: و ميدونم كه سوالا چقد اشكال داشتن،تو رشته خودمونم همينطور بود...اما هميشه به خودم ميگم اگه اين اشكالات يه مانع اصلي واسه موفقيت بود پس الان اين بچه هايي كه قبول شدن هم نبايد قبول شده باشن...پس بايد رو خودم كار كنم كه سطحمو بالا ببرم
دوستان لطفا روي اين بحث كنيد كه چه كارهايي براي آمادگي زياد و برطرف كردن مشكلاتي كه در برنامه و روش مطالعه بوده بايد انجام داد ... بحث درمورد اشكالات طرح سوال و .... مشكلي رو حل نميكنه.فقط بحثه و نتيجه اي هم براي كساني كه قبول نشدن نداره..اتفاقا من كه شخصا دچار استرس و دلهره ميشم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

اینجانب هم موافقم و از اول هم حرفم همین بوده

najma

New member

یکی از عوامل برای کسانی مثل بنده در چند سوال که به ضعم اینجانب در روز آزمون اشتباه به نظر رسیده اشکال در طرح سوال بوده!!! ... که تفاوت در منابع یکی از عوامل ایجاد شبه برای شرکت کننده در پاسخ قطعی به سوال میگردد!!! که خود در هر گرایش به تفکیک جای بحث دارد.. ..
این ادعا در تاپیک اعتراض به سوالات آزمون امسال به وضوح برای تمام کسانی که در آزمون شرکت کرده بودند اثبات شده و همچنین اقدام از طرف اکثریت اعضاء محترم بردهای طراحی سوال در تغییر سوالتی که دارای مشکل بوده مشخص شده ونیاز به بحث مجدد ندارد..
اما سوال در این مورد اینجاست که تا کی قراره اشتباهات تایپی و دستوری بسیار ریز زحمات یک ساله کسانی را که تمام سرمایه انسانی و کاری خود را بر این آزمون ها نهاده اند را باید هدر دهد... درترازهای بالا تنها 1-2سوال باعث قبول یا مردود شدن در گرایش یک رشته شهر انتخابی می گردد!!! کسانی که تا کنون در ازمون شرکت نکرده شاید حرف ما را بهانه بنامند اما روزی به خود آنان هم اثبات خواهد شد...

دوست گرامی اینها بخشی از حرف های خود کیان عزیز راجع به علت عدم پذیرش هست !!!
ما هم داریم یکی یکی جلو میریم . بعد از بحث راجع به این موضوع قطعا وارد سایر مواردی که باعث شده بچه ها قبول نشن نیز میشیم . حرف ما اینه که با این طراحی عجیب سوالات و معرفی چندین منبع (که بعضی هاش منسوخ هستن !! ) گاها جای اونهایی که باید قبول میشدن با اونهایی که قبول نمیشدن عوض شده .
البته هیچکس منکر این مطلب نیست که هر کدوم از ما ممکنه نقاط ضعفی در نوع مطالعمون داشته باشیم . قطعا اگر دوستان اجازه بدن و تاپیک خوب جلو یره به اون موارد هم میرسیم .
امیدوارم که اینطور باشه !

aohm

New member
دوستان عزيز...نجما خانوم گل...لطفا به اين هم توجه داشته باشين...:riz277:
بحث درمورد اشكالات طرح سوال و .... مشكلي رو حل نميكنه.فقط بحثه و نتيجه اي هم براي كساني كه قبول نشدن نداره..اتفاقا من كه شخصا دچار استرس و دلهره ميشم

fateme67

New member
خب دوستان فکر میکنم فصل جدیدی از دلایل عدم موفقیت رو شروع کنیم بهتر باشه..استرس سر جلسه..گاهی افرادی هستن که خیییییلی خوب میخونن ولی چون سر جلسه کنکور استرس میگیرن نمیتونن اونطور که باید جواب بدن..افراد استرسی ممکنه عجله کننن تو جواب به سوالا و گزینه هارو کامل بررسی نکنن و سوالی رو میتونن درس جواب بدن با بی دقتی غلط جواب میدن..یا حتی این استرس ممکنه باعث بشه سوالات در پاسخنامه غلط جواب داده بشه هرچند ممکنه تعداد این افراد کم باشن ولی این خودش 1 دلیل اصلی برای این افراده..من خودم استرس نمیگیرم سر جلسه ولی عجله میکنم تو جواب دادن امسال سر همین عجله 3تا سوال ژنتیکمو با اینکه بلد بودم ولی با بی دقتی غلط زدم..اگه درس بود حتما نتیجه بهتری میگرفتم..پس استرس و عجله و نخوندن تمام گزینه ها به دقت میتونه باعث بشه افرادی که خوب تلاش کردن نتیجه نگیرن یا اون نتیجه قابل انتظار رو نگیرن.

jok

New member
خب دوستان فکر میکنم فصل جدیدی از دلایل عدم موفقیت رو شروع کنیم بهتر باشه..استرس سر جلسه..گاهی افرادی هستن که خیییییلی خوب میخونن ولی چون سر جلسه کنکور استرس میگیرن نمیتونن اونطور که باید جواب بدن..افراد استرسی ممکنه عجله کننن تو جواب به سوالا و گزینه هارو کامل بررسی نکنن و سوالی رو میتونن درس جواب بدن با بی دقتی غلط جواب میدن..یا حتی این استرس ممکنه باعث بشه سوالات در پاسخنامه غلط جواب داده بشه هرچند ممکنه تعداد این افراد کم باشن ولی این خودش 1 دلیل اصلی برای این افراده..من خودم استرس نمیگیرم سر جلسه ولی عجله میکنم تو جواب دادن امسال سر همین عجله 3تا سوال ژنتیکمو با اینکه بلد بودم ولی با بی دقتی غلط زدم..اگه درس بود حتما نتیجه بهتری میگرفتم..پس استرس و عجله و نخوندن تمام گزینه ها به دقت میتونه باعث بشه افرادی که خوب تلاش کردن نتیجه نگیرن یا اون نتیجه قابل انتظار رو نگیرن.
دو ساعت قبل از هر کار استرس زا یه پروپرونولول 10 بخورید جلو تپش قلبتونو میگیره....شدیدا روی بنده جواب داده....فقط زیادتر نخورید که نتیجه برعکس میده

soso26

New member
دو ساعت قبل از هر کار استرس زا یه پروپرونولول 10 بخورید جلو تپش قلبتونو میگیره....شدیدا روی بنده جواب داده....فقط زیادتر نخورید که نتیجه برعکس میده

فکنم من فردا قبل ازدیدت جواب کنکورم بایدبخورم:sadsmiley:

biochem

New member
این استرس لعنتی به شدت روی جواب دادن تستای درس اصلیم تاثیر گذاشت. با اینکه 10 دقیقه وقت اضاف آوردم ولی تقزیبا همه شو حیف و میل کردم

fateme67

New member
من خودم سر زبان که رسیدم هنوز 1 ساعت و نیم از وقت آزمون مونده بود چون سوالای ژن رو با عجله جواب داده بودم و دقت نکرده بودم خیلی ب ضررم تموم شد!!:65d6a5d6s:

shohreh2399

New member
بچه ها من هیچ وقت خودمو مقصرنمیدونم چون امسال خیلی تلاش کرده بودم و خیلی اماده بودم با این که اولین سالم بود اما قبولی خودمو 100 در 100 میدیدم اما یه اتفاق همه چیزو به هم ریخت و اونم نیاوردن کارت شناسای بود که باعث شد 45min دور راه ام دادن و بااین که خوب زدم اما به زبان نرسیدم ووووووووووووووووووووووو بعد با مردود مواجه شدم اما من اصلا ناراحت نشدم چون گفتم خدا خواسته اما چون دانشجو ممتاز بودم گفتن قبول نشدن برام سخت بود

kian

New member
حالا اگه نگین من هی بک آپ میزنم به طرز طرح سوال و منبع!!! یسری از منابع واقعا خوندنشون ادم رو گیج میکنه چون شما تو یه کتاب دیگه و کلی جزوه چیز دیگه ای خوندی!! حالا این وسط میمونی این درسته یا اون!!؟
چون دسترس به اساتید هم نداری ترجیح میدی پر تکرارترین رو بپزیری اما دقیقا سر جلسه میبینی همه اون موارد رو با هم گزاشتن!!! خوب واقعا خیلی سخته که اونجا انتخاب کنی!!!
...
اما در مورد مواردی که من بیشتر ترجیح میدم روش بحث شه روشهای انتخاب منبع و روشهای خوندنه!!! مثلا اینکه بهترین منابع رو که با خوندنشون فهمیدین بهتر تستا رو زدین!! ... رو از کجا معرفی گرفتین!!؟ و چقدر تاییدشون میکنیین!!
یا روشهایی رو که با اجرای اون جواب نگرفتین!! یا گرفتین رو بگین!!؟...
...
من اصلا عادت ندارم نکته برداری کنم!!! ولی حافظ تصویریم خوبه و وقتی دوره میکنم میدونم کجاها رو نمیخواد بخونم و کجا رو تکرار کنم!!! چون تو جلسه دقیقا میدونم دارم کدوم صفحه و فصل رو واسه جواب به تست به یاد میارم!! کلا اگه بخوام فقط از رو نکته ها به خاطر بیارم واسم سختره!!! اما روی موارد تحلیلی خوب اونجا بحث فرق میکنه!!!
اما تصمیم گرفتم از این به بعد هر دو روش رو با هم به کار ببرم!!! شاید جواب داد..
یا مثلا نکات متناقض در منابع رو یادداشت کنم و سعی کنم از مراجع و اساتیدم سوال کنم یا با کنکورهای سال پیش مقایسه کنم تا متوجه شم طرز طرح سوال و نوع جواب خواستن گرایش خودم چه شکلیه!!....
البته دنبال سوالاتی که واقعا چند گزینه ای هستن تو سنوات قبل بچرخم و همه رو یاداشت کنم!!! ...
و مثلا در مورد سوالهای زبان که عمومی تره به نظرم باید بیشتر روی نوع سوال بیشتر کار کنم تا جوابها !! چون بیشتر مواقع عدم فهم دقیق سوال باعث میشه جواب گزینه رو اشتباه انتخاب کنیم!!! ......
و بی شک این همه موارد منوت به مسلط بودن روی سرفصلهاست و واسه ماههای آخر مطالعه خوبه اما واسه اونایی که مثل من رو منابع مسلطن و فقط در انتخاب گزینه های چند پهلو مشکل دارن میشه از موارد بالا بهره برد....
ما تو سر فصلهای ژنتیک راجع به انتخاب منابع و روشهای خوندن منابع تاپیک گزاشتیم هر کسی میتونه تو گرایش و رشته خودش همین کارو کنه!!! و رو روشها بحث کنن!! اینشکلی بیشتر متوجه اشکالاتمون میشیم...

jok

New member
حالا اگه نگین من هی بک آپ میزنم به طرز طرح سوال و منبع!!! یسری از منابع واقعا خوندنشون ادم رو گیج میکنه چون شما تو یه کتاب دیگه و کلی جزوه چیز دیگه ای خوندی!! حالا این وسط میمونی این درسته یا اون!!؟
چون دسترس به اساتید هم نداری ترجیح میدی پر تکرارترین رو بپزیری اما دقیقا سر جلسه میبینی همه اون موارد رو با هم گزاشتن!!! خوب واقعا خیلی سخته که اونجا انتخاب کنی!!!
...
اما در مورد مواردی که من بیشتر ترجیح میدم روش بحث شه روشهای انتخاب منبع و روشهای خوندنه!!! مثلا اینکه بهترین منابع رو که با خوندنشون فهمیدین بهتر تستا رو زدین!! ... رو از کجا معرفی گرفتین!!؟ و چقدر تاییدشون میکنیین!!
یا روشهایی رو که با اجرای اون جواب نگرفتین!! یا گرفتین رو بگین!!؟...
...
من اصلا عادت ندارم نکته برداری کنم!!! ولی حافظ تصویریم خوبه و وقتی دوره میکنم میدونم کجاها رو نمیخواد بخونم و کجا رو تکرار کنم!!! چون تو جلسه دقیقا میدونم دارم کدوم صفحه و فصل رو واسه جواب به تست به یاد میارم!! کلا اگه بخوام فقط از رو نکته ها به خاطر بیارم واسم سختره!!! اما روی موارد تحلیلی خوب اونجا بحث فرق میکنه!!!
اما تصمیم گرفتم از این به بعد هر دو روش رو با هم به کار ببرم!!! شاید جواب داد..
یا مثلا نکات متناقض در منابع رو یادداشت کنم و سعی کنم از مراجع و اساتیدم سوال کنم یا با کنکورهای سال پیش مقایسه کنم تا متوجه شم طرز طرح سوال و نوع جواب خواستن گرایش خودم چه شکلیه!!....
البته دنبال سوالاتی که واقعا چند گزینه ای هستن تو سنوات قبل بچرخم و همه رو یاداشت کنم!!! ...
و مثلا در مورد سوالهای زبان که عمومی تره به نظرم باید بیشتر روی نوع سوال بیشتر کار کنم تا جوابها !! چون بیشتر مواقع عدم فهم دقیق سوال باعث میشه جواب گزینه رو اشتباه انتخاب کنیم!!! ......
و بی شک این همه موارد منوت به مسلط بودن روی سرفصلهاست و واسه ماههای آخر مطالعه خوبه اما واسه اونایی که مثل من رو منابع مسلطن و فقط در انتخاب گزینه های چند پهلو مشکل دارن میشه از موارد بالا بهره برد....
ما تو سر فصلهای ژنتیک راجع به انتخاب منابع و روشهای خوندن منابع تاپیک گزاشتیم هر کسی میتونه تو گرایش و رشته خودش همین کارو کنه!!! و رو روشها بحث کنن!! اینشکلی بیشتر متوجه اشکالاتمون میشیم...
با این چیزایی که گفتی و ویژگیهایی که از خودت ذکر کردی به نظرم الان تو باید جز نخبگان مملکت باشی...مسخره نمیکنم ها...خدایی اینا که گفتی ویژگیهای یه نخبه ست....
به نظرم و فقط به نظر من (فقط نظر من) یه علت اصلی قبول نشدن بچه ها میتونه این باشه که چون خودشونو یه ذره زیادتر از حد دسته بالا میگیرن باعث میشه که از بعضی جزئیات ریز و پیش پا افتاده ساده رد بشنو بگن اینارو بلدم...در حالی که شاید همون نکات ریز آخر سر باعث بشه آدم زمین بخوره....یا اینکه من حاضرم بهتون قول بدم که هیچکدوم از نفرات اول تا سوم همه رشته ها بطور کامل به رفرنسا تسلط ندارن چی برسه به کسی که اصلا قبول نشده...آخه مگه شوخیه که کسی بگه من به رفرنسا مسلطم ولی قبول نشدم....حتی در بدترین شرایط هم طرف حداقل باید همه درصداشو بالای 90 زده باشه که بگه من مسلطم

به نظرم باید یکم با تواضع بیشتری به این مسئله ها نگاه کرد....گاهی بعضیا از کم تصور کردن شکست میخورن و بعضی ها هم از زیاد تصور کردن خودشون

shohreh2399

New member
بچه ها چیزی نشده که باید به قانون جاذبه عقیده داشته باشین سال دیگه باانرزی بیشتر و سواد بیشتر وارد دانشگاه بهتر میشیم.به امید موفقیت های بیشتر

kian

New member
هرچند من به شخصه اعتقادی به سیستم های خاله خانباجی و خاله زنکی ندارم اما در این مورد متاسفانه یکم بدلیل spamهای بی دلیل این دوست گرامی جناب jok که ظاهرا همانند نام مفخرشان که برای کاربری انتخاب کردن علاقه زیادی به جوک انداختن تو تاپیکهای مفید و علمی دارن و این تاپیکهارا با برنامه خنده بازار اشتباه گرفتن... چند مورد ذکر میکنم!!
...
ابتدا به ساکن که جنابعالی ترجیحا یکم به اون متنی که میخونی توجه کن و همیشکلی چشمی نظرت رو بیان نکن!!! این شکلی بعضیها به شعور مفهومیت مشکوک میشن!!!
...
اگه دقت کنی این تاپیک در مورد موارد حاشیه آزمون و مواردی که فرای از مطالعه و تحصیل در قبولی یک شخص در آزمون هست طرح شده... و مثل اشکالات دستوری و املایی و نیز مفهومی در سوالات آزمون!!! حالا یا به دلیل نوع نگرش و مطالعه فرد از یک منبع و یا به طور کل.... باعث ایجاد شبه در پاسخگویی میشود...
(که در مورد منبع .انواع متفاوت انتشارات گوناگون و نیز روشهای مطاله این منابع را به صورت عمومی در انجمن ژنتیک میتونین پیگیری کنین!!...)

و نه این که شما روش مطالعه بنده رو که ترجیحا با کتاب و بدون نکته برداری جداگانه از متن( بدلیل مطالعه با حافظه تصویری) انجام میدم رو بدلیل عدم آشنایی جنابعالی با روشهای مطالعه و عدم بینش کافی ... جزء شاخصه های نخبگان!!! بنامید که در اینجا هم برای بنده سوال پیش آمده که برداشت شما از این نخبه دقیقا چیست!! که یک کار پیش پا افتاده را از ویژگیهای آنان قلمداد مینمایید...
...تازه در متن قبل هم اشاره کردم که یکی از دلایل عدم به خاطر سپاری جزئیات غیر ضروری!!!!! در متن اصلی هر سرفصل توسط بنده این روش مطالعه بوده و تصمیم به برطرف سازی آن نموده ام!!!
در مورد تسلط بر سرفصلها مطمعنا اگر جنابعالی هم در یکی از گرایشهای علوم پایه تحصیل میفرمودین!!!!... متوجه میشدین که اکثر دانشجویان معمولی این رشته ها که در یک آزمون بهداشت شرکت میکنند و یک سال هم مطالعه برای آزمون دارند..بر کلیات و عمومیات سرفصلهای خود مسلط هستن و تنها در پاره ای از سوالات بسیار ریز که خارج از متن اصلی سرفصل بدلیل تفاوت در ترجمه های برخی منابع متناقض و نیز برداشتهای شخصی طراحان از متن مورد ذکرو ...دارای مشکل میباشند...
(البته این علوم که در شناسه معرف کاربری انتخاب کرده این اشتباه را به ذهن من متبادر میکنه که شما باتوجه به این تیز بینیتان علوم اجتماعی تحصیل کرده و در بحث علوم بهداشت به اشتباه برداشتی مبتلا گشته .... که این همه نظریه پردازی زیبا را منتشر و سنتز میسازید... بلاخره ما هم بعد از 3سال کار در یک نشریه اجتماعی و جوان یکم دست طناز نویسی داریم شما زیاد به این قسمت متن توجه نکن و از اصل ماجرا دور نشو...)
...
در مورد بنده شما لطف دارین من زیاد اهل مبالغه نیستم اما... به گمان شما کسی که میانگین60% از سوالات دروس تخصصی یک رشته به مانند ژنتیک را کسب کرده و گزینه های غیر صحیح از سوالهای آزمون را به دلایل ذکر شده بالا به اشتباه پاسخ داده هنوز هم برای مطالع سال بعد نیاز به خواندن مجدد کلیه سر فصلها دارد یا میتواند ادعا کند الان مسلط است و برای آزمون سال بعد تنها نیاز به کمی کار برروی آزمون و مواردی که ذکر کرده ام باشد....
...
و دلیل بعدی عدم پزیرش برای کسانی هست که منهم از آن دسته بوده!! ...و دلیل عدم انتخاب تمام دانشگاههای اعلامی بدلیل مشغله شغلی و کاری و... میباشد( که ترجیحا بحث برروی این موضوع را به ادامه موکول کرده بودم و حتما در این مورد هم بحث خواهیم کرد!!!)
من ترجیحا به دلیل گرفتاری کاری تنها 5مورد از دانشگاههای مورد پذیرش را انتخاب کرده و قبول هم نشدم اما تاوان آن را پزیرفته و به این نتیجه رسیده ام که سال بعد به جای 3ماه مطالعه کمی بیشتر تلاش کنم شاید قبول شدم.... اما ترجیحا هم تصمیم گرفتم در این تاپیک از تجربه کسانی که همانند بنده هستن استفاده و از تجربه انانی که رتبه های بهتر از من آوردن بهره برداری کنم..و از کسانی هم که به مانند بنده بودن دعوت کردم بیان تا با هم تبادل نظر کنیم ..
حال اگر واقعا شما در آزمون پذیرفته شده و نیت هم نداری ما را از تجربیاتت بهرمند سازی و به اریکه معلوماتت برخورده که یه عده هم با سواد تر از جنابعالی پذیرفته نشدن و اینجا دارن رو راههای نرفته بحث میکنن و به شعور سوادی شما توهین میشه برای حفظ اعصاب شخص خود و دیگران لطفا با تخریب کامنتهای دیگران کالری و اکسیژن را بیهوده نسوزانده و به کامنت دیگری برای نشان دادن قدرت طرح جوک خود رفته و ما را به انجا دعوت کرده تا زره ای هض برده و کیفور شویم...
و ابدا هم نیت نداریم قبول نشدن رو گردن شما بندازیم که چرا زودتر به این انجمن نیامدین تا با خواندن متنهای پراز جوک شما روحیه مان عوض شده و برای ادامه مطالعه آمادتر شیم... دامته متعال و ضلی...

از دوستان گلم هم عذر میخوام که در صفحه عمومی پاسخ این دوست رو دادیم .. البته در کل هم بیربط از موضوع اصلی نیست... که در زیر میگم چرا!!!؟//

kian

New member
یکی از مواردی که در عدم پذیرش مطرحه!!! عدم انتخاب کلیه دانشگاههای مورد پذیرش میباشه!! که باعث مردود اعلام شدن شخص با تراز بالا میشه!!
آیا شما هم ترجیح میدین هر دانشگاهی برین و براتون تفاوتی نداره که تنها دانشگاه مورد نظرتان را که به دلایل علمی- شخصی ویا هر دلیل دیگر انتخاب کرده قبول شین و ترجیح میدین سال دیگه قویتر برگردین و دانشگاه مطبوعتون رو قبول شین!!!؟؟
...
یه مورد خیلی جالب که چندین ساله در مورد دانشگاه و دانشجو و حتی خدمت شغلی و نظامی(مقدس) در موارد صاحب تصمیم مطرحه اینه که از بومی گزینی منطقه ای استفاده بشه
...
و در مورد بحث دانشگاه ... این که نظام هماهنگ سازی امکانات دانشگاهی و سطح علمی را به نحوی در مناطق چندگانه آموزشی تقصیم کرده تا از مهاجرتهای اجباری برای تحصیل دانشجویان و کارمندان کاسته بشه!!!
یعنی امکانات دانشگاههای تهران را با اصفهان -شیراز و تبرریز و ... یکسان کنن تا دانشجو تنها بر اساس بعد محل زندگی و منطقه نسبت به انتخاب دانشگاه اقدام نماید!!! و این موارد را حتی المقدور در سطوح لیسانس و ارشد.. به اجرا در بیاورند...
چقدر با این طرح موافقین!!؟ ایا توجیه عملی دارد و...
و آیا اینکه هرساله عده زیادی به دلایل دوری دانشگاه از محل کار و زندگی قید قبولی را میزنند و به سال دیگری( که حتی امید به توانایی برای ایجاد فضا برای مطالعه در آن را ندارند فکر میکنند ... )واگزار میکنند...
آیا این همه سرمایه سوزی انسانی و... ارزش دارد !!!؟ یا انکه ما باید قید کار و زندگی را زده هزینه های انسانی و مالی دیگری را بر خود و خانواده تحمیل نموده تا به قصد تحصیل دچار یک مهاجرت ناخواسته شویم...
تحصیل در مقطع بالاتری که حتی امیدی به آینده سطح علمی ان برای بهره وری نیست به چه قیمتی ایا نباید مسولینی که من به شخصه هنوز متوجه نشدم در موقع کار به چه می اندیشن که حتی زره ای هم رو به جلو گام بر نداشته ایم و هر دم عقب گرد هم میکنیم ... فکری به حال این همه دانشجوی تولیدی و بلا استفاده و روشهای بهره برداری اسانتر و .. از آنها بنمایند...
و جالب هم اینجاست که الان دیگه هر استانی همه دانشگاههای موجود رو دارا میباشد و با توجه به عدم فضای شغلی و بهره برداری دیگر گرفتن مدرک مهمتر از مکان کسب مدرک شده است!!! ...
..........

jok

New member
هرچند من به شخصه اعتقادی به سیستم های خاله خانباجی و خاله زنکی ندارم اما در این مورد متاسفانه یکم بدلیل spamهای بی دلیل این دوست گرامی جناب jok که ظاهرا همانند نام مفخرشان که برای کاربری انتخاب کردن علاقه زیادی به جوک انداختن تو تاپیکهای مفید و علمی دارن و این تاپیکهارا با برنامه خنده بازار اشتباه گرفتن... چند مورد ذکر میکنم!!
...
ابتدا به ساکن که جنابعالی ترجیحا یکم به اون متنی که میخونی توجه کن و همیشکلی چشمی نظرت رو بیان نکن!!! این شکلی بعضیها به شعور مفهومیت مشکوک میشن!!!
...
اگه دقت کنی این تاپیک در مورد موارد حاشیه آزمون و مواردی که فرای از مطالعه و تحصیل در قبولی یک شخص در آزمون هست طرح شده... و مثل اشکالات دستوری و املایی و نیز مفهومی در سوالات آزمون!!! حالا یا به دلیل نوع نگرش و مطالعه فرد از یک منبع و یا به طور کل.... باعث ایجاد شبه در پاسخگویی میشود...
(که در مورد منبع .انواع متفاوت انتشارات گوناگون و نیز روشهای مطاله این منابع را به صورت عمومی در انجمن ژنتیک میتونین پیگیری کنین!!...)

و نه این که شما روش مطالعه بنده رو که ترجیحا با کتاب و بدون نکته برداری جداگانه از متن( بدلیل مطالعه با حافظه تصویری) انجام میدم رو بدلیل عدم آشنایی جنابعالی با روشهای مطالعه و عدم بینش کافی ... جزء شاخصه های نخبگان!!! بنامید که در اینجا هم برای بنده سوال پیش آمده که برداشت شما از این نخبه دقیقا چیست!! که یک کار پیش پا افتاده را از ویژگیهای آنان قلمداد مینمایید...
...تازه در متن قبل هم اشاره کردم که یکی از دلایل عدم به خاطر سپاری جزئیات غیر ضروری!!!!! در متن اصلی هر سرفصل توسط بنده این روش مطالعه بوده و تصمیم به برطرف سازی آن نموده ام!!!
در مورد تسلط بر سرفصلها مطمعنا اگر جنابعالی هم در یکی از گرایشهای علوم پایه تحصیل میفرمودین!!!!... متوجه میشدین که اکثر دانشجویان معمولی این رشته ها که در یک آزمون بهداشت شرکت میکنند و یک سال هم مطالعه برای آزمون دارند..بر کلیات و عمومیات سرفصلهای خود مسلط هستن و تنها در پاره ای از سوالات بسیار ریز که خارج از متن اصلی سرفصل بدلیل تفاوت در ترجمه های برخی منابع متناقض و نیز برداشتهای شخصی طراحان از متن مورد ذکرو ...دارای مشکل میباشند...
(البته این علوم که در شناسه معرف کاربری انتخاب کرده این اشتباه را به ذهن من متبادر میکنه که شما باتوجه به این تیز بینیتان علوم اجتماعی تحصیل کرده و در بحث علوم بهداشت به اشتباه برداشتی مبتلا گشته .... که این همه نظریه پردازی زیبا را منتشر و سنتز میسازید... بلاخره ما هم بعد از 3سال کار در یک نشریه اجتماعی و جوان یکم دست طناز نویسی داریم شما زیاد به این قسمت متن توجه نکن و از اصل ماجرا دور نشو...)
...
در مورد بنده شما لطف دارین من زیاد اهل مبالغه نیستم اما... به گمان شما کسی که میانگین60% از سوالات دروس تخصصی یک رشته به مانند ژنتیک را کسب کرده و گزینه های غیر صحیح از سوالهای آزمون را به دلایل ذکر شده بالا به اشتباه پاسخ داده هنوز هم برای مطالع سال بعد نیاز به خواندن مجدد کلیه سر فصلها دارد یا میتواند ادعا کند الان مسلط است و برای آزمون سال بعد تنها نیاز به کمی کار برروی آزمون و مواردی که ذکر کرده ام باشد....
...
و دلیل بعدی عدم پزیرش برای کسانی هست که منهم از آن دسته بوده!! ...و دلیل عدم انتخاب تمام دانشگاههای اعلامی بدلیل مشغله شغلی و کاری و... میباشد( که ترجیحا بحث برروی این موضوع را به ادامه موکول کرده بودم و حتما در این مورد هم بحث خواهیم کرد!!!)
من ترجیحا به دلیل گرفتاری کاری تنها 5مورد از دانشگاههای مورد پذیرش را انتخاب کرده و قبول هم نشدم اما تاوان آن را پزیرفته و به این نتیجه رسیده ام که سال بعد به جای 3ماه مطالعه کمی بیشتر تلاش کنم شاید قبول شدم.... اما ترجیحا هم تصمیم گرفتم در این تاپیک از تجربه کسانی که همانند بنده هستن استفاده و از تجربه انانی که رتبه های بهتر از من آوردن بهره برداری کنم..و از کسانی هم که به مانند بنده بودن دعوت کردم بیان تا با هم تبادل نظر کنیم ..
حال اگر واقعا شما در آزمون پذیرفته شده و نیت هم نداری ما را از تجربیاتت بهرمند سازی و به اریکه معلوماتت برخورده که یه عده هم با سواد تر از جنابعالی پذیرفته نشدن و اینجا دارن رو راههای نرفته بحث میکنن و به شعور سوادی شما توهین میشه برای حفظ اعصاب شخص خود و دیگران لطفا با تخریب کامنتهای دیگران کالری و اکسیژن را بیهوده نسوزانده و به کامنت دیگری برای نشان دادن قدرت طرح جوک خود رفته و ما را به انجا دعوت کرده تا زره ای هض برده و کیفور شویم...
و ابدا هم نیت نداریم قبول نشدن رو گردن شما بندازیم که چرا زودتر به این انجمن نیامدین تا با خواندن متنهای پراز جوک شما روحیه مان عوض شده و برای ادامه مطالعه آمادتر شیم... دامته متعال و ضلی...

از دوستان گلم هم عذر میخوام که در صفحه عمومی پاسخ این دوست رو دادیم .. البته در کل هم بیربط از موضوع اصلی نیست... که در زیر میگم چرا!!!؟//

خوشم میاد از این شخصیتهای ترحم برانگیز....خوبه حداقل بعد از مدتها این نوشته های جوک گونه ی من به بار نشست و ما در نهایت تونستیم ذره ای از تواضع و دلایل اصلی عدم قبولی جنابعالی رو درک کنیم....شما فحش هم بدی واسه من مهم نیست...مهم اینه که عصبانیت باعث شد که یه ذره به دلایل اصلی اشاره کنی و صد البته یه ریزه تواضع

S

smko.boukan

Guest
خودبزرگ بینی هم شاید یکی از دلایل قبول نشدن باشه

بالا