چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

آتشین

Well-known member
ماااااااااااا اگه نخوایم خودمونو با شوهر بدبخت کنیم باید کیو ببینیم

BBT

New member
ماااااااااااا اگه نخوایم خودمونو با شوهر بدبخت کنیم باید کیو ببینیم

surprised-021.gif

surprised-013.GIF

darab

New member
يكي از دلائل نبودن خواستگار همين دعواهاي الكي سر برتري مرد يا زنه! كي گفته مردا برترن؟ كي گفته زنا برترن؟ هر كي آدم تر باشه برتره.خداييش همتون قبول دارين كه مرد وزن به هم نياز دارن ( البته اگه طرف مقابلشون خوب باشه) اتفاقا خيلي هم خوبه. خب چي ميشه مگه يه دختر بگه من ميخوام ازدواج كنم يا مثلا يه پسر مثل داداش من مارو كچل كرده ميگه زن ميخوام:25r30wi:

آتشین

Well-known member
يكي از دلائل نبودن خواستگار همين دعواهاي الكي سر برتري مرد يا زنه! كي گفته مردا برترن؟ كي گفته زنا برترن؟ هر كي آدم تر باشه برتره.خداييش همتون قبول دارين كه مرد وزن به هم نياز دارن ( البته اگه طرف مقابلشون خوب باشه) اتفاقا خيلي هم خوبه. خب چي ميشه مگه يه دختر بگه من ميخوام ازدواج كنم يا مثلا يه پسر مثل داداش من مارو كچل كرده ميگه زن ميخوام:25r30wi:

داراب
:25r30wi::25r30wi:

darya63

New member
اون نوشته روی پلاکارد فتوشاپه و کلا تابلوئه این قضیه ش یه چیز دیگس و در مورد عدالت حقوق زنانه

افرین اشل
کاملا درسته فتوشاپه
اخه همه جای پلاکارده چین و چروک داره جز نوشته روش که صاف و صوفه

خدایا این ملت بیکارفتوشاپست ایرانو کار بفرما...امین

parastar tbz

New member

ای گفتی داراب !!؟؟؟!!
الحق که حرفت درسته درست بود.
بی بی تی از همین جا دخترای سایت برات یه انجمن ازدواج تشکیل بدند برایت یکی رو پیدا کنند.

بالا